- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
F_Zolee #20095 üzenetére
Pedig sokszor segítenek a hangok amik a játékban előjönnek ,mint a legtöbb fps-ben itt is hasznosak ,bár itt túl sok az "élmény fokozó" effekt ,de lehet hallani azért egy-két használható dolgot ,hogy pl.: épp hol az ellen ,milyen fegyverrel lő valaki. Akkor szoktam nézni nagyokat ,hogy pl.: amcsik vagyunk és a csapattársak nyugodtan lődöznek távolra nézelődnek ,miközben a közelben néhány orosz kiabálást hallani
Csítert bc2-ben még nem láttam élőben ill. csak gyanúsakat amik közül egy-kettő PB-bukott lett , van ,hogy rángat a killcam-ban a csóka vagy túl pontos épp (ezek még laggtól is lehetnek sajnos) ,de bf2-ben pl.: 2-t tudtam lekapni(bizonyítani) az egyikről itt egy "régi" videóm.. -
Źşë'
addikt
lehet oldscool shooter, meg amiket a játék maga megenged - long range shoots, glitches, bugs - stb.. én leginkább a reakcióidőn veszem észre h csitel valaki, ill a reflexén,
am sok olyan fraget csinálok én is akkor mikor egy ember elkiabálja magát (pratyivniku sniperr
azt már keresem is h hol az elrejtőzött jómadár : ) meg a hasonló hangos beszédek... ezért figyelek oda ha valamit mondd a karakterem akk megpróbálok elbújni, mert legtöbb esetben "kiszimatolnak". Sztem olyan bug is lehet h nem hallom h kiabálok és ezért szednek ki :/
-
zack
nagyúr
válasz
lala42 #20085 üzenetére
De basszus.
Ha már idáig eljut a dolog miért nem nevezed meg??
Félsz, ha megnevezed, kinyúl a monitordból és elkezd fojtogatni?
Nevezd meg, hogy mindenki tudja, és odafigyeljenek rá. Én fent voltam este, de nem tudom kiről van szó.
Azzal hogy megnevezed, még nem nyilvánítod csíterré. -
lala42
őstag
Hol olvastad,hogy csíter?
Inkább fúrcsa ölései voltak.Nem nevezek meg senkit, mivel nem igazán tisztségem itélkezni. ( az játékban késsel, vagy fegyverrel teszem meg.
)
Akik fent voltak este az 1-esen tudják, hogy miről van szó.
Témát lezárom, továbbiakban nem foglalkozom vele. Ezt is csak azért említettem meg, mert a PH-s szerón egy alkalommal találkoztam korábban ilyen esettel -személlyel -. Tehát adminok lehet figyelni. ( mint a nagy testvér.)
-
lala42
őstag
Ma megnéztem egyik fórumtársunk stat-ját.
Tegnap esti menet-ben többen szóvátették, az 1-es szón, hogy valami nem kóser a gyerekkel. Néhány helyzetet (mivel van killkam) én is kipróbáltam. Na onnan nem lehetett rálátni arra a helyre, ahol többek között én is megmurdeltem.Több esetben igen furcsa
ölései voltak. Mivel Ts-en kommunikálunk, ebből tudom,hogy sok ember furcsálta a gyerek meneteit.
Nevet szándékosan nem írok, mivel sem feladatom, sem tisztségem,hogy valakit is meggyanúsítsak. Tudja Ő magáról, hogy kiről van szó. (és még néhányan azok közül, akik fent voltak.)
Én már többször kifejtettem,hogy nevetek az ilyen kis lökötteken, de mások igen csak bosszankodtak rajta.
Ugye? B.....
Nem megy neked ez a játék tisztán -
Drang.hu
csendes tag
Üdv Battlefield játékosok!
Korábban már értesülhettetek róla, hogy idén az egyik legnagyobb hazai Lanon a BECUP 2010 rendezvényen a Battlefield Bad Company 2 is a versenyjátékok közé került. Tudom, hogy a nyári időszak nem a legszerencsésebb, hogy ilyenkor a "Bf uborkaszezonban" eltűnnek az emberek. Mindez ellenére a Lan kiváló lehetőség, hogy mi Battlefield Bad Company 2 játékosok személyeen is megismerkedjünk. Esély arra, hogy a PC-s BFBC2 playerek megmutassák magukat, hogy lássa mindenki: itt vagyunk!!! A szervezők 6 csapat (8 ill. 8+1fő) nevezése esetén indítanak tornát.
A BECUP nevezési határideje vészesen közeleg. Eddig négy 8 fős csapat regisztrált és még egy csapat jelezte a részvételt, továbbá egy mix alakulatot szervezünk. Kérdem én: Vajon van-e még 16 ember a közösségben, aki ott lesz a BF-fiestán???
Mindenki, akinek lehetősége van eljönni játszani, bulizni egy jót, az ne habozzon jelezze részvételét!!! Mutassuk meg, hogy a BFBC2 conquest nemzet él!!!! -
ciry
őstag
Kösz a vidiket
-
Fortissimus
őstag
-
bul07
nagyúr
Nelson Bay -en használható helyek(bár ezeket igen sokan ismerik, de hátha van akinek új)
támadást és a védekezést is megkönnyíti
youtube -
Target78hu
aktív tag
Ez az abakan hüde-húde ,már szégyelltem magam ,hogy használtam ,mert annyira easy shot cucc (platiny hama meglesz oszt jön vissza az m16 meg f2000)
Ma is követtek a csubik a squadomba egy ideig és még másik squadba se tudtam lépni ,mert tele volt mind.. sőt kiléptem a csubakka szakaszból és nem tudtam lespanyolni sehogyse ,már szétkattingattam a térképet ,hogy meneküljek az álló bokroktól ,de semmi. Visszaléptem lespanyoltam ,kiléptem ,de a döglésem után megint a csipkebokort látom ,hogy spawn lehetőség ááá.. aztán valahogy sikerült végül -a következő menetre eltűntek
Utána viszont egy remek osztagot kaptam ,ami igen ritka sajnos. -
bognar110
őstag
válasz
WhiteWalker #20074 üzenetére
Kösszi
2 aranyom is lett
Źşë: Kösszi -
gabipaci
őstag
Isten lássa lelkem, én mindent megpróbálok, hogy az offnak számító BC2 szerverünket a megfelelő helyre tereljem át innen (a sokminden nem offnak számító dologgal szemben, ami ugye itt megengedhető, de ebbe most ne menjünk bele).
De ha itt kerül szóba, én többet nem linkelgetem át a topikba, itt válaszolok, és kész.Ez a port valdez-i esemény arra enged következtetni, hogy mégiscsak szükség van az adminprogram segítségére. Létrehozok védett területeket, de csak a kezdő bázison adott a technikai lehetőség rá.
Nem baj, az is több mint a semmi.Valdezt levédem a hegy peremétől visszább kb 5-10 méterig. Arról volt szó, hogy fel lehet menni a snipereket kiiktatni, de nem lehhet befelé lövöldözni onnan. Viszont leghátul a lefelé eső ernyősöket eddig is és ezután is lehet lőni, de nem azoknak, akik felmennek a hegyre snipereket gyilkolászni. Sőt, ha jól emlékszem, abban maradtunk annó, hogy csak késelni lehet a hegy tetején a védőknek.
Isla még a nagy talány, ott nem fogom a domb tetejére felengedni a védőket, csak az aljáig. De onnan dobálhat fel pl gránátot.
Arica, egyértelmű, hogy a befelé lövöldözést a kezdőre meg kell szüntetni, és a bázisról kifelé lövésre (m-com távoli pusztítása) is van orvosságom
Nelson is igényel pici támogatást, de nem sokat.
Szerintem így hirtelen.VIP meg pontosan úgy működik, ahogy Target leírta.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Integra #20063 üzenetére
Pedig nem túl bonyi: a program figyeli ki csatlakozik s megnézi a nevét (játékbéli felhasználói név) ,ha neve a listán szerepel ,akkor "jé ez VIP tag" és ,ha full (tele avagy nincs hely) a szerver ,kidob egy non-vip-et a program (aki nincs a listán) ,hogy legyen slot (helye) a VIP-nek.
Bármikor feltudok mostanában lépni & semmit nem kell várnom + még () egyszer sem repültem ki a napról (ph) max netxakadás miatt ,persze ami késik az múlik.
Viszont tényleg ált. több a külföldi sajnos és az olyan típus ,aki kettőt hátra egyet előre ,ami majd minden szerveren fellelhető fejsze ,de hálisten vannak jó menetek is bőven ill. elvétve -
zack
nagyúr
válasz
v!ct0y #20064 üzenetére
Na ja. Szánalom volt. Úgy éreztem mintha mi védenénk a hegyet...
Admin bácsi volt a fő támadó.
Valaki írta is a másik oldalon..."harc az utolsó fragakért". Kb. erről szólt a játék, nem másról.
Alapban se szeretem ezt a map-et, mert ha csak kicsit is gyengébb a csapat akkor is baromi nehéz lejönni. Sok lehetőség nincs megkerülésre, ill. oldalbatámadásnak. Csak szemből. Jól elqúrták a térkép elejét az biztos. -
bognar110
őstag
CSináltam uj vidit [link] nézétek
-
v!ct0y
veterán
Port Valdezen kéne valamit csinálni mert ez vicc ami ma is volt.
Egy gyengébb csapatnak esélye sincs lejönni a hegyről mert ugye a másik teamnek fel kell jönnie támadni mint állat. És még nekem ugatnak, hogy le rpg zem a fa tövébe gubbasztó nyomorékot. De mondjuk admin bácsi is feljött nem egyszer.... -
bullseye
addikt
válasz
Bunyosmonk #20053 üzenetére
ha a haverodé eredeti a játék, akkor valszeg a joystickkal akadt, és javítható a dolog.
-
Zolás
addikt
válasz
Bunyosmonk #20057 üzenetére
Ha beregeled magadnak a játékot a saját mailcmedre akkor a haverod csak a te mailcimeden keresztül fog tudni belépni és játszani. Továbbá ugyanarra a mailcimre nem regelheted majd be amit veszel mivel már van rajta egy játék.
-
Bunyosmonk
csendes tag
Miért cseréljem le?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eugabesz #20054 üzenetére
Nem csak a kimagasló teljesítmény zavar hanem az aim..
De lehet a sorok között nem láttad mit írtam, megtudom/juk itélni a társakkal ki csal illetve nem, nem szoktam jogtalanul itélni senkit se.
2. körben soldierhu is észre vette, és akkor kérdezte meg hogy honnan vettem észre csak ennyit írtam: évek. (és tapasztalat) -
Zolás
addikt
válasz
Bunyosmonk #20053 üzenetére
Kérd el haverod mailcimét és regelj arra. Vagy beregeled magadnak és amit megveszel azt meg nekiadod.
-
eugabesz
őstag
válasz
ADAM1337 #20051 üzenetére
Én és társaim csak egy másik játékosként vagyounk a szerveren,történetesen hogy nekünk esetleg van eszköz a kezünkben,(admin program),még nem jogosít fel arra,hogy megítéljem más játékos tudását,esetleg statját,s csak azért mert kiemelkedő a statja,nem fogom kidobni.
Ez visszaélés lenne a jogommal,ha tetszik,ha nem.
Inkább egy kis bosszúság,mint egy mérges,átkozódó (vétlenül kidobott) ember,még ha nem is kicsiny Hazánk fia az illető,akkor is.
A két szabályunkat ami van,következetesen betartjuk,betartatjuk,nálunk nincs kick...de.
De ha ezt elolvassátok,pontosabb lesz a kép. -
Bunyosmonk
csendes tag
A haverom kölcsön tudja adni a bbc2 mer nem tud vele jáccani mert mindig fel néz az emberke és nem tudja le vinni a fejét.
Szerintem nem multizot még ugyhogy ki probálom és vissza adom a haveromnak és meg veszem.De ha az EA-n regiisztrálok a haverom bbc2 akkor azzal is tudok regisztrálni nem amit meg veszek?
-
gabipaci
őstag
-
ADAM1337
nagyúr
Battlefield.hu-ra illetve az iram-ra is átnézünk de ott is sok csaló szokott lenni ma is volt 1 (Emeletes házban squadtársat az alsó szintről lelőtte padlón át fejre mikor kill-eltem meg persze 72/21 stattal végzett illetve mindig nagyon kiemelkedő volt a társaihoz képest), de legalább ezek nem nép tunk serverek.
-
zack
nagyúr
válasz
ADAM1337 #20045 üzenetére
Nagyszerű.
Azt hogy hanyadik a szerver azt lefosom, de az hogy a csapatomban ma többször olyan béna csubik voltak, hogy a hajam égnek állt. Amikor meg én akartam csubi lenni meghaltam, mert itt meg életbe lép a csubi korlátozás. Így maradtam medic, ők meg bénáztak kör végéig. Hurrá. Ragyogó szabály.
Ez a V.I.P. dolog meg...bullshit.
Itt az élő példa hogy lehet elqúrni egy menő és sűrűn látogatott szervert.
Ti hova ill. melyik szeróra jártok? Már mint azok a játékosok akik kiváltak.... -
bul07
nagyúr
válasz
gabipaci #20037 üzenetére
akkor az elején mikkor egyes fegyverek sebzése túlzott volt akkor az is csalásnak minősült, az is a játék hibája volt csak javították
vagy hogy nem fogott a kés mert bugos volt, akkor akit nem ölt meg elsőre a kés az is cheat-telt, nem az is a játék hibája volt
vagy hogy a domboldalba beleolvad a snaper mert bugos az is cheat
szerintem ez mind csak játék hibái amit ki lehet használni vagy ép felugrani helyekre -
ADAM1337
nagyúr
Ma bedobtam a giga 1gb 460oc-t elsőre egész jó csak nem tudom húzni a procimat mert inkompatibilis a vga a lappal.
Dx9 high-on 20-30-al van átlagban kevesebb mint a 4870x2 + 3.8-ra huzott i7-el.
Szerintem magáért beszél, nálam nincsenek akadások ahogy madnight-nál.
Lap csere után tuningos fps-t is tudok mondani aztán sli-set is.(#20044) zack: mióta a ph-sok magját kilőtték 100-ról 230-adik lett a server, az emberek rájönnek mi kell nekik, ez a vip meg azt hiszem vip-et is kirughat ha csak vip van fent..
-
zack
nagyúr
Elmehet a PH szerver a pics@ba!
Ki vagyok dobva magyarként mert jön valami VIP työtyö akinek kell a hely??? Pont az egyik legjobb kör kellős közepén?
Nah..akkor még egyel kevesebb magyar lesz a PH szerveren!Így is mindenki németül meg angolul ugat azon a szerveren, ahol eddig napközben 90%-ban magyarok voltak. Ezen azért el kellene gondolkodni, vajon miért is lehet hogy egy magyar szerver tele van külföldivel, és alig van magyar.
-
bunfi
őstag
válasz
harry3 #20042 üzenetére
Az életben is sok minden lehetséges és mégsem teszed, mert nem kifizetődő. Nem szeretem az ilyesmit, hogy "hogyan szivassuk a másikat" videókból kitanult trükköket alkalmaz. Én is rengeteg helyet tudok, ahonnan nagyon jól lehet szivatni. Ennek ellenére 10000 évente egyszer vagyok offmapon...
-
harry3
őstag
Így van.
gabipaci: És az nem cheat, ha engem onnan lőnek le? Sokszor olyan helyről lőnek le, hogy a killcamból azt sem tudom eldönteni, hogy hol van vagy hogy jutott fel, de elfogadom, mert lelőtt és ez van. Ha a készítők nem akarták volna, hogy az ember ilyen helyekre menjen, akkor úgy csinálták volna meg, mint a MW2-t, hogy hiába ugrasz valami visszatart, nem pedig ezt a visszaszámlálást.
-
Źşë'
addikt
válasz
madgie #20039 üzenetére
végül is lehet fára mászva is sniperkedni a valós életben
és sztem volt is rá példa, az más tészta h hogyan jut fel a fára
nincs animálva
engem az szomorít el hogy egy falevélen nem tudok átlőni, akkor ez is most csit csak rám nézve, a játék adta lehetőségeket ki kell használni, máskülönben fenének rakták bele/csinálták meg így :/ fejlesztők hibája amit egy szimpla pecs sztem tudna javítani
-
gabipaci
őstag
válasz
madgie #20039 üzenetére
Ha nincs nekitámasztva létra, akkor az...
Viccet félretéve, ha egy épület tetejéről átugrassz egy fára, az nem cheat, de ha kirohansz a halálzónába, de mielőtt még meghalsz, beérsz egy olyan helyre, ahol nem halsz meg, de oda másképp nem jutsz fel, akkor az cheat.
Csak nem fizetsz érte, és nem kap el a PB. (mint ahogy megannyi más esetben sem kap el, mert nem áll a helyzet magaslatán)De hogy egyszerűbb legyen: etikátlan, gusztustalan, nem fér bele a Fair Play-be.
Legalábbis nekem. -
lala42
őstag
válasz
Integra #20027 üzenetére
Látom izgulsz.
Én az elejétől tolom, de most is vannak 1-10- tizenvalahány K/Darányaim. Xard le. Csak egyszerüen élvezd a játékot. Ha van egy-egy rosszabb köröd, ne keseredj el. Nevess rajta, menj ki, gyújtsál rá, oszt uccu neki újra.
Ha egy menet végén az utolsó vagy az ne legyen visszahúzó erő. Láttam én 50-es szintüeket is az utolsó helyeken.( Igaz azon a szerón az elsőn is olyanok voltak
)
Spottolás= megnyomod a Q-betüt, mikozben rácélzol az ellenre. Ott megjelenik a feje fölött egy piros háromszög. Ezzel jelzed a társaidnak az ellenfél helyét. ( amelyik szerón be van kapcsolva) Általában HC-n nem müxik.
-
bullseye
addikt
válasz
Integra #20013 üzenetére
van erről egy videó, itt is linkelték már asszem. Tudd mi a kasztod, és annak megfelelően játssz. Ha jó játékos akarsz lenni és nem eredményes, akkor válts kasztot, ha úgy hozza a csata. és spottolj! csapatnak is segít és az elején különösen jól jöhet neked is, amíg nincsenek meg a jó kis szakmai cuccok. 50 pont egy kill, de 20 pontot kapsz ha spottolsz valakit és azt lelövi bárki a Te oldaladról...
-
bul07
nagyúr
válasz
madgie #19976 üzenetére
ez nem az a kiszögelés ahova védőként könnyen fel lehet menni, hanem az a feletti kiszögelés
tegnap ahogy írtam jött a vihar és csak most délbe lett újra áram
tegnap még pont felment a kis videóm de már ide belinkelni nem volt időm
nem kell sokat várni tőle se zene se semmi csak simán hogy hogy lehet felmenni az eben a hozzászólásomba szereplő helyekre
youtube -
Joe-T
tag
válasz
Integra #20024 üzenetére
Semmi külső jele nincs annak, hogy kezdő vagy! Egyedül annyi, hogy a neved melletti rangot jelző ikonon egy 1-es szám látható! Nem kell a világmegváltásra törekedned!
Csatlakozz egy jó squadhoz (általában magasabb rangúak) és kövesd őket! Megismered így egy kicsit a taktikákat! Alapvetően nem szemből kell megoldani a feladatot, hanem lehetőleg oldalról kerülni!
-
Joe-T
tag
De a defi, heggesztő és a magnum ammo eléréséig elég rögös az út! Főleg nagy türelem kell a játék elején illetve talán még az is, hogy csatlakozzon egy jó squadhoz, mert azok tudják őt húzni! Az elején érdemes kiismerni a pályát és figyelni, hogy hogyan helyezkednek a többiek!
Illetve, ha lehetőség van rá ajánlott felmenni TS-re, mert ott még lehet kapni nagyon sok taktikai ötletet! -
harry3
őstag
válasz
Integra #20013 üzenetére
A szerencsétlenkedésről én tudnék beszélni, de készülj fel, hogy lehet hogy siralmas lesz, nekem legalábbis az volt. Hiába néztem videókat, tippeket kellett a 10 fölötti rang.
Úgy vettem észre, hogy Abakannal 2 golyó elég.ciry:M-14-el? Szenvedtem én már eleget és megbecsültem a 2 lövést a 14 halál melett.
-
ciry
őstag
Én még annyit mondanék, hogy ne ragadjon le 1 kasznál, hanem legalább addig húzza ki a őket, amíg az alapcuccok elérhetőek nem lesznek.
Defi,heggesztő stb.
Onnan tud igazán segíteni amivel kell.
A fegyverek az elején annyira nem érdekesek, de javaslom a magnum ammot a fegyókra(kivéve vezetőként/járművek ellen a mérnököt). -
Joe-T
tag
válasz
Integra #20013 üzenetére
A legfontosabb, hogy ne rambózz! Ez a progi a csapatjátékról szól! Rambózással nem mész semmire! Főleg sok türelem kell még az elején, mert esik-kel az ember! Egy jótanács, hogyha valaki elesik, akkor bátran szedd fel a felszerelését, mert nagy valószínűséggel jobb az ő cumója mint a te kezdő fegyvereid!
-
Integra
titán
létezik valami gyorstalpaló teljesen kezdőknek, hogy ne lúzerkedjenek túl sokat multiban az elején???
-
harry3
őstag
Tegnap délután óta nem tudtam játszani, mert olyan jó az időjárás, de megint esőre áll, de remélem villám nem lesz. Az előbb 17/10-re végeztem, ami nálam nagy szó, de hát tegnap sem örült velem senki, kivéve ciry.
Amúgy ezek a fegyverek viccesek, nagy nehezen elérhetővé válik egy és annyira rossz. AEK971-el megyek a legtöbbet, de a XM8 és AN94 jónak tűnik. Hiába várom, hogy kigyűljön a pont, mindig csalódok az új fegyverben. -
Integra
titán
válasz
Bunyosmonk #20007 üzenetére
én is 13 fontért vettem, csak van rajta 4 font szállítási ktg. nem zavar igazából.
nálunk 49 euro boltban, mo-n 10rugó, szóval...
egész egyszerűen nevetségesnek találom az árakat, a németen meg sem lepődök, de a magyar egy vicc.. főleg a fizuk függvényében. -
Bunyosmonk
csendes tag
Én 5 ezer alatt meg úszom mert most le van akciózva angliai boltban a bbc 2 12 fontra vagyis 4 ezer Ft-ra mer a fhateromnak az ügyvédje meg rendeli és nem kel ki fizetni a szálitási költséget mert a fhater üdvéje log pénzel.
-
Integra
titán
kemény 6489 ft-ért (szállítási költséggel együtt) megvettem a bc2-t. LOL
-
Target78hu
aktív tag
válasz
BalaNce87 #20000 üzenetére
Elég csalóka az amit kiír ,mert én is szívtam már emiatt ,hogy 30-40 es ping-el rendelkező szerverre mentem és szanaszét akadtam (lag)
Meg ami túl kicsit jelez (kb 10-20) ott tuti nem jó a kapcsolat ,de fene se érti .. pl.: a PH!-n a játékbeli pingem 100-180 ingadozik (gondolom a többi játékos netjétől meg ,hogy honnan gyünnek függ) és van mikor 150-es értéknél szinte játszhatatlan ,máskor meg 180-on olyan ,mint 100 lenne nah xfiles mi?!
A legtöbb szerveren 110 az átlag nekem ,de néha olyan laggok vannak ,mint annó bf2ben mikor feltévedt egy-egy csíter gyerök ,bár többnyire cartellynél ill. előtte és közben volt jellemzőbb ez ,itt meg a kanyar cg szniper fejre hordó puskát aktiválják vagy mit éppMost meg egy kicsit erősebb vidkarival már sokkal jobb lett a játék nekem és többször beadja ,amit eddig nem nagyon vagy csak randomra (késelés, fejes stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest