- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Melyik is ez a PH-s szerver?
Pilóta:[link] -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem meg egyre több szerveren vagyok ahova felmegyek és üdvözölnek"Szeva zeusz"
Ez jól esik
-
Tényleg senki nem ismer Domination szervert?

-
Sirandrish
legenda
-
-Mike-
addikt
lesz/van ph szerver? nyomhatnánk egyszer csak ph-sok;)
-
-Mike-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nagyon elfogunk térni a topic témájától... de igen, 2év minimum formázás nélkül, nekem ez az átlag, másnak heti 3, van ez így;)
ha meg kiszámolod a 2év/konfig akkor nem is olyan durva, csak akkor ha hozzáteszem hogy van 3pc és két laptop;))) -
-Mike-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
amikor én formázom akkor eltelik két év, vannak szép dvd rw lemezeim és felhasználom, ennyi;)) mondjuk inkább új konfigot veszek amikor formázni kell;)))))
-
-Mike-
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
nem érdekel, még a gondolatába is beleborzongtam;))
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
sztem működnie kell..
-
Domination szervert tud valaki közelben?
-
-
MaciG
addikt
Bocsi a hülye kérdésért ,de ezt a cfg-file -t (#8) hova kell bemásolni??
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, akkor szállel, ha nem eredeti a játékod, és más a generált kulcsod...
-
Van magyar Domination szerver? Nem látok egyet sem, pedig szvsz a legjobb, már a Cod2-ből is hiányoltam, végre újra van, de csak külföldi...
-
-Mike-
addikt
ha a profilomat átteszem egy másik gépre akkor fogja "látni" és ott is az 55ös szintű emberkémmel harcolhatok?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
köszönöm

-
Balinov
titán
hamár Ping érték.szakik elmagyarázhatnák nekem,hogy mondjuk cFos-szal vagy cFosspeed-del lehet-e faragni a ping-en?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
nah ugytünik helyreállt nekem is

külföldi szerkon 100-120 magyaron 40-60...nah így már játszható a dolog..remélem délután is ilyen lesz aztán tudok egy jót játszani
-
szijartg
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát volt... még kissebb is, de csak tegnapelöttig. mert akkor mondtam le a csello extrémem. de nagy külömbséget nem nagyon latok igysem
de lehet én tévedek -
-
szijartg
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
nekem 150-200 a pingem. de igaz t-mobile telefon net csomag előfizetéssel és 3G-vel. de nagyon kafa, engem nemzavar hogy ennyi a ping
-
Boci_83
őstag
Egy kis segitségre lenne szükségem.! Lv 35 ös szinten vagyok, de a fegyverek valahogy nekem nem úgy fejlődnek mint másoknak...
Tőlem alacsonyabb szintű emberkéknek is egyik másik fegyverük fejlettebb mint nekem.
Hol szurtam el a dolgot? Az adott fegyvert kell hogy használjam, és akkor fejlődik az a tipus, vagy ahogy lépem a szinteket mindegyik fegyver fejlődik, és több lesz a kiegészitöje??
Esetleg tippeket adhatnátok, szivesen venném, hogy melyik vegyvereket érdemes milyen összeállitásban használni, lehetőleg mininél kissebb szórása legyen a fegyvernek......

Mod: X-fire-en nem tudok regisztrálni, mert azt irja hogy csak kis betű és szám lehet az azonositó, de hiába irom kisbetűvel, hibaüzenet ugyan az...!
Pedig azt hittem nem vagyok ennyire Láma, s mégis...?!

-
Pubszon
veterán
Ezaz!
Az X-fire látja a szervereket!

-
Bordoi
őstag
A fene egye meg ezt a játékot
Amint van 5 percem, megyek server-re tolni .
Pedig nem lennék már gyerek
-
Patrick
addikt
Én már 55-ös vagyok egy ideje, srácok 40 felett bár ez nem sokat jelent szal...max új fegyók és perkek. Minden nap este toljuk a warokat. Mosmá a pamot várjuk de nagyon.
Kedvenc mapjaink, crash, pipeline, shipment
már akinek, crossfire, backlot. -
wasdw
csendes tag
Tudja valaki melyik file-ok mentik a multis statokat?
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
májstró ne tegyél fel hülye kérdéseket
CséZé Sztem az ugyan az mint az m21, csak nincs rajta távcső
Jó fegyver, de nekem nemjönbe, a Skorpion a nekem való
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Pl: Balinovtól idéznék
"miután rájöttem,hogy van olyan választható perk-em,ami 2x RPG-t ad"
ez az RPG mi? Mert amikor fejlődsz ahoz XP kell, nem tom miről beszélsz
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hú neharagudj én barom

-
CséZé
őstag
Sokat hallottam már arról a játékhoz kapcsolódóan h RPG, de mi ez?
már több mint egy napot játszottam vele összesen de még nem tom

-
Bencus88
nagyúr
Ehez én már nem merek mit írni jó sok hülye létezik a világon mivel megvesznek egy szupi játékot ez van ez a sorsunk.Micsoda felfogás komolyan.Aki nem veszi meg eredetibe az vagy oldja meg magától vagy kussoljon
-
Sirandrish
legenda
te vagy hülye már ne haragudj....te nem vagy képes pénz kiadni egy játékért aztáán ha valami nem tökéletes még te kezdel el sírni hogy nem megy..
Miért hülye az aki igényes?
Miért hülye az aki nem akarja megröviditeni a fejlesztőket és kiadókat?
Miért hülye az aki nem sír mert használják a cd kulcsát?
Miért hülye az aki nem warezol?
Miért hülye az aki pénzt ad azért amit szeret?egyébként abban igazad van hogy sokan tört verzióval játszanak de ők nem siránkoznak ha nem megy a game vagy ha nem indul...
-
szabo01
csendes tag
Ha törölnek ez van
Kösz a jó tanácsot, de annyira nem érdekel, hogy megvegyem eredetibe! Ja mellesleg 80%-a tört játékkal játszik, mert csak a hülye veszi meg eredetibe
Jó szórakozást azoknak akik TÖRT játékkal játszanak

-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
semmit nem csináltam.ez a legjobb a zegészbe. VidaNet Zrt.,Győri,kábelTV-s net,Motorola Surfboard kábelmodem USB-n összekötve.ma lelőttem az első helit,miután rájöttem,hogy van olyan választható perk-em,ami 2x RPG-t ad....waq voltam..
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hamár ping,Sir,YesSir,jelentem megjavult a ping-em. Magyar és görög szerveren egyaránt 60-90 között (utóbbi a görög). lvl22,
-
CséZé
őstag
Lvl 46, megvan az M14, mától ezzel nyomulok
Reszkessetek! 
-
szabo01
csendes tag
hello
az szereteném kérdezni,hogy aki tört játékkal játszik az mit csinált a cd kulcsal,mert én mikor be akarok lépni egy serverre azt írja ki,hogy a cd kulcs használatban van,próbálja meg később,aztán kipróbáltam üres serveren is,de ott is ugyan ezt írta ki.
Mit kell beállítani,vagy csinálni vele,hogy jó legyen,mert már nagyon sokat baszkodtam vele,hogy eljussák,hogy belépjen a játék a multiba,de most meg jött ez a cd kulcsos dolog.
Valaki segítsen ha tud,köszönöm előre is -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gondoltam mivel nem láttam a neved sehol sem

ricsy888:Köszi amúgy, már rendeződött a modival -
Patrick
addikt
Mikorra várható a pam?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
bizony..
Balinov:sajnos a probléma még mindig fennáll...nemtudom mi a gáz...nekem is kb ugyanez volt..
-
Sirandrish
legenda
válasz
snoopzkaaa
üzenetére
hát ugyanazt kell megcsinálni mintha cod2 lenne csak a cod1et kell kiválasztani..meg persze az exe-nek a cod4mp exet kell....normálisan válaszlotam...
-
Emanuel91
csendes tag
viszont vmi nem stimmel mert a legfrissebb profilomat másoltam be a játékban viszont nem ezt látom vissza level18-22 között lehettem vhol és miután felismerte azután méár csak level4 volt szal lehet nem elég az a config_mp.cfg

-
doglotthal
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Olyan gondom lenne, hogy az ASE-ban nem lát egy szervert sem vagy mi fene a baja?
A moddolt filet, meg amit itt láttam megcsináltam, de így sem dob ki szervereket :S
mi lehet a gondja? A válaszokat előre is köszönöm. -
Bencus88
nagyúr
lvl 29

Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Radeon RX Vega 56 8 GB PCI-E Videokártya
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez jól esik

természetesen PG alias páncéltörő gránátra gondoltam,RPG még a DukeNukem időkből ragadt bennem,mint elnevezés.Viszont azt még mindíg nem tudom,hogy ha lelövök PG-vel egy moszkitot,akkor kapok-e kill-t vagy csak XP-t?

Reszkessetek!