- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
dombi81 #5265 üzenetére
Akkor még csak - csak megértem valahogy, ha pl előtte véletlenül én lőttem le (igazán akkor sem, mert pl én sosem megyek az után, aki lelőtt, betudom a véletlennek, és kész) De azzal mit nyer, ha direkt lő le? Nem hiszem, hogy beleszámítana a kill -ekbe a csapattárs lelövése (bár sosem néztem). Ámbár ölésnek az is ölés...
-
BandiHUN
veterán
válasz
dombi81 #4925 üzenetére
Nekem ad elég jól konzolosokat ott,klánokat is...
Mondjuk lehet időfüggő,én este 10 után játszom általában.Nomeg akkor lesz sok PC-s,ha épp jól megy pár kör.Konzolból csak a bevisítós-zenebejátszós fütyiket nem szeretem,de sokszor vannak jó teamek,akik infóznak is,hangulatilag a vegyes lobbit kedvelem. -
BandiHUN
veterán
válasz
dombi81 #4921 üzenetére
Benne a lényeg
Mozogsz,de nem mész tovább mindenáron pl.pontra,hanem kicsi várásokkal,ami pár mp csak.Vagyis akit így kilősz,annak szemében kemper g..i vagy,de a játék szempontjából mozogz,mert mész pl.pontra,nem rontasz be a közepére,mert lehet egy kemper le is durrant rögtön,de így ha szerencsés vagy,lelövöd fedezékből,és úgy mész be a pontra,amit így el is tudsz vinni.Nincs annyi killem,mint a rusholóknak,de foglalás-védés van rendesen.Még nem lövöm röptében a galambot elég jól,60as pinggel a 23-as némettel meg nem is jó összelőni,főlegha 1 lövés-kill rifléje van,nálam meg kettes SMG,általában csak lesebzésig jutnék szemtől szembe...de hát most SMG húzás van,a riflék már köszönik,jól vannak,kihasználom a dupla XP-t.
-
BandiHUN
veterán
válasz
dombi81 #4745 üzenetére
Én kettővel találkoztam eddig,bár az első lehetett bugos is,mert az lelőhetetlen csávó volt,rakétákat is kibírta,de vissza nem élt a helyzettel,poénra vette.A másik magaslatról LMG+valami csillogós scope-val rángatta körbe a mapot,ott egyértelmű aimbot volt,nem tudtuk lelőni,mert instant haltunk,de azóta egyiket sem láttam.Tiszta játék alapvetően,szerintem simán bannra futhatott...mióta van normális gépem,nem érzek igazságtalan tűzharcot,látom,mit rontok el,honnan lőttek.Gunfightet is toltam tegnap jópár kört,bár core-n nem nagyon játszom,most kezdtem,de simán adta,még 2 fős 155-ös team ellen is.Ez a legtisztább CoD eddig.Legalábbis HC-ra nem nagyon merészkednek,annyira "vacak" a spawn,hogy nagyon nehéz egy 4-5ös streak is,mert hamar megtalálnak valami robbanó cuccal vagy bekerülnek.
-
boogie84
veterán
válasz
dombi81 #4646 üzenetére
Tudom. December elején jön a 3700X!
(#4647) LorenzoHUN
patch előtt megint hibátlanul futott. Furcsa h utána meg vannak néha ilyen akadások.(#4648) Tomko78
proci miatt én full minimumon tolom (na jó élsimítás be van kapcsolva).Úgyis előjön néha az akadás.
(#4659) Tomko78
akkor röhögnék egy nagyot ha 2080ti-nál is lenne valami gebasz amit a fejlesztők szépre csinálnak. -
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #4660 üzenetére
De értsd meg nem a vgaval kell küzdeni hanem a játék egy félkész termék , csak kidobjuk a népnek mert ki kell , azért ezt nem mondanám hogy nincs nvidiával
gond mert én nem örültem neki mikor meghalt az nvidia vgam a driver miatt , akkor nem voltam boldog , de mindegy ez van ezt kell szeretni , hogy csak a konzol
de megértem őket is mennyivel egyszerűbb konzolra megírni , mint pcre
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #4656 üzenetére
Nem a vgaval van a baj hanem a game egy félkész termék ennyi , kiadták úgy ahogy , most se vennék más vgat mint ez
csak hát az ember megveszi a játékot akkor elvárja hogy menjen normálisan , megértem hogy a R9 290 vgam már kevés volt hozzá , és azért tesztekben annyira nem ment rosszul azért is vettem ezt
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #4649 üzenetére
1080p játszok és amint az első teszturát highra állítom azonnal 4 gb felugrik 7.1 gb a vga ram használat mindegy , hogy más offon van , de itt az a vicc hogy highon elkezdi zabálni a sima memóriát , percek alatt 8-9 gb felszalad 15-16 gb a használat és befagy beakad , és vicc hogy ha mindent felveszek maxra se az a gond hogy a kártya nem bírja , hanem hogy kevés neki a 16 gb rendszer memória
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
dombi81 #4646 üzenetére
Szerintem nem, sőt most az ingame store is eltűnt az Endowment DLC-vel.
Amúgy mi értelme van ezeknek a feladatokkal feloldható blueprinteknek? Mármint azon kívül, hogy nem kell a kiegészítőkért szintezned, hanem van egy előre összerakott cucc, ami vagy jó neked, vagy nem. Ha jól láttam ennyi az egész, és csak az Operator kiadásos fegyverek kaptak egyedi külsőt. MWR-ben pl. tök jól néztek az ilyen Battle Hardened kinézetek, de WWII-ben is voltak szép fegyver variánsok. Itt meg egyelőre semmi, csak a camok, amik viszont nem izgatnak.
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #4616 üzenetére
Maga a játék első osztályú volt, csak az eredeti verziója bénán volt megcsinálva szerintem. Nem csoda, hogy csináltak hozzá egy dedikált szerveres klienst. Volt is benne egy 18 fős HC TDM szerverem, ami kb 24/7-ben fullon volt játékosokkal. Aki láma perket/fegyót használt, vagy nem tetszett a pofája, azt simán tudtam kickelni/bannolni, az volt az igazi élet.
-
nyinya
tag
válasz
dombi81 #4510 üzenetére
Igen, elég jól védhető pozíciók vannak, ami szerintem arra lett kitalálva, hogy a pontokat védjék. Nem pedig arra hogy ha HQ vagy Hardpoint van akkor fel pályánál levadásszanak. Hidd el sokan vagyunk így. A spawnon jó lenne változtatni mert tegnap kb 3x az ellenség szájába éledtem...
-
-
Tomko78
őstag
-
sanya53
aktív tag
válasz
dombi81 #4124 üzenetére
Idáin nekem sem volt sok problémám vele, de ez a patch most be tett neki.
Gépem: ASUS PRIME X570-P, SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 8G, RYZEN 7 3700X, EVGA 850W GQ 210-GQ-0850-V2, G.Skill Flare X F4-3200C14D-16GFX 3200C14 / 8.8ns 2x8GB, Logitech G910 , Logitech G903, 2xSamsung 970 EVO Plus 500GB, WIN10 -
Dave567
addikt
válasz
dombi81 #4120 üzenetére
Persze, mert Atom géped van, ne szórakozz....
És igen, tesztelni kell a játékot, ha jól tudom a Bétában is csinálta már, nekem nem nagyon volt gondom.
De a játékok többségének már kevés a 4 mag, 7700k váltottam, 9700non K-ra, még nem próbáltam így a gémet, decemberig várok vele, meg kell ssd is. -
jozefgucci1
addikt
válasz
dombi81 #3746 üzenetére
Az a dúrva , hogy ezt az évtized cod-a dumát sokan besz@ptuk ,pedig azért én vártam egy hetet ,de még így sem tökéletes a játék .Jah és igen ez a 4 map van csak egy adott játékban az siralmas.Az , hogy a feladatot kevesen csinálják az egy dolog már a Cod2-ben is ez ment és a sokat szidott BF széria csapatjátékosabb mint ez .Nekem még mindig úgy tűnik mintha béta lenne a játék ,persze az hogy csillámf@szláma színeket és szivárványt is be tudok állítani az sokat dob itt is .Ez nem is ér többet kilenc ezer forintnál
-
Xaels
félisten
válasz
dombi81 #3575 üzenetére
Attól mert bekerült 2 térkép Ground War semmi köze nincs ennek a COD-nak egy BF játékhoz sem. Sokkal erőteljesebb a közelharc, nincsenek nagy terek, még Picadilly-n vagy Arkhov-on sem. Nincs rombolható környezet, és hiába az FMJ valahogy sokkal kevésbé tűnnek papírnak a falak mint korábban. Megmaradt a streak rendszer, a fegyver kiegészítős - perkes megoldás.
-
-
venom8888
őstag
válasz
dombi81 #3112 üzenetére
Jaja en is mar kicsit unom a palyakat, szepek, jol megvannak csinalva stb. De keves. Foleg ha 3x ugyan azt adja be, utana be ad egy masikat, majd utana megint 2x az elso palyat, es fel napig nem adja be az oszes palyat. 2x ennyi palya kellett volna. Ugy erzem mint ha ez a jatek csak Beta valami. Igy ebben a formaban ,nem erte meg a 18k-t. Nincs benne tartalom.
-
Csokishurka
őstag
válasz
dombi81 #3034 üzenetére
Ne haragudj kicsit fogalomzavarban vagyok most.
Vram alatt a vga memóriát érted vagy a winben beállítóható virtuláis memóriát?
A VGA ramnak kevesebb mint a felét használom. 4gb-ból kb 1,8at
Virtuális ramnak meg belőttem hogy rendszer állítsa be, de van 42gb szabad helyem az ssd-n.Lowzor
Ha az OC a húzás lenne nem nincs felhúzva deazt sem tudom hol tudom megnézni hogy kevés e neki faszkó.
Nem fut semmi ilyen, multkor teszteltem hogy minden kikapcsoltam de úgysem volt jó. -
-
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #2690 üzenetére
Most valami csoda folytán megy úgy nálam, hogy a textúra normalon van, a többi minden maxon. Ha a textúrát high-ra teszem, akkor azonnal "dev error 6065".
De még mindig jobb így a helyzet, mintha full lowon kéne játszanom.
Mondjuk az előbb toltam kb 1 órát, aztán csonttá fagyott és kilépett mindenféle hibaüzenet nélkül. -
ProEvoFan
nagyúr
-
mettek
addikt
válasz
dombi81 #2522 üzenetére
Bizony hogy nem. Én alapból Battlefieldes vok, voltam a bf3 idején. Nekem a kicsit lassabb, taktikusabb játék fekszik, ennyire nem vok reflexjátékos mint itt a nagy része.
Viszint a Codban nem lehet taktikusan lassan játszani hiába raktak be nagyobb mapokat. Ground warban folsamatosan spawnoltam mert 1 percig nem maradtam életben, vicc.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #1770 üzenetére
Az hogy te mivel tudsz azonosulni és mivel nem, az a magánügyed, nem tartozik senkire magadon kívül. Az, hogy ezek a játékbeli calling card-ok meg 40. évfordulót ünnepelnek, és eredetien utalnak vissza a játéktörténelem egy bizonyos, fontos szeletére, azok meg tények.
Ha nem tetszik, nem kell rájuk nézni, se használni őket. Ettől viszont a játék az értékéből nem veszít semmit. -
KaitouP
nagyúr
válasz
dombi81 #1757 üzenetére
Elmagyaráznád hogy ebben mi a dedós szint? Ezek a ma már retro programoknak számító játékok anno pontosan így néztek ki, a második képek a kártyák jobb oldalán pontosan úgy is látod őket, ahogy akkor festettek, a kártyák dizájnerei pedig pontosan a stílus jegyében készítették el a kártyákat. Tökéletes munkát végeztek, visszaköszön a retro hangulat és színvilág.
Az egy dolog hogy játszotok, de nem ismertek játéktörténelmet, viszont ismeretek hiányában hülyeségeket mondani megint más. Nem attól lesz valami nem dedós, hogy csak egymás gyilkolászó katonákat látsz ilyen kártyákon például.
-
Pahli
tag
válasz
dombi81 #1613 üzenetére
’’ Nem az a bolond aki árul valamit, hanem az aki megveszi.’’
Itt nem csak az történik, hogy Activision:’’mi nem tehetünk arról, hogy a játékosoknak ez kell, azt hülye aki megveszi’’ Azért itt elég szépen meg lett képezve az igényt arra, hogy skill nélkül is tudjál érvényesülni, szép lassan elidegenítve a core játékosbázist. -
SQX_Barto
addikt
válasz
dombi81 #1238 üzenetére
Az aimnal atallitod hold-rol toggle-re
Option -> Weapon -> Aim Down Sight Behavior
Nekem is kb elso dolgom volt megkeresni, mert jobban szeretem azt.Szerk.: a vicces, hogy nem erzem, hogy annyira kellene nekem ez a jatek, a beta se kotott le, jatszottam vagy ket meccset.
Felraktam a MoH Warfightert, a singlet meg ugysem vittem vegig regen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged