Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Télapó_
üzenetére
hát csaló az van....délelőtt játszottam HC DOM-ot,eredmény:3 körön át 2 csaló egymás ellen,az egyiknek 90 kill,a másiknak 110...
nem volt más lobbi.Mi játszogattunk,csak kicsit többet haltunk a kelleténél közben.És még a chaten megvitatták,ki mit használ...
hogy a kínai maffia rántsa üresre a kártyájukat,amivel fizettek azért a szarért...
Cserébe prestige-eltem,és mellé a 10.szint advanced ládája is dobott egy marék zöld sz@rt.Hát hiába a csodaszettek,mikor érik fel ésszel,hogy a büdös életbe se gyűjtjük ki?Az már nagymenő,akin van 2-3 valami extra szettelem...
A legendary cuccok ráadásul 99%-ban nem egész szett,a pénzért vehető dolgok szintén nem,bukó a +5% xp...ok,nem nagy dolog,de egy 2 vagy pl.5 részes cucc legyen már szett...ha annyiból áll,annyiból áll.
Egyébként nem tudom,konzolon tolja-e valaki,de ott elvileg lehet venni is az advanced supply dropokat pakkban?
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- BMW topik
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem volt más lobbi.Mi játszogattunk,csak kicsit többet haltunk a kelleténél közben.És még a chaten megvitatták,ki mit használ...