- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Audison
üzenetére
Vagy te vagy szerencsétlen?
Nemtom, minél többet játszottam, annál inkább volt az az érzésem, hogy jóval gyengébb a lott, mint az első részben, de ennyire nem rossz, amennyire lefested. Legalábbis NÁLAM, nem. Ládában nekem már vagy 3-szor volt narancs (valamelyikről screenshot is van a profilomnál), Madhouse-t farmolás nélkül kaptam például háromszor is (ez biztosan 3 alkalom volt, dühös is voltam miatta, mert hasznom nem volt belőle), pearl esett random boss-tól, ésatöbbi-ésatöbbi.Talán a gyenge loot-tal nem is a drop rate a baj, hanem hogy sokszor az adott item 1-2 szinttel alattad van. Bl1-ben nem volt ekkora különbség egy-egy szint között, Bl2-ben egy 2-3 szinttel gyengébb legendary-t sokszor már nem éri meg megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nemtom, minél többet játszottam, annál inkább volt az az érzésem, hogy jóval gyengébb a lott, mint az első részben, de ennyire nem rossz, amennyire lefested. Legalábbis NÁLAM, nem. Ládában nekem már vagy 3-szor volt narancs (valamelyikről screenshot is van a profilomnál), Madhouse-t farmolás nélkül kaptam például háromszor is (ez biztosan 3 alkalom volt, dühös is voltam miatta, mert hasznom nem volt belőle), pearl esett random boss-tól, ésatöbbi-ésatöbbi.