- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
"Nem lehet külön a tankra és a helire mouse sensitivity állítani valahogy?"
Esetleg valaki erre?
-
Bati0501
őstag
Nekem nagyon tetszik a játék,a mellett is,h ku..a sokszor felb.... az agyamat,mert annyiszor van olyan érzésem,h aki megöl,az cheater.Nektek nem szokott ilyen érzésetek lenni?Vagy itt már van komolyabb cheat védelem?
Az is csalás,amit egyébként én is meg szeretnék tanulni,h az aknavetővel fel lő a levegőbe és mégis eltalálja a tankot?Ezt hogyan kell csinálni?
Kijelölni az ellenséges járműveket kiszoktam a q-betűvel,de hiába jelölöm ki,az aknavetőnek mindegy.Ezt más betűvel kell? -
BigStraw
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #32096 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
pohár
félisten
beléptem egy 5000 ticketes szeróra, kb olyan 3000-nél jártak, 1700-nál fejeztem be, összeszedtem 4500-4600 pontot... namármost, ha csak úgy kilépek a szeróról, akkor elvész a pont?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
///Krisz\\\ #32088 üzenetére
(milyen billentyűt kell lenyomnom)?
Nézz körül az Options menüjében,azon belül pedig a Controls,és beállítod magadnak a kellő gombot.
-
///Krisz\\\
senior tag
-
Bati0501
őstag
válasz
Javítani úgy tudsz,h megnyomod a 3-s vagy a 4-s gombot,és előveszi a cuccot.Majd oda mész a járműhöz,majd bal egér lenyomva tart,és már javítja is.
A csomagot is így tudsz ledobni,a 3-s vagy 4-s gombbal.
Bocs,h nem tudom pontosan,h melyikkel lehet,de játék közbe nem nézem melyiket nyomom,már "érzem" -
Neoteric
addikt
válasz
Attól h valaki 50-es, még lehet balf@sz. Bár többnyire inkább csak azért mennek fel, hogy alázzák a többit.
Repair tool-lal tudod javítani a járgányokat, de az elején még nem kapod meg, csak később lesz elérhető, csakúgy mint a medic med kit-je + defije, ill az assault ammo boxa amiből a lőszert kapod.megelőztek.
-
pohár
félisten
válasz
ahogy fejlődsz, majd úgy kapod a kasztod szerinti képességekhez az eszközöket is
a weapons & gadgets-ben tudsz utánanézni hogy minek mennyi pont kell még
a lőszert meg kis ládák formájában dobálják az assault csapattársaid, ahogy a medic-ek a kis életerődobozt
-
///Krisz\\\
senior tag
Na végeztem a single-el és belekóstoltam a multi-ba ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
Az normális, hogy a Noobs nevű szervereken folyton 50-es meg 40 akárhányas szintű emberek darálják a népet? Vagy csak én tudom azt, hogy mit jelent az, hogy noob?
Ha kiválasztom pl, hogy mérnök leszek akkor, hogyan tudom javítani a járműveket, illetve a többi típusnál a hozzá tartozó képességet hogyan tudom használni (milyen billentyűt kell lenyomnom)?
Hogy tudok ledobni olyan csomagokat mint a többiek?
Hol tudom magam feltölteni lőszerrel (már nem egyszer fogyott ki az RPG és meg kellett haljak, hogy újból legyen)? -
pohár
félisten
válasz
WhiteWalker #32084 üzenetére
ti beszéltek, én hallgatom, úgy a tuti
-
SipiBcs
őstag
Sziasztok!
A hétvégi akcióban megvásároltam a Steamen 10 Euróért a komplett packot. Próbálkozom, de egyenlőre inkább kudarc, mint sikerélmény. Pár óra játékkal még nem sikerült 2-es szintre jutnom, szóval lámázom. Pár év CoD-ozás után alapvetően tetszik az egyébként teljesen más játékmenet és stílus. Egyenlőre csak a multiban próbálgattam magam, engem inkább az köt le. Ha nem gond, akkor alkalmanként szívesen társulnék rutinosabb kollégákhoz, hogy ellessem mit és hogyan is érdemes csinálni.
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Az egér érzékenysége nálam 400dpi, így használom. (Logitech MX518)
A Mouse sensitivity 0,5.
A pproblémám az, hogy ha beugrok egy tankba, akkor a lövegtornyot másfél óra alatt tudom körbetekerni, valamint a heli irányítása így nagyon nehézkes. Bénán is helizek, pont ezért.
A dpi-t menet közben lehet váltani, de belehülyül az egerem, így ez kilőve.Nem lehet külön a tankra és a helire ás sense-t állítani valahogy?
Másik kérdés:
A YAW FACTOR és a PITCH FAKTOR mit állít?Köszi a válaszokat.
-
pohár
félisten
most zúz valaki? játszhatnékom támadt
-
gergo0328
senior tag
3 hét után ell lett intézve a garancia és kapom az új 5850-emet holnap délután! A házikó most érkezett meg szval végre megyek vissza a csatamezőre!
-
7600 GS
addikt
-
pohár
félisten
na ma sikerült egy 10/7-et alkotnom, kezdem érezni a ritmust
tankkal nagyon jó vagyok, engineerként járom a világot inkább, azzal vagyok a legjobb -
Gonz0
tag
válasz
Dtomka #32056 üzenetére
Nálam brightness 49 contrast 40, de nem lehet megmondani, függ a videókártyától és a monitortól is. Meg főleg, hogy a monitoron milyen értékek vannak beállítva.
Sajnos a játék ilyen szempontból elég szarul van megcsinálva, vannak pályák amik világosabbak, vannak fegyverek aminek a távcsövén átnézve világosabb a kép, a tankoknak és a heliknek is más a kontrasztujk mint a sima gyalogos harcnak.
Szóval keress olyan értéket ami a legtöbbször jó, és még a kivételes esetekben is elfogadható.
Az ellenfél helije meg ott van, ahonnan a rakéták jönnek..
-
Dtomka
veterán
sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyek a kontraszt és a fényerősség megfelelő értékek?
Én (mostanában) elég sokat helizek, és pl az atacama desert map-on elég idegesítő, hogy alig lehet látni az ellenfél helijét...
a válaszokat és a segítséget köszönöm! -
ciry
őstag
Utánozás majomszokás
-
Gonz0
tag
válasz
HunterFero #32039 üzenetére
Szabályok nincsenek, illetve minden szervernek megvan a maga szabályrendszere. A magyar szerverek megtalálását már leírták a nálam okosabbak, bár ahogy ránéztem a linkre meglepődtem, hogy mennyire lecsökkent a számuk. Na de majd bf3-ra megint lesz egy rakás.
Ha neked jó szórakozás, hogy a pálya szélén kempelsz, hát lelked rajta, csak ne csodálkozz ha a pálya másik végéről leszednek shotgunnal vagy lmg-vel. Amire te gondolsz az a fedezékből lövés ami egyébként nem hülyeség. Conquestben ha több zászlód van az ellenfélnek akkor nem vagy támadáskényszerben, és sokkal jobb fedezékből védekezni mint rohangálni a pályán mint a mérgezettegér. Rushban meg gondolom nem kell magyarázni a védőknek mi a dolguk. Amit tehetsz, hogy nem szemből mész neki az ellennek hanem kerülsz oldalra, vagy egyszerűen szétlövöd a fedezéket (és a mögötte kempelőt) a francba.
Cheater akad 1-2, de jó játékos sokkal több. A kezdők hajlamosak összekeverni a kettőt (és néha ők az adminok: asszem jónéhányan lettünk már banolva tucat szerverröl csak mert jobbak vagyunk mint az átlag).
A helizésnél meg három fontos dolog van: gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Keress üres szervert ahol atacama, heavy metal vagy port valdez fut. Szállj fel, próbálj a levegőben maradni, házakat, üres tankokat minél gyorsabban szétlőni, esetleg ha van egy haverod menjetek fel ketten és játszatok 1v1-et. Szerintem maradj az egérnél, finomabban irányítható vele mint csak billentyűzettel. Joystickot nekem nem sikerült beállítani bc2 alá, de ez nem jelenti, hogy neked se fog, ha azzal szoktad meg a repülést, akkor egy próbát megér.
Beállításokhoz még annyit, hogy ha gyenge a géped érdemes iniben a dxverziót 9-esre állítani. Sokat dob a teljesítményen. Továbbá a fov-ot piszkálhatod még ha ottvan, nemtom BO-ban mihez szoktál hozzá, nekem a 120-as quake3/live után nagyon kevés volt a default.
Hja, és a bb-n és multigamingon kívül képviseli magát itt még néhány komoly klán is pl. a
gigabyteasus, vagy a cordha. -
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz
X Factor #32040 üzenetére
Tudtommal egy magyar szervert sem lehet talani ha beirja, hogy hun mivel anno volt egy megbeszelt egyezmeny a szereverk kozott, hogy mindenki azt irja be szervernevhez hogy HUN, mivel nem sikerult megoldani masfel ev alatt a DICE sracokak, hogy ne legyen erzekeny a kereso a kis es nagy betukre.
HUN-al viszont nem csak egy magyar szervert talalhat. -
pohár
félisten
na egész jól megy, kezdek belerázódni, már megkaptam az elemes csavarhúzómat is engineerként
-
X Factor
addikt
válasz
HunterFero #32039 üzenetére
Én egy magyar szerverről tudok, keresőbe írd be h. "hun".
Cheaterrel nekem még nem volt dolgom, pb kirugdalta, de ettől független elvileg vannak.
Játék függ mindig milyen szerón, milyen időben, este komolyabb játék szokott zajlani, gondolom az idősebb korosztály ekkor szabadul rá.
helit ne egérrel próbált, hanem wasd+fel-le-balra-jobbra.
-
HunterFero
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam ajánndékban a BC 2-t. Mik a szabályok itt "nálatok" eddig Black Opson játszottam, most majd ugrálok majd a kettő között.
Hogyan találok magyar servert , a kempeléssel mi a helyzet - eddig csak ezt tapasztaltam az "ellenség" ritkán mozog.
Cheter van e mennyi hogy lehet ellene küzdeni ( gondolom itt nem lehet jelenteni mint a BO-ban)
A beállításnál is várok minden praktikát mert a helikoptert csak szét zúzni tudom
köszi előre Feri
-
Neoteric
addikt
válasz
///Krisz\\\ #32037 üzenetére
Jópár PH-s tolja a MULTIGAMING-ben, de van aki a B.B-ben. Ugye Tóbi?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #32035 üzenetére
Azt hiszem r-chee gyűjtögeti ott a neveket, de ha úgy érzed , hogy jobb lesz ha ott vagy rajta akkor írj neki egy üzenetet biztos felrak, de az élet a szervereken zajlik elsősorban
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #32033 üzenetére
Az a névsor amit megtaláltál még nagyon régen szerveződött, szerintem már a fele se játszik.
Ha magyarokkal szeretnél játszani van pár magyar szerver amit a keresőbe szűrők nélkül: "HUN" szócska beírásával tudsz majd elővarázsolni.
-
///Krisz\\\
senior tag
Üdv!
Ma megvettem a játékot, eddig csak single-t toltam, de nagyon meggyőzött. Szép graf, marha jó játék hangulat, csak dicsérni tudom. Egyelőre csak singel-ben ismerkedem a játékkal, de később szeretnék multizni is, láttam, hogy van ilyen PH!-s játékosnévsor. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék (majd) bekerülni ebbe? Csak úgy bejelölitek egymást vagy van valami csapat is amihez lehet csatlakozni?
(Boccs, ha hülyeséget kérdezek, de ismétlem még csak most ismerkedem a játékkal.
)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
pohár
félisten
ez is conquest volt, az oasison is voltam, de nem emlékszek már rá melyik is az
rpg-vel lőttem vagy 5-öt, azzal vagyok idáig a legjobb
amúgy az Enteres csapat- és kasztválasztást nem lehet másra állítani? mert nekem az Enter a use-ra kéne, de addig a num entert használom kényszerből
-
pohár
félisten
8/9 ezen a konténeres/hajós mapon, legjobb map eddig
-
apollo12
veterán
heló tegnap vásároltam meg a BFBC2 packot és az lenne a kérdésem hogy dx11-ben hogy kell be állítani??
-
7600 GS
addikt
Egyébként a tapasztalatok azt bizonyitják, hogy egy quad-core proci sokat nyom a latban, mert ez a játék inkább szereti ezeket mint a 2 magos procit. Hát igen, VGA az határozottan kevés. De próbáld meg a procit overcklokolni, mert a minimum FPS-t tényleg feljebb lehet tornászni, ami jelen esetben igen sokatr számit.
-
McCartman
őstag
én is megvettem még a múlt héten.
hát , engem nem kapott el a Battlefield hangulat. Inkább emlékeztetett időnként , bizonyos csőpályákon (rush) egy agyatlan (mostani) CoD hentre.
már értem miért voltak a negatív visszhangok megjelenése uták miszerint ez nem 'igazi' Bf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest