-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #22916 üzenetére
Volt hát, én sem írtam mást ("...Mindig volt matchmaking ...") .
Épp ezért tettem idézőjelbe, hogy konkrétan "Ez" a (fajta) SBMM nem volt még korábban (bizonyos értelemben ez vitathatatlan, hiszen MW2019 SBMM valóban nem létezhetett korábban, bár én nem ebben az értelemben kívántam használni).
"Ez" ugyanis nem igazi SBMM -ként működik (még ha úgy is nevezik), mint amiket korábban láthattunk, mert nem arra törekszik, hogy folyamatosan hasonló képességű játékosokat rakjon össze, ahogy azt tennie kellene, hanem a korábbi meccsek kimenetétől függően vagy jóval gyengébb, vagy jóval erősebb ellenfelekkel járó feltételeket teremt (a megfogalmazás szándékos - koránt sem vagyok meggyőzve, hogy ezek ilyenkor tényleg "erősebb", vagy tényleg "gyengébb" ellenfelek) - összességében úgymond szinten tartva a játékost.
Miért is? Mi a jó ebben a játékosnak? A kiadónál hova ment a vevői szemlélet, amikor ezt "adásba engedték"?
Nyilván mindig van, akire nem hat a gravitáció, ahogy a fórumtársak jelzik is (hová lenne nélkülük a Marvel és a DC...), de alapvetően a játékosok egy jelentős része panaszkodik erre a fajta megközelítésre, mert rontja a játékélményt.
De azt hiszem leteszem ezt a lantot, személyes vélemény, nem szeretném senkire ráerőltetni, és kicsit off szaga is van a dolognak (bár a játék szerves része - sajnos). A magam részéről továbbra is azt gondolom, hogy SBMM igenis kell minden játékba, mert hasonló szintű játékosokat kell összeválogatni, hogy mindenki találhasson sikerélményt - de ennek feltétele, hogy ha veszítek is, épp a hasonló szintű játékosokból adódóan érezhessem, hogy "majdnem megvolt" és "legközelebb biztosan sikerül". Na ez az, amit "Ez" (konkrétan az MW2019 -hez fejlesztett SBMM -nek nevezett valami) elvett - szerintem. (és ahogy olvasom, még jópárak szerint)
És ettől a játék még mindíg kitűnő.
#22939nutella1: Hallelujah, imáink meghallgatásra találtak!
#22945lowzor: Sok +1, nagyon eltalált pálya, és azon kevesek egyike, ami talán jobb is lett itt, mint volt pl az MW2 -ben (pedig ott is nagy kedvenc volt) -
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
KaitouP #22801 üzenetére
Itt a gameplay is: [link] Alulmúltam önmagam, nem volt túl jó meccsem (ok, 2+ a K/D), nem voltam a legjobb passzban tegnap lövöldözni (kifejezetten hülyeségeket csináltam egy két szituban, magam se tudom miért), de azért az látszik a videón, hogy gyors setup amit használok, és damage-el is. Ésszel használva CQC/mid range-re kiváló, ha messzebbre akarod használni, akkor menjen rá a hosszabb cső.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #22799 üzenetére
Az az utolsó mi akarna lenni? Vannak ott is zombik vagy mi?
csibe1 az tuti, azt a robbanó töltetes thermal scope-os AR-t nagyon elfogadnám.
Csomó ellenfél mintha status effectes (igen nem tudom kevésbé RPG-sen mondani) lőszerrel lőne pl elektromos és gyújtó már fixen voltak. Ezek mi fán teremnek?
GhostPetya ez már CQC Pro banyek, ehhez annyit kéne farmoljak SCAR-ral, hogy spontán röfögnék.
Megnézem köszi, amit tudok felteszek majd! Még csak 31-es.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #22774 üzenetére
Coreban ja 3-4 csak mire te kipumpálsz 3-4 golyót az ellenfél 6-7-et.
ADS nem sok hanem rengeteg, kb csak közepestől hosszabb távra érdemes elővenni. Azért meg minek szívjak vele órákig mire életképes lesz a összes kioldott attachmenttel mikor a társai már most életképesek?
Azért egy csoda build érdekelne hátha életképes lesz a dolog de most sok fantáziát nem látok benne!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KaitouP #22754 üzenetére
Szóval szappanunk még nincs, kár.
Jogos, Alex kevert be a képbe mert nem emlékeztem rá aztán már jöttek a fanfictionök ha jól értem akkor Riley is majd csak a főtörténet szál végén válik aktuális karakterré.
Hmm Cold War nem lesz D1 de ha az Infinity folytatja az MW-t az fixen D1 lesz SX vagy SS-en, végre egy ténylegesen jó kampány. BF3 Noshahr Canals HC óta meg most érzem először újra, hogy amolyan zúzós gyorsan meghalós CQC lenne egy shooterben.
Acheron Köszönöm! Warzoneban instant megszerzős skin lesz ez a classic úgy érzem.
Örök favorit karakter az eredeti trilógiában az ő elvesztése jobban zavart mint Soap-é.
Alex úgy került elő, hogy próbáltam magam belőni térben és időben és sikerült belefutni pár blog szerű fanfiction cuccba aztán kezdtek megkavarodni az emlékek meg az olvasottak. -
-
csibe1
addikt
válasz
KaitouP #22437 üzenetére
Szerintem még annyi sem volt.
oriic
Köszi!nanorambo
Először örültem, mert amikor beadja a listát mindenki 1-es szintű.
Aztán kezdett furcsa lenni, mert néha úgy legyaktak, hogy csak pislogtam.
Jó, gondoltam, nem csak kezdők vannak, mert már játszottak eddig is fps-t, csak itt még alacsony szintűek.
Utána már néztem a listát, és akkor láttam, hogy csak az elején amikor beadja a listát 1-es szintűek a többiek, utána már kiírja a valós szintet.
Akkor láttam, hogy volt ott 30-astól 120-140-esig mindenféle szintű emberke. -
szgabor12
tag
válasz
KaitouP #22219 üzenetére
Igen, én is így gondolom. Annak ellenére, hogy ~14 éve volt a legfelkapottabb, sokkal nagyobb volt a hangsúly az ,,esport"-on a CoD szériában - még Magyarországon is (lanok, kupák is voltak rendezve rendszeresen), mint most amikor még több csatorna lenne eljuttatni még több emberhez.
-
szgabor12
tag
válasz
KaitouP #22215 üzenetére
Nem csak a fragmoviekat, emlékszem mennyi demot néztem profi játékosoktól lanokról, kupákról, és próbáltam magamba szívni, hogy hol tudnék fejlődni, milyen szituációt hogy reagálnak le, a pályák minden zugát meg lehetett tőlük tanulni hol érdemes nézni adott helyeket.
Mondjuk a CoD2 idejében még volt is időm ilyenre, és meg is volt az eredménye (persze saját megítélés szerint).
-
kiserik
senior tag
válasz
KaitouP #22204 üzenetére
Az a baj, hogy nem 1-2 ""pro"" bukott már le különböző csalásokkal, így az átlag user bizalma rég odalett. Ez is egy üzlet, ahol mindenki bevet mindent. Nem drága az egyedi, programozható controller, a Xim, vagy a háttérben futó program PC-n. Persze, hogy sokan vannak úgy vele, hogy hiszem, ha látom, azaz például egy teljesen hagyományos konzol, egy széria kontrollerrel végig látható zsinórral.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #21749 üzenetére
Ismerem mar mint rossz penzt, nem veszem mar magamra ezeket.
(#21746) Ed3r_X_
Amugy ez lehetett volna sokkal tobb kill is, csak en hulye veletlenul elozo challenge miatt benthagytam uav-t.
Igy normalis killstreakek helyett folyamatosan azt hivtam le. Kozben csapattars meg Nyuggernauttal akciozott mar
-
-
nyul105
senior tag
válasz
KaitouP #21316 üzenetére
Nem vittem még végig, elkezdtem a simát, utána feltettem a textura modot, de újra kell kezdeni ugye....
Kérdés: te texture moddal vitted végig? Nekem ugy jobban tetszik, de kiváncsi vagyok.Amúgy ami vicces, hogy ha a szoknyája alá nézel, elhesseget
5 perccel később meg lerobban róla a ruha és az totál oké.
Szerk.: bocs, hogy nem privátban ment ez
-
válasz
KaitouP #21297 üzenetére
Jesus , mekkora mi az a jobb kezében. Amúgy a kardokról annyit hogy a duál-katana nagyon nem akar jönni, egyszerűen képtelen vagyok befejezni az "ölj 3-at késsel hátulról(!!!) , 15 meccsben" - nem 15ször sajnos - szal meccsenként nem számolja többször, ha neadjisten lazább partiba keveredsz. 11-nél tartok , de rohadtul nem adja, az ellenfél a szintemen általában ösztönből nézi a sarkokat , pontokat , kivétel nélkül kiszúrják ha érkezem a bicskámmal, szóval a statomat ennek a fegyónak a feloldása jobban hazavágja mint a pajzs platinázás.
-
lowzor
veterán
válasz
KaitouP #20919 üzenetére
Mikor nyomtad? Én 2005-2006-ban, akkor nagyon tiltva volt mindenhol szerencsére. Még olyan modokat is sokan raktak a szerverekre, hogy kiszedte a shotit a választható fegyverek közül.
Klánoknál meg egyenesen szégyen volt, ha a tagjai használták, utána kb semmibe volt nézve az egész klán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged