Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Majd keresek. Van biztos. Mondjuk csak magyarok igénylik hogy vegyük a demot. Velük pedig ritkan jatszunk

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindenki arra gyúrt, hogy ez a legnehezebben játszható pálya, ezért az lesz a mapjuk. Jól begyakorolják aztan majd csak leshet az ellen. Na de ez olyan sok embernek jutott eszébe, hogy vágül midnenkinek ez lett a mapja

-
kisa8800
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A füst!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azert nem ugy megy az

-
válasz
Boci_83
üzenetére
Az. Minden második ellenfél mapja az. A többi meg crash, backlot vagy strike. Esetleg Crossfire. Többi pálya elvétve fordul cask elő. Tegnap pl mind2 waron vacant volt. Minden esetre nagyon gáz pálya. Védeni és támadni is rossz. Figyelni kell nagyon.
Amugy mostanában warokon nem csak vacant menő hanem az is, hogy 7-8 AK lövés kell egy gyerekbe felsőtestre. Én nemtudom mi megy itt. Lehet van 1-2 lekvárrecept a configjukban
-
Megy ez a server nincs vele gond. Amugy ne parazzatok Vacantot mindenki utalja

-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk egy gyorstalalló után lehet hogy kellne mindenkinek egy rövid rcon parancsok adminoknak txt! Kifli, nem akarsz összeütni egyi lyen txt-t? Rajtam kívül mindenkinek be lehetne tanítani!
-
Boci_83
őstag
Na Jó reggelt mindenkinek!
War szerverünk mostantól él, 4.01 es PAM mod fut rajta. Szerver IP: Port: 62.112.194.111:29029 Egyenlőre nem zárjuk le, próbálgassátok, hogy megfelelően működik-e.!? -
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem
-
Sirandrish
legenda
nemtud valaki olyan oldalt/kat ahonnan WAR-rol készült Demokat lehet leszedni?
-
booz
senior tag
adjatok boci_83 kollégának ocson 8800gt-t
-
booz
senior tag
hali melyik a legujjabb pach 1.?
-
szabozeee
aktív tag
Hogy tudok szöveget beírni a cfg-be hogy utána játék közben 1 gombnyomásra megjelenjen?? Pl. köszönés meg ilyenek...
-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha visszaérek Tajgatoszról, kb 1-2 óra akkor játszódók
.. Be bocinak ne mond meg hogy ilyen gyors vagyok, még a végén lecsíterez.. 
-
Sirandrish
legenda
nem akar senki játszani?

-
Atomgeszi
nagyúr
-
ent
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát pont ezaz, elkezdett valaki csítelni és midnekinél jobb volt. A többiek beszereztek egy jobb csítet, hogy jobbak legyenek a csítelőnél. Erre a merészebbije ugyancsak leszedett vmi csítet, hogy jobbak legyenek. Én meg a mátrixba neo, felébredtem és a csítelőknél is jobb vagyok. Aki nálam jobb, az a csítek bajnoka, és nem egyé, legalább 3 csít kell hogy jobb legyen nálam!!!

-
Napster
tag
Hat igen ez szanalmas... ,igen neten nagyon könnyü hösnek lenni de az ilyenekkel szivesen jatszanek LAN on is! Nallunk is volt olyan aki lanon probalt csalni,persze le is bukott...! Ja es Mi pl alap cfg vel lanozunk es minenkinek meg van nezve a cfg je
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kövezzetek meg,de nekem a grafika lebutítása nem meríti ki a csalás fogalmát.
-
mr.saint
tag
Hát barátom ezeket a embereket sajnálom
Akik ilyen dolgokhoz folyamodnak 
-
ent
őstag
Mindenkinek elküldöm emailen az adatlaphoz szükséges kérdéseket, melyeket a PH honlapra teszük fel!!!!
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
a cdg ha jól tudom csak kis változásokat eredményez a játékon felbontás, rate, maxpacket, fps limit stb ha megváltoztatod mondjuk az életet ahogy mondod a pb kivág vagy a grafikát pl. ne legyen füst, levelek a fán, fű ne legyen stb. stb. mert ha minden igaz és ezek nincsenek akkor elvileg több az fps. de ezeket a változásokat a pb érzékeli és nem enged fel vagy kivág a játékból
de amit ezen az oldalon van az mindegyik 1 különálló program a jól ismert a cod2-ből WH és aimbot tovább fejlesztett változatai. Mondjuk a cod2 ben aki clánozott nagyon jól tudja, hogy a WH-t és az aimbotot waron nem nagyon használták főleg cb waron ahol demókat kellet készíteni, de azt a csalást mert szerintem az is csalás hogy a fegyó meg sem mozdul mikor lősz azt nagyon sokan és nem győztél csodálkozni, hogy az mp44-el majd minden mapon az átfutókat csak úgy lövöldözték le a játékosok hogy én csipával sem tudtam volna lelőni, vagy a superzoomot is sokan használták és ezekre rá sem jöttél meg bizonyítani sem tudtad, és az egésznek a teteje hogy már mindenki mindenkit gyanúsított már nem hitt senki senkinek
és ha valaki nem is csítelt, de jobb volt mint a másik már az is rohadt csíter és anyád stb.stb.
hát ez van
-
Tsunami73
tag
Most próbálgatom,ha a dual videó kártyát,átállítom yes re,az is ad 1 kis + fpst.És ha leveszem a dinamikus light-ot az is.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, alapvetően a saját élményét teszi tönkre ha folyton ezzel nyomul. Mi értelme, semmi, tudni nem fog jobban, és tényleg baz nem hiszem el, ezért emberek fizetnek is... Érdekes lelke lehet annak akinek csak az a fontos, hogy akár önerőn kívül is de mindenképpen a lista elején legyen. Értelmetlen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Malachi
üzenetére
nem feltétlenül...azért ha perkál valaki a csitért és vannak jol bevált helyei nemfogja szerintem pilla alatt elrontani az egészet....nem...vannak ilyenek mint a videon hogy felmennek olyan szerokra ahol nincs PB és bealáz mindenkit közben meg röhög de szerintem legtöbben óvatosan csinálják...nekik se jó minden értelmes szerot mellőzni...
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az lehet, de aki csítet használ az szerintem nem olyan, aki komolyan venné a gémet, csak f@szkodni akar. Szóval minden lesz, csak nem óvatos. Durrbele, oszt kész. Szemét dolog és ennyi, soha ne fussak bele ilyenbe. Plusz ha valaki meg tudta írni, akad majd olyan is aki ír rá ellenszert is. Remélem.

-
szabozeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kicsoda?? Kiflee?? Akkora csíter mint egy ház
Csak elég ránézni a statjaira.. 
-
Sirandrish
legenda
jah...cfg..minden átirható...ez a baj...nemértem miért így csinálkák meg...nemkéne tudni belenyulni..
Mondjuk elvileg lehet olyat hogy csak gyáéri cfg-vel engedjen fel a szerora...de minimális változtatást az is enged mert ugye a maxpacket mkinek át van irva meg ilyenek...tehát lehet hogy az életét is mittomén 100ról 120ra irja azt még beengedi...plussz vannak olyanok akiket kivág így is ugy is...Kiflee-t is kibaszta folyamtosan...és nem hinném hogy ő csal..........vagy kitudja

-
Sirandrish
legenda
válasz
Malachi
üzenetére
de ha elolvastad volna a tulajdonságait akkor rájöhettél volna hogy nem ilyen egyszerü...van rengeteg funkciója és mind tetszés szerint ki/bekapcsolható...
ami azt jelenti hogy lehet csak egyvalamit is használni..pl falon átlátás...vagy csak nem rángat a fegyo....ha elég óvatos az ürge 1-1 ilyen csalást sose veszel észre... -
Tsunami73
tag
És ez?
[link] -
-
Tsunami73
tag
-
Napster01
tag
Nah közlöm itt is, hogy hamarosan (elvileg szerda) megjön a 8800GT-m, és repül az x550 a gépből, szal kis FPS powa mostmár nekem is befigyel, tehát többmindent fogok látni, valószínű szebben mint eddig, úgyhogy vigyázzatok, és ha mégse újul meg a noobság akkor asszem egész nap gém2skill, csak h ne hijjába' legyek már itt
-
Balinov
titán
fijjug,fijjug,mint "rangidős" Prohardver fórumtag kérlek titeket:
Tegyük félre az esetles személyes ellenszenveket.Arra ott van a a Prohardver RING topik - boxoljuk le című topikja.Még elegánsabb megoldás mindenféle anyázás nélkül egy publikus szerveren face to face elintézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Képregény topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

adminok?