Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee
üzenetére
nehogy azthidd...
nem kell ahhoz gyenge szerora menni...tegnap pl vagy 30fejest a PH szron szedtem össze az M21hez este...
Meg az az igazság hogy engem a legtöbb olyan szerora ahol könnyü lenne gyüjteni a fejeseket be se enged..legalábbis amiket Sainttől pl kaptam IP-ket egyre se tudok felmenni....egy 18as TDM szero van ami ugymond dara és fel is tudok menni de ott kb ha az első 4be benne vagyok már zsir ugyhogy nem gyenkék a többi ami el van mentve meg SD
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen 21 után kezdték... Megvárták amíg nem érek rá
nehogy rontsam a statisztikájukat 
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát a kockák ráérnek..
Én arany fegyót még csak max. a földről tudtam felvenni
Egy olyan szerver kell ahol nem profik az ellenfelek és lehet gyűjteni a fejeseket... -
Balinov
titán
tegnap war volt srácok? olyan félnyolc után ránéztem a ph public szeróra,de csak magammal SD-ztem...

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ez így nagyon durva... Nekem csak minden második van 100%-on..

-
Sirandrish
legenda
válasz
szabozeee
üzenetére
nem...vannak ugye az Assaultok...az smg-k az lmg-k, a shotik és a csipák.
5kategória..és mindegyik kategóriába egy fegyver lesz arany mégpedig akkor ha az adott kategóriába (AK-nál ugye az assaultok) minden fegyverrel kész van minden cselendzs.
Tehát ha ÍGY néz ki az Assault cselendzs akkor kapod meg az AK-t...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Írtad hogy bekékült az M21-ed...
Akkor most nem értek valamit.. Mikor kapod meg az arany fegyókat??? Nem akkor ha minden fegyver kész 100%-ra?? Pl.: 150 ölés midegyik fegyverrel+150 fejes mindeggyik fegyverrel???
Vagy hogyis van ez??? -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pedig kezdtem belejönni.. Tegnap este 1v4-et megcsináltam..

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ha sokáig tüntetsz akkor eléred a célod..

És mikor rakják vissza???
-
athomi
veterán
Örülök hogy leszedtétek a HC modot. Most jót tudtam játszani.

-
danati
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném beállítani hogy a bérelt szerveremen mindig tdm és hard core mod menjen.
Hogy lehet ezt beállítani?Mindig visszavált dm-re.

-
Sirandrish
legenda
nah végre bekékült az M21..már csak 75 fejes és többé hozzá sem nyulok

-
athomi
veterán
válasz
szabozeee
üzenetére
Ugyanaz a grafikus motor mint cod2-ben csak kihoztak belőle mindent amit tudtak. Ettől még elavult marad.
Előnye viszont van, multiba ha leveszed a grafikát, akkor egy középkategóriás gépen is gond nélkül fut.Ha olyan jó lenne a q3-as motor, akkor most mindenki azt használná. UT3-as motorral szebb lenne a játék és jobban is menne, csak az drága lett volna. Így volt a legegyszerűebb és legolcsóbb.
-
Balinov
titán
válasz
szabozeee
üzenetére
vázze,nem áll jól.mitmondjak. Amúgy 9600om volt,anno a FarCry-t azzal vittem végi a bartonos időkben.Ja,hogy nem NVidia,hanem ATI csinálta a GPU-t...ment rajta.Egyébként FC,sztem az FC motorját is fel lehetne használni.Bár ,ezekkel a motorokkal kapcsolatban nem érteni a lowakhoz.Járműbe se szeretem a motorokat,nem is érdekelnek,pc-n se izgatnak.
-
szabozeee
aktív tag
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
1280x1024-ben fullon nem. Főleg hogy az elavult grafikai motor nem fekszik az új Ati-nak.
-
gPoint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak nem t-fosline? december óta nekem is magasabb az érték pont az esti meg a hétvégi időszakban. egyébként a 80-as fps-emet kevesled?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gPoint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem, én a pingről beszélek.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bloc?? Az a "kedvenc" pályám..

-
gPoint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
60-70 körüli, nagyon ritka a 80 feletti az én fos 1Mbites kapcsolatommal.
én már FarCry-os korszakom óta nyomom velük, a CoD4 megjelenésekor véáltottak Crysis helyett CoD4-re
Kime + Korn Clan
http://www.k-und-k-clan.de/ -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja ezt aláírom én is de ezt a játékba nehéz átvinni pl.. mennyi lenne az az idő amíg levérzel stb. stb
sztem bejönnek az élet csíkok /az a zöld bisz basz ami fogy ha meglőnek
/ mint a cod2- ben az tetszett mert ha lábon lőttek nem patkoltál el mindjárt
testre is fegyótól függött
meghaltál -e azonnal és persze ha már fogytán volt az élet erőd akkor már 1 bokatalálattól is elpatkoltál
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ezzel vitatkoznék az életben még 350 m meghalsz ha desert pistolytól itt nem az a gond hogy meg halsz vagy nem az hogy pisztollyal pontosan olyan messzire nem tudsz lőni persze lövész válogatja de halandó biztos hogy nem - tapasztalat fegyveres testületnél dolgozom tudom mit tudnak a fegyverek legalább is amivel mi járunk lőgyakorlatra
-
Balinov
titán
tegnap délelőtt az Ambush-on a kés only ill. utána a Crash-n ill. a rakétabázisos cuccon nem hc-módban eléggé komoly volt. van kb 160-180 órányi nettó online játékidőm,de még ennyiszer kispisztolyt nem használtam.Késből is meglett az 1x Ambush alatt valamelyik középszintü challange-m.
-
-
Sirandrish
legenda
Hálistennek nem egy veszett nagy gipégényü a game...azaz egy bőven középlkategóriás gépen ha elég jól trükközik az ember egy átlag 100fps-t kilehet hozni belőle...az hogy 100 vagy 150 esetleg 200 olyan sokat már nem számit...
jó 30 meg 150között van kül de ha valakinek van 100fps-e az már bőven elég szvsz.. -
Sirandrish
legenda
De ez lenne a kisebb gond hogy egy lövéssel ölsz...de minden fegyverrel...tökmindegy hogy atombombával mész vagy vizipityuval..ha 50méteren belül van leszeded 1-2 lövéssel...
Ovecs is és sokan Desertel mentek...hát mikor megyek aztán elfekszem majd nézem a Killcamot aztán látom hogy kb 100-150méterről Desertel rámlő egyet(nem fejre) és attól feküdtem el hát azthittem felrobbanok...
Komolyan..az életben nem halok meg olyanoktól mint itt... -
athomi
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Randy Moss, Randy Moss, a New England Patriots játékosa!

HC mod-ból azt gondolnám az erősebb játékosoknak van, azonban ezzel a HC moddal pont az ellenkezője van, gyengébb játékosoknak nő az esélyük. Sirandrish jól mondja, 1 golyóval is lehet ölni (AK47)! Elég egy kósza lövés testre és halott is vagy.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
jah..pont most "MOD"-oltam az előző hsz-em.
Ez a bajom nekem is...meg M!el lábon lőnek 1 max 2szer és meghalok..semmi véreslátás vagy lihegés hanem egyszerüen meghalsz...
Tegnap is volt Crashen...Kiflee-t mp5el 250méterről kb max 3 lövéssel leszedték...egy mp5 olyan messze minden csak nem pontos főleg nem halálos...és ezeket a sorokat lehetne még folytatni...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ebben a melléfingok=döglik effektben egyetértek.Valahogy nincs arányban,nem?Normál módban ha egy kézigránát melletted robban bizonyos távolságban,vagy eltalálnak,jön az a képmód,mikor vér önt el,de túléled. Azt meg nem akarom elhinni,hogy egy Desert Eagle lőszer halálosabb mondjuk 1 sarokkal arrébról elsütve,mint egy közeli gránátrobbanás.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov
üzenetére
én se vitázok csak mondom hogy nekem nem tetszik...
nem tetszik mert mittomén elfutsz egy ajtó előtt és rádlönek egy KP-val és meghalsz...véletelnül eltalál egy skuló és véged...esélyed sincs visszavágni...
Tegnap Nyomtam picit Districten aztán 22:8as (tehát nem vagyok hiperbamba rajta nem azért nem tetszik) aránnyal zártam...körönként átlag 3 ember megöltem és 10 golyó nem hiányzott az AK-ból...
a térképhiányosság és célkereszt nem érdekel de ez a "Mellémfingnak és meghalok" dolog nem tetszik...
meg más is megjegyezte hogy eltünik a fegyverek közti kül is...tökmindegy mivel lősz meghal...minden csipaként funkcionál...főleg ha egy géppityura ráraksz egy távcsövet akkor aztán vége a dalnak

meg ugye berakod a Last Standet és szinte dupla élettel játszol mert valaki lelő..elfekszel de elég egyszer eltalálni és ő is meghal...nem is beszélve arról hogy az alatt a 10sec alatt amíg fekszel akár 3-4 embert is megölhetsz ha épp arra jár valaki mivel nemhiszem hogy a talajt sokan fürkészik te meg egyet rálősz és viszlát...
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem vitaindítónak szántam,Andris azt a postomat. Nekem amugyis mindegy,hogy milyen mód.A játék a fontos!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem tetszett a hc mód.
-
gPoint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
195.4.17.21:28960
németek, szeretek velük játszani mert normál társaság.
-
Sirandrish
legenda
Haller!
Tudnátok adni néhány 10-20Slotos szero IP-t amin SD megy?
NEM HC!!
Köszi! -
gyerpi
aktív tag
hello
Boci felvettelek msn-re
ha nem baj majd akarok a szerver beállitásokról valamit -
athomi
veterán
Ez a HC mod baromi rossz. Egy kósza golyó eltalálja az embert és már halott is vagy.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hopsz látszik késő volt már nem figyeltem miket írtatok

-
G4bi89
senior tag
Na eddig ide COD4 topikba nem nagyon járogattam,de most megtettem lenne is egyből egy kérdésem. Van-e még hely a klánban? Rég volt klánom mert sok az olyan játékos aki vagy csítel vagy nem nézi szemelőtt a csapatot stb.
COD1-el kezdtem amúgy aztán CODUO majd 2évig amikor kijött a COD2 akkor az is volt aztán egy idő után már COD2 csak most pedig COD2,COD4 felváltva. Persze egy jó CODUO-s lanparty vagy netes játék a haverokkal bármikor
-
MaTTeS
senior tag
valaki? [link]
-
BandiHUN
veterán
válasz
mr.saint
üzenetére
ugyan nem ph!-s vagyok,de szerintem nem rossz,én járok HC szeróra is....tehát +1 fő,ha lesz ilyesmi...de hülye kérdés,nem lehetne megoldani,hogy a szeró nevében pl szerepeljen,hogy mikor mi van?nem rossz dolog semelyik mod sem,de akkor legalább aki belép,tudja,mire számitson,és akkor nagyobb az esélye,hogyha belép az ember,nem az van,hogy a kör végén lép a csapat fele,mert mást várt,de azért nem akarja faképnél hagyni a csapatát.ja,egyébként van pér HC challenge is,ahhoz sem árt...
-
mr.saint
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre mérget vettem volna
Csak igy sejteném az esti 5 lotto számot is
De jó lenne nekem! -
mr.saint
tag
Tisztelet PH KLÁN!! Kérdésem az lenne mit szólnának a tagok ha a pub szerveren kipróbálnánk Hc modot? Csak szerintem lenne igény rá ezért gondoltam megkérdezem?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
BandiHUN
veterán
Köszi srácok a tegnap estét,a bizalmat,a lehetőséget!
remélem lesz ez még jobb is,nem volt egy szerencsés kezdés,de nem reménytelen szerintem... 
-
csana
senior tag
Ajánlom szíves figyelmetekbe: Blaha -
MaTTeS
senior tag
lehet még joinolni a clánba?
-
gyerpi
aktív tag
Boci köszi

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bazz.. Nem találom hol kell kitölteni..
14:00 után ráérsz egy kis mókára??? -
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
OKÉÉÉÉ

-
Sirandrish
legenda
MINDEN KLÁNTAG AKI ÉPP RÁÉR PLIZ TÖLCCCCSSSE KI A PROFILJÁT A KLÁN WEBOLDALÁN!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Megérkezett a 007: First Light nyitánya
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cudy routerek
- Gitáros topic
- E-roller topik
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nehogy rontsam a statisztikájukat 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha nem baj majd akarok a szerver beállitásokról valamit