- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
én kronológia-mániás vagyok, ritka, hogy valami nem időrendben megy
TVHM-ben a 4 nagy DLC-t sorban csináltam, ill. a headhuntereket is. UVHM-ben már 72-es szinten voltam, akkor úgy ment, hogy Scarlett-Torgue-Tina-Hammerlock (előrevettem a Tinát, mert akkor éppen nagyon nem volt kedvem a DLC3 mosottszar + sepia filter overload színvilágához
). ha jól emlékszem, a kis DLC-kből 72-es szinten csak az elsőt csináltam meg, ill. a Crawmerax Jr-t.
most, hogy ennyi szó van róla, lehet, hogy OP8-on nekiállok még egyszer csak a nagy DLC-k főszálának, esetleg a kicsiknek is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bundle topik
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TVHM-ben a 4 nagy DLC-t sorban csináltam, ill. a headhuntereket is. UVHM-ben már 72-es szinten voltam, akkor úgy ment, hogy Scarlett-Torgue-Tina-Hammerlock (előrevettem a Tinát, mert akkor éppen nagyon nem volt kedvem a DLC3 mosottszar + sepia filter overload színvilágához
). ha jól emlékszem, a kis DLC-kből 72-es szinten csak az elsőt csináltam meg, ill. a Crawmerax Jr-t.