Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Valahogy ki lehet kapcsolni az outline shader-t a játékban? Én az első részben is kikapcsoltam, úgy jobban tetszett.
MOD.:
Kipróbálná ezt nekem valaki, is dobna egy screenshot-ot az előtte/utána állapotról?:
How To Disable Cell Shading, Borderlands 2 Tweak:
If you are finding it difficult to see objects from far and basically have FXAA disabled. This tweak makes it easy to disable Cell Shading in Borderlands 2.
Go to your .ini config files directory. On windows 7, this is Documents/My Games/Borderlands 2/WillowGame/Config.
Find WillowEngine.ini
Ctrl-F to find “WillowScenePostProcess”
Replace with “RyanScenePostProcess”*
You can also set the file to read-only.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest