- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Motoxxx #7997 üzenetére
Nekem ugyan Nvidia van ,de xp-n játszom és amióta frissítettem a videókártya drivert ,jóval ritkábban fagy ki! Meg inkább megszakadok és a login képernyőn találom magam ,mint előtte csak simán eltűnt a játék -bétában tényleg kevesebb gond volt ,de valszeg most jóval többen játszák és nem bírják az EA-nál az abakuszok a sok adat áradatot
Amúgy meg mostanában a szerverek is fagynak ill. lehet ,hogy nem nálunk van jelenleg bibi!
Lehet réteg játéknak szánták és nem gondolták ,hogy ilyen sokan megveszik (mondjuk ennyi vérpistit még nem láttam egy játékban sem ,olyanok akik előtte 2 darabos puzzle bajnokságban vagy muterozós chat-párbajjal játszottak eddig ,rengeteg van).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest