- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
BandiHUN #7398 üzenetére
"nem is tudom,hogy gondoltad ezt a honlaposdit..."
Én úgy emlékszem, hogy a Te ötleted volt Ts-en, én meg azt mondtam hogy jó.
Szerverstartot meg nem nagyon kell várni rcon-al sem, mert csak a játékot tudja elindítani jelenleg, a szerverre nem lép fel, mivel a login még nem támogatott -
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #7397 üzenetére
márpedig rcon nélkül ne várj szerverstatot semmilyen formában...akkor ennyi.regizni regizett 5 ember velem együtt.erre elég,ami most fent van,az is.úgyse szarja le se senki.nem is tudom,hogy gondoltad ezt a honlaposdit...egyébként genyó leszek,de ha volt időd válaszolni itt hsz-ekre,akkor nekem is irhattál volna pár szót,felnőtt emberek vagyunk mindaketten,nem kell mentegetőzés,kész.
legalább ne lett volna ennyi lelkesedés az elején,pazaroltam az időm és a pénzem feleslegesen.
-
gabipaci
őstag
Nem nagyon van rajta mit megoldani, ketten voltak rajta, én is felmentem megnézni, azóta jöttek még fel, és ráadásul HC.
PaJa1 esetleg mást ért HC alatt, de az már 18+.Lorenzo9, ne haragudj, hogy nem válaszoltam. Egész nap melózok, privátokra melóban nem nagyon van időm válaszolni, de elolvasni el tudtam. Egyébként hivatalosan be sem vihetem a telefonomat.
Mindegy, 6-kor hazaértem, addig ültem le a gép elé, amíg beraktam az új mapokat a szerverre, a TS-en fent lévők tudják tanusítani mennyire voltam rohanásban. Elmentem a kocsiért a szerelőhöz a legnagyobb belvárosi dugóban furikázott el Lajos barátom.
Háromnegyed nyolckor hazaértem, letusoltam, kajáltam. Gondoltam rossz néven venné a Kislányom, ha nem játszanék vele egy kicsit pancsi előtt. Negyed 10-kor megcsináltam a fürdővizet Napsinak, Kriszta fürdette, mesét mondott Neki.
Én lehuppantam ide, és az fogadott, hogy a szerver nem HC, felmentem megnézni, be akartam írni Cirynek az üzenetet, mikor is a Te felelősségre vonásod fogadott.
Gondoltam Ciry nem veszi zokon, ha kiegészítem a Neked szánt monológgal.
És most itt vagyok.
A válaszom a privátodra, nem adom ki a szerver adatait, ez nem bizalom és pénz kérdése, ha csak én tudom, nincs kit hibáztatnom ha bekakál.
Ha regisztrálni kell valahova, megcsinálom úgyanúgy mint a TS3 esetén, de ki nem adom. Az ingame parancsokra EA oldalról még nincs hivatalos megoldás, így azon biztosan nem segítene amit említettél.
Az itteni kifakadásodra pedig csak annyit, hogy szívesen veszem ha megcsinálod az oldalt, de nem kötelező. Lenne egy biztos pont, de nem élet-halál kérdés.Megjegyzés: az időpontok magyar idő szerint értendőek, de csak tájékoztató jellegűek.
-
r-chee
őstag
válasz
Locutus #7388 üzenetére
Akár ki is dobott ki, elnézést kérek a nevében is. Kérlek, ez az eset ne adjon okot, hogy távol maradj a szervereinktől.
Sajnos az autobalance nem működőképes (vagy nincs is). Ezzel együtt kell élnünk még várhatóan egy ideig, de ne feledje senki, hogy csapategyenlőtlenség esetén bármelyik játékosnak csak egy elhatározásába kerül, és javítani tud az arányon. Nem kell arra várni, hogy majd más megteszi, mert a végén mindenki a másikra fog várni és nem történik semmi. Én nem egyszer léptem át másik csapatba úgy, hogy gránát eldob, ráál és ég veled, majd switch team.
Jah, 15/17-es arányért kérem, ne bosszankodjunk, 14/18-ért viszont már jogos. -
BandiHUN
veterán
Gapipaci,köszönöm a megtisztelő figyelmedet és a nemválaszodat a privát üzire...nem fontos nekem foglalkozni veletek...de akkor ezt mondhattad volna hamarabb is.
-
Borostás
tag
válasz
HS 2142 #7391 üzenetére
Nekem mondjuk a szerdai nap (holnapi) az gyorsan elmegy mer szerdánként 4 óra és ráadásul most csak fél órásak valami értekezlet miatt (csütörtök 8 óra ne irigyelj). Amúgy az új mapp sztem a legjobb ami per pill a játékba van, legalábbis nekem nagyon bejön. Mapváltásokkal kicsit felidegesíthettük a teli szeró játékosait de ez van.
-
Siiiiix
tag
-
ciry
őstag
Maj megóggya Paci, csak lefürgyik.
Locutus: ha várnátok 2 percet amig valaki átmegy és lőnétek a sok irgatás helyett lehet többet érnétek vele.
De mi szokott lenni? A fél csapat(ahol kevesebben vannak) beszarik és lelép ill. átáll.
Mi, ha beledöglünk akkor se tudunk átmenni, ha nem enged, akár adminok vagyunk akár nem.
El van lőve, a BF-ben az autóbalance ezt a problémát orvosolta, itt még nem. -
Borostás
tag
válasz
HS 2142 #7386 üzenetére
Neked könnyü de nekem 6 kor kelés mer még 1-2 évig suli van.
Amúgy most hogy végignéztem pár fegyót tegnap óta szinte semmit se adott meg. De ha haverok kérdezik milyen a game akkor semmi ilyet nem mondok mer akkor azonnal fujj BC hajrá MW2, tehát inkább csak a jó tulajdonságait mondom ennek és a rosszat annak
(hamár ezt választottam lássák hogy jól döntöttem)
-
Locutus
veterán
Üres lesz a többi is ha ez így megy tovább...
Fél órát nyomtuk 20vs10, meg 18vs14-ben, erre mikor meg mertünk megint szólalni, hogy akkor végre kirak e valakit az admin a másik csapatból (mivel senki se állt át), ki lett kicked a szerverről? Naná, hogy én, a kisebbik csapatból.
Semmi gond, ahogy mondani szokták van ezer másik szerver. Én többet biztos nem idegesítem magam azon PH-n, hogy 2x annyian jönnek ellenem...
-
Borostás
tag
Szeró felét megin kidobta az EA ( gg EA ) De mára ennyi elég is volt, végigkockultam az egész napot pihennem is kell. Holnap valószínüleg már 11-12 fele hazaérek úgyhogy kell az enerdzsi.
Amúgy most nézem 169 killem van M95 el. Legalábbis tegnap annyit olvastam, ma egész nap csipáztam és nem is ment rosszul erre most megnézem és ugyan annyi... Hogy én mennyire szeretem ezt a játékot...
-
PaJa1
őstag
A HC minimap ügyileg pont úgy jó ahogy van!
Nyomsz egy TABot és látod ki szorul segítségre körülötted.
HCban ugyan annyira kempelnek mint nonHCban. A védők védenek, a támadók támadnak itt is ha minden kóser.Hoopppááááááá, hogy a 2es szeró HCban fut
tekerek oda!
(#7378) ciry,
ez legalább emlékezetes lett -
aram01
nagyúr
érdekes még az is hogy ma egy égő tankon álltam a tűz közepén és semmi bajom nem volt
-
BalaNce87
addikt
válasz
medvezsolt #7372 üzenetére
Hát igen ott a pont.
Amúgy jó is hogy nem jelzi a hullát a medicnek, vagy legalább le lenne korlátozva a számuk mert az kissé nevetséges amikor 3 medic kószál leszedek kettőt azt folyamatosan élesztgedik fel egymást. Másik bug hogy amikor feléleszti akkor nemtudom sebezni azt akit épp éleszt csak miután lement a script....
Amúgy siralmas hogy kell a hc a játékhoz, ahelyett hogy alapból megcsinálták volna normálisan. -
drachos
tag
Látom bekerült a "nagy" map pack, a vicc, hogy az ég világon semmit nem töltött le a kliens
ennek örömére második menetben kis is vágott asztalra.... örülök, eddig talán egyszer csinálta, még régebben, úgy látszik már ha szerver oldali változás van, az is kihat kliens oldalra, és hibákat okoz....
-
Siiiiix
tag
-
kmarton
tag
légyszives vegyetek fel barátlistára mert sehogy se találja a kereső az egyes szervert. A kettes meg mindig üres pedig pár napja fullon volt az is majdnem mindig. Próbáltam bemásolni is de úgysem megy.
Masina_hun a név
köszönöm
-
medvezsolt
senior tag
válasz
_Voyage_ #7357 üzenetére
én úgy vélekedek erről, hogy a HC módhoz igenis hozzá tartozzon a minimap hiánya, az életben se feltétlen lesz veled egy digitális kis térkép a terepen. És ha a Squad képes összetartóan együtt dolgozni, akkor a Medic is megfogja minimap nélkül is találni az elhult társát. Nehezebb,de ezért kell jobban oda figyelni. A Hc mód szerintem sokkal jobban összetartásra sarkall, bár az igaz, hogy sok hülye láma ezt nem képes egyébként se felfogni.
Szerintem akik szeretnek kempelni, azok a nem HC szervereken is kempelnek.Csak egy vélemény,de szerintem azért nem vagyok egyedül
Üdv.
-
Motoxxx
tag
Üdv! egy kérdés lenne, mi a HC szerveretek neve, hogy tudom felvenni?
Köszi előre is!
-
gabipaci
őstag
Tisztelt zolaas!
Gyertek nyugodtam továbbra is, az egyes szerveren sosem lesz HC futtatva.
Ha az érdeklődés nem lesz meg a kettes (jelenleg HC-n futó) szerver felé, visszarakjuk azt is. (szerintem pár napig hagyjuk most így, mert ha összevissza kapcsolgatjuk, fel sem fogják az emberek)
Tisztelettel jelentem, a PB be van kapcsolva, de amit Te láttál az a PBBans. Az is be van kapcsolva, de nekünk nem írkálja be amiket olvastál játék közben. Megnyugtatlak, hogy csak azért láttál percenként felugró PBBans információt, mert nem az adott szerverre vonatkozóan írja ki, hanem az összes PBBans által támogatott játék összes olyan szerverén történt ban-t jelzi, ahol futtatva van.
Ezt az üzenetet kikapcsolta, mert teljesen felesleges.
Attól függetlenül nálunk is dolgozik, csak csendben.Várunk szeretettel!
Üdv: gabipaci
-
aram01
nagyúr
jó volt ez a mai gém,főleg ts-el igazi csapatmunka ment
-
zolaas
senior tag
Tisztelt adminok!
Kérdésem lenne felétek.
eleinte sokat jártunk fel hozzátok, de mostanság keveset, ha Hc-t futtattok, még kevesebbet
A Pb miért nem fut nálatok? Ez a legfontosabb dolog sztm. Voltunk tegnap olyan szerón ahol futott és dolgozott is rendesen, kb fél óra alatt vagy 30 muksót kapott el, ilyen olyan cuccal...aimbot, multihack, stb...
Üdv, [TudatLAN Team]
-
r-chee
őstag
Mindenki szidja az autobalance hiányát, de senki sem képes arra, hogy átálljon a másik oldalra, vagy ha át is áll, vasvillával kell böködni, hogy tegye meg...
-
ForRedGlory
félisten
Beszarás.... a PH szerveren 3-an voltunk, természetesen én voltam egyedül. Erre a másik két muksó két tankkal jött nekem... Jó mondom akkor fair play, és leléptem.
(assaultal voltam, esélyem sem lett volna).
De legalább 1 ölés, 0 halállal megúsztam -
용 Bob
senior tag
Na nem lehet esetleg, hogy a bazi nagy laggért a teamspeak a felelős??
-
tgulyas
senior tag
Hali egy segitség kelene ujra raktam a gépem de nem tom a jeszóm honat tudom le kérni a jelszóm.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz
Doki-HUN1978 #7356 üzenetére
Minimap, lőszer, élesztésre váró emberke nélkül szart se ér.
Az, hogyha 2-3 golyó megöl valakit, de ezt leszámítva minden segítség marad a többi(igen, killcam is), akkor jó. Az SC-be csak a sebzés kevés, a többi jó. -
Doki-HUN1978
senior tag
Felmentem kicsit HC-zni.
Eléggé szokni kell a dolgot.
Néztem jobbra, néztem balra, azt se tudtam honnan jön az áldás.Mindenki csak kempel mint egy buzi.
Ez sem jó igazán.Egy csomó képesség érvényét veszíti.
Valahol a kettő között van az igazság. -
gabipaci
őstag
Baraktam az Új mapokat, lépek, majd jövök.
-
Bavid
senior tag
Na jó emberek ez a hc rush nem az én világom, nagyon zavar a minimap hiánya, tiszta értelmetlen medikként menni, mivel nem tudsz éleszteni mer nem is látod hol a hulla. nem lehet spottolni, ami nagyon a csapatmunka kárára megy. A sebzés bejövős viszont.
-
madgie
titán
Te se röhögj (és nehogy megsértődj)
-
_Voyage_
aktív tag
TS3 IP: 85.236.100.27:11097
TeamSpeak 3-at letöltöd, telepíted, bal felül Connections fül, Connect, address-t beírod(85.236.100.27), mellé beírod a portot, azaz ezt: 11097, majd connect.
Szinte mindig van fent valaki.
Én mától 1 hétig folyamatosan fent leszek...Két új map már van, mi szerónkra is majd be lesz téve.
-
aram01
nagyúr
sziasztok
mi újság a két új mappal?
hogy van ez a ts? én is csatlakoznék valaki linkelné?
köszi -
-
-
HS 2142
őstag
Igaz nem a legjobb mindenki egyszobában (bár én peero hangján kívül minden régebbi tagét felszoktam ismerni), tegnap pl annyi volt a keverés aztmondtam " dobj el egy diehardot"
Legtöbbször viszont egy csapatba sikerül kerülni, csak a balance fenntartása miatt szoktunk egymás ellen játszani. De ma megbeszélhetünk egy közös megoldást max fél óra és leszek, -
Siiiiix
tag
Hurrá! Xfire végre normálisan támogatja a Dx10 ill. a Dx11-et
-
PaJa1
őstag
válasz
_Voyage_ #7314 üzenetére
Nem csak az egyik csapatban tölt be valaki gyorsan. Aztán a többiek ráspawnolnak és senkinek se lesz jó...
Ha ki vannak egyenlítve a csapatok akkor ritkán fordul elő ilyesmi kemping.gabipaci,
Találtam olyan HC szervert ahol nem volt FriendlyFire.
De csak egysoros üzeneteket láttam ma banner alatt. -
Zolás
addikt
válasz
gabipaci #7327 üzenetére
Szia.
Tegnap este felmentem egy francia szeróra és valami autobalance 0.5 müködött rajta. Ahogy 2 emberrel több volt egyik csapatnál rögtön kirakta a képernyő közepére hogy Balance Teams és ha nem állt át valaki 15mp alatt akkor már nem átlátszó volt a felirat hanem szart se láttál tőleHabár elég ovis dolog hogy akkor vakuljon mindenki de megoldható lenne a Sun szerókon is egy ilyen? Oké hogy aki épp lőne az hirtelen egy feliratot lát a célkereszt helyett de legalább nagyon gyorsan meglenne a balance és nem onnan vennénk észre hogy többen vagyunk hogy senki se lő ránk.
-
elbandy2
csendes tag
Sziasztok HUN =cBc= néven indítottunk egy NO RULES serot.Mindenkit szeretettel várunk.
-
gabipaci
őstag
válasz
Zsozsooooo #7325 üzenetére
Az a baj, hogy a program idításához az összes belső adat kell. Rcon password, stb. Ezeket nem szívesen adnám ki. Nem tudsz nekem távoli asztalt biztosítani?
-
Siiiiix
tag
Szabadság!
-
Zsozsooooo
tag
válasz
gabipaci #7323 üzenetére
"Van egy program, ami ezt meg tudja csinálni, de folyamatosan futnia kell egy számítógépen." Ebben valószínűleg tudnák segíteni. Van egy szervergép amire rá lehetne pakolni és távoli asztalról tudnánk irányítani viszont ehez csak én tudnák hozzáférni. Ha így megfelelne akkor valószínű megoldható lenne !
-
gabipaci
őstag
válasz
Zsozsooooo #7322 üzenetére
Nekem is nagyon sok tippem lenne, ha meg lehetne valósítani.
Például biztos nagyon raj lenne szárnyakat növeszteni, és repkedni az égen. De nem lehet.
A váltott mod-ot sem lehet megoldani.
Illetve egy lehetőség van rá.
Nem a repkedésre, a váltott mapokra mod-tól függetlenül.
Van egy program, ami ezt meg tudja csinálni, de folyamatosan futnia kell egy számítógépen.
Mivel én az enyémet nem fogom csak ezért 24/7-ben járatni, gondoltam bérlek egy virtuális szervert.
Sehol nem adnak akkorát ami nekem kéne. A legolcsóbb éves szinten 40ezer forint lenne. Kihagyom. Egyszerűen nem tudom bebeszélni a szolgáltatónak, hogy bontsa a szervert felhasználókra, és adjon oda egy kis darabot. Összesen 15mega hely kéne egy windows-os szerveren.
Ha valaki ebben esetleg tud használható ötlettel előállni, ne habozzon.
Orvosok kiméljenek, pls.Vagy vegyek egy netbook-ot?
-
Zsozsooooo
tag
válasz
_Voyage_ #7314 üzenetére
"Én is ezen a párton vagyok 32 slotnál PL: VALPARASO (Rush) ISLA INOCENTES (Rush) szűkebb szakaszain csak a halálba futnak a támadók vagy csipa parti lesz mortarstrikeval.
Van egy tippem, ha meg lehetne valósítani vegyes mappok HC-ben Conquest: Panama Canal és Rush: ARICA HARBOR váltogatva egymást, ez a két mapp élvezhető szerintem a nagyobb távok miatt 32 embernél."
-
Gonz0
tag
válasz
_Voyage_ #7319 üzenetére
Vannak néhányan, akik azt hiszik csak killcam-ból lehet rájönni, hogy hova vették be magukat. Aztán amikor egy 20 centis acélpenge vége áll ki a koponyájukból rájönnek mekkorát is tévedtek. Ha valaki nem mozog csak puffogtat, azt általában elkapják hamar.
Igazságszerint a campelés szerintem sokkal működőképesebb SC-ben mint HC-ben. Medkit nem igazán segít semmit HC-ben, ha tűz alatt vagy. Ha túléled a lövöldözést akkor hasznos, de HC-ben ha már elkezdenek rád lőni, akkor nagyjából halott is vagy.
-
madgie
titán
válasz
JamesHun #7315 üzenetére
HD 5770, Phenom II X3 720, 4 giga ram, minden alapon, semmi tuning és így is full HD felbontáson szépen elzötyög a játék. Persze nem High-on, átlag közepes a részletesség, de az Objects például High, míg az árnyékokat a multi miatt minimálra vettem (AA, Aniso asszem 2X illetve 4X)
szerk: ja igen, négy magost vegyél már, ne kettőt. Egyre több játék és alkalmazás ki fogja használni.
-
JamesHun
addikt
valaki használ itt 5770-es ATI kártyát?
aki igen az milyen grafikán játszik és milyen proci memória kombója van
a 4 magos procikat mikor fogják szerintetek jobban kihasználni?
mert nem tudom hogy core2duo-t vegyek, vagy 4 magosat de kicsit lasabb kivitelben, de több belső cache-vel :S -
PaJa1
őstag
válasz
gabipaci #7310 üzenetére
Nagyon örülnék ha az 1ik PHs szeró HC Rushban menne, főleg ha teambalance is lenne, ha másképp nem akkor adminok pakolgatnák az embereket.
FF szerintem a HC hozza magával hogy ON, nem emlékszem, hogy lettem volna FF offos HC szerón.
A több soros üdvözlő meg rémlik, de nem vagyok benne biztos, lehet megcsalnak az emlékeim.
Mert lekopott a szőr róla -
gabipaci
őstag
A Hc-ben szerintem mindenki benne lenne, mivel hogy az osszes adminnak van kick joga mindket helyre, igy nincs az, hogy valamelyikonknek HC-ra kell menni, pedig nem akar.
Ha tevednek szoljatok.
Par kerdes:
HC-ben ki lehet kapcsolni a csapattarsak sebzeset?
Valaki latott mar valahol tobb soros udvozlo szoveget a szerver banner alatt?
A honlaphoz senkinek nincs epito jellegu otlete?
Miert piros a majom feneke? -
-
gabipaci
őstag
válasz
Borostás #7304 üzenetére
LOL! Beszüntetni...
Ezen jót derültem. Most, hogy végre vagyunk is rajta. Nagy ötlet. Miért nem jutott még eszünkbe??
Aztán lekapcsolhatnánk az egyest is. Utána beirhatnánk ide az EA account adatainkat, hogy más is tudja használni. Nem?
Ha van még ilyen Jó ötleted, inkább érleld még egy kicsit.
De köszi az építő kritikát. -
madgie
titán
válasz
Borostás #7296 üzenetére
Én meg fel sem merek menni, egyszer próbálkoztam, az egész TS visszhangzott tőlem, mint a nyű. Pedig skype-olni is szoktam a motyóval, ott meg jó.
Tegnap a kettes szeró végre néha tele volt, de jellemzően nem PH!-sokkal, hanem olyanokkal, akik ha kétszer nem nyertek, vagy csak elakadt a támadás, akkor egyből eltolták a biciklit, így volt olyan kör, hogy 2 vs 2 maradt a végére (ott meg hiába írtam a társamra, hogy vazze, várj meg, mert külön-külön nem fogjuk lenyomni az M-Com-okat). Mindegy, jóvót a', a Saiga 20K - M39R Burst - Carl Gustav trió nagyon bejön nekem mostanában
Szerk: nekem tegnap négyszer fagyott, és bármilyen furcsa, abból háromszor Port Valdezen. Érdekes...
Borostás: a 24-es kedvemre való volna, nem szeretem a 32-es csihi-puhikat.
-
Joe-T
tag
válasz
Doki-HUN1978 #7283 üzenetére
Segítenél miként tegyem?
-
Joe-T
tag
válasz
Target78hu #7285 üzenetére
Tegnap este jól toltad csipába!
Egy jónéhányszor benne voltál a killcam-omban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest