Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_
üzenetére
hát csaló az van....délelőtt játszottam HC DOM-ot,eredmény:3 körön át 2 csaló egymás ellen,az egyiknek 90 kill,a másiknak 110...
nem volt más lobbi.Mi játszogattunk,csak kicsit többet haltunk a kelleténél közben.És még a chaten megvitatták,ki mit használ...
hogy a kínai maffia rántsa üresre a kártyájukat,amivel fizettek azért a szarért...
Cserébe prestige-eltem,és mellé a 10.szint advanced ládája is dobott egy marék zöld sz@rt.Hát hiába a csodaszettek,mikor érik fel ésszel,hogy a büdös életbe se gyűjtjük ki?Az már nagymenő,akin van 2-3 valami extra szettelem...
A legendary cuccok ráadásul 99%-ban nem egész szett,a pénzért vehető dolgok szintén nem,bukó a +5% xp...ok,nem nagy dolog,de egy 2 vagy pl.5 részes cucc legyen már szett...ha annyiból áll,annyiból áll.
Egyébként nem tudom,konzolon tolja-e valaki,de ott elvileg lehet venni is az advanced supply dropokat pakkban?
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu ray írás és írási hiba
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem volt más lobbi.Mi játszogattunk,csak kicsit többet haltunk a kelleténél közben.És még a chaten megvitatták,ki mit használ...