Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
Target78hu
üzenetére
Én azt utálom szörnyen, mikor kiszed gusztival, és a killcamban látom hogy újratölt, lő, újratölt, lő. A kézifegyvert elő sem veszi.
Más: tegnap szétszereltem egy ellenséges tankot a szerelőkittel. Nagyon bejön. -
Target78hu
aktív tag
Hidd el nem egy helit/tankot szedtem le enginerként ,mert nem csak reconnal mentem eddig sőt assaultal GL -el is leszállítottam már

Nem jól értetted gondolom ,mert nálam a quakerpg-sek azok akik 2m ről vagy csak azzal és EMBERRE lőnek folyamatosan ,teccikérteni?
Bf2ztem is egy keveset egy ideig (szinte minden fps-t kipróbáltam) és ott is előfordult ,hogy sraw-al öltem vagy öltek meg (gyalog) ,de a mennyiség a lényeg ,hogy mennyiszer és bfbc2-ben feltűnően sok volt minap -ezért is éreztem quake arénában magam (ami csak felületes hasonlat nem konkrét)!Amivel a legkönnyebb ölni azt használják ez logikus ,de jómagam pl vss-t használva többnyire ,ami nem is divat fegyver és célozni is kell vele valami csoda folytán ,mivel a sebzése harmatgyenge.. mint a m93 pisztoly amit használok csak közel hatásos és szintén kicsit sebez ,de sokat!
Célozni meg minden fpsben kellett eddig ,ha nem kell azt hívják aimbotnak
-
mackosajt
addikt
A távolságot csak képletesen írtam. Nekem amúgy nyolc, hogy ki mivel öl. Én is szoktam GL-ezni, meg RPG-zni. Mondjuk hatásossabb, ha távol van az ember, és az ellen lát meg utoljára, ez tény, pláne, hogy tracer van a pisztoly helyén, és max a kés a legjobb barát közelharc esetén. xD
-
BandiHUN
veterán
a II-es szerver maradt hc? tegnap próbáltam ilyet először,pont volt pár ph-s,szerintem egész jó volt...bár nagy baromság,hogy a csapattárs hullát nem jelöli,jobbhiján nyomkodni kell minden tetemre,ha épp nem látta at ember,hogy halt meg

de viszont jó poén volt,az első UAV-ommal fent köröztem vagy 5 percig háboritatlanul,leszedtem 4 ellenfelet+1 tankot
-
Ez már minden jobb multi fps-ben örök dilemma volt, hogy publikról kirakja e az ember azokat, akik feltűnően jobban játszanak másoknál. Az egy mellékes kérdés, hogy cheater e, viszont ami tény, hogy általában rontja mások játékélményét. Jellemzően azokét, akik a másik csapatban vannak

6 évig csináltunk css szervereket, és lépten nyomon cirkusz volt ebből... viszont ha belegondolsz, ilyen player csak egy maréknyi van. És közülük is csak egy páran olyan perverzek, hogy publikon élvezkedjenek náluk sokkal gyengébb játékosok ellen. Ez pont olyan, mint a statpadding. Őket ki kell rakni a 'csába, és kész. Kevesebb player lesz kb 3 darabbal egy év alatt, viszont legalább nincs elégedetlenkedés miattuk. -
madgie
titán
válasz
mackosajt
üzenetére
Két méterről belehal az rpg-s is. Távolabbról meg miért ne lőhetne gyalogra? Várja meg, míg az M60-as, vagy M16-os lepuffassza? Ha mellémegy a raketta, úgy sincs ideje az újratöltésre, seperc alatt levágják, legalábbis az Engineer fegyókkal nem sok esély van szemtől szembe ezek ellen...
-
Bavid
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát szerintem rohadt erős, főleg iylen közép távra 2-3as sorozatokból ált 1 max 2 is elég (red dottal). Közel meg nem szabad nyomni mint állat mert akkor max minden 2. golyó fog találni.
-
madgie
titán
válasz
Target78hu
üzenetére
Persze, kvékerpégé, de sniper pityu az semmi, főleg hangtompítóval. Majd próbálj meg egy jó helist elintézni rpg-vel, aztán visszatérhetünk a témára (ritkán vagyok csipa, de szvsz könyebb vele aprítani bármit - főleg ugye ott a mortar is meg a c4 - mint az rpg-vel). Ez nem Quake meg UT, bele is kell nézni jobb klikkel meg nem árt pontosan célozni.
Bocs, hogy kifakadtam, csak le lett írva lentebb, hogy ne fikázzunk már senkit, mindenki azzal a fegyóval megy, amivel akar.
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom, én nem érzem olyan hűde erősnek az M416-ot. Néha borzasztó, hogy belelövök szinte 1 tárat valakibe, és alig méltóztatik földre kerülni. Valamelyik nap hátulról odasettenkedtem valakihez és a fejére céloztam, mert kb 5-6 méterre voltam. Ne, hazudok fél tárat belenyomta a fejébe, azt hittem sosem hal meg

Mondjuk más fegyvert az XM8-on ls M416-on kívül nem erőltettem, nem voltak szimpatikusak. Valaki pár napja berakott egy statot a fegyverekről, hogy ki mit használ, az M60 vezetett fölényesen, az M416 azt hiszem az 5-6. hely körül volt.Jah volt ma egy élményem, azt hiszem a PH II-n késő délután. 8-an voltunk egy csapatban, abból 5 csipát számoltam meg... jól elbeszélgettem az ellenfél játékosaival, hogy mit is kéne tennem egyedül. Azt mondták lőjem le mind hátulról. Hatott, mert egyből váltott pár ember assaultra. Meg is lepődtem, amikor azt hallottam, hogy valahol élesítették az m-com-ot

-
_Voyage_
aktív tag
870MCS naaagyon durva!

Most lett meg vele első arany csillag, egy élmény volt vele ez a 100 kill... Imádom.

-
Bavid
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én pont fordítva vagyok, úgy vagok vele hogy m416 (meg m60 meg m95 meg xm8) túl erős fegyók túl könnyű velük ölni inkább az össze többi fegyóval megyek (mindennel megakarok szerezni lega 1 arany csillagocskát
) Max akkor veszem elő őket ha nagyon rossz a k/d-m. Nekem ez a kihívás, rossz fegyverel is jónak lenni
-
Target78hu
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ügyi ,de jómagam inkább sokat toltam ,mint jól és UT99/2004 ami bejön a 3-as már nem az a feeling számomra (volt még fear combat is sokáig csak ott már szinte mindenki csíter ,mert a pb már nem támogatja sajna!)

On is legyek ,sikerült most egy jót játszanom az előbb az SUN I.en ,mindezt fagyás/szakadás és legfőképp quakerpg-sek nélkül -jó apró laggokkal fűszerezve néha ,de izgi volt! SV98 egyre jobban tetszik ,viszont a második 88as sorozatlövő csipafegyvert hanyagolom ,inkább SVU vagy VSS ,mert egyrészt ezek csendesek ,másrészt pontosabbak!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cangooroo
üzenetére
"Az miben más, ha pl valakinek platina m60ja van, vagy nincs? nagyobb sebzés, vagy csak a tapasztalatodat jelöli?"
Az milyen komoly lenne, hogy minél jobb a stat egy fegyverrel, annál jobb a stuki is. Mindig csak 1 millimétert javuljon, akkor sosem lesz tökéletes, de a fíling, hogy tied a legjobb fegyver... felbecsülhetetlen...

Target78hu: Ha már UT stat
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
No para, ez nem átlagos multi FPS. Ez tényleg háborúsdi, itt taktikázni kell nem kicsit. Ha Rambózol kettőt pislantasz és már meg is haltál. Ez adja a realitást. Én még éléetemben nem toltam ezelőtt multiban ilyen játékot (csak UT3, de az más fajta), így nekem volt talán a legnagyobb a hendikepem. Aztán kezdek belejönni, már a K/D arányom 1 felett van, és már 1200 Felett öltem csak az M416-al. Más fegyver nem is kell, csak a jó kis M416. Szóval majd belejössz, ne parázz. Az eleje egyébként is kurva nehéz, amíg nincs normális fegyvered.
-
lala42
őstag
Na lépek és 1 óra múlva ott vagyok a vártán és ÖLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Target78hu
aktív tag
válasz
_Voyage_
üzenetére
Meg gondolom a HC szerón volt és ott még egy pukitól is megmurdálnak a játékosok

M60 al nem nehéz darálni nem csoda ,hogy népszerű fegyver ,de már hozzászoktam csak a quakes enginerekel nem vagyok kibékülve annyira (UT4ever sose szerettem a quaket
) !Mostanában az sv98-at próbálgattam és emberre elég jó ,csak heliből nem lehet kiszedni olyan könnyen vele a bent tartózkodókat ,mint gol-al!
A másik általam elhanyagolt fegyó a Qby88 (reconban gondolkodom csak
) meg túl hangos és egyből kiszúrnak ,de nem rossz annyira! Még végig zongorászom az all kit-eseket is ,de eddig a tomy,g3,m1varangy bejövős! -
r-chee
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Felvettelek a listára.

-
HS 2142
őstag
-
Cangooroo
csendes tag
Az miben más, ha pl valakinek platina m60ja van, vagy nincs? nagyobb sebzés, vagy csak a tapasztalatodat jelöli?
-
ígyvanferi
addikt
Üdvözlet!
Tegnap beszereztem eme nagyszerű alkotást, a multi öröméért, single-lel már megismerkedtem korábban.
Lényeg, hogy Hrabal néven játszom, már a PH! szerverét is meglátogattam. Egyelőre kicsit bánom, hogy a BC2-őt választottam a MW2 helyett. Valószínűleg ebbe is bele lehet jönni, nekem még nem sikerült. Még 1-es szintű sem vagyok (megjegyzem érdekes, hogy mintha nulláról indulnánk...), bőven 1 egész alatti arányt szoktam összeszedni, pedig sok éven át, sok különböző FPS-sel játszottam.
Na, de megyek inkább vissza játszani, remélhetőleg van hely a szerveren. -
r-chee
őstag
válasz
Target78hu
üzenetére
A való életben is vállalom a döntéseim miatt a felelősséget.
Amúgy nem voltam jelen játékosként a szerveren, így személyes okok semmiképp sem vezéreltek. -
HS 2142
őstag
Szerintem nem kellett volna így kirakni, én már többször játszottam vele, nem csítel, ellenben marha jól tolja, olyan helyeken jön elő, ahol a legtöbbünk nem is gondolná, csak az az érdekes, amikor megöl, nem ír ki neki csillagot, pedig megnéztem statoldalon, m60ra már több mint ezer ölése van...
-
Mrdevil
addikt
Hitman-el mi is sokat játszottunk már a szerón,tényleg nagyon jól küldi,már szinte idegesitően,csak aztán ki ne derüljön róla valami okosság.Én nem ellenzem ha kiraktad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jazzy
tag
Kidobott a szerver és nekem a listában az látszik, hogy nem aktív, de látom hogy folyamatosan telik be. Mi a gond most??
-
lala42
őstag
Írj neki, hogy pihenni akarsz.

Hát gyerekek, nekem nem jött be ez a medic szerep. Nem kimondottan vagyok türelmes lapulni a társak között. Ha medic vagyok, (mert ugye kell az a rohadt fegyver) akkor is legtöbbször elsőnek megyek rohamra.
Képzeletem szerint Mc'Leod vagyok, aki mint tudjuk, halhatatlan.
Hát nem.
Nem bírom kivárni, hogy élesztgessek. Tegnap is medic-ként rajtam gyakorolt sz összes többi.
De megjegyzem írtottam az ellent rendesen. 
-
-
Target78hu
aktív tag
Az nem baj ,ha nem ismered ,mert nem tartozik az alapműveltséghez
(max oskolába lesz majd bf2/bfbc celebek tantárgy)
Te legalább teszel is valami adminként és ha esetleg tévedtél ,akkor elismered ,ez nagyobb erény ,mint a csak saját érdekeit szem előtt tartó "adminok"!
Ha meg nem végleg tetted ki ahogy írtad ,akkor később visszajön úgyis ,ha akar (max beírod neki ,hogy bocs tévedtem)!
Gondolom nem az első alkalom ,hogy valaki benézte ,mert túl ügyes ,így nem fog sepukut végrehajtani emiatt!Szek.: gabipaci
pedig össze se beszéltünk -
gabipaci
őstag
Nem kell ismerned egy klánt sem.
Az lett megbeszélve, hogy a feltünően extrém játékosok repülnek, mivel a PBBans sem oldja meg a cheater problémát. Most az, hogy ebbe egy valódi jó játékos belekerült véletlenül, nem okoz harmadik világháborút. Kibírja. Majd ha leveszed róla a ban-t, visszajön.(vagy nem) Legközelebb tudni fogjuk, hogy ekkora pro. -
madgie
titán
válasz
_Voyage_
üzenetére
És az ilyen srác (akit általában your nemesis felirattal látunk killer helyett
) sarkallja az embert a jobb teljesítményre. Én legalábbis addig megyek, míg legalább egyszer az ilyen tarkójába állítom a bökőt, vagy ha ez nem megy, legalább megkóstoltatom vele párszor gusztikát 
-
Target78hu
aktív tag
-
r-chee
őstag
-
Target78hu
aktív tag
Addig "jó" míg élesztenek ,de a legtöbb csak a killre hajt s nem számít ,hogy fel csapata fetreng

Egyre jobban tetszik a c4 (tankot hamarabb szétszedi ,mint egy rpg/cg ,főleg ,hogy inkább emberekre lődöznek vele mostanában) ,de ha az van nálam tuti mortar kéne épp tömegoszlatásra! De így izgalmas legalább ,mert rögtönözni kell
Ami elég sokszor előfordul ,hogy az m-com babrálása közben a körülötte elhullott katonák cuccait szépen felveszem akaratlanul (minden 2dik m60 ,amit dobok is el rögtön
) és ez általában "hol a stukim ,ki vitte el!?" minijátékot aktiválja nálam 
-
r-chee
őstag
Döntenem kellett az előbb egy személyt illetően. Az egyes szerón már napok óta láttam hitman011 nevű magyar társunkat, aki feltűnően jó stattal fejezett be minden kört, szinte csak az első helyen. Sok csíterezést is kapott már ez miatt. 2 napra bannoltam a szerverről. Azért nem végleg, mert - ugyan működik a PB, de - nem tudható biztosan, hogy csaló-e, vagy csak jó játékos...
Mindenesetre itt a sigg-o-matic signója:
(link)
-
Jazzy
tag
válasz
Target78hu
üzenetére
És nem zavart, hogy az a szép sniccer véres lett, nem félsz a rozsdától?

-
Jazzy
tag
válasz
Target78hu
üzenetére
Lehet, hogy mindhármunknál ugyan az a medic járt!
) Egynek örülhetünk, legalább sok pontot gyűjtött!
Tényleg jó lenne egy olyan választási lehetőség, hogy te határozhasd meg, hogy feléleszthet-e, vagy a kiindulópontról akarsz kezdeni. -
r-chee
őstag
válasz
Target78hu
üzenetére
Ma is láttam egy szidalmazást, ebben a formában: "[13:15:43] BUKSAGe > te luzer nyomorek csicska low", amire reagáltam is: "[13:17:32] Admin > BUKSAGe kickelve..." "[13:17:53] Admin > ki akar meg lowozni, stb??". Mindjárt rend lett
. -
Target78hu
aktív tag
Tegnap sikerült pár helit is leszednem csipusszal pl a szigetesen ahogy jött az első gruppen kapásból sikerült a pilótát "megérintenem" és mentek vele a társai is búvárkodni

A jungelesen meg több is vót ,a vége felé a pályának akciózott (leszállt a védők hátába) egy ellen ,de épp ott grilleztem és kölcsön vettem a helit amivel jött és egy meredek akcióba kezdve estem járművestül be egy m60 rambó társulat közé és késárusként bemutattam a portékám minőségét nekik (3-nak tetszett ,mert elájultak tőle)
-
madgie
titán
válasz
Target78hu
üzenetére
Tegnap egy órácskát játszottam, én is kifogtam egy ilyen medic-et, nulla lőszer, de élesztget felfelé... aztán abból állt a játék, hogy megpróbáltam eljutni egy lőszeresládáig, lelőttek, felélesztettek, mentem tovább, lelőttek, felélesztettek, bla-bla

-
Bator92
tag
Kipróbáltam, amiket mondtatok, de még mindig szaggat. Talán a Win7 által felrakot 196.21-es driver segített valami, mert már spawnál nem szaggat az egér, de még mindig játszhatatlan.
-
WhiteWalker
nagyúr
valamelyik nap átállítottam a hangot a "war tapes" -re (remélem jól írom).Nagyon komoly hábórús hangzás van. Logitech feltekerve, zúzda volt.Aztán így is hagytam.

-
SZKEBE75
senior tag
Sziasztok !
A hangal van egy kis problémám,a lövéseket csak baloldalon hallom a többi efekt rendben van.hangkarihoz a legújabb driver + direktx frissítve,xp64 -et használok.
mi lehet a megoldás? -
Bator92
tag
Hello!
Nincs tippetek, hogy Win7 64bit-en miért szaggat a játék, mint az állat? Főként akkor szaggat be, amikor az egérrel megmozdulok. Vagy már spawnál is mozgatom az egeret és akkor szaggat be. Vista 32bit-en egész jól ment a játék, de most játszhatatlan.
Van valami ötletetek?
-
Zsozsooooo
tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Na igen, de gondolom nem lehet csak az utolsóra korlátozni a feliratot viszont akkor tudja mér is lett kidobva és nem panaszkodna az aki utolsónak jött be és hivatkozik arra hogy Ő nem látta a feliratot. Nekem általában az az első ha bemegyek megnézem kik vannak kevesebben és oda állok ha valakinek ennyi esze van, hogy ezt nem tudja megtenni akkor vessen magára.Vagy esetleg egy üdvözlő szövegben figyelmeztetni, hogy oda álljon ahová kell ez gondolom megoldható és csak az újonnan belépett emberke látja.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Zsozsooooo
üzenetére
Szerintem ez nem lenne túl jó,most mindenki arcába folyamatosan villogjon a nagy fehér felirat?Lehet ez inkább lenne idegesítő mint hatásos,így is egymásra várnának "majd csak átmegy valaki" cimszóval.

-
Jazzy
tag
Hát igen, engem még a folyamatos noob-ozás is igen zavart, de hát mit is várunk a vérpistikéktől?
Igen ez valóban gáz volt, én is szokszor estem-keltem és megint volt a csapatban egy medic (természetesen nem PH-s). aki 4-szer élesztett bele a golyókba. Már ott voltam, hogy írok neki hogy ne így gyűjtse a pontokat, de addigra meghótt!
Ennek ellenére azt gondolom, tisztességesen helytálltunk. 
Szerk.:
Ráadásul, most megnéztem a HORDA klán weboldalát, rég nem frissítették, de a srác neve fent sincs... -
-
Gonz0
tag
DICE is getting ready to release it’s latest version of the Bad Company 2 Server Backend sometime next week. Version R9 brings a few optimization and user-friendly options to the table. A improved Auto-Balance engine will be released improving the way the server handles incoming players. It also brings new event monitoring capabilities and will allow admin tools to show all kinds of new events that previously required them to constantly ping the server. Below you will find the full change log and download link to the official R9 Protocol PDF.
-
Jazzy
tag
Jó volt a tegnap esti játék. Elég jó körök voltak. Csak az egyik Horda-s srác sírt az elején, hogy elloptam a nevét és azonnal változtassam meg!
Írtam neki, hogy ezer éve ez a nevem, aztán elhallgatott! 
-
gabipaci
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Igen, mert délután állítgattam, és ahhoz ki kell kapcsolnom. Aztán elfelejtettem visszatenni a pipát az autobalance elé.
Javítottam.
És szerintem is túl lassú volt így az autobalance, átraktam.
Most egy percenként csekkolja a létszámot, kettő különbség esetén szól, egy perc múlva megint szól, egy perc múlva kick.
Ez legrosszabb esetben is 3 perc. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kb 2 percig, utána autobalance működött....

-
G4NXST4
tag
válasz
Mrdevil
üzenetére
Hát én már annyira sokat a laggolok, hogy már nem tok játszani. Általában úgy szokott lenni, hogy jön az ellen elkezdem lőni, aztán laggol egy óriásit és kiderül, hogy már egész máshol van a csávó, mint ahova lövök

Van egy brutal jó gépen, de cseszhetem, mert van egy brutál szar netem, ami már annyira be van lassulva, hogy már abszolút nem tudok játszani. És ahol én lakom még lehetőségem sincs, hogy egy jobbra tegyek szert.
Na ez a szar helyzet.
-
Target78hu
aktív tag
Vááá a quake -ben nincs ennyi rakéta ,mint most volt a rushon 2 m ről durrbele a másikba ó anyám mi jöhet még ?
(gl-t meg m60 már kezdtem megszokni mármint az általa rendszeres döglést ,de eeez
)
Meg volt egy borda őő burda (mittomén ménes) srác ,oszt irkálta low team meg stb ,há' de profi valaki ,mondom magamban lowon nyihaha üget a csapat mögött és őe höz höz - közben 2x befutottam m-com -ot élesíteni az utsó pályarészen és ez a hűdehűde profi sehol nem volt -nézek néha ,hogy milyen menőmanók vannak ,de legalább van mit olvasni játék alatt!
Ezektől eltekintve jó meccsek voltak
! -
v!ct0y
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Máshol is ez van.
-
DieHard
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
én az egyes szerveren toltam egész délután, nagyon szépen dolgozott az autobalance.
paci: vedd vissza a figyelmeztetést légyszi 2re sztem .egyszer figyelmezteted, másodszorra müködjön, mert akkor igy sok idő . szvsz.
-
ForRedGlory
félisten
Jó kis balance volt a PH II-n... 2-en toltuk kb 8 ember ellen. Hihetetlen hogy csak a PH szervereken van ilyen anomália, egyszerűen nem fér a fejebe...

-
r-chee
őstag
ITT "elhangzott" egy kérdés
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Eladó Apple iPhone 17 Pro 256GB Kozmosznarancs
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Max akkor veszem elő őket ha nagyon rossz a k/d-m. Nekem ez a kihívás, rossz fegyverel is jónak lenni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát nem.
De megjegyzem írtottam az ellent rendesen.