- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Na szeretném ha holnap azaz már ma minden kedves klántag kitöltené a Weboldalon található Profilt...de komolyan!
-
Boci_83
őstag
Köszönjük a KLT klánnak a meccset. Szoros volt. De a végén a jobb nyert...! Gratula!
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1794 üzenetére
Mert mindig mást húzogat helyette...
Hogy tudok msn-ből smylit átmásolni?? Sehogy sem megy..
-
szabozeee
aktív tag
Ha Napster így nézne ki biztos jobban menne neki a csipázás:
-
Boci_83
őstag
válasz
Sirandrish #1746 üzenetére
Azért a top2 ben mindegyik menetben ott voltam.a killek számát tekinte...
Mod: És úgy hogy most igazán nem mondhatjátok hogy én voltam a rambó. Most szépen viselkedtem, persze Vacanton állandóan magamra hagytatok, mindenki kipotyogott mellőlem...
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #1786 üzenetére
Az nekem bőven elég!
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #1784 üzenetére
Nem.
Én hiszek magamnak -
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #1780 üzenetére
Ezek után a hekkelt képek után, ki fogja elhinni nektek hogy eredeti a demó . Senki.
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1780 üzenetére
A demoba is bele tudsz nyúlni... Felveszed kamerával otthon a kertben..
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #1776 üzenetére
Az első OK!
A 2.és 3. hamisítvány -
Sirandrish
legenda
válasz
Tsunami73 #1775 üzenetére
Hát nah...láma vagyok..most mit csináljak? nem érhetek fel hozzád
Persze ajánlanám megtekinteni Ezeket a képeketHu bár ezek rádnézve GYALÁZATOSAK!!!!
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #1773 üzenetére
Tisztára elérzékenyültem ettől a dumától
Én mindíg oda megyek ahol a madár se jár
Ne próbáld szépíteni a dolgokat,ezen a pályán csak a pinged volt elfogadható,nem a teljesítményed.
Te,te,te kis Pinghuszár!!!
-
Tsunami73
tag
válasz
Sirandrish #1762 üzenetére
Itt pont védtem,kezdőröl likvidáltam a fele csapatot,azért a 22 kills az akárhogyan is nézem 22 koponya.
Neked hogy jött össze az 5 kills? Szívelégtelenség végzett velük talán?
-
szabozeee
aktív tag
Az igazat megmondva Tsunami képe kamu volt..
Itt az IGAZI...[link]
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1766 üzenetére
"Csak egy legény van talpon a vidéken"
vagy valami ilyesmi.. már régen volt..
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1762 üzenetére
Igaz.. Meg Ent mindig minket küldött a pálya azon részére ahol még véletlenül sem találtunk senkit.. Ha ők ketten meghaltak akkor meg azonnal rohanás B-re, persze hogy útközben kinyírtak minket...
Most nézem a képet: Andrish 36-os ping.. Használt a lebaszás úgy nézem
-
Tsunami73
tag
Nekem ez tetszett a legjobban
[link]
De nem 1-ember ellen gameltünk,csak gyorsan leléptek a végén. -
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1756 üzenetére
Lassan?? Miért tudja még valaki hogy mik voltak az eredmények az 1 warokon?? Pontosan eddig hány war volt?? Gyűzelem? Vereség??
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Boci_83 #1753 üzenetére
Azok is vagyunk...
Arról csak nekem vannak képeim amikor kikaptunk, a többiek sírtak és nem tudtak képeket készíteni, de én erős voltam és csináltam képeket..Majd felteszem az oldalra..
Tegnap amikor a másokdik körben lelépett az ellen arról nem készült kép mert még nem volt vége, tehát az alapból kimaradt..
-
Boci_83
őstag
Amikor kikaptunk mint az állat, arról miért nem teszünk ki képeket?? Ha csak azok a képek kerülnek ki amin nyerünk, akkor mindenki azt hiszi majd hogy vérprofik vagyunk...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish #1750 üzenetére
Akkor arról vannak képeim..
Majd ha hazaértem 8 után felteszem azokat is.. -
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee #1749 üzenetére
készült az csak rossz helyen nézted...a MODS mappán belüóül vannak a PAM modok amiken már játszottál..valahol ott kell lennie...nem a main\screenshots-ba teszi...
az Elsőröl Demot vettem azért nem csináltam printet...az estin meglátszik az első mapon az eredményeimen hogy csipáztam az első 5-6kört
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Persze.. Megint azok a képek hiányoznak amikor én is játszottam..
Azt tudom hogy az első és a másokid wart nyertük, a harmadikat buktuk..
Azt be lehet állítani hogy F12-vel ne lehessen képet csinálni?? Mert én nyomtam a warok végén mint a hülye, de egy kép sem készült??? -
gyerpi
aktív tag
válasz
jó nagy pingekkel játszottak a gyerekek
-
ent
őstag
Grát skacok a tegnapi éjfél utáni mecshez!!! Végre az erőt éreztem körülöttetek. Élvezetes és jó kimenetelő war volt!
VÉGRE...
-
cucmalajmc
tag
hosszú idő után játszottam egy picit. 43/17 -es arányt produkáltam.
[link]
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish #1735 üzenetére
Majd jól a valagaba ruglak csak próbáld meg
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #1739 üzenetére
Nálunk is volt olyan h 3 map, és mind egyenlő lett
-
Sirandrish
legenda
jah Saintenk köszönhetően megvan a Klántagok telefonszáma(majdnem mind)..
azthiszem ideje bejelentenem hogy imádok telefonbetyárkodni
-
válasz
Sirandrish #1732 üzenetére
majd ha az 546876513543854. wart jatszod akkor te is lelépsz
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #1730 üzenetére
hm én ezzel nem értek egyet...vagyis elhiszem hogy így van nagy tapasztalatom nincs ilyen téren így vitatkozni nem akarok de ha már nemtudok forditani én akkor is szeretem végigjátszani..ha az ellen áll vesztésre akkor meg főleg
jah és nekem az senem mindegy hogy mennyire kapok ki..azért 11:9-12:8nál nekem jobb érzés eljönni mint 20:0nál
bár utóbbi még nem volt szerencsére -
válasz
Sirandrish #1727 üzenetére
Nem bunkóság. Ugyan ugy megköszönik ,ert akármilyen szar az ellenfél azért tiszteletben tartják őket. Nagyon ritkán megy végig a war nálunk. Megköszönjük aztan lelépünk. Vagy ők lépnek. Onnantól egyik félnek sem érdeme tovább játszani
Fordítani már nem fognak. Az meg mindegy hogy 20-al vagy 1-el nyertél. Lényeg hogy nyertél.
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish #1722 üzenetére
Nálunk volt már oylan nem egyszer h az övékén nagyon nyertek (17/3; 16/4; 15/5) és a mapunkon csak néztek
Érted ilyenek ellen is nyertünk már, hiába vezettek sokkal de mi még többet hoztunk a mienken, ment is a az anyázás mikor támadóba vagy védekezőbe egy kört sem tudtak vinni
Vagy ő mapjukon védekezőbe 9/1 nekik aztán a war vége X lett, azt kicsit benéztük az övékén
-
válasz
Sirandrish #1724 üzenetére
Szerintem ha vesztessz teljesen minedgy mennyire. A jobbak ugyis lelépnek amint megvan nekik a 21.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #1723 üzenetére
jó hogy esélytelen én ezt aláirom de ha vesztek akkor se mindegy hogy mennyire..
ha 19:0nál vannak akkor se fogok előreszaladni védekezésnél hátha betudom hozni léegalább azt az egy pontot...plussz ha előrerambózok azzal se hiszem hogy sokat érekén amugyis egyelőre jobban szeretek veszteni(nah jó ez hülyeség de nem bánom)...abból tanulhatok
-
válasz
Sirandrish #1722 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy fel kell adni. Csak azért az már kissé esélytelen
Amugy ugy meg leeht törni 1-2 dologgal az ellenfelet, hogy még 11-0 -ról is lehet fölényesen nyerni.
-
válasz
Sirandrish #1720 üzenetére
Mondjuk ha 15-5 -re nyernek egy mapot akkor nagyon kicsi az esélye 16-4-re forditani a következőt. 4-et még monitor nélkül is össze lehet szedni. Főleg ha akkora fölénnyel nyerték a mapot.
Mondjuk igy legalább izgalmas -
ent
őstag
Ezt minden PH! klántag jegyezze meg ha nem publikon van: "...kempelni -ez van, ha nem tartod be vesztettél..."
szerk: de ne gyertek azzal, hogy én se tartom be, 15-3 nál nem is
.
-
ent
őstag
Engem egyedül 1 idegesít. Ha letesszük bombát az első dolga a csapat megmaradt tagjainak, hogy észrevehetetlenül elbújni és várni. Nem előre mászkálni, főleg akkor nem ha 1-2 ellen van 4 re, leszarom ,hogy hol van, a bombát mégnem szedi! Nem a freg hanem a pont a lényeg!
Egyet azért módasítani kellene: ha bombát teszünk, tényleg nem egy csapat bociként kellene a bombás embert követni. Egyszerűen védeni! Ha kell a levegőbe lövöldözni, elterelő manőver végett!!! -
ent
őstag
válasz
Sirandrish #1709 üzenetére
Ma meg is csinálom! Feltehetem honalpra?
-
gyerpi
aktív tag
aki tud gyakorolni napi 3-4 órát megismeri a játék hibáit szóval a bugokat és van 1 jó nagy adag szerencse is akkoresélyes, hogy jó játékos lesz mondjuk ezért játszonak jobban a fiatal játékosok mint az öregebbek mint pl. mi. Taktika nem rossz dolog, de körről körre kéne más taktika az meg hát nem lehetetlen de nehéz dolog meg sokszor kivihetetlen a pillanat adja a taktikát nem fordítva habár mondjuk a bombát nem mind1 hová rakod ezt az 1 elismerem
-
válasz
Sirandrish #1710 üzenetére
Csak perkek kérdése
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #1705 üzenetére
a legjobb taktika ha mindenki tudja hozni az 1vs5-öt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #1703 üzenetére
ezt mondtam énis pont...minden mapra 4v4,5v5 taktikot meg 6v6 is esetleg nem is lehet meg nemis kell...indulásnál ha védünk ketten ezt védik ketten azt--támadásnál meg mindenki fedezi a bombát ahol tudja...majd jól bekempel és kész
meg ugye akkor már borul az egész ha valakit leszednek stb stb...annyi kell hogy tudni kell mikor védünk illetve támadunk...gondolom én...Csak nálunk van 1-2 önjelölt Rambó jelölt aki ha 10 secig kell gugolnia egy sarokba már visit
-
válasz
Sirandrish #1702 üzenetére
5v5 sd volt. PCW war.
-
válasz
Sirandrish #1700 üzenetére
Amugy csak mondom, hogy sem cod2-ben sem cod4-ben nincs taktikánk egyik mapra sem
Igaz 2 éve jatszunk együtt és már szagrol tudom ki merre van
Mégis sikerült jopár neves csapatot elverni. Igaz nem sokkal de a lényeg az megvolt. Soha nem szorakoztunk ilyennel, mert én eleve kicsit feleslegesnek tartom. Mindig mondja ki merre van kb aztan tudod hogy onnan védve vagy.
ha megbeszélsz valami konkrét helyet hoyg te ide te oda te amoda, akkro abbol az van hogy ugyis kiszednek és biztos lesz olyan hely amit senki nem figyel
-
válasz
Sirandrish #1698 üzenetére
Na igen. Mult héten volt egy olyan társaság akik Shipmentet követelték. Mondom felejtsétek el de gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Bundle topik
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AM 5 lapok
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest