Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Zero-val akkor nagy peched lehetett, mást nem tudok mondani erre.
Én a legelső végigjátszásomnál Maya-val sokat snipereztem, mert úgy könnyebb volt sokkal egy-egy pályarészt túlélni. Nyilván ehhez normális csúzlik is kellettek, de ezzel sem volt probléma."pl a rabid stalker vagy az a tüzes csápos valami badass verziója már egy tvhm módban is szörnyű"
Ez így van, ezeket én is utálom, mert nagyon kellemetlen meglepetéseket tudnak okozni, ha nem vagy elég ügyes. Viszont vedd figyelembe, hogy egyik említett ellenség sem olyan, akit mondjuk feltétlen ki kell nyírni ahhoz, hogy tovább haladhass a játékban, vagy valami ilyesmi. Számomra ez akkor lenne TÉNYLEG frusztráló, ha mondjuk egyszerűen nem tudnám folytatni a játékot egy-egy ilyen ellenség miatt.
Cathrine: Ki kell ismerni a játékot, utána sokkal könnyebb, és nem lesznek ilyen ellenérzéseid. Legalábbis velem így volt. Pl. emlékszem, hogy első végigjátszásnál a 4 assassin-os küldetésen számtalanszor meghaltam a suicide psyho-k miatt. főleg az utolsó assassin-t tudtam nagyon kínkeservesen kinyírni, az már egyáltalán nem volt élvezetes, hogy az egész játék abból állt, hogy felmentem a lépcsőn, gyorsan szétnéztem, megpróbáltam valakit kinyírni, de többnyire mehettem is vissza, mert vagy jól lelőtték a pajzsomat, vagy jött egy rohamozó psycho, rosszabb esetben még bombája is volt.
Második végigjátszásnál már tudtam mire számítsak, tudtam melyik szakaszon lesz sok ilyen psycho ezért hol kell nagyon figyelni, meg ismertem a pályát is, tudtam azt is hová lenne érdemesebb futni stb. Nekem ez a küldetés elsőre nagyon nehéz volt, később viszont már nem nagyon voltak problémáim vele, semmi ellenérzés, semmi frusztráció.

A színkódnál meg nem feletétlen a narancs fegyver a legtáposabb, előfordulhat, hogy egy lila van olyan jó, ritkán még jobb is, mint egy legendary. A legendary-knak viszont általában van valamilyen speciális tulajdonságuk, amik miatt valaki vagy nagyon jól tudja használni őket, vagy sokszor egyáltalán nem. Pl. én vagy 4-szer kaptam már Madhous!-t, de számomra teljesen használhatatlan a spéci jellegzetessége miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox One
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- Becsületkasszás új cuccok - Bose, Wicked cushions, NuPhy, kábelek, keycap, switchek stb.
- AORUS PC - i9 9900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a legelső végigjátszásomnál Maya-val sokat snipereztem, mert úgy könnyebb volt sokkal egy-egy pályarészt túlélni. Nyilván ehhez normális csúzlik is kellettek, de ezzel sem volt probléma.