- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siiiiix
tag
megvan a 3. magyar BC2 ban
-
Def26
félisten
Végre találtam egy szervert amin csak port valdez pálya van, mint a demóban.
Kiéltem magam rendesen és végre letettem a qrva sniper puskát, mert kezdek belejönni az assault kasztba.
-
용 Bob
senior tag
válasz
belaazallat #6190 üzenetére
Nekem is nyomja most a fail connectet
-
gabipaci
őstag
Ezek szerint félreértettelek, bocsesz.
Igazából ugyanarról beszélünk, mert nem attól kell félni, aki beragad, mert az pár perc alatt úgyis elpusztul, hanem amikor már 5 perce ugyanazt a két pontot támadjuk, és akkor jön egy kölök nagy ívben nyakat szegni.
De mindegy, nem érdemes ezen vitázni. Igazából csak az a fontos, hogy conquestben a main base védve legyen a hülyék ellen. -
_Voyage_
aktív tag
válasz
BandiHUN #6189 üzenetére
FullHD+4850 és nincs 50 alatt az fps full mediummal, 8xaf-el meg 2xaa-val?
Ez nem kicsit gyanús.
Nekem a Phenom 2 X4 955-el ami 3.6-on volt, meg 4850-el full mediumon 1920x1080-ban 50 fölé csak akkor ment, ha a földet néztem. Átlag 28-32 volt.
5850-el minden high-on, 8xaf meg 4xaa így az átlagom 43-45 között van... -
belaazallat
addikt
Nem tudok fellépni a játékba Ea connection failed hiba. Valaki másnál is van ilyen?
-
BandiHUN
veterán
nem,nem kell bemásolni semmit...ráadásul nekem Steames van,és azzal is rendesen megy...az árnyék részletességét viszont le tudod venni,ami érhet valamit,én próbálkoztam más butitásokkal is,de rájöttem,hogy nem sokat ér...kellett a full hd-hez a 3.2 giga procituning,pedig eddig különösebben nem volt gondom a gyári 2.66-on sem,mert a full hd úgyis eszi a videokarit jobban...ennél a gémnél már ennyi mindenképp kell.most full mediumon a cuccommal,8xaf,2xaa-val azért 50 alá nem megy az fps,ennyi pont elég is itt.a Metro meg egyszerűen vacakul megcsinált.esetleg tedd fel a 10.3-as drivert,az most állitólag javit sok mindenen,végre valahára a 48-as szérián is,nomeg a bc2 és még pár játékon is kifejezetten...mondjuk még én is most próbálom ki majd,épp végzett az uninstall...
-
BalaNce87
addikt
Az én gépemen ment a single a nagy update után 60-100 fps-el minden fullon kivéve AA ami 1X-esen volt, előtte 30-40 mediumon, szóval remélem majd a multi is menni fog így. 60 minimum kell ahhoz hogy simán lehessen játszani vele, pláne egy multiba ahol a folyamatosság a lényeg.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Target78hu #6186 üzenetére
Váltogatom a kasztokat elég sűrün én is, csipázni többnyire akkor szoktam, mikor tréé a statom
Amiket meg felsoroltál, azt bizonyítja,hogy elég sok félnótás szaladgál a pályákonbalaazallat : dankesőn
-
Target78hu
aktív tag
Kezdetben jómagam is szinte egy helyben kuporogtam recon ként ,de ugye lehet shotival,géppityuval vagy sorozatlövős csipával is menni és azért elég hasznos cuccai vannak amiket ,ha használ ,akkor az kicsit segíti a csapatot is! De többnyire 0 spott 0 motion bogyó és még sokan is vannak a bokrok
Nekem szinte morzézik a q betűn az ujjam és akit tudok spottolok folyamatosan ,meg minden ketyerét (ki)használok általában ,igen mortart is gyáva módon , de pl valamelyik nap egy volumen szóvá is tette ezt ,majd bementem az m-com épületbe ahol tanyázott és lekéseltem egy társával együtt +élesítettem a ládikát ,aztán elhallgatott. Mindennek megvan a szerepe ,csak sokszor fél pályán át kergetem az assaultot ,hogy aggyá má lőszert - vagy a medik befalazza magát doki ládával és a tőle 5m re lévő squadtársát hagyja "lemerülni".. vagy az enginer az 1kmre lévő csipát lövi rpgvel 20x adjára mellé s közben az ellen tank ledarálja a fél brigádot -
CoolMan
MODERÁTOR
Sziasztok!
Én azt nem értem, hogy miért nem hozza be a szerverkereső az I.-es (rush) szervert a II-es (conquest) meg mindig, délután csak ott tudtam játszani. Már kipróbálnám a másikat is
A másik meg, a szervert nem tudom elmenteni favoritba mindig keresnem kell.
IP cím alapján hogyan kell keresni? már ha lehet mert erre még nem jöttem rá...
THX -
용 Bob
senior tag
válasz
belaazallat #6179 üzenetére
Akkor antianalising 4X.
Anisotoph filter-t érdemes rá rakni, mert úgy hallottam keményen leterheli a VGA -t. -
belaazallat
addikt
-
BandiHUN
veterán
http://ohlawl.com/liseda.html van más konfigurátor is,de a másikról én hallottam érdekességeket fórumon,hogy lehetséges,hogy serialt lop,stb...de ezt viszont próbáltam én is,javasolt cucc más által is.lehet a gondod inkább,hogy a gém alapból erőltet rád AA-t...
-
Thome
veterán
Egy kérdésem lenne. Kilehet valahogy lőni az árnyékokat? Merem állítani, ha az nem lenne, 2x ennyi fps-el szaladgálnék...
-
용 Bob
senior tag
válasz
gabipaci #6171 üzenetére
Pont fent voltam a szerón, mikor a srác agya elkattant a sniperek miatt.
Habár tényleg nem kellett volna káromkodnia, tényleg élvezhetetlen volt a játék a sok kemper csipa miatt. Kéne már vmi max sniper limit.ui.: Milyen graf beállításokat érdemes levenni a max fps érdekében. Feltételezve, hogy nálam is processzor kraft hiány van?
-
gabipaci
őstag
nem vagzok otthon, de csinalj scrrent, es utolag megpofozom.
szabalyok, a rush-t tenyleg kar szabalyozni, es nem is a beragadt emberekre gondolta, mint irtam is, hanem a direct sunnyogokra, de nekem mindegy.
kivehetjuk, de a csunyabeszed szelektalasara szukseg van sajnos. -
aram01
nagyúr
jöjjön már fel egy admin az egyes sünire sok a mocskos szájú
-
HS 2142
őstag
A szabályozásról:
Én abban egyetértek ciryvel, hogy rushon ez nem szokott problémát jelenteni. Hátramaradt egy kempelő sniper a mi főbázisunkon? Kb 1 percnél nem fog tovább élni utánpótlás nélkül (az ilyenek valószínűleg mellőzik a squadba csoportosulást)Viszont a Conquest balanc nélkül irdatlan kegyetlen tud lenni a "szerencsétlenebbül" járt csapat számára.
Például van egy Conquest map (nemugrik be a neve) 3 pont van, ilyen "őszi" stílusú, és szerintem ez volt az ahol a bázisról simán rálátni az adott pontra (Usa-nak A-ra, Orosznak B-re) és simán be lehet rongyolni az ellen bázisára, nem úgy, ahogy a jó öreg BF2-ben az meg volt írva, tehát a meglátásom, hogy Conquestre alkalmazni lehet ilyen szabályféleséget:
Mer tha nem a szerencsétlenebb (ez nem a képeségeikre vonatkozik) csapat játékosait vesztjük el , ha szabály van akkor pár nagy arc, aki a fölényt kihasználva gyilkolt orrba szájba, az megy el (értük nem is kár..)
Bár az is igaz, hogy a 2-es szerveren kevesebb a player/admin az egyeshez képest, a szabályok talán admin nélkül is tiszteletet parancsolhatnának.
Ilyne szempontból a rushra nem kell/várhat a szabály, mert én egy jobban kiegyensúlyozottabb módnak látom.Gabipaci: Szerintem ciry is erre próbált kilyukadni, nem akart egy szóval se rosszat mondani arról, hogy a szabályokat bevezessétek a többi adminnal.
-
Siiiiix
tag
Xfire javítása Bc2 alatt hátha másnak is gondja van vele, ezért írtam egy GYIK-ot
-
ciry
őstag
válasz
gabipaci #6144 üzenetére
Pusztuljak meg, ha értelek
Nem akartalak megbántani, tudom, hogy jót akarsz, de: van killcam, ami lehetetlenné teszi a campinget, spawnpointok gyakorlatilag nincsenek, ha meg 1-2 csóka beragad a támadóknál, azt semmi perc alatt felnégyelik.
Ha valaki le tud lőni(mortározni), akkor te is le tudtad volna, én meg erre akartam rávilágitani.
A counquest persze más. -
slett27
addikt
Egy pici segítség kellene!
Újra kellett telepítenem a Win7-et, lementettem a játékállásomat a C:\User\felhnév\Documents\BFBC2\ ez 3 file-t tartalmaz.
Win reinstall, vissza a 3 file, majd amikor be akarom tölteni a játékállásomat, kilép.
Valaki nem találkozott ilyen problémával ? Természetesen gömbölyű verzió a BC2.
-
aram01
nagyúr
csináljatok helyet légyszi
-
bul07
nagyúr
Köszönöm nektek hogy eldöntöttétek helyettem hogy megvegyem a játékot vagy ne
a válasz egyértelmű nem (most még frissen élnek bennem cod4 adminok így egyenlőre nem hiányzik, kép hogy mire is gondolok)
elején csak egy két szabály hogy legyen "normális" (kinek mi az* ) játék utána jön a többi miért lőttél/vitted el a tankot/helit kick vagy csak jön az egyik haver és kell neki a hely kick
vagy hogy ne vedd észre hogy szándékosan tettek ki bontja a kapcsolatodat a szerverrel és mire visszamennél már nincs hely
ne értsetek félre megteheti mivel ő fizet érte
ha a való életbe nem rendelkezik a saját sorsa felet akkor valahol ki kell élnie magátmég egy fontos dolog nem PH szervere írtam hanem általánosságba mivel nem ismerem a szervert
* van aki csak szórakozásból játszik napi pár órát
-
Hobbbyt
őstag
Hellósztok..
Már egy pár napja én is Battlefieldezek[(HuN)] Hobbytka néven próbálom nehezíteni a másik csapata dolgát
Más : Honnan tudhatom meg hogy melyik DX-ben fut a játék?
-
KVamikaze
tag
Már túlvagyok a 1000 begyüjtött dögcédulán.
-
Siiiiix
tag
szabályokkal annyi gond van, hogy ha valaki túl jó azt attól nem kell se kickelni se bannolni. Majd a PB elintézi (vagynem). Meg a védő csapat had támadjon rush-ba, ha tudnak támadni akkor az a támadó csapat hibája, mert mindig előnybe van a támadó
-
keIdor
titán
Voltam egy német szerveren, de 5 perc alatt le is léptem, mert 2 aimbotost is banolt a PB
-
Siiiiix
tag
válasz
ForRedGlory #6142 üzenetére
már a 2. tegnap óta
-
keIdor
titán
válasz
Kis 15-16 éves takony. Remélem veheti meg újra a játékot...
-
Neoteric
addikt
válasz
Tegnap néztem pont a banlistát és már volt 2 másik magyar is.
Sztem az összes ranked szerverről kibannolja, legalábbis nagyon remélem.
-
gabipaci
őstag
Koszonom, Ciry, hogy ugy ismertel meg, aki az en mondom meg hogy mi lesz, mert ugyis enyem a szerver.
Nem hinnem hogy okot adtam erre.
Mindenesetre csak arra kerlek, hogy ha Te nem is bunteted meg a kocsogoket, legalabb ne azzal tolerald, hogy bemegy kempelni Te is.Csak hogy egyertelmu legyen, a conquest jatekmod elsodleges celja a zaszlok megszerzese es megtartasa.
a rush-ban meg az m-com lerobolasa, megvedese.
Ezt szerettem volna szabalyokba onteni.es mint irtam, a szabalyok azert rugalmasak, csak az igazan bunkokat kell buntetni a torveny teljes szigoraval.
-
Źşë'
addikt
válasz
és ilyenkor a soldiert banolja neki? v csak az adott szerverről a gyereket?
-
ForRedGlory
félisten
Állítólag megvan az első magyar ban a Bad Company 2-ben
-
BandiHUN
veterán
ez az,hogy általánosságban igenis jókat lehet játszani...és megvan a legtöbb mindennek az ellenszere amúgyis...SZERINTEM hasznosabb lenne inkább csinálni egy tippek-trükkök leirást,hogy mivel mit lehet,milyen extrák vannak(pl.a tegnapi videó előtt nekem sem volt gőzöm sem,hogy a helit lehet BELÜLRŐL javitani)az emberek nagy része,mivel angol a leirás,a steameshez meg pl.nem jár semmi,nem is tudják pl.azt sem,hogy a járművekben a helyek között tudnak váltogatni,pl.hogy a tankban ha ketten vannak,a lövész át tud ülni mindig az aktuális oldalra lövöldözni,vagy helikopternél is megkönnyiti az életet,ha az utas próbál a pilótához alkalmazkodni,mert azért elég nehéz jól navigálni és a rakétákat elkerülni,hogy ugyan üljön már abba a helybe,ami kell,a gunner oldalt váltva pl.az eddigihez képest lehetne dupla hatékonysággal akár irtani.sokat dobna egy ilyen GYIK oldal a játék dolgairól.vagy ha pl.a tankot szerelik,ugyan ne húzzon már el a fenébe,ráadásul ELŐRE,bele ő maga is a tűzbe,jó eséllyel kinyiffantva a szerelő technikust is pl,mert oda a fedezék,ráadásul a javitás is megszakad.vagy hogy a járművekből,főleg a heliből érdemes kiszállni,ha minden kötél szakad,ha kapcsol a csapat,egy 2-3 fős kommandó azért már jól tud esni az ellenséges vonalak mögött,arról nem is beszélve,hogy oké,oda a heli,de igy ugye nem jár frag,ha kiugranak az emberek...
-
-
tgulyas
senior tag
Mi ért nem találja a kereső a másik szervert ?
-
BandiHUN
veterán
szerintem se vészes a helyzet...én igenis hajlandó vagyok pl.negyedóráig refresh-t nyomogatni,hogy beférjek...nem vagyok egy nagy szám,de elvagyok,szerintem az emlegetett problémáknál sokkal nagyobb az,hogy túl sok a sniper,és a járműveket elviszik csak azért,hogy hamar odaérjenek a harcba,mindegy,hogy mi az,még egy vacak quad-ra is 2 ember fér,de ezt se tudják sokan
azt meg azért hozzátenném,hogy mivel a bc1 nem jelent meg pc-re,és a bf2 egy tulajodonképpen ősi,hótgagyi grafikájú játék,amivel már rég csak a fanok játszanak,a mostani bc2-esek 90%-ának minimum fogalma sincs arról,hogy mi az a Base Rape,de egyébként igazán az ilyen dolgokat itt sem látom jól elmagyarázva,egyébként teljesen hülye dolog valamit azért korlátozni,mert béna az ellen.egyéni szociális...szerintem.ha a 2 csapat balanszolt,akkor végülis szerintem a spawnkillen kivül a legtöbb dolog természetes.főlegha a kaszteloszlás is jó.kicsit kezd ez az egész a cod4-es ökörségekre emlékeztetni,ott is a promod ameddig jutott a szabályozásban...és mégis a legtöbb ember azt mondta,hogy a PAM volt a legjobb ilyen téren.
remélem lesz mihamarabb rendes team balance,és akkor elmúlnak ezek az anomáliák.szerintem elsősorban ez az oka,meghát az emberek nehezen szokják a spottolást,csapatmunkát,friss a gém,mindenki szintet tolna,el kell fogadni azt is,ráadásul a kezdő cuccok tényleg nem érnek semmit,mindenkit bosszant,hogy szétlégicsapásozzák meg leszedik a map másik végéről,onnan,ahol az ő sniperjén át egy pár pixeles valami látszik...de szerintem a kezdeti ökörködést ki fogják nőni az emberek,ahogy lehetőségük lesz mindent elérni.a gl is addig poén,amig meg nem tanul az ember annyit a fegyóval,hogy le tudjon lőni 2 embert egy körben,onnantól jobb cuccokkal már elmarad,mostanában azért drasztikusan visszaesett a gl-ezők száma,hát igen,a kezdőknek tényleg ez az egyetlen higazán hatásos fegyvere.a csipázást is ki fogják jobbára nőni szerintem,főleg ha ugye a jó csipás kimaxolja,a rossz meg felhagy vele,de tovább kell lépni,mert nem fejlődik. -
r-chee
őstag
Elég fura Medic-ként tolni a játékot. Sokszor az egész minimap villog, menni kell segíteni, az ellent majd elintézi más
. Így általában több a pontom, mint assault-ként, de a halálozás is magasabb. Jó buli segíteni a többieken, de rossz az elronott statra ránézni. Utálom még, ha felélesztek valakit, és rögtön megjelenik egy konténer vagy épület mögül az ellen, és ledarál mindkettőnket. Utána esedezzen bocsánatért az ember...
-
gabipaci
őstag
válasz
belaazallat #6100 üzenetére
Szerintem egyetlen egy olyan zászló sincs a játékban, amit akármelyeik főbázisról hatékonyan kempelni lehetne. A zászló behúzását nem akadályozza meg, mert nem kell olyan közel menni a zászlóhoz, mint BF2-ben.
Ennek ellenére azt mondom, hogy bizonyos esetekben okozhat kellemetlenséget valaki a főbézről, de ha nem tud lelőni senkit, úgyis kijön. -
ciry
őstag
válasz
gabipaci #6128 üzenetére
De most azt nem értem, hogy mi ez a szabálykényszer?
Kevesen járnak vagy aki ott van 5 perc után disconnectel?
HS2141, MrDevil és én sokat játszunk együtt a többiekkel és még sosem hallottam olyat senkitől sem, hogy: "jaj, de kellene valami szabály, mert nem érzem jól magam!"
Most is közel fullon megy a szeró, pedig van 5569 csak a gametrackeren.
De te tudod mit csinálsz, hisz a tiéd. -
belaazallat
addikt
válasz
mackosajt #6101 üzenetére
Camp- sátor/tábor tehát egy helyen áll.
Vagy játsszon, vagy nézelődjön, de azt singli-ben, ne foglalja a helyet. 7-8as szinten (nem emlékszem pontosan, de nagyobb volt nálam) nem hiszem hogy újonc lenne. Én pl üres pályákra szoktam bemenni nézelődni.
Mivel medic kasztban játszom, nincs GL-em. -
gabipaci
őstag
Megmondom őszintén, örülök, hogy lehet erről beszélni Veled, végülis a dolgokat meg kell vitatni, egyeztetni az álláspontot.
"Ha egy nő az emberek 95%-nak bejön, 5%-ának nem, akkor ezek szerint most az 5%-nak van igaza?"
Akkor maradjunk ennél a hasonlatnál.Az egyszerűség kedvéért vegyük a 100%-ot 100 embernek.
Van egy nő, aki ideköltözik a városba. 100 férfiból 95-nek tetszik, a maradék 5 mehet a levesbe, nem érdekes számunkra. (valószínű melegek)
A 95 férfi egyszerre kezd el udvarolni Neki. Van aki csak bókol (10 férfi), van aki virágot vesz (15), van aki vacsorázni hívja. (25) És persze vannak olyanok is legyen 5 fő, akik az első randira már @nál sikosítóval állítanak be. A maradék 40 legyen az átutazók létszáma, akikből 5 főnek szintén a zsebében a korbács.
Mivel a hölgynek semmi önbecsülése sincs, mindenkinek mindent megenged.
Bár a többség csak flörtölni, illetve lassabb tempóban ismerkedni akar, mégis vannak akik szétb@sszák. Ennél fogva, a kultúráltabb egyének nem szívesen találkoznak majd a hölgyel, ritkul a népszerűsége.
Híre terjed a város új cafkájának, és már az átutazók sem szívesen állnak meg, csak az az 5 sikosítós és 5 átutazó a korbáccsal marad. Ez már csak 10 ember.
Akik szépen elmennek egy másik városba, megkeresik ott is a legjobb nőt, és szátcseszik Őt is.
Ezek után már bármilyen hüvelyplasztikán áteshet főszereplőnk, a neve hallatán mindenkit a hányinger fog kerülgetni, és örökre egyedül marad.
És a kandalló előtt a hintaszékben a macskája társaságában arra gondol, hogy azt a 10 férfit nem kellett volna egyszerre beengedni. Főleg azt, azzal a hatalmas tágítóval...Mindenkitől elnézést kérek, akit sért esetleg a történet, csak próbáltam a hasonlatnál maradni.
Ajánlom figyelmedbe a 4-es pontot, amiről a vita folyik:
4. Rush módban a védők ne vegyék át a támadók szerepét, persze rugalmasan kell kezelni, mivel amikor megnyílik a map következő része, van hogy beragad valaki, és azt a ziccert kár kihagyni. Viszont aki ebből él, az mehet kick-re. Aki reconként a támadók épp aktuális bázisát kempeli, nyugodtan kaphat egy kör ban-t.A rconos részt nem úgy értem, hogy fellő a hegyre port valdez-en, hanem mikor mozdul a térkép, és az építkezésen születnek a támadók, a sniper az építkezésen túlról gyüjti a fregeket.
Nos, mit mondassz?
-
Thome
veterán
Na.. Én meg kipróbáltam a 10.3 mobility drivert... Fene az ATi-ba, idáig szenvedtem 15-20 képkockákkal, ennyit vitt maximum a játék, most 20 a minimum, és 30-60 között ingadozik átlagban... Így már kezd tetszeni a játék.
-
Geniust
tag
Sziasztok!
Segitség kellene
Van 1kis problémám a játékkal(vagyis a telepitéssel)...2particióra van osztva a merevlemezem C=win..D=minden ami játék stb..
Próbálnám feltelepiteni de csak a Win particióra engedi mert azt irja h instabillá válhat a játék ha nem oda telepitem:S
De amugy is kevés a hely a C-n és miért nem engedi akkor a D-re??
Nem nagyon olvassgatam ilyenek után h mi lehet a probléma de talán vki tudd itt segiteni nekem.
Köszi -
ciry
őstag
válasz
gabipaci #6117 üzenetére
a, meg mert jó
b,ez igaz, de sok szerverében benne van, mégis ez a legmenőbb
c,ez is igazHa egy nő az emberek 95%-nak bejön, 5%-ának nem, akkor ezek szerint most az 5%-nak van igaza?
Tudom, hogy mindenből a legjobbat akarod kihozni, de mond meg, hogy hányan játszanak a szerveren és hány ember panaszkodik ehhez képest?
Miből gondolod, hogy nem fogják a favoritok közül kivenni az emberek a szervert, ha kikickelik hülyeségek miatt?A conquestes pályán történteket felesleges a rushra vonatkoztatni, ég és föld a kettő.
Ismét leirom: tudom, hogy a legjobbat akarod kihozni, de olyan kaja nincs, amit mindenki megeszik, olyan film amit mindenki szeret.
-
gabipaci
őstag
válasz
wariror #6118 üzenetére
Tudtommal az EA-nak nem volt adminprogramja a BF2-höz.
Ha a bf2cc-re gondolsz, vagy az adminmapra, az egyik sem az EA szüleménye.
A bf2cc-hez hasonló bc2cc progink már van, de az elején kifagyasztotta a szervert, így nem eröltettük. Úgy néz ki, már jó, ma rövidre zárom ezt is, és akkor használhatjuk.
Az adminmap csapata próbálozik egy hasonlóval, de sajna alapvetően máshogy kell megoldaniuk.
Ha arra gondolok, hogy a bf2-höz is csak béta állapotban van még mindíg az adminmap, nem biztos, hogy érdemes rá várni. -
gabipaci
őstag
Ciry, nem kell több hasonlatot írni, felesleges.
Inkább azt magyarazd meg lécci, miből gondolod, hogy azért van tele a szerver, mert mindent szabad?
Elmagyarázom, ha gondolod.
A szerver azért van tele, mert:
a) itt a PH!n elég rendesen "hirdetve van"
b) a szerver nevében benne van a Hungarian szó, így a Magyarok idetalálnak
c) a szerverünk az első pillanattól online volt, már akkor is tudtak rajta játszani, mikor a PB sz@rakodott, mert kikapcsoltam. Elég sokan betették már az első napokban a kedvencek közé.Azért nem lesz üres a szerver, mert vannak értelmes szabályok.
Inkább azt hallom vissza, hogy ide se jövök, mert kempelnek, stb.
Az meg igen erősen le fogja rontani a szerverlátogatottságát, ha egy admin így nyilatkozik:
"Tegnap bemortaloztak a "főbézre" mikor támadtam, következő körben visszaadtam."
Ha velem bunkóznak, nem az a megoldás, hogy én is köcsög leszek. Hanem a rendelkezésemre álló lehetőségekkel rendet tartok a szerveren!
Azok akik ezeken a szabályokon nem tudnak túllépni, és azért nem jönnek hozzánk, mert nem lehet kempelni, talán jobb is ha nem rontják el az értelmes gamerek szórakozását.Tegnap a II-es szerveren nyomtam, mire a hajóroncsos pályán az ellen jön be a bázisra helivel, gunner kiugrik, és az orrom elől ellopta a helit. Beírtam, hogy next vehicle sealnig ban. Erre beírta hogy LOL. Én meg hogy What LOL? Érdekes, nem vitte el a helit mégegyszer, és nem is ment le a szerverről. Nem árt a határozott fellépés, ha rendet szeretnénk.
A következő körben meg valaki az egyik főbézről lőtt ágyuval a másikra. Annak mi értelme van? Sajnos nem haltam meg, így nem derült ki a neve, de kibanoltam volna figyelmeztetés nélkül.Azt hiszem épp eleget megteszek a szerverért, pedig nincs sok szabadidőm. Igazán nem mondhatod rám, hogy rosszat akarok a szervernek!!!
Várom a válaszodat, lehetőleg sértődés nélkül.
Szerk: autobalance meg akkor lesz, ha majd az EA csinál valamit. Olyat még nem láttatok, hogy az egyik oldalon 18-an voltak? Az hol van az autobalance-tól?
Egyszerűen nem értem, hogy hogyan tudnak az egyik oldalon 16-nál többen lenni...ez a legnagyobb bug a játékban.Zsozsooooo: az a baj, hogy kintről nem látni, mennyi még a kör vége.
-
Zsozsooooo
tag
Egy vélemény, akik fizetnek a szerverér azoknak mindig legyen hely ez alap ! Az hogy ki menyire él a jogaival annak van két lehetősége is, ha nem tud várni akkor szerintem a legkevesebb ponttal rendelkező embert tegye ki a csapatból, ha esetleg tud várni pár percet akkor pedig a kör elején dobjon ki akit akar és abból szerintem nincs gond.
-
Motaba78
addikt
Újratelepítettem a játékot, de sajnos így sem oldódott meg a multiban való kifagyás.
Marad a várakozás a patchre ami talán orvosolja a kifagyásokat, mert így használhatatlan a játék.
-
ciry
őstag
-
-
Siiiiix
tag
nemszóltam
-
mackosajt
addikt
héhéhé.... nem én vetettem fel, hogy kellenek ilyen szabályok. Én csak helyeslem, hogy valaki gondol rá, és próbál tenni is valamit. Lehet téged nem zavar a túlerő, vagy a bézrép, de másokat meg igen.
Ami meg a "következő körben visszaadtam" dolgot illeti, én inkább kihagyom, mert az, hogy engem valaki kinyír a bázison, nem jogosít fel arra, hogy én is "lealacsonyodjak" az ő szintjére. (Ezt most ne értsd félre légyszíves, szerintem tudod, mire gondolok)... vagy ilyen alapon ha lelő egy csíter, akkor én is menjek csítért, és használjunk mi is, mert jól visszaadom neki?
-
ciry
őstag
válasz
mackosajt #6104 üzenetére
Ne haragudj, de nem kell hagyni.
Majd lesz auto-balance és megoldja a túlerőt, a többi meg csak bénaság kérdése.
Nehogy már meg kelljen védeni egy játékban.
Tegnap bemortaloztak a "főbézre" mikor támadtam, következő körben visszaadtam.
"Valaki itt már írta korábban, hogy ez csak addig játék, amíg mindkét fél élvezi."
Ha itt nem, akkor van jó sok egyéb szerver, ez a "rendetlenség" az emberek hatalmas hányadának bejön.
Csináljatok rendet a II. szerveren és ha lenyomja az 1-es szervert, akkor lehet majd itt is rendet vágni.Kicsit olyan ez, mint ha valaki unalmában nekiállna megcsinálni a microhullámú sütőjét, ami egyébként kifogástalan.
R-chee: az emberek játszani akarnak, nem magukat beszabályoztatni itt is.
-
r-chee
őstag
Vajon mennyien lehetünk multiban magyar BC2 gamerek? 1-2, netán 5ezren?
-
mackosajt
addikt
válasz
belaazallat #6100 üzenetére
Na most ha a fákat lőtte, akkor miként kempelt? Lehet gyönyörködött a rombolható környezetben, és néha bemászott egy ellen a képbe.
Lehet egy újonc volt... erre te meg bemész a bázisra, és még ölsz is.dupla "hiba"?
Ha annyira zavart, elég lett volna kívülről mondjuk megküldeni GL-t felé.
Nem voltam ott, tehát nem tudom a pontos részleteket, de én akkor sem helyeslem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest