- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
lowzor #11690 üzenetére
Normál multiban nincs rá nagy szükség szvsz ráadásul akkor már egy hosszabb "cső" jobb, de mint láthatod WZ-ban ott használom is. Az én játékstílusom olyan, hohy nem állok le átlőni a pályát egy sniperrel szemben, WZ-ban is hagyom a többieket kimenni a tetőre/toronyba és inkább a köuelebbiekre fókuszálok.
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #11325 üzenetére
Ez is veszélyes terep. Mert akkor jön a következő ember, hogy hát az RPG meg a shoti nem gáz, viszont az LMG-k, az egy nagy csalás!! És így tovább
Meg mitől lenne értelmesebb a szerver? Szerintem a shotgun egy fps-ben kb alapfegyver, anélkül nincs játék
Nemhiába a Doom kétcsövű shotgunja a legikonikusabb fegyver a mai napig.
Még a nicknevem is erről a fegyorol van!
-
-
csƵ
addikt
válasz
lowzor #10255 üzenetére
Azigen, nagyobb a hangtompító, mint az egész fegyver.
ates2: furák ezek a youtuber srácok, pisztollyal nuke, vagy 5 percig áll egy helyben a Shoothouse-on és a környékére se megy senki. Engem 15 mp alatt hátba lőnek bármikor, ha nem mozgok.
Ránéztem a srác pár videójára. Elég jó lehet <20ms pinggel játszani... -
zoltannagy
aktív tag
válasz
lowzor #10212 üzenetére
Pont azt akartam kérdezni, hogy jobb mint az MP5?
Mert akkor holnap lehet én is fejlesztek rajta majd, csak valahogy nálam az Uzinál elmaradt.
Most a Grau-t akarom Goldozni, ott is már csak a Longshotok vannak ami megint nem lesz könnyű
Után pedig az M19-es pisztolyokat kellene ami nem is lenne olyan nehéz, de hogy ott is Longshot van na az kemény lesz. Remélem azt nem kell olyan messziről bevinni.. -
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #10179 üzenetére
Pedig érdemes már kezdéskor az alsó szintre menni,vagy a csövön,vagy emitt a négyszögletes izén,mert az első killed már meg is lesz,mert az ellenből is legalább egy oda indul
Utána persze már egy kulcshely a tiétek is.Fentre én fel szoktam menni,mondjuk jobbára a Best of the Best 10 killjei szokattak rá,persze mindig jól jön egy bezsebelt cruise missile és wheelson,azzal meg is lehet fordítani a csatát.Ha fent nem randalírozik az ember,guggol,nem mutatja magát,és nem utazik feltétlen a konténer mögött spawnolókra rögtön,nincs is háborgatás.Meg csinálgattam a JOKR-el a killes feladatokat is,meglepő módon lefelé sokkal több helyre enged lőni,mint felfelé,távolságra hivatkozva,ez bugos.Sniperre is jó,mert aki spawnol,az áll,ugye 1 helyben,aki épp pontot,HQ-t visz,az is ellőhető,csak mértékkel.Mondjuk én is akkor megyek,ha túl jó,vagy túl nehéz a kör,szorosabb meccseken persze objektíva,meg az elején is.De aztán van képem önzőnek lenni,ha már látszik,mi lesz.Mostanában már úgyis valami fegyót húzok,stb,azokat csinálgatom inkább,ha nincs olyan helyzet.Ígyis mondjuk most az Uzival már elkezdtem a rusholást is,az is jó móka,meg a sniperek a foghíjasak.Platinám még nincs
Pedig sok arany van.
-
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #10173 üzenetére
Normális gémben azért kiirtják,aki fent van,vagy nem tud effektíve többet ölni,mint lent...én mindenesetre szeretek felküldeni 1-1 RPG-t spontán,hátha kapás van
De aki lentebb van eggyel,az veszélyesebb,mert fel lehet menni a csövön is,stb,és ráadásul körbe lehet járni,eléri a B pont mögötti területet is,azt jobban utálom,kirakétázni is nehéz,ha ügyes.Fentre fel lehet dobni a semtexet,molotovot is,de középen,ha épp be vagytok szorulva,és már 2-3 vigyorog ott,semerre se lehet elmenni se.És a toronnyal ellentétben még killstreakkel se lelőhetők,felülről takarva vannak.
Egyébként én a C mögött,a torony tövében szoktam sniperezni,az is jó hely,onnan is lehet kellemetlenkedni. -
BandiHUN
veterán
válasz
lowzor #10134 üzenetére
Nekem ma indult,lvl3-ról lvl27,211 kill egy óra alatt,ezek nélkül,igaz HC,ma kezdtem neki.De nagyon tetszik,nagyon gyorsan lehet mozogni,2x top 1 is lettem vele,KC-ben ráadásul úgy,hogy annyi dögcetlit szedtem,amennyit öltem
Egyébként vannak más fegyóknál is ilyen unlockolható kiegek,gondolom az is vevős pakk lenne.Csakhát nem olyan könnyűek,mégha annak is látszik,mert pl.a lőszerért 50 külömböző meccsen kell legalább hármat ölni a 60-as tárral,ráadásul ez utóbbi majd asszem' lvl48-on nyílik csak meg...soká lesz ebből bármi.Ráadásul mivel HC-ra nem kell,normálon meg close biztos jó amúgyis,mert használgatják,ez is olyan lehúzós dolog.Mint a fasza skinnel megvett fegyó,ami csak abban az összeállításban szép,mint kiderült,lásd pl. a mangás Oden,aminek pont nem is az igazi az összeválogatása...bár ott még menti,hogy a csaj legalább megmarad bármilyen skinnel,kieggel,de nagy része elveszik.
Lennének inkább csak skinek meg ruhák/operátorok,stb külön.Méregdrágák a pakkok...meghogy 6 rongy egy operátor...
Még jó,hogy a league pakkok csak 10 dollárok,és azzal jár ruha 2 majdnem mindenkire,jár vele univerzális fegyóskin,nem is vettem semmit a Red tracer pack óta,de az legalább piros lövést ad,és a scar a kedvencem,de a pisztoly is igen jóféle.
Animált skin tetszene mint a BO4-ben -
BandiHUN
veterán
Külömben életképtelen lenne.Mondjuk az Akimbo azért már tényleg túlzás,főleghogy tolják a duplázógombot az egéren,mintha SMG-vel lőne.De egyébként a range nem nagy pisztollyal,kivéve HC-n,a nagyobb gond a pisztolyossal,hogy olyan gyors,hogy elcsúszik a hitboxa,szinte lelőhetetlen,ha elmozog.Főleg ilyen 70+ pingekkel,ami ma is volt 8 körül.
Le lehet őket szedni,csak nem Odennel,az fene lassú,én HC-n lőttem vele vagy 2 ezret,de csak amiatt,hogy első golyó öl középtávon/lehet pontossá tenni,de oda már mázli kell.SCAR-t próbáld inkább,erős mint az Oden,de lehet rá könnyű stockot tenni,és sokkal jobb a firerate is,meg lassú se leszel! -
dombi81
senior tag
Akkor megvan a rejtély oka. A frekventált városokon kívül ott nem lesz jobb neted. Sopron, Szombathely, Győr, Budapest vonalon szépen ki van építve. Siófokon nem tudom milyen lehet, talán még oda tettek bele pénzt, vagy nem. A balatoni térséget még így látatlanban is elhanyagolták.
-
dombi81
senior tag
-
Xaels
félisten
Nekem kábellel csatlakozik a PS4Pro az 1000-es digihez és ugyanez van. Már van amikor elmentem a halálom és visszanézem. St. Petron DOM-ban konkrétan a csávó feje mellett csattant az RPG és meg sem érezte, be sem szürkült úhy darált le. Arkhov-on PP19-el lőtt a csávó 5-ünket úgy közép meg hosszútávon ahogy nekem az M4 sem adja, 3 hit volt mindenki. Azhir-on az alagútban csípte a gránát, utána dobtam a másikat is és az meg sem csípte úgy lőtt ki, hogy fél méterre sem robbant tőle a gránátom és nem volt EOD... a szurisokról nem is beszélve, van bennük 3 és rájuk ugrok, bal kézzel lövi be magát a másikkal nozoomban darál le miközben mellében landol a tár fele.
Utána meg Cyberen lövök 22-t, DOM-ban 40+t 3-4-es KD-val.
-
KaitouP
nagyúr
A balansz szempontjából van, egyes játékmódokban elég kaotikus állapotok uralkodnának, ha nem lenne ez a 3 mp delay.
Egyébként az eddigi gyakorlat az volt, amit a hozzászólásod elején említettél, nézted a killcamet addig a 3 másodpercig, majd skippelhetted és spawnolhattál. -
Pro!Petya
addikt
Nagyon bejön!
Eddig tetszik és megérte a váltás számomra.
BFV-ből kiöltek mindennemű "HC"-t szval most így ég és föld a kettő jó értelemben a MW-re nézve. Stílusom is inkább ennek felel meg szval jók a meccsek, izgulás is van, figyelmetlenségre egyből büntet stb stb. Ennek így kell lennie.
Semmi felvágás vagy arcoskodás de a bf-nél simán belefért round közben egy ecigi utántöltés, piáért kimenni vagy hasonlók úgy hogy tudtam h nem esek le a toppról mindezt kb érzelem mentesen. Nem igazán emlékszem az utóbbi időkben hogy ott izgultam volna e valamin is
Egyedül a grafika az ami hiányzik abból.(#5917) ProEvoFan
THX!
(pedig itt is meló van még ezerrel melette tovább képzés szval lehetne ez jobb is) -
Corpuscle
őstag
Optika nélkül is jó a "kilátás", így felszabadul egy slot. Az örök dilemmám itt is fenn áll. Nagyobb tár, lassúbb mozgás, vagy kisebb tár + gyors tárazás (itt a lőszer azonos, tehát damage, fire rate nem játszik).
Más: Érdekelne, hogy az Mp5-höz milyen tárat használtok? Sok helyen a 10mm Auto 30-Round-ot (+damage, cserébe nő a recoil) ajánlják, de az alap tárral nekem jobban adja.
-
Segal
veterán
Az Mp7 az kifejezetten jó szerintem az AK mellé. Az egyik profilom úgy van beállítva hogy Mp7 és AK.
Shoot house-on játszok többnyire ott nagyon jól jön az Mp7 gyorsasága. Nagyon jól lehet vele darálni. Az AK meg ott van másodlagos fegyvernek az fmj perk-el hogyha valami repkedő hülyeség érkezik vagy egy pajzsos h*lyegyerek próbálkozik. Meg persze ha épp kifogy a tár az akció kellős közepén az Mp7-ből
Readásul mind a 2 fegyverem gold tehát még jól is néz ki a kombó -
Segal
veterán
Én elkezdtem de nekem nem jött be. Persze lehetne még fejleszteni rajta de egyelőre én sem érzem hogy favorit lesz nálam. Most a ram a cél de sajnos az nem elérhető még nekem
bulikavagyok: 56-os leszel
propetya85: Akkor bocs én tényleg még csak ilyen 120 körliekkel találkoztam
laragirl83: Most nagyon irigyellek
-
raggg
senior tag
Tegnap mentem végre pár kört a Crash-en, azért sokkal jobb dizájn mint az új pályák nagyobb része (pl. Azhir Cave, Piccadilly), főleg DOM-on. Van egy flowja és átgondolt. Azt mondjuk régen sem szerettem, hogy a toronyba fel lehet mászni, de ez már így maradt
szerk
Azt én sem bánom, hogy visszakerült a Shoothouse, mert a fegyver challenge-ket sokkal könnyebb ott megcsinálni. De amúgy simán rakhatták volna rotációban a crash-sel, gondolom lesz olyan 24/7 playlist is, ahol 3-4 pályát rotálnak. Én mondjuk nem panaszkodom, mindenkinek nem tudnak a kedvére tenni... -
KaitouP
nagyúr
Itt folyamatos igényfelmérés megy. A fejlesztők látnak mindent, avagy azt is, hogy egyes játékmódokra mennyi ember jut. Állandó jelleggel működtetni 600 féle játékmódot már csak azért se lenne értelme, mert 600 felé tizedeli a játékosokat, állandóan csak a népszerűbb módokra lenne elég ember, valamint a változatosságnak is betesz. Ezért megy rotációban valamennyi speciális játékmód.
-
Laby
őstag
Szerintem csak arról van szó, hogy nem akarnak minden pályának 24/7 verziót, mindig maximum 1 ilyen lehetőség van. WW2-ben is mindig csak 1 pályára szólt ez.
Az viszont meglepő, hogy Crash csak ilyen kicsi ideig volt, de gondolom ennek az az oka hogy kevesen játszottak rajta. Nekem a Crash egy tök átlagos CoD4 map volt akkoriban is, és nem vagyok oda most sem érte. Sőt, konkrétan ha választhattam volna a CoD4 pályák közül, akkor Crash a lista végén kullogna.
Ha most rotációba beadja, akkor örülök mert jó élmény azért játszani rajta, de 24/7-nek erős.
Ezt gondolom túl sokan gondolták még így, és inkább Shoot House lett visszarakva helyette.Arra viszont nagy lóvét mernék tenni, hogy amikor jön a Shipment, akkor az a Crash-nél sokkal tovább lesz 24/7 map (sajnos). Sőt, talán még a Shoot House-nál is tovább.
Shipment 24/7-el az a baj, hogy vannak emberek akik csak azon játszanak, és onnantól semmi hozzáadott értéke nincs a K/D és a SPM statisztikáknak a játékosoknál. Akik csak azon a pályán játszanak azoknak sokkal-sokkal egyszerűbb kicsinosítani ezeket a statisztikákat. -
Segal
veterán
Én speciel örülök hogy visszakerült shoot house mert sokkal közelebb áll hozzám a közlekedek a pályán stílus de azt mondjuk én sem értem hogy ennek ellenére miért kellett kivenni a crash 24/7-et
Jó nekem nagyon nem jött be de attól még sok másik játékosnak örömet okozhatott és tényleg kényelmesen elfért volna. -
Acheron
őstag
Én még teljesen áttértem a HC -ra, annyira bosszantóan sokat kell az ellenfélbe tunkolni a normál módban. Többnyire csak a figyelmet hívom fel vele magamra, és vagy a delikvens, vagy valamelyik társa lelő, mielőtt a célszemély kimúlna. A HC -ban legalább egy lövés, egy halál (no jó, majdnem). A teamkill mondjuk tényleg kínos, főleg, ha nekem sikerül összehozni
(pedig néha elég, ha csak beugrik valaki a tűzvonalba.). De a másik oldal sem jobb, tegnap volt olyan meccs, ahol háromszor lőttek le a csapattársak - már azon gondolkodtam, szándékos -e?
Btw, a Gun Runner pályán valamit csinálhattak a ventilátorral, már nem süvít annyira, mint a Season első napján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged