Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MPowerPH

félisten

válasz dragonfx #19597 üzenetére

"még ujobnnan is brutál sok egy gyári felniért ennyi mikor 40-50l.ért olyna momo....stb kategóriát kapsz ami kinézetre és valszeg minőségben, súlyban mindenben veri a gyári.t."

Ez sem igaz... Pont amit leírtál, az egy bullshit. Persze van olyan márka, amit érdemes nézegetni, mert gyári beszállító, így gyári minőséget tud. Pl. a BBS, vagy BMW esetén a Rondell. De ezek használtan ugyan annyiban vannak, mint egy gyári garnitúra, szintén használtan.
    100-ast 4 kerékért, vagy felniért? Vazz, egy rendes gumigarnitúra kerül 200-ba. :DDD

drlovi: Itt is ez a használt-nem használt. Be kell méretni, és ha minden paramétere okés, akkor olyan, mint ha új lenne. 10k/db áron pedig csak újrafesteted úgy, hogy előtte fémig letisztítják. Tegnap előtt nem láttam egy csúnya padkát kifordulásnál(bal kormány hátránya), és ráfordultam, első kerékkel elég keményen ráugrattam. Ilyenkor áldom magam, hogy anno nem spóroltam... Normális esetben ez egy defekt lett volna, felnihegesztéssel párosítva. Kiszálltam, és minden oknak tűnt, szemben a parkolóban is csak nézték, mi lesz a vége.(valszeg örömködtek, hogy a pancser...) Gondoltam, na majd fog ezután rázni a kormány 70 fölött, és vihetem a kereket görgőztetni. És semmi, meg sem moccan a kormány. Ehem, Rondell. :B Ezt csináld meg egy nem gyárival, garantálom, hogy nem mész tovább.

Új hozzászólás Aktív témák