- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
DieHard #25231 üzenetére
Az alkoholos filc a cheat! Nekem egy fekete ragasztószalag darabka van, kb 2mm, az nem cheat, de a filctoll, az bizony elítélendő
r-chee, én sajna a Logitech-hez húzok, de a Razer sem lehet másképp:
Lehet hogy be van pipálva a game detection, vagy valami hasonló, és abban az esetben a játék indítófile-jához kell rendelned profilt, és akkor azok a gombok csak a játék futása közben bírnak azzal a jelentéssel. Ellenőrizd, hogy az f10-re ne legyen semmi programozva játékon belül, működnie kell. Bár én nem használnék ilyenekre f billentyűt, mindig csak a baj van vele. Programozd mondjuk az o betűre. Nekem BF2-ben csak úgy működött. -
madgie
titán
válasz
DieHard #19660 üzenetére
Nekem nagyon furi volt elsőre, mert hónapokig szinte shotgunnal mentem, az meg teljesen más hozzáállást igényel. Amin még meglepődtem, az a Type 88 LMG, ezer éve nem mentem medic-kel, tegnap poénból csak kipróbáltam, hát olyan statot lehet rittyenteni azzal a stukkerral, hogy beszarás (isla innocentes "A" defuse közben hét támadót levágtam egy tárból, azért messze nem vagyok ilyen hatékony "átlag" fegyverekkel, örülök ha két-három összejön, mielőtt kinyuvasztanak)
-
madgie
titán
válasz
DieHard #19655 üzenetére
Én szeretem az F2000-et, igaz, nem pötyögtetésre való, sokkal inkább LMG-s "karaktere" van, miszerint húzni kell neki, mint a hülye, de akkor hullik is közelharcban az ellen, és hiába hamar fogy a tár, két-három emberre elég, ha nem a levegőt lőjük
F_Zolee: nem, tényleg nem jó távolra, városi dzsungelre, épületek között viszont baromi jó. White Pass-on majdnem mindig F2000-rel megyek. Ja, és véletlenül sem scope-pal, csak simán red dot, de nem árt, ha magnum ammo-t választasz mellé.
-
Źşë'
addikt
-
Gonz0
tag
válasz
DieHard #17636 üzenetére
Nem értetted meg amit írtam. Az van elcseszve, hogy nincs _lehetőség_ a korlátozásokra, csak ilyen kerülőúton.
@bosszuálló: Igaz, bár ettől még az is igaz amit ott irtam. 100-as marksman se nagyon volt még. 1-2 talán pályafutásom alatt, mondjuk sose edzettem direkt erre.
-
Balika23hun
aktív tag
-
gabipaci
őstag
válasz
DieHard #17224 üzenetére
Igen, csak nem árt azt figyelembe venni, hogy norules szerveren is összejöhet egy olyan banda, hogy eszükbe sem jut semmiféle unfair dolgot csinálni. Csak sajnos nem ez a jellemző.
Az adminprogram meg ha nem úgy csinálja a dolgokat ahogy szeretném/nénk, akkor egyszerűen kikapcsolom. De adni kell egy esélyt neki. -
gabipaci
őstag
válasz
DieHard #17215 üzenetére
Na akkor nézzük sorban.
1:aki tiltja a GL-t, az valószínű az utolsó két patch óta ki sem próbálta a játékot. A GL akkorát sebez 40mm-el, mint füstgránáttal... Ha nem találod el az ellent, nem hal meg. Eleve looser, aki a 40mm-est választja smoke helyett, de ebbe ne menjünk bele. Nálunk biztos nem lesz tíltva, amíg nem erősítenek rajta.
Gusztávot úgy fogjuk tiltani, ha elkészül a plugin, hogy pl 10m-en belül ne lehessen használni büntetés nélkül, VAGY aki vehicle-re is használja, (kap damage és destroy pontokat) az kapjon 5-10mp-et, hogy büntetés nélkül kapjon kill pontokat CG-re. (jármű killnél is előfordul halál, és CG általinak írja be...)2: Mi az hogy ha az admin látja? Nincs non-stop admin jelenlét, és ha csak azt büntetjük, amit az admin lát, akkor jön az "admint nem lehet lelőni CG-vel, de persze ha mást lőnek le, nem szólnak érte" duma. Vagy minden beírásra menjen a ban: Lelőtt pista CG-vel, bant neki. Azért ha nem haragszol, nem adnék "mindenki" szavára...
Olyan meg nincs, hogy valaki tévedésből bázist támad. De ha mégis, egy kill figyelmezteti. Később meg a kick fogja figyelmeztetni.3: Eszünkbe nem jutott a járműveket kivenni.
4: A folytonosságot hogy érted? Skubizzam az adminprogramot, vagy menjek be ingame mint war közvetítéskor, és húzzak egy strigulát mindenki nevéhez, aki rossz volt?
Erre lesz az adminprogram. Elsőre figyelmeztetés és kill, másodikra vagy harmadikra kick.
Admin volt, van, lesz, de rajtam kívül mindenki játszani akar, csak én foglakozok többet az adminolással, mint a game-eléssel.Tudom, hogy hálátlan feladat, de ezt vállaltam.
És itt emelném ki, hogy legyetek türelemmel, mert elsősorban Apa és "férj" vagyok, de ami időm van, erre szánom, vagy így(adminolás) vagy úgy(fórumok). -
F_Zolee
nagyúr
-
gabipaci
őstag
válasz
DieHard #17149 üzenetére
Ezek természetesen CQ-ban vannak.
Feljebb lehet venni a tickettek fogyásának sebességét. (ticket bleed speed)
Így ha az egyik fél behúzza az összes zászlót, akkor gyorsabban fogy.Mrdevil, nagy ötlet lenne 50 pálya...
Sose lene egy teli szerver sem.
Most még így az elején, lehet, de ha az ólcsójánosok kikopnak majd, és csak azok maradnak, akik tényleg szeretik, lasszóval kéne benépesített szervert keresni.
BF2-ben is volt 4 map, amin volt élet, a többi meg ment a levesbe. -
Mrdevil
addikt
-
HS 2142
őstag
válasz
DieHard #16389 üzenetére
Én a battlefield.hu-t használtam forrásként, de írtam korábban, hogy ebből a listából volt 1-2 dolog ami nem teljesült a mostani patchel.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DieHard #15403 üzenetére
erre nekem jött be egy bug már nem 1x,de ugye csak gold star-ra,és ellenőrizendő:úgy vettem észre,ha egy fegyóval az efficiency pin-en belül megcsinálod a kövi goldot,és utána még szerzel vele efficiency-t,akkor 2 arany csillagot ad,nem arany+efficiency.Persze végülis 5000 pont nem sok,de 2x már tuti megesett velem,és utána a statom is ellenőriztem,hogy nem volt másik fegyverre aranyközeli helyzetem,és a körben hiába irt efficiency-t,az nem volt a végén,csak a 2 arany csillag,és 2x 5000 pont.
Természetesen ez nem 100%,lehetett pillanatnyi bug is,lehet,hogy nem mindig fordul elő,2 esetet bizonyitottan megnéztem,hogy TUTI 1 fegyóval jött össze,általában gold közeli helyzetnél csak az adott fegyót használom,nomeg feltűnt volna a második gold bevillanása is menet közben.
Sajna abakannal amikor meglett a platina,kivágott abban a körben a szerver az elején,pedig direkt pont 999 killel álltam neki igazolni a dolgot,hátha ott is összejön. -
-
v!ct0y
veterán
válasz
DieHard #14344 üzenetére
Én is maxon nyomom nem úgy mint régen a FEAR Combatot bár azt is maxal kezdtem viszont ott baromira sok füst volt azért is tettem lejebb.
BC2 be is leesik az fps em néha 30 körülire főleg Arica Harbouron füstbe.
De nem akarom lejebb venni mert nincs értelme. Akkor inkább játszok a BF2 vel az tuti jól megy -
Target78hu
aktív tag
válasz
DieHard #14344 üzenetére
Persze-persze ,de én emiatt : "Max. akinek nem bírja a gépe az vagy visszaveszi a felbontást, vagy nem játszik vele" írtam ,mert má bocs ,de nincs mindenkinek dx20 -as meg 10 magos akvárium-plazmavisszacsatolóshűtéses gépe és jómagam nem egy techdemót szeretnék nézni diafilm kivitelben ,hanem a játékkal játszani ,számomra még élvezhető kivitelben. Meg azt akartam kifejteni (nem gyütt össze mind1) ,hogy előferdülhet az is ,hogy valaki szimplán ügyesebb a másiknál még annak ellenére ,hogy előtte 20 évig tetris online-t tolt
-
Ghostface
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
DieHard #14051 üzenetére
te is mondasz valamit
ismered a pályát ha igen akkor elég gáz hogy le merted ezt írni
védő voltam és a támadóknál van M3A3 Bradley
amúgy ezt nem értettem
"hogy a legtöbb kill-t BFG-vel szerezted"
mi az a BFG lehet én vagyok tudatlan és van ilyen fegyver de inkább CG-re gondoltál nem (amúgy van ilyen fegyver(BFG 9000) csak a Doom sorozatba)na most nézzük a képet
21-et öltem abból látszik hogy 6-ot késel és ugye van ott még egy Submachine Gun Efficiency Pin(In a round, kill 7 enemies with submachine guns) ha jól értelmezem ezt +7ölés volt még pár UMP-45-el is többit nem tudom hogy mivel volt de nem CG-vel öltem a legtöbbetamúgy igen előszeretettel használom a CG-ét és nem is tagadom csak nem szeretem ha valótlant állítanak ( CG 1 173 Kills)
és hogy miért szeretem a CG-ét mert egyszerűen röhejesnek tartom a fegyverek sebzéssét még HC-ban is
főleg hogy hiába lövöm én ő rám fordul és 1-2 golyóval megöl
HC-módban is van hogy 5-6 telitalálat kell hogy valaki elhulljon röhej az egésza nem HC modba játszókat egyszerűen nem értem hogy mit élveznek abba hogy egy tárnyi golyó kell valakibe
és akkor még csodálkoznak hogy sokan használják a CG-t
CG-vel észreveszed rálősz és biztos hogy meghal nem kell a játék hibái miatt félni hogy túléli bár így is lehet egyszerre halásBalika23hun: köszi már ezt is tudom akkor
-
BandiHUN
veterán
válasz
DieHard #13667 üzenetére
Jaja...viszont újak már nemigen jönnek,max az első nagy leárazáskor,aminek van több velejárója is:
1.mintha kopnának a birkák.Persze vannak baromkodások,de egyre többen tudják,mit kell csinálni,nem CoD reflex.
2.Sajna emiatt egyre kevesebb a "töltelék",az ember egyre rosszabb k/d-t tud csinálni,sokat várja a másodperceket,mert egyre kisebb az esély a "tuti" helyekre,sokan ismerik őket,átlagban jobban lő mindenki.Ez persze nem jelenti azt,hogy ne javulna a pont...de már nehéz 2 feletti kört lőni,sok kill+sok halál a jellemzőbb.
3.Egyre jobbak a menetek,de sajna ez együtt jár azzal is,hogy "betanulódnak" a mapok,ritkán lehet valami újat mutatni,elosonni.
4.a szinttunning miatt szerintem kevesebben m-comoznak,ha elsőre nem sikerül/kemény az ellen,nem foglalkoznak vele,ládát tolnak maguk alá,és mindenki várja,hogy valaki élesitsen/defuseoljon,és inkább tisztesebb távról várja a potyakilleket.
Igazából nem is cél a rövid kör,mert hiába van gyorsan lezavarva,kevés kill=kevés pont. -
bullseye
addikt
válasz
DieHard #13123 üzenetére
megadnád a címedet, hogy ha egyszer kizárják Mo-t ebből a garanciális körből, és nekem éppen elszáll valamim, tudjam kit keressek?
@bonat
régebben elég volt levágni az USB csatit és kiszedni a két kis emelőt, és azokat levélben/digi fotóval elküldeni, de gondolom azt már elegen játszották ki, hogy többet várjanak el... -
petXYZW
tag
válasz
DieHard #12673 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor maradnak a nem magyar szerverek.
Lenne még egy noob kérédsem.
AA3-ban, a katonát amit létrehoztam, ha átnevezni nem is tudom (nagyon helyes), de van rá lehetőségem, hogy a nevéhez (elé vagy mögé) + "clan tag"-t illetve bármilyen szöveget hozzáadjak.
Meg tudom ezt oldani BFBC2-ben??
Köszi.
-
madgie
titán
válasz
DieHard #12563 üzenetére
Eszondom én is. A védőknél egész jó voltam, shotgun-nal írtottam a népet, C4-gyel a Bradley-t, nem tudtak átjönni. Aztán áttettek, de ott is jó volt a csapat, más kérdés, hogy annyira nem voltunk eredményesek, tehát kikaptunk. De maga a játék ott is jó volt, számtalanszor megmentették a seggem, én is másét, egy sráccal felkommandóztunk oldalt lekapni a szikláról a JCSR-es srácokat, szóval jó vót, na
-
Pierre75
senior tag
válasz
DieHard #12399 üzenetére
HC-n nem lepődök meg, de simán 100m-ről pötyögtem már vele, annyit értem, hogy felfigyelt nemes személyemre és Gusztival letette a névjegyét. Míg ez a jószág 1 lövéssel kiterített.
Nem azt akartam kihozni belőle, hogy aki lelő, a mögött suskus van, mert csetlek-botlok eleget Krinkovtól, Uzi-tól is. De egy gyenge közelharci fegyverrel 100 m-ről 1 lövésből feküdni? 39/2-t csinált Panaman, ahol eddig 25-nél többet nem sokan tudtak összehozni.
-
Pierre75
senior tag
válasz
DieHard #12391 üzenetére
Egyre többen vannak sajna, 2 napja egy oron777 (vmilyen bizbasz még volt a nevében, 50-es legényke) 100 m-ről Avtomat-tal 1 lövéssel szedett ki, amikor ahhoz általában 1fő/tár kell. Egy másik server-en 150m-ről két konténer takarásából lőtt ki egy másik hős, mikor arra a kill cam elárulta, rálátása se lehetett.
-
ciry
őstag
válasz
DieHard #10717 üzenetére
Rengeteg az atomhülye admin, sajnos ezt az elmúlt 2 napban is megtapasztaltam: kb. 2 órát toltam összesen, de 2 különböző serverről b@sztak ki.
Tegnap azért, mert magyarul mertem írni Pufajkásnak, hogy ne buzerálja az ellenet a bázisán, mert ki fogják rakni.
Persze nem őt rakták ki, hanem engemEredményes volt az ügyfélszolgálatos kommunikáció, este jövök ts-re és igyekszem ezúttal nem szétverni az asztalt
-
madgie
titán
válasz
DieHard #10717 üzenetére
Hát elég kattant bírsz lenni, ha belejössz: múltkor Isla Inocentes-en lelőttél, feléledtem, le is késeltél, majd megint lelőttél. Mindezt jó fél perc alatt... akkor nem bántam, hogy nem vagyok feljelentkezve TS-re
Allien: én voltam a UAV-s, elnézést kérek itt is, a tankokra vadásztam, a jobb egérgombot "megszokásból" nyomtam mellé. Mégegyszer sorry, bár a tankban már ültek, mikor ráraboltam (direkt mindig kijelölöm előtte). A tanklopáshoz természetesen semmi közöm, azt k*rvára utálom én is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
DieHard #10301 üzenetére
én nem mondtam,hogy nem szeretek dugni...
de azért játszani sem rossz dolog
végülis a napi 1 óra,másfél,a barátok közt és a maunikasó-k helyett végülis szerintem nem kockaság...max az emberek nehezen fogadják el,hogy nem tévét les az ember,hanem valami "interaktivat" csinál...nomeg az asszony addigis hadd nézze a fentebbi orgánumokat,és az embernek esze ágában sincs ezt vele tenni
1-1,és nincs veszekedés a tv-n.
-
-
Target78hu
aktív tag
válasz
DieHard #9912 üzenetére
Az a gond ,hogy az m60 túl jó a többi fegyverhez képest ,mert persze minden kasztnak meg van legerősebb cucca ,de mindnek van valami gyengéje ,nah az m60 nak nincs a többihez viszonyítva!
Nagy tárkapacitás ,pontos , nem szór akkorát ,persze ,hogy sokan használják ,de így elvész az egész játék feelingje ,hogy szükség van több kasztra ,mert mindegyiknek megvan az előnye s hátránya!
Használják ,de az a baj ,hogy ezek csak saját magukkal vagy egy másik m60 assal törődnek (gyógyítás - élesztés másodlagos) és a többieket le..ják -ezt tapasztaltam eddig!
Most így nem bfbc2 a helyes neve a játéknak ,hanem bf m60 TDM company..Ha sok a csipa akkor az a baj ,ha sok m60 rámbó van akkor meg az.. mindenki azzal megy ami neki legjobban fekszik és tetszik ,csak szerintem akkor jó egy menet ,ha az arány meg van a kasztok között ,mert ez nem COD és nem quake ,hanem BF - szerintem!
Volt eddig only GL ,meg only CG emberre ,de már velejárójaként tekintek rájuk ,meg élvezet ezekre vadászni ,de egy m60 mediccel szemben nem sok esélyem van ,mert alatta a medic doboz ,sose fogy ki a lőszere ,mert míg én egy tárat kilövök pl a VSS -el ami max egy 1/5 emberre elég ,addig ő velem együtt 5 embert lekaszabol mindenféle nehézség nélkül ,ha netalántán megdöglik ,akkor meg feléleszti a másik m60 as.. -ja a megoldás menjek én is m60 al ,de nekem az nem kihívás sorry. -
KL
tag
válasz
DieHard #9889 üzenetére
Ne haragudj, de akkor szólok mondjuk max két-három klántársamnak, hogy menjünk fel PH!-ra és m60-azzunk. Rá fogsz érezni, hogy korlátozni kellene a használatát (nem azért mert annyira prok lennénk, hanem azért mert aránytalanul erős az a fegyver).
Igazából azt remélem a patch után már nem kell erről eszmét cserélnünk, mert leveszik a sebzését.
-
KL
tag
válasz
DieHard #9722 üzenetére
Ezen max az változtatna publicon, ha a fejlesztők mondjuk a win/loss-t, vagy az objective score-t tennék a userek nevei mellé, nem a k/d-t. Sőt a k/d-t el kellene dugni a statok legaljára.
Aztán ha sniper pistike azt látja a neve mellett, hogy 0,005, akkor elgondolkozik, hogy legközelebb támadni próbál, vagy ha már kempel, akkor a csapat számára hasznosan.
Pl. conquest szerveren képesek voltak 6-7-en a zászlóktól távol figyelgetni. Ha ezt egy zászló melletti házban teszik már hasznosak, de neeem ezek semmivel nem törődnek.
-
r-chee
őstag
válasz
DieHard #9722 üzenetére
Így van, a fejekben nincs rend. Nem a fegyver a baj, hanem a használatának módja.
Én érdekes, meg tudom állni, hogy ne lövöldözzek rakétavetővel 3 méterről emberekre, hanem járművek ellen használjam, már nem GL huszárkodom, mint az elején, nem megyek M60-nal, mert...mert félek és kész.
-
ciry
őstag
válasz
DieHard #9676 üzenetére
Sok ilyen szájbergyerek azért veszi meg a gémet, hogy a kis osztálytársaiknak menőzzön a csúcs klánjával, hogy egy a tökömetnemérdekli milyen bajnokságban, a 61. helyet sikerült megszerezniük és hogy mindenki csicska volt.
16+ os a játék, de szerintem van alatta bőven felhasználó.Azaz atya vagy ki volt fent egyszer ts-en, olyan 16-18 körül lehet és nem volt vele ott probléma: beköszönt, megkérdezte, hogy miért lett kirakva, mondtam neki, hogy megrogyott a szerver és ledobott mindenkit, megköszönte a felvilágosítást és elment.
De ha űbertukó akkor nyomjátok ki, nekem tökmindegy. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
DieHard #9102 üzenetére
Még a 3(illetve már 4) PH! szervert sem tudjuk megtölteni, pedig itt is jópáran vagyunk...
És még ezen kívül 10-11 szerver...
Nekem amúgy csak az első 3 PH! szerver van felvéve, ezeket ismerem, máshova nem megyek, külföldire is csak akkor, ha fél óra alatt egyik ph szerverre se jön senki, vagy pedig tele van....-al...Jaja...
-
gabipaci
őstag
válasz
DieHard #7625 üzenetére
Maximálisan egyetértek a hozzáállásoddal (de buzi szó, ezt tényleg így kell írni?).
Nekem sokkal többet ér az, hogy Te nem mégy be a bázisra, hegyre kempelni, mint az, hogy ezt betartasd valakivel is. Te megérted, hogy adminként nem a büntetés, hanem a jó példával való elöljárás a fő feladat.
Sokkal célravezetőbb mint bármi.
Mindenképp szeretném ha maradnál! -
mackosajt
addikt
válasz
DieHard #7471 üzenetére
izéke... pont ezt, illetve ilyesmit írtam én is ma kezdetnek, hogy Gabi szavát súlyozottan kéne figyelembe venni.
Ciry: hát éppen lehetne annak nevezni a támadók aktuális indulási részét, mivel spawn-nak ki lehet választani, és éppúgy nincs feltűntetve a térképen, mint a konkáv pályákon.
-
válasz
DieHard #7473 üzenetére
Azért szerintem van mit rájuk fogni.
Mert, hogy számolni példáúl nem mindíg sikerül az tuti.
Sokszor képtelen összeadni a játékos pontokat az érmekkel. Kaptam én már 500+500+7x100-ra 1200 pontot. A legjobb az volt, mikor egyszer szintet váltottam, kb. 200 ponttal meghaladta a kellő mennyiséget. Aztán kiléptem, és akkor meg azt írta, még 107 pont kell a következő szinthez, és le is voltam fokozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest