- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
•Strict NAT: With this kind of NAT you will be able to connect only with players who have their NAT type opened. Also searching for games will take more time. At 90% you will be kicked when a host migration comes up and also don't forget that lags will be possible.
•Moderate NAT: With this kind of NAT, you can connect up with people who have either Moderate or Open NAT. Searching for games with this kind of NAT will take some time, but not as much as Strict. Lags wil be less than Strict to.
•Open NAT: With this kind of NAT, you will be able to connect to any of the three types. Searching for games will require less time and you minimize the chance of getting lags or kicks during a host migration. -
Laby
őstag
-
Xaels
félisten
Hagyd rá, látszik a szemellenző... Most a kemperek a mumusok, holnap a shotisok lesznek, aztán a rakétások és stb... csak azért mert egyesek képtelenek alkalmazkodni és úgy gondolják csak az a jó ahogy ők játszanak.
Totál ki vagyok, évek óta nem volt olyan, hogy hajnali 1-ig játsszak és most már nem az első nap. Ez a COD igazán oda lett téve minden téren.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolosként az első dolog amit kikapcsolok egy FPS-ben az aim assist. A világ legidegesítőbb dolga, amikor lelőnél valakit de a rásegítés áthúzza a mellette elfutó emberre a célkeresztet.
Lehet játszani rendesen kontrollerrel is, felesleges vitákat generálni a témában. (Off: PC-n is játszok Destiny 2-vel pl, és multiban is kontrollerrel tolom
Blaszfémia...)
-
Most is 139 euro a Ps4 infinity pro kontroller, akcióban 89-99 Euro szokott lenni,( BlackFriday itt is lesz szerintem) hírlevélen pedig szoktak küldeni kupont, ingyenes szállításról vagy további kedvezményről.
Nem emlékszem pontosan,de ha jól emlékszem nekem 33 K ba került az boxhoz az Elite anno ,de az igaz, hogy akkor nem 330 Ft volt az Euro, mint ma szóval jah lehet hogy nem lesz annyiért. 45k-t én meg már nem adnék érte. -
redhunter
senior tag
-
Con Troll
senior tag
Nekem a mini map hiánya kifejezetten nem tetszik. Kombinálva a viszonylag gyors time to kill-lel, meg azzal, hogy ezek a pályák nem a megszokott stílusú cod pályák, meg pláne.
Önmagában szerintem egyik sem lenne gond, de így egyszerre a 3 kicsit radikális.Egyébként látszik a játékosokon is, hogy a többség nem nagyon tudja hova tenni a dolgot, rengeteg a camper, uav nélkül mindenki csak szédeleg. Ha valaki lő egy uav-t, akkor beindul rendesen, adja a régi cod érzést. De nekem baromi frusztráló, hogy a mini map hiánya miatt nem látom rendesen, hogy a csapattársak hol vannak, hol lehet az enemy spawn, mikor fordult meg a spawn, melyik objective-nél van/nincs csapattárs, stb.
A respawn delay TDM-ben zavaró.
Egyébként a fegyverek tetszenek, a pályák is egész jók, a hang sztem baromi jó lett, grafika is szép.
-
Azt nem hinném, hogy megteszik, hogy végeleges ban-t tolnak rá, mert szerintem elég káosz lesz ez a vegyes lobby dolog és az hogy rengeteg féle egérrel és billentyűzettel / átalakítóval fognak emberek konzolon át játszani amire eddig nem volt példa és senki nem próbálta még ezt így kezelni. Ezt kiszűrni anélkül, hogy ebből ne legyen vita/ reklamáció szerintem szinte lehetetlen lesz, de én örülnék neki, ha sikerülne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Penalty for Leaving
The studio has confirmed that they have heard feedback about having a penalty for players who are leaving Gunfight games before they end, which is causing many games to go 2v1.I hear you. It’s noted here at the studio.
Más:
Durva pletyka szerint Xbox-on is kapunk alfát. Előjött egy ilyen bug a játékban:
-
BerserkGuts
addikt
Ez csak a szokásos op kaszt vita de ez szinte mindenben megvan nem lehet egyensuly kivéve veszel saját szerót és beállítod hogy csak kispiszoly vagy kés vagy ......legyen
De mindenjátéknál ez van amit ismerek wot túl op ez meg az heavy, med, light varázslósokban is wow diablo minden kaszt utálja egymást mert op ez meg az és állandóan sírnak fórumon
-
BerserkGuts
addikt
Na te de okos vagy mindent tudsz
Ez egy játék ha realisztikusan volna megcsinálva ez a futkározósdi márióugrálós paródia nem volna benne ahogy játszanak a gyerekek.
De komolyan mondtam ott van az Americas army ott van mommunikáció érdekes módon meg csapat játék ha ez kell a cod az más.Ful kamu mert a csata téren nem össze vissza futkosnak a holdkóros hülyegyerekek hanem katonás rendben parancsra ésszel mert nem születsz újra
-
Csokishurka
őstag
Hát inkább nem részletezem milyen cifra káromkodásokat szoktam az ilyen “skilles” playerekre mondani.
Nem mondom, én is kipróbáltam és tényleg elég OP-k, de utána gyorsan le is álltam vele mert nem engedte az önértékelésem
De hát Vérpistikét nem érdekli csak jöjjön a kill...Annyira örülnék ha visszahozná nálam a régi cod4 vagy mw2 feelinget.
Apropó van már valami hivatalos gépigény? Jó lenne tudni el megy a minimumon a gépemen.
Mert neten találtam valamit, de az olyan hiteltelenül kicsi volt hogy... -
KaitouP
nagyúr
A peer to peer rendszerhez képest stabilabb, biztosabb, gyorsabb online élményt kinálhat, főleg, ha a te országodban is van ilyen szerver az adott játékhoz. A P2P elméleti síkon jó, de a gyakorlatban, amikor a legjobb minőségű host-ot keresi, ez nem mindig valósul meg.
(BTW, tudomásom szerint már egy ideje nem P2P van a játékban. )
Előny továbbá hogy adminként van irányításod a szerver felett, de szerintem jelen játék esetében erről szó sem lesz, de majd kiderül. -
KaitouP
nagyúr
Scorestreak rendszerrel is sokszor az volt/az a mai napig, de valamennyire azért mérsékelni tudta a "The K/D ratio is the only important thing in the game" jelenséget.
Pontosan ezért hozták be már a Modern Warfare 3 -ban a Strike Chain rendszert, majd Black Ops 2 -ben a Scorestreak rendszert (ugyan a Ghosts -ban újra visszatért a Strike Chain), mert sokan kifogásoltál a Killstreak jutalmazást, és az azzal járó kaotikus, egyoldalú, a csapatjátékot romboló meccseket.Ennek fényében az új rész egyik legértelmezhetetlenebb lépése a Killstreak rendszer visszahozása.
-
a mapok méretének nem sok köze van a grafikus motorhoz.
Napjaink egyik lekiforrottabb és legjobb motorja a Frostbite ami BF alatt dübörög. Szinte minden játékukat erre az enginere építik, ezért vissza jön jócskán az ára a fejlesztésnek. ( pl Battlefrontok. Battlefieldek, Mirrors edge, Mass Effect, PvZ , NFS,stb...)Míg az IW engine kizárólag COD.
Egyébként jelenleg 2 motort használnak a Black Ops alatt az IW engine egy módosított verziója megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest