Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Végre megjött a Xenon izzóm. 1 hete kiégett a bal első, és ilyenkor sajna mindkettőt cserélni kell. De örömmel konstatáltam, hogy már nem annyira vészes az áruk, postával 48 fontból megvolt a két darab Philips.

-
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
"még ujobnnan is brutál sok egy gyári felniért ennyi mikor 40-50l.ért olyna momo....stb kategóriát kapsz ami kinézetre és valszeg minőségben, súlyban mindenben veri a gyári.t."
Ez sem igaz... Pont amit leírtál, az egy bullshit. Persze van olyan márka, amit érdemes nézegetni, mert gyári beszállító, így gyári minőséget tud. Pl. a BBS, vagy BMW esetén a Rondell. De ezek használtan ugyan annyiban vannak, mint egy gyári garnitúra, szintén használtan.
100-ast 4 kerékért, vagy felniért? Vazz, egy rendes gumigarnitúra kerül 200-ba.
drlovi: Itt is ez a használt-nem használt. Be kell méretni, és ha minden paramétere okés, akkor olyan, mint ha új lenne. 10k/db áron pedig csak újrafesteted úgy, hogy előtte fémig letisztítják. Tegnap előtt nem láttam egy csúnya padkát kifordulásnál(bal kormány hátránya), és ráfordultam, első kerékkel elég keményen ráugrattam. Ilyenkor áldom magam, hogy anno nem spóroltam... Normális esetben ez egy defekt lett volna, felnihegesztéssel párosítva. Kiszálltam, és minden oknak tűnt, szemben a parkolóban is csak nézték, mi lesz a vége.(valszeg örömködtek, hogy a pancser...) Gondoltam, na majd fog ezután rázni a kormány 70 fölött, és vihetem a kereket görgőztetni. És semmi, meg sem moccan a kormány. Ehem, Rondell.
Ezt csináld meg egy nem gyárival, garantálom, hogy nem mész tovább. -
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
még ujobnnan is brutál sok egy gyári felniért ennyi mikor 40-50l.ért olyna momo....stb kategóriát kapsz ami kinézetre és valszeg minőségben, súlyban mindenben veri a gyári.t.
szertejük a bmw.t csak nem az 5xösen tulárazott dolgait....
egy M kerékszett kb 1 guriga...vicc....
én cakk pakk egy 100ast nem adnék 4 kerékért. -
KINKY_007
aktív tag
Ehhez a felnihez mit szóltok?
-
dragonfx
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
powerfanatics ja ird be google.n.
leírás alapján te is forgatni fogod akkor nem mind1 milyentől veszed?legalább hozzá van szokva, kopva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha van lehetőséged persze alap németből svájcból hozass be sokkal olcsóbb, jobb állapotban levő az regadó se vészes már.
Városban minden auto zabál nem csak a bmw, a bp.i közlekedés az nem "városi" közelekedésnek minösül szerintme hanem valami átlag alatti dugos tötymörgésnek.

Megint volt szerencsém, már ha ez szerencse...vezetni két napot hétköznap és ujr ameggyőződtem én maradok hétvégi autos mert ez ultra gáz...idegbaj.de már hétvégén is kezd romalni a helyzet elég rendesen egy féléve.de hurrá már csak 408 a benzin.

bmw001>>neked nagyon nem akar ez összejönni akár még aktatáskával sem.
. a fortuna nem akarja.
.meg lehet a pénztárcád se. jo az az e39. -
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ez jól néz ki, de ezt tuti fiatal használta és pörgette neki. Amúgy nem Mo-n tervezem a vásárlást, mert van ismerős aki ezzel foglalkozik, és tényleg nagyon jó kocsikat hoz be.
Amúgy PH!-n kívül van vmi olyan jó BMW-s fórum ahol leírják a motorokat, hogy melyek amik tényleg jól és melyek amelyikre a gatyámat is ráköltöm? Utóbbit nem szeretném.
-
MPowerPH
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
Igen, 12l reális, vagy kicsit alatta. Enyém eszik 12-őt, de az E39, és 2.8-as. Nem, a 328-asnak lenne közel annyi nyomatéka, mint a 20D-nek.
Ellenben egy 20i kiforgatva bőven ugyan azt tudja.
A későbbi eladást nem ez fogja meghatározni. Hidd el, az emberek félnek a régi, sok km-es dieselektől.
Ehh, ez kell Neked.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: Hoppon maradtam. 1 hete elvitték az autót, amit ma meg akartam nézni.
Tegnap felhívtam, egy hölgyike vette fel. Már amikor kimondtam az autó típusát, mondta, hogy elkelt. Én pedig közöltem, hogy akkor vegyék le a listájukról, mert megtévesztő. Na, ma még ugyan úgy fent van...
Pedig a bankkal is lebeszéltem a dolgot, hogy ha netán kp.-t kértek volna, akkor reggel ott kezdhessek egy aktatáskával. 
-
-
válasz
szokeherceg
üzenetére
Hát szerintem bőven havi 1000 alatt vagyok. Most a családit használom naponta az 2006-os és most van benne 90e km. Asszem 5. éve van nálunk és 20e körüli km állással vettük.
-
varsam
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
Igen, en is igy latom kb a dolgot. Km allas tajekoztato jellegu, es a bal eleje szerintem sem stimmel, a motorhazteto es a jobb elso elem illeszkedik rendesen es a fenyezesen is latszik kicsit.
Ha kovetkezo hetvegen meglesz meg, akkor elmegyek megnezem, elobb nem megyek Pecsre.
Egy 320i mennyivel kerul tobbe mint pl ez? Gondolok itt fogyasztas vagy altalanos szervizkoltsegre. -
varsam
őstag
Üdv, tudnátok velemenyezni ezt a peldanyt kerlek? [link]
-
KINKY_007
aktív tag
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
KaiotEch
üzenetére
Ha vesz egy lestrapált kocsit, akkor nem csoda, hogy túladott rajta.
A-B-be rohangálós autónak nem való BMW. Vagyis való, csak pénztárca kell hozzá.
2.0 literig szerintem szinte semmivel nem nyújt többet, mint egy bármilyen másik kategóriatársa (kivéve persze az embléma), felette már kicsit erősebb az átlagnál, de azt is meg kell fizetni. 1,5-2x annyi a szervizek költsége, mint egy népszerűbb modellnek (focus-mondeo).
Fogyasztásban szerintem teljesen rendben van, nekem országúton spórolósban 7.0 körül-alatt, városban 10-felett körül, átlag olyan 9.0, mert nem annyira spórolósan megyek. 2.5 benzin. Suzuki Swift2 1.3 5-9-7 ugyan ez, és felese annyi a ló. -
Üdv kollégák. Kipróbáltam szombaton egy 318D(2003) bömbit, igaz csak 600m-t mentem vele, de asszem mégsem ez az álmom autója. Picasso után se a tükörből nem látni semmit, a pedálok nagyon kényelmetlenek, a váltón a fokozatok távol vannak egymástól, és az a diesel hang... mint egy traktor, pedig azt mondták, hogy a bmw-be levő dieseleknek szinte hangjuk nincs. Namost lehet, hogy az a kocsi volt ki nagyon amit próbáltam, de volt, hogy elment mellettem egy másik és annak is olyan csattogós hangja volt. Benzin + gáz(LPG vagy CNG)-ról mik a vélemények? Egyik ismerős szerelő azt mondja, hogy a benzines az tényleg megeszi a gatyámat, a gázt meg nagyon gyorsan verjem ki a fejemből.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
drlovi
üzenetére
mivel suzukibol lettem bmws igy nem tudok rola realis kepet adni
nekem mar az kiverte a biztositekot hogy a konyoklo jo helyen van 
szoval ami a fogyasztast illeti, parommal egyutt hasznaljuk vegyesen mindenutt talan a varos az picit tobb... palyan megyunk havi 500 at kb tehat azt is hasznaljuk. igy 7.2. (ez az elmult ket honap 4000km e)
volt hogy 5.9 re vittem le orszaguton
de hat az mar nem vezetes... en a 7.2 vel tokeletesen meg vagyok elegedve. tisztan palyan ~6.5 ot eszik 130 al -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
LuckyL
üzenetére
Szia. Persze, hogy szépek. Xenonnak a helye is megvan csak mivel nincs lemosó a kocsin ezért megbűntettek miatta és másik izzót kellett belerakjak... nem igazán értek a lámpa márkákhoz, de elvileg valami LH lens van odaírva. Ha érdekel a kocsi akkor privátba küldök neked képeket ahol este látszik a lámpa stb.

-
whited
addikt
Sziasztok
Bocsi az offért, de esetleg valakit érdekelhet
Eladó BMW alufelnim
[link]
-
Z0mbi
senior tag
-
dragonfx
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
ok.

ennyire engem nem érdekelnek az extrák ilyennel időzzek.sry.
írtam már régen is.
szervo, elektromos ablak, napfénytető.többi nekem nem lényeges.
ha van/lenne abs, klíma, elektromos tükör nem gond de el vagyok nélkülük.viszont egy jó hangú kipufogó, mp3/usb rádio, faja felni....sokkal többet érne nekem.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
KINKY_007
üzenetére
köszönöm szépen

Igen mindenféleképpen gondoltam átvizsgálást csak elöbb tudakolódni akartam melyik a jobb választás, amúgy egy 328i mennyi eszik kb? gondolok itt városi fogyasztásra (nem pest, mert vidéki vagyok), városon kívüli fogyasztás?
Amúgy egy BMW szervízbe meg tudják mondani biztosra hogy nem lett e babrálva a km óra? Azt is ha kicserélték volna ami benne volt? -
KINKY_007
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Egy ilyen esetleg?
Aki bmwt vesz, az általában megy is vele, 5 éves korra olyan 150e, a dízelek inkább dupla ennyit, és ezek már tinik... A belsejük sokkal szebb, mint egy ennyit futott kommerszebb autónak, de szinte mindegyik 200e alatt van az órában, szóval az erősen kétséges, hogy mennyi van valóban a kocsiban.
Budapesten dugóban jelentősen többet iszik, mint a 320i, de ezzel már komolyabban megy, és az egyik legtöbbet dicsért felállás.
Ha van időd nézz meg pár jobbat, próbáld ki, hogy legyen összehasonlításai alapod (vagy vigyél olyat, aki ért hozzá) és amelyik tetszik alkudj rá és egy műszeres átvizsgálás utánra ígérd a kifizetést. -
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Nekem nincs ilyenem (ültem-vezettem ilyesmiket), a netes olvasmányok után:
Itt van egy teszt(hirdetés) az utolsó szériás e46 330d-ről. A 320d ehhez képest 4 hengeres, és sokkal elérhetőbb (kevesebb pénzből megvehető, fenntartható, többen tudják elhanyagolni). A 323 már 6 hengeres, de igazán parádés menetteljesítmény nincs, a kicsi dízel is érzésre jobban megy a nyomaték miatt. A benzinest azért favorizálják, mert kevesebb meghibásodás lehet rajta, a dízel kicsit zsákbamacska, hiába a legjobb szándék/törődés. Tönkremenni, azért nem fog, inkább az a reális, hogy egy néhány százezres javítás benne van a pakliban, bármilyen szép is a kocsi. -
bandi0000
nagyúr
hali
Az lenne a kérdés hogy a közeljövőbe szeretnék venni egy bömöst
és 320i 320d/td 323CI között vacilálgatok, 2000-es évjárat az nekem megfizethető szóval melyik a legmegbízhatóbb autó?benzines vagy a diezel megy jobban? Illetve régebben néztem hogy talán ilyen "öreg" turbo diezelt nem szabad venni mert tönkremegy...tapasztalatok? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Ez az én egyéni véleményem. Nyilván többet ér, mint egy standard e36, de igazából lényegtelen, mert nem hasonlítgatni akarom a kocsit semmihez, mert nem is ez a célom. Akit érdekel majd ír
ha senkit nem érdekel akkor nem. Nem vagyok szakértő, ennyire lőttem be az árát. Az á irányár természetesen. Ha ennél sokkal kevesebbért kène valakinek akkor inkább rohadjon meg a garázsba 
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
dragonfx
üzenetére
azzal tisztában vagyok, hogy annyit amennyiért épült az autó annyit soha nem fogok érte kapni, de ez egyértelmű
töredéke az épített árának ez az összeg. viszont egy standard cabriohoz ne hasonlítsuk, mert a fényezés és a 4 felni a kocsin volt annyi amennyi egy standard cabrio most
és akkor még nem beszéltünk a többi extráról 
-
dragonfx
veterán
-
MPowerPH
félisten
Dobtam neki is egy tm-et, ez privát, és 2008-as. Felszereltséget nézve nem túl acélos, de direktbe kértem képeket, hogy lássam mire is számíthatok. 7500-be el lehetne hozni talán, főleg ha a másikat nem sikerül. Sőt, magunk között mondva ez lenne ésszerű választás.... Ami miatt a másik felé húzok, az a aktív komfortülés(világ legkényelmesebb foteljai), HUD, meg pl. a nightvision se hülyeség.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Sziasztok. Sajnos eladóvá vált a gyöngyszemem, egy kiállításokra épített 320i cabrio
. Gondoltam beírok ebbe a topikba, hátha olyasvalakit érdekel aki meg is becsüli ezt az autót. Itt a link róla, ha valakit érdekelne privátba írjon. További szép napot ! [link] -
dragonfx
veterán
éjszíjat te mennyi időközönként cseréltek?

-
MPowerPH
félisten
Jajj, ma ezt találtam. Pont nem fér bele a keretbe, £995-el meghaladja.
Angliában élőktől kérdezem. Szerintetek ilyen szinten mi az esélye annak, hogy odaadja 10000-be?
Nem vettem itt soha autót, így nem tudom mik a tapasztalatok alku terén. -
Z0mbi
senior tag
Uj 750d ...holy crap. nem stilusom a balna kategoria de ...whatever. beleulnek
, nevemre iratnam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt csináld meg egy nem gyárival, garantálom, hogy nem mész tovább.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap felhívtam, egy hölgyike vette fel. Már amikor kimondtam az autó típusát, mondta, hogy elkelt. Én pedig közöltem, hogy akkor vegyék le a listájukról, mert megtévesztő. Na, ma még ugyan úgy fent van...