- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Siiiiix #6391 üzenetére
Van ez így!
Multkor pl tankoztam, Arica Harbor pálya, második szakasz (rush). Úgy szoktam, hogy megnyitom az út melletti beton palánkot, egyfelől ugye a gyalogosoknak jobb, másfelől én is ott megyek ki, mivel ugye az utat le tudják fedezni, vagy aknázni.
Egy ideje onnan fentről lövöldözök, erre írja az egyik idióta, hogy "menjünk már". Ja, így is alig maradtam életben, amikor egy kicsit tovább maradtam fedezék nélkül.
A hüle. Ráadásul ugye, itt ticket rendszer van, azaz, nem mindegy, mennyiszer fordul fel az ember.
Igyekeztem megnyitni a házakat a gyalogosoknak, vagy, akár fedezni is az előre nyomulást, de eszembe sincsen ész nélkül berohanni a biztos felfordulásba. Bár lehet, én vagyok a láma, ha egy pályán csak 2-3 alkalommal deglek meg, és kinyírok 5-10x ennyi ellenfelet.
-
HS 2142
őstag
válasz
Siiiiix #5603 üzenetére
Nekem kicsit hiányérzetem van a BF2höz képest (körmenük, 64esmapek, stb.), de jók az "új" játékmódok és tényleg nagyon hangulatos (a hangok elég sokat nyomnak a latban) meg a grafikai körítés is kiváló. Na meg a(z általában) lerombolható épületek is rendkívül látványosak/hasznosak tudnak lenni.
A fekvés meg a hajolgatás nem is hiányzott, de van még pár gyermekbetegsége amit a patchekel kinőhet. -
rankesz
veterán
-
BalaNce87
addikt
-
-
Harlek
tag
válasz
Siiiiix #5170 üzenetére
A két jelenség egyszerre jelentkezik, azaz baromira szaggat és két-lépés-előre-egy-hátra stílusban folyik a szaggatás. Mindez azért furcsa, mert haveromnál (szintén Datanetes ADSL, bár nem tudom a sávszélességet) ugyan ezekkel a beállításokkal vígan, lag és akadozás nélkül futott. Pedig mellettem hárman még WoWoztak is, itthon meg az egész sávszélességet monopolizáltam (és nem, nem töltök le a háttérben).
Kis kiegészítés: Az akadozás már akkor elkezdődik, amikor megnyitom a szerverböngészőt. Azt hittem rosszul látok, de nem, az egeret nem tudtam a monitor egyik végéből a másikba úgy áthúzni, hogy ne akadt volna meg vagy kétszer menet közben. Ez a jelenség a pálya töltése közben is jelentkezik, majd amikor végül betölt a pálya, kb. 5-ször rosszabb lesz.
-
Siiiiix
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest