- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berger7228
csendes tag
válasz
gabipaci #34776 üzenetére
Hali,szerintem más oka van,nem admin program,ezt pedig abból gondolom,h a szerónkon én kezelem az admin progit,ilyet nem állítottam be,és a saját klántársam nem tudott játszani,az EA pedig azt mondta,h ip címet váltson,ami persze nem segített,csak egy új gém...szval érdekes a dolog...a szerver hollandiában fut,a haver pedig szlovákiából játszik...
-
Źşë'
addikt
válasz
gabipaci #34539 üzenetére
itt a pont, leírtam h mi a szitu, paci megértette, de páran nem
(#34534) madgie és akkor most engem is okolsz a személyeskedés végett?! mert én totál nem érzem úgy hogy valakit bántottam volna bármivel is, tisztességgel beszéltem velük, velem meg habzó szájjal... nem értem
tudtam volna mit reagálni tapló irományára, de nem teszem meg, ellenben elvárom madgie hogy tegyél ellene valamit, ugyanis eléggé kellemetlen ez a hangnem
irányomba is és def felé nézve is!
(#34541) ciry te komolyan mondod hogy nem láttad az Amerikai pitét?!
amúgy meg fogom venni a bf3at, itt egyedül saját szórakoztatásomra játszom, nem pedig másokért - nem is értem hogy lehet ilyeneket gondolni, még ilyentet
-
Taplo
tag
válasz
gabipaci #34539 üzenetére
jogos sorry én vagyok a fütyi eldurant az agyam.......Def úrfit nem kellet volna bele vennem ebbe a kalapba akivel nekem főleg bajom volt anno és most is nehezen viselem az Zack és Zsé
mikor kiderült hogy 1/3000 az esélyük,hogy ki sorsólják őket és nyerhetnek valamit de ha nyernek fel kell jőnni pestre a Battlefield hősei vetélkedőre.... lusta vagyok kikeresni azokat a commenteket de bicskanyitógató volt....Ui: nem a házgyujtás volt az apropó
HP: hisztis pi*csa vagy hüje p*csa jobb esetben házi pálinka elektronikus világban HitPoint
-
SimonYana
addikt
válasz
gabipaci #34420 üzenetére
Mivel én még 1 C4-et nem dobtam , vagy durrantottam el a játék alatt nem hiszem hogy fasza csapattag lennék!
Hogyan kell elképzelni! Valakire rádobod és durr vagy csak mellé .....
Ehhez nagyon gyorsnak kell lenni , mert azonnal durrantani is kell!
Beprogramozott G700-al könnyű!
Csak vicc volt! -
gergo0328
senior tag
válasz
gabipaci #34178 üzenetére
Én is átraktam szval én amikor látom átteszem. Lehet nálunk volt most a ludas lehet nálatok tökmind1.
SimonYana: Nekem csak egy Tx3-am van szval nem tolom tovább csak ha lesz valami más.
Def: B.B-n nincs szabály ott akármivel lehet menni. Ha ott tesznek ki akkor valakinek nem tetszett de az orvosolom.
-
SimonYana
addikt
válasz
gabipaci #33959 üzenetére
Szoptam is már !
Jön a sniper a C4-el! Egyedül vagyok. Kiugrom , hogy leszedjem . Erre be is ugrik és elhúz , majd le is lő! Kezdők iskolája!
Amit említettem , egyébként ki is volt írva , hogy a játék célja a zászló felhúzása és nem a születési helyen való gusztustalankodás!
Gondolhatod mekkora hatással volt ez rájuk!
Már a végén nem is ketten , hanem 4-en jöttek!
Én meg ott birkóztam velük kisebb nagyobb sikerrel! -
gergo0328
senior tag
-
Neoteric
addikt
válasz
gabipaci #31462 üzenetére
Mert ezeknek pont az a lényege, hogy a legjobb pillanatokat vágják össze.. Ha az imént mutatott videó részletet csak tegyük fel 1 körben 1x tudja produkálni, már akkor is sokkal jobb, mint aki erre sem képes. 3 perc folyamatos henthez az kell h kurva skilles legyél és beszabaduljál vmi noob szerverre (ami szerintem inkább szánalmasabb mint a vagdosás), vagy tényleg birtokoljál vmi célzásrásegítő progit.
-
Def26
félisten
válasz
gabipaci #31347 üzenetére
Ha megveszed lemezesen a játékot és beírod a kódot akkor is megjelenik a játékaim között. Csak azért írom, hogy ezzel a módszerrel ugyanúgy nem kell vigyáznod a lemezre, mert már benne van a rendszerben és még olcsóbb is volt.
(katt a kis fogaskerékre és játékkód beváltása) Nekem mindkét játék lemezes.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gabipaci #31257 üzenetére
Ja bocs,te sosem tévedtél
ugyanis az első kommentben nem fogalmaztam érthetően....
sith7: "Én meg azt tartom fenn, hogy nincs igazad" téves megállapítás...a játékfelhozatalt akkor nem nagyon ismered....
"Konzolon sok verekedős game van, de stratégia nincs," már nem igaz....red alert,halo wars csak így kapásból kettőt mondok....de még mega drive-rea is volt:...düne2.. psszzzzt
..
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gabipaci #31254 üzenetére
Séma meg nincs nálam,most csak azért veszek új gépet,mert a kollegám bejelentkezett a jelenlegi konfigomra,hogy megvenné....amúgy nem adnám el és nem vennék helyette másikat...még a BF3 miatt sem....csak jött ez az ajánlat....ennyi...hagynám az egészet "elavulni.."
Oké,árukapcsolás ,ez tiszta sor
,de nézd meg a játékfelhozatalt: GTA 4 optimalizálatlan,BC2 sem tökéletes, a Crysis 2 pedig direkt konzolra készült....PC-re még a "press start button " is megmaradt,a Mortal Kombat ugye meg sem jelent,a Fable 3 most jelent meg pc-re,de az is csak azért mert aszem microsoft termék....és még sorolhatnám...
és akkor most definiálom a stádiumot: a fejlesztők elsősorban konzolra készítenek játékot,ezt el kellene fogadni....még ha nehéz is...
Sok exluziv címmel,míg pc-re marad a portolás...,néhány kivételtől eltekintve....
Kihalni nyilván nem fog,de már messze nem ez az első számú célpont játékokra.... -
Źşë'
addikt
válasz
gabipaci #31254 üzenetére
sztem arra gondol h a nagy címek mennek át konzolra, ami eddig pc exclcusive cím volt most már nem. Sok fejlesztő a gyenge eladásokat emlegette pc ágazatban ahogy én is olvastam a híreket és konzolokon brutális nagyot lehet kaszálni (rohadt kapitalisták) - de ki tudja lehet h ez is csak egy reklámfogás hogy megsajnálják őket és fellendüljenek az eladások pc ágon..
a másik tényező hogy konzolokból mára már rengeteget (talán sokkal többet) használnak játékra (mint pc-t, olcsóbb is és azért felveszi minőségben is a versenyt), ezért is gondolják meg 2x a fejlesztők hogy mire adják ki a termékeiket - meg elviekben picit le is van egyszerűsítve a fejlesztés menete.
pl ha azt veszed h a bad company 1 csak konzolon jelent meg, és a 2. rész csoda h kijött pcre akkor azért ott van az a ha mégsem jelenik meg stb.. amit sajnálok h a gears of war 1. része került csak ki pcre. A többi részre azt mondta a mikrofos hogy veszteséges pcn. Így inkább nem adták ki (sajnálatomra). Amíg mikrofos uralja a játékipar nagyobb részét addig nincs ok az aggodalomra, hisz az ő érdekük is a minél több win7 eladás (melyben nagy szerepet kapott a játék) nem is beszélve a többi programról, szoftverről.
ez a haldoklófélben van a játékipar leginkább a nagy játékportálok által szívesen emlegetett szöveg, amely valamilyen szinten igaz az általam leírtak miatt. Konzol került előtérbe pc meg picit háttérbe, de nincs itt akkora gond mint amekkorára lehet gondolni a "haldoklófélben" szó hallatán.
-
gabipaci
őstag
válasz
gabipaci #30629 üzenetére
Uraim, ha valakit esetleg érdekel egy Airsoft összeröffenés, ezen az eseményen vennénk részt.
KB 5ezer Magyar Forint lenne a pálya és a fegyver bérlése, golyók, stb.
Időpont: júni 26.
Helyszín: Tököl, reptér
Egész napos elfoglaltság, a végén pár korsó sörrel meg valami harapnivalóval. Természetesen ez nincs benne az 5ezerben, de egy sörre mindenki jó nálamAkit érdekel, dobjon egy privátot!
Üdv
-
Thome
veterán
válasz
gabipaci #30673 üzenetére
Ja értem, de ahányszor odamentünk, minden jármű ott állt érintetlenül, illetve a mi bázisunkon is dettó, senki sem használt semmit, mi meg úgy gondoltuk, hogy ez így elég nagy előny, pláne egy Abrams. Értem a logikád, van is benne logika, de itt ez a helyzet nem állt fenn, mert látványosan gyengébb volt a csapatunk (pontszám alapján, Conquest, ergo az ellenfél csapatában nem voltak olyan kevésbé ügyes játékosok, mint nálunk), amíg mi nem léptünk fel a szerverre, és kezdtünk el rendezkedni.
-
-
gergo0328
senior tag
válasz
gabipaci #30505 üzenetére
Szerintem mindenhol megy a pofázás játék közben, de én azért szeretem tudni hogy mi megy körülöttem ezért a srácoknak is mondom hogy ha lelőnek akkor legalább annyit hogy merre futott a rohadékja.
BECUP remélem idén is lesz mert én erősen készülök rá meg a csapatot is próbálom ösztönözni, hogy el kellene rá jutni. Hátha van bénább csapat is nálunk
-
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #29590 üzenetére
Jó írásai, tesztjei vannak a témaindító srácnak, s biztos nagyon vágja a hálózatokhoz kapcsolódó dolgokat, de mikor nekem voltak problémáim illetve kérdéseim, ő sosem válaszolt, még privátokra sem... A segítőkészség már-már kiveszni látszik azokból, akik tényleg vágják az adott témát.
-
Cybertrone
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Eladó félkonig! R9 5900X / X570 / 32 GB RAM / 1000W / Lian Li
- Asus, FHD, 8/128 Gb, dobozos, gyári jótállás, vilagító bill.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest