- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
JamesHun #7315 üzenetére
HD 5770, Phenom II X3 720, 4 giga ram, minden alapon, semmi tuning és így is full HD felbontáson szépen elzötyög a játék. Persze nem High-on, átlag közepes a részletesség, de az Objects például High, míg az árnyékokat a multi miatt minimálra vettem (AA, Aniso asszem 2X illetve 4X)
szerk: ja igen, négy magost vegyél már, ne kettőt. Egyre több játék és alkalmazás ki fogja használni.
-
r-chee
őstag
válasz
JamesHun #7256 üzenetére
Legyenek is csak tele. Engem személy szerint nem izgat, ha nem tudok belépni, mert tele van. Legalább javulnak szerver statok
.
TS-t szerencse, hogy nem használok, mert tuti sokszor mondanám a magamét ezerrel, az meg ugyebár nem lenne szép dolog
.
gamerkiller: Ragaszd le szigszalaggal a képernyő közepét
.
-
HS 2142
őstag
válasz
JamesHun #7124 üzenetére
Hát most gondolj bele, ha valaki elkezdené alapból vagy 200 pont beugrik amit ki kellene kötni, javítani lehetne, mert idegesítő (nem menti az összeállításaimat kasztoknál) vagy szimplán csak bug (szerverkereső és friendlist sajátosságok, hogy az autobalanceról (hiányáról?) ne is beszéljünk).
-
gothic20
aktív tag
válasz
JamesHun #7026 üzenetére
Hát igen elégé félresikerült a sebzés. BF2-ben elégvolt ha egyszer fejbe lőttem valakit és meghalt itt meg 2-3 fejlövés kel. És a fegyvereket se lehet Automata/Félautomata üzemmódban használni ez elég gáz. És az öngyógyulás.....
Amúgy ha RPG-vel sikerül eltalálni valakit az a lövészt dicséri mert elég könny kitérni előle.
A hasalás mért marat ki tényleg ? -
ForRedGlory
félisten
válasz
JamesHun #6559 üzenetére
Szerencséd volt, annak is örültem a végén, hogy pozitív lett a K/D arányom
Minden esetre most hogy egyre jobban megy a játék, kezdem egyre jobban élvezni
Az egyik pályán a zászlóval szembeni ház emeltén voltam huzamosabb ideig, és jött fel az ellen mindenkit leszedtem a francba, néha átgránátoztam assaulttal a szomszéd házba, amikor gruppent tartott az ellen, jó volt. Aztán egyszer leszedtek, mert jöttek 4-en is felfelé a lépcsőn. Repkedtek a gránátok, azt se tudtam merre fussak -
Tono34
tag
válasz
JamesHun #4436 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy ha nem szerver hiba miatt áll le a játék akkor a pontot megadja.
Stat honlap lesz: [Még készül]
-
paavoo
aktív tag
válasz
JamesHun #4321 üzenetére
win7 64bit
nod32 vírusírtó, tűzfalam az alap wines, de fullra kikapcsolt tűzfallal is próbáltam, és a programoknál is be van pipálva.
nincs routerem, d-link dsl-360R modemem van, dinamikus ip-velde te is látod a tracert lefuttattam amit írtak, és kommunikál a szerverrel, érdekes
-
válasz
JamesHun #4021 üzenetére
Most kaptam 2 ezüst csillagot, darabja 1000, egy bronz csillagot 500 és 200, illetve 100 pontos medálokat valamennyit. Összességében számolt rá 1700 pontot. Úgyhogy valamit én sem értek.
Más:
Kár volt néznem a csalós videókat, mert mégiscsak azt hiszem a játékban, hogy páran csalnak. Az emberke áll az ablakban, és néz kifelé, én a szoba másik falánál goggolok, mert felosontam. Sniperral kap egy fejest, és ekkor ért a meglepetés. Mert nem meghalt, hanem megfordult és lelőtt. Fröccsent a vér, úgyhogy ne mondjátok, hogy van olyan köztünk, aki 3 méterről nem talál el egy mozdulatlan embert, úgy, hogy nincs semmi zavarás. Érdekesség képen megnéztem, és biztos nagyon profi, mert 49-es volt a rangja.
-
Versus
senior tag
válasz
JamesHun #3425 üzenetére
Ja olyan gőzerővel mint a BF2-nél ami a mai napig nem jött ki a beta állapotból.
De csattanós válasz ez arra hogy az MW2-nél hiányoltuk a dedikált szervereket.
Na itt vannak csak belépni nem tudsz rájuk.
A pb meg egy vicc volt már 5 éve is és az is maradt,nonszensz hogy manuálisan frissítve is kivág a szerverről.Azon meg mindig mosolygok hogy az UT 99-ben már ping szerint rendezte a szervereket automatikusan. Ma meg 2010 "nagy durranás"-áról beszélünk.
Hogy pozitívat is mondjak a grafika és a hangok tényleg nagyon jól sikerültek !
-
Screamer84
tag
válasz
JamesHun #3029 üzenetére
Hát a javításról sok mindent nem tudni meg
"Assorted fixes, some perf improvements, fov controllable via Settings.ini (fov=55 default I think) and um some other things. More info later, it would be nice with some sleep now."
Ennyit találtam egyenlőre..Oldman.: Hát igen, sok a hiba, bár nem értem mi a gond a szerver kereséssel, én rányomok 10 mp kilistázza aztán szűkítem mi kell nekem és csatlakozok, persze olyanhoz kell ami nincs majdnem tele mert lehet fentartott helyek vannak a szerver tagjainak.
A játék egyszer nem állt még le hibával vagy dobott volna ki, alapjában véve igencsak megvagyok elégedve, majd jönnek a javítások és szépen orvosolják a dolgokat. -
ikszdéé
csendes tag
válasz
JamesHun #2807 üzenetére
Még egy kicsi infó, utána néztem a hivatalos blogon is:
Itt azt írják ha neten aktiválsz és változtatsz a gépeden, új hardverrel, a securom más gépnek fogja felismerni, szóval ilyenkor:
Online authentication, and modifying hardware
If you have authenticated the game, but then changed a lot of hardware in your machine, then SecuROM may deem that your current authentication will no longer do.
If that happens, do this:
1. Uninstall the game. That will return the old authentication to the “pool”.
2. Install the game again. The next time you start the game, you will get a new authentication.You need to change a lot of hardware for this to happen. Just changing the processor or graphics card is not enough to make the authentication obsolete.
Elég sok hardvert kell kicserléni azt írják. Egy proci vagy egy vga csere miatt nem kell uninstall és utána install.
Ebben az esetben törölni a játékot, így visszakapunk 1 install lehetőséget, és felrakni újból. Kicsit körülményes, de legalább nem kopik a dvd.Én sem szeretem ha megy a dvd- a meghajtóban folyamatosan, pl: szerencsétlen C&C First Decade eredeti dvd-, kezdi megadni magát... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest