Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor működik úgy ahogy leírtam?
-
Napster
tag
-
-Mike-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
van ph szerver?
-
Sirandrish
legenda
volt valami a szeron délután?
-
szabo01
csendes tag
hello
Lenne egy fontos kérdésem!
Minden működik renedesen megy a single rész meg minden,de én multizni akarok vele,de sajnos nem tudok.
Az lenne a gondom,hogy mikor belépek a multiba akkor töltödik a call of duty 4 képernyő aztán kilép és kiírja,hogy iw3mp.exe működése leállt,ez mitől lehet?leszedtem hozzá az 1.1-es patchet,megpróbáltam kicserélni total commanderrel,de nem engdei,mert írásvédett a játék aztán valahogy nagynehezen sikerült berakni a call of duty 4 mappába,de nem a total commanderrel csak simán bemásoltam,de úgy meg nem írja felül a másik iw3.mp-ét és így is kiírja azt hogy az iw3mp.exe működés leállt.
valaki tapasztalt már ilyet,légyszives segítsetek mert már játszanék vele! -
fpeter07
veterán
-
konas
senior tag
Hello ,arra lennek kivancsi,hogy an lehet multiba veretni.Virag =bolti verzional meek a multira es join servver kidob egy rakast es amikor ramegyek,egyre, valami key code ot ker, ehhez kenne orvossag ha lehet.Koszonom
-
Rx
aktív tag
no ma du.-án észrevettem h kiadták az 1. cod4 1.1 patch-et...akinek van vmi észrevétele v tapasztalata ezzel kapcsolatban várom a topicban a hozzászólásokat
-
zserrbo
aktív tag
válasz
gege1988
üzenetére
NA megnéztem a lapod, hát nem olt érdemes ezen spórolni egy ilyenre, de megtörtént.
javaslom ezt az oldalt megnézésre: [link]felesleges sztem combós lapot venni, asszem ez olyan. Mire jók lesznek a DDr3-as ramok addigra elavult lesz a konfig vagy akkor érdemes még, ha sok zsetonod van. Én "sima" a P35-DS3-at javaslom. Nekem is ilyen van. Előtte 965P-DS4 volt.
-
Zimmi91
addikt
Hi All!
Nekem lenne 1 gondom CoD2 és CoD4.be is előjön...
Rámegyek a Multiplayer.re és 1 perc múlva tölti be...
CoD2.is csinálja pedig az EREDETI!
PLS HELP
Aki tud segíteni PLS PM.et küldjön..
-
-
gege1988
csendes tag
Hali all….
Lenne egy nagy kérdésem szerintetek az én gépemen hogy kéne mennie a cod 4 nek?
A gépem: Intel core 6320 as proci 2GB kingmax 800-as ram asrock dual-vsat-ás alaplap és egy 8800GTS 320 vidókari??
-
zserrbo
aktív tag
Valaki tudna Pb-s gondban segíteni? Nagyon megköszönném, már 1 teljes napja próálkozom, órák óta és semmi. Egyszerűen nem tudom rendbe hozni. Már annyira felbaszott, hoyg elhatároztam vagy holnap éjfélig segít valaki rendbehozni vagy nem érdekel cod4 ide vagy oda de kiírto ma gépről meg a lemez is megy a kukába.
Szóval ak ben van segítő szándék jelezze már plz.Leírom a hibát:
Feltöltöttem ide: [link]
Így nem vesz el egy odlalt a topicból -
Valaki elárulná a PH-s szerver IP-jét? Esküszöm visszaolvastam meg kerestem is, de nem találom egyik topicban sem...
-
S4m
csendes tag
vki pliiiiz válaszoljon már a (#444) -es kérdésemree

-
-
fpeter07
veterán
Perk 1
C4 x2 - 2db bomba, melyet távirányítóval robbanthatsz
Special Grenades x3 - 3 speciális gránát (hatása alatt nehezen mozog az ellenfél)
RPG-7 x2 - rakétavető, 2db rakétával
Claymore x2 - 2db akna (ha a közelébe megy az ellenfél, felrobban)
Frag x3 - 3db repeszgránát
Bandoiler - extra tár (2-szer, 3-szor annyi töltény)
Bomb Squad - észre veheted az ellenfél által lerakott claymore-t, és C4-etPerk 2
Stopping Power - megnöveli a fegyver sebzését
Jaggernaut - megnöveli az életerőd (több golyót kibirsz)
Sleight of Hand - felgyorsítja a fegyver újra töltési idejét
Double Tap - megnöveli a fegyver tűzgyorsaságát
Overkill - választhatsz még egy fegyvert, pisztoly helyett
UAV Jammer - nemlátszódsz az ellenfél radarán
Sonic Boom - megnöveli a robbanóanyag (C4 , Claymore , Gránát) hátásterületétPerk 3
Extreme Conditioning - tovább sprintelhetsz
Steady Aim - pontosabb tüzelés csípőből (célzás nélkül)
Last Stand - ha meghaltál, előrántod a pistolyt, és halálodik lelőheted az ellent)
Martyrdom - halálod után elejtesz egy repeszgránátot
Deep Impact - fegyver átviszi a még keményebb falakat is
Iron Lungs - ellenálobb vagy mesterlövész puska lövés ellen
Dead Silence - nincs hangod ha mész, ugrasz
Eavesdrop - hallod a közeli ellenfelek hangcsevelyét -
Bencus88
nagyúr
Most toltam megint kicsit lvl23 de nagyon undorító pálya volt mármint sokan voltak 12-12 gusztustalan mi ment ott.Maradok a 4v4 vagy max 6v6 az a legjobb

-
Hoobie
újonc
Sziasztok!
Nekem egy elég kellemetlen problémám van a Cod 4-el!Az van, hogy single-ben fut rendesen erre amikor a multit elindítoma menüje iszonyatosan szaggat és még connectelni se tudok, dettó ugyanez volt a Cod 2-nél.
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
-
S4m
csendes tag
hi all!
-Mike- irt ezelőtt egy olyat, hogy ha azzal a crackkel, amit feltett rapidra, felülirom az eredetit, akkor tudok szervert inditani
kiprobáltam, és odáig jutottam h aki be akarna lépni, az nem tud, awaiting connection számol sokáig, majd server error.
Ha vki tudja h ez mitől van ill hogyan lehet orvosolni pls ne tartsa vissza magát!
köszi előre is!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd később probáld meg
-
NoRb1
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Értem!
Na próbálgattam ahogy mondtam, 1 szerót már találtam is, el is mentettem

Am cod4-ben nincs dtm? -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
12 slot
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem beengedett és amint vége lett a mapnak kidobott.Lehet waroznak rajta nem tudom
-
Brent
aktív tag
Azt tudja valaki hogy hányas szintnél lehet majd egy fegyverre több cuccot rakni ? Láttam már olyat hogy egy p90-en volt silencer meg red dot ...
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
egyszer 30 percig vártam hogy üres legyen, de vki mindig elfoglalta

-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hoztam a formám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
tele van a PH!-s szerver?

nah oda se megyek akkor
-
Sirandrish
legenda
lehet valamit kezdeni a Külföldi szerokn azzal hogy magas a pingem? nem lehet valahogy letornázni? olyan hátrányal indulok így hogy az valami hihetetlen..főleg ahol vagyunk 30an...
-
Sirandrish
legenda
hát igen..senki se mondta hogy egyszerü lesz..
Én ugy csináltam hogy mikor nagyon ráértem akkor rászántam 15 percet arra hogy belépjek meg kilépjek a szerokra/rol...ha beengedett valahova akkor azt elmentettem a kedvencekbe így mikor nyomulnék akkor csak azt a néhányat nézem..mindig van slot és már mehet is a game és nem kell mindig bepróbálni 20-30szerot.. -
NoRb1
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igazatok van, elnéztem...
Kin vannak a cod4-es szerok is, de midegyiknél hibát ír:
"Key Code in use. Please try recounecting later" vagy "PunkBuster"-el kapcsolatban írkál egy hosszú szöveget, de az 1. írja legtöbbször!
Próbáltam vagy 20 szeron keresztül és mindegyiken kiírja...

-
Rx
aktív tag
vkki meg tudná mondani h mivan a ph serverrel...beírom a passt és akkois is invalid...v csak reggelente nem megy?
-
Azareus
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kipróbáltam-semmi--szervert csinálhatok, de BOT nincs--eddig is ment így, ezért tudtuk LAN-ban nyomni--megnézem net-szerverre is...

-
gézapapa
újonc
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm! Próba szekerce

-
Azareus
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na jó, már leszedtem-ki még nem próbáltam-de akkor szerver-létrehozáskor meg tom határozni a BOT-ok számát--v tehetek bele BOT-ot 1általán?!
-
Sirandrish
legenda
válasz
gézapapa
üzenetére
nem nagyon értem hogy mit akarsz de a game-monitoron csak az IP kell neked...kijelölöd...ctrl+c aztán belépsz a gameba ott "0"-vallehozod a konzolt da beirod hgy /connect aztán crtl+v és enter...persze ezek elég zsufoltak ugyhgy lehet hgy néhányaszot végig kell nézned mindet mig egyszer bejutsz valamelyikbe..
-
gézapapa
újonc
Üdv mindenkinek!
Már soxor olvastam írásaitok, de most már beregisztráltam mert kérdeznem kell a profikat!
Dobozos CoD4-em van és nem tudom hogyan tudnék harcolni Hazánk Fiainak oldalán. A Game-Monitor.comon kiadottak nem láthatók a game listáján.
Előre is köszi! (még nem biztos hogy a Bf2 a fiókba kerül)
-
Azareus
csendes tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Természetes...de nem nagyon jön válasz...sajna...

-
Azareus
csendes tag
Légyszi...:-)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Chesterfield
üzenetére
azthiszem visszább megtaláld az IP-t és a pass-t...vagy itt vagy a másik topicba...már én se tudom

-
Chesterfield
őstag
Megtudhatom hogy melyik az a ph szeró?
-
Azareus
csendes tag
Hali!
Előre is bocs, ha alap dolgot kérdezek: meg lehet-e oldani, hogy haverral LAN-ban gémelünk, és vhogy BOT-okat teszünk be, hogy ne egymást kergessük?
Előre is köszi! -
Bordoi
őstag
27-es szint lett mára

-
Brent
aktív tag
48 lvl - Major General II

-
Bencus88
nagyúr
4 óra 53 perc alatt 21 nem is rossz szerintem

-
Bencus88
nagyúr
2 map 2 győzelem

Ja és level19 jee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- BIOS topic
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)