Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
"még ujobnnan is brutál sok egy gyári felniért ennyi mikor 40-50l.ért olyna momo....stb kategóriát kapsz ami kinézetre és valszeg minőségben, súlyban mindenben veri a gyári.t."
Ez sem igaz... Pont amit leírtál, az egy bullshit. Persze van olyan márka, amit érdemes nézegetni, mert gyári beszállító, így gyári minőséget tud. Pl. a BBS, vagy BMW esetén a Rondell. De ezek használtan ugyan annyiban vannak, mint egy gyári garnitúra, szintén használtan.
100-ast 4 kerékért, vagy felniért? Vazz, egy rendes gumigarnitúra kerül 200-ba.
drlovi: Itt is ez a használt-nem használt. Be kell méretni, és ha minden paramétere okés, akkor olyan, mint ha új lenne. 10k/db áron pedig csak újrafesteted úgy, hogy előtte fémig letisztítják. Tegnap előtt nem láttam egy csúnya padkát kifordulásnál(bal kormány hátránya), és ráfordultam, első kerékkel elég keményen ráugrattam. Ilyenkor áldom magam, hogy anno nem spóroltam... Normális esetben ez egy defekt lett volna, felnihegesztéssel párosítva. Kiszálltam, és minden oknak tűnt, szemben a parkolóban is csak nézték, mi lesz a vége.(valszeg örömködtek, hogy a pancser...) Gondoltam, na majd fog ezután rázni a kormány 70 fölött, és vihetem a kereket görgőztetni. És semmi, meg sem moccan a kormány. Ehem, Rondell.
Ezt csináld meg egy nem gyárival, garantálom, hogy nem mész tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt csináld meg egy nem gyárival, garantálom, hogy nem mész tovább.