- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GAbre
veterán
Gratulálok nekik,gép restart kellett,hogy jól működjön a játék,nem tudom miért,de oks.
Rámegyek coop-ra.
-Meghalok,spawn ejtőernyő nyit,mire leérek vmi már halott vagyok.
-Következő kör ejtőernyő nyit leérek az előző életem előtti löszer azaz 9 db golyó volt.
-Nah következő élet ejtőernyő helikopterhez esek,beszállok instant 4 enemy fekvés.
-Ok,következő spaw,lőszer nélkül....
És itt zártam be a játékot! -
-
jozefgucci1
addikt
Működnek .Jelenleg 8900Ft egy kulcs. Tegnap és ma 2-2 kulcsot segítettem aktiválni és előtte egyet és azóta is mennek . Akik az első napon vettek azok is játszanak még a fórumán az eladott 1000+ kulcsbol kettő volt hibás .Közben elkezdték árulni az RTX kuponokat is ,de érdekes módon picit drágábban mint a kulcsok .
Akik rámírtak és vettek azok sem panaszkodtak még .
-
Highground
aktív tag
Nyugi, ezzel mind én is tisztában vagyok. Bár hozzáteszem marhára nem hat meg. Pont nem sajnálom "szegény" Activision-t aki a 137. bőrt húzza le a franchise-ról. Vagy az IW-t aki a 234. bőrt húzza le az engine-ről, mondván akkor "nem lesz cod feeling" ha új motort csinálnak hozzá. Activision-ről még annyit, hogy nézd meg milyen áron árulja az ezer éves játékait eredetiben... A BO2-3 még mindig 60 eur, a 10 éves MW2 20 eur... Még a nagyobb steam sale-eknél se viszik túlzásba az akciózást. Szóval a legutolsó kiadó akit megsajnálnék ha pénzügyileg "megkárosul". Ha már ilyen empatikus oldalról közelíted meg a dolgot.
Arról nem is beszélve, hogy nyilván a legbiztosabb ha ilyen kulcsokat egy 0-os profilra teszel föl. Mi is ezt csináltuk anno azt hiszem BO-al. És ha gebasz van akkor max az a játék ugrik. -
Highground
aktív tag
Nem hiszem... Ha legit RU kulcsok akkor nem nagyon tudják. Hogy szűrik ki, hogy ki az aki "csaló"? 2019-ben már nem is olyan szürreális, hogy éppen Moszkvában "nyaralsz" (inkább telelsz) és meglátod milyen olcsó ott az új cod (vagy az ott élő ismerősöd ajándékba veszi neked ott). Megveszed, felmész battle.net-re, beregeled, teló elrak. Másnap du. repcsire föl, go home, play cod. Megszabják minimum mennyi időnek kell eltelnie a kulcs regelése, és a battle.net app elindítása között?
Minimum x óra?
Nem tudják ezeket a kulcsokat külön kezelni, szerintem. Sok ottani Orosz is megszívhatná akkor. Na de persze akkor eleve nem legit kulcsokat osztogatnak... akkor lehet! Sőt, akkor valószínű
-
venom8888
őstag
Ebben igazat adok. Azt mond mar meg nekem hogy mi a kulonbseg a Loudout kozott es az Assault,Ghost,Heavy support karakterek kozott? Mert amikor ra megyek pl Assault ra, ott nincs fegyver valasztasi lehetoseg,csak bedob a jatekba, de Loudout ban valaszthatok vegyvereket,es fel is szerelhetem oket. Azok a fegyverek miert nincsennek benne Pl az Assaultnal,vagy miert nem valaszthatok fegyver Asaultnal,hanem bbead egy Burst fegyvert,es csokolom.
-
venom8888
őstag
Nagyon bajos az a platform, folyamatosan olvasom azt a forumot is. Allandoan az amperokbol,meg a ram beallitas,meg a voltok, meg ilyenekbol allnak ki. Intel kell, oszerakod es megy. Es Gamingre meg mindig az Intel a jobb. Nem mind1 hogy 5Ghz en megy a procid,vagy 4.4Ghz en Ryzennel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest