- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
Van olyan fegyver h ump-45 specact? öltem vele már vele elvileg, de nem találom.
-
DieHard
senior tag
elmondaná valaki, hogy miért kell egy napot várni a statisztikám frissüléséig? Bf2-ben mintha azonnali lett volna. Ilyen bonyolult leporogramozi egy kis táblázatot v mi?
-
DieHard
senior tag
Makro nem tiltott. Én is hasznnáltam BF2 be TV-zés közben. Amugy ez már csak hab a tortán, hogy a szintén profi ellenséggel szemben nyerhetsz egy pár ezred másodpercet. Mezei halandók ellen tök mindegy h makrózol é vagy sem.
Akkor az is cheat, hogy alkoholos filccel megjlöltem a monitoron a célkeresztet? Némelyik fegyónál zoomal, vagy anélkül is rémhasznos. -
DieHard
senior tag
válasz
Vulpio #25200 üzenetére
Közben kihalt az eredeti MOH is. Na ekkor lett gyanús, hogy az összes virágboltos játszó megy, és az eredetiek halnak. Gondoltam, hogy valamelyik istenség nem akarja hogy világbajnok legyek.
Innnentől csak egy gondolatom támadt a DVD iró. bettettem a kék lejátszóba és 1 óra játék után sem fagyott. Ma még tesztelem. Remélem csak ennyi a baj. Amúgy köszi. -
DieHard
senior tag
Szevasztok!
Fél év után ismét elkezdtem játszani. De nagy a bajom. A játék pár perc után kifagy. Megáll a kép, meghal minden. Nem kék képernyő, nem indul újra, stb. Megdermed az egész. Már újra raktam. Egyik ramom ugyan rossz, de a másik jó, és azzal is csinálja. Vga egy 5870es, visszatettem neki a 10.5öst, régen azzal ment simán. Van valakinek vmi ötlete. Need for speed sosem halt le, tankossal is játszom. Csak ez hal.
-
DieHard
senior tag
Ki kell törölni az összes hsz-t a megjelenés napjáig.
és lehet folytatni. nem köl az uj topik. ez csak vélemény, de látom lehet off is.
-
DieHard
senior tag
válasz
Bunyosmonk #20127 üzenetére
Végül is igen. De illik ott lenni ahová berak. Ha átállsz lenubozhatnak hogy jobb csapatváltás jegyében léptél át stb. De ha haverok vannak, és megoldod, hogy ne boruljon fel a csapategyensúly, végtére is mindegy.
-
DieHard
senior tag
válasz
antikomcsi #19720 üzenetére
engem egyik szerverről kirugtak, mert "cg-t akartam használni"
ez annyit tesz, hogy elővettem a kályhacsövet, hogy megtakarítsam, mert már poros volt a sivatagba, és azonnal halál. meg se várták hogy lőjek vele.
-
DieHard
senior tag
Attyavilág hogy elcseszték a sivatagos pálya rush-ra fordítását. Asszem a második pontot befoglalva nem tettek spawn pointot, igy nagyon sokat kell gyaloglani. Na amig ez kész nincs tuti nem megyek rá játszani. Esélytelen támadóként.
-
DieHard
senior tag
válasz
medvezsolt #18398 üzenetére
loool
-
DieHard
senior tag
válasz
gabipaci #17667 üzenetére
Ezt mondtam neked anno. Nehéz úgy bérelni hogy összeszeded a lét és kész. Mert ez nem nagy kaland. Mindig van lelkes pár arc aki megteszi. Csak együttdolgozni nehéz.
Ezért jó sok esetben haverokkal bérelni , és akkor talán egy rugóra jár agyatok , és könnyebb szót érteni, mint így. Különböző stilusu emberek vagyunk mindenkinek más felfogása.
Legegyszerübb megoldás (egyértelmüen nem a legkifizetőbb) ha egy ember bérli szerót, ő szabályai szerint megy a game. Aki akar megy, aki nem. Nem kell másik 8nak a véleményét adni. Pláne ha tudja hogy nagyrészt ez a vélemény teljesen más. -
DieHard
senior tag
NIncs elcseszve a rendszer. Akéne még hogy minden szerver ennyire korlátozott lenne. Fele ennyi játékos se játszana. Nem mindenki szereti az agyonkorlátozásokat. Sokan tudnak játszani norules szervereken. Hazamegy melóból, kikapcsolódik 2 órát és kész. Tud szerverek közül választani ha akar.
Az, hogy itt az üzemeltető adminjaink igy vélekednek a beállitásokról, ő dolguk. Az ő közösségük ezt elfogadja, és azok jönnek ezen szerverekre akiknek szimpik az itteni beállitások.
Ez igy jó ahogy van, hogy nem alapból vannak ezen korlátozások hanem egyfajta ficsör. Alapból is kéne egy kis állitás, de mindig lesz olyan akinek nem tetszik. -
DieHard
senior tag
-
DieHard
senior tag
Éljen megvan a tizedik platinám
-
DieHard
senior tag
válasz
kretenallat #17410 üzenetére
Ez sose lesz jó
ezért is szeretjük
Ha jó játék lenne, fórum fele se jönne ide.
-
DieHard
senior tag
válasz
gabipaci #17225 üzenetére
Az lehet hogy összejöhet, de a töltőképernyőn olvashatják hogy norules, és nem is fognak hőbörögni ha a másik oldal teljesen idiótamód játszik.
Node mindegy, lényeg hogy legyen erőd, egészséged csinálni. Én tuti visszamegyek a szeródra ha lesz egy kialakult HC közösség. -
DieHard
senior tag
válasz
gabipaci #17222 üzenetére
1. Bocs, HC- n nyomom, gl sebzést igy nem tudtam. én füsttel segitek, gl már platina
3. Csak érdekességképp irtam.
2,4. Hát ha az adminprogi müködni fog (amit marhára kétlek) , mármint ugy müködik ahogy elvárnád, elvárnánk. akkkor üsse kavics.BF2-ben annyira sok szabályozott szerveren játszottam, hogy meguntam, és játszottam norulez szervereken. hozzászoktam, megtanultam játszani rajtuk. Nagyon már nem tud meghatni a dolog.
-
DieHard
senior tag
válasz
gabipaci #17210 üzenetére
1. Egyik szerveren frappánsan láttam, kiirva. no gl, gusztávot közvetlen emberre ne használj,
2. Basecamnél, spawncampnél szvsz sem kell ekkora szabályzást, ha admin ugy látja hogy indokolt rugdosson. De hogy véletlenül belövök egy tiltott zónába, mert helyzet úgy adja, és killt kapok, vagy mittudomén milyen büntit...
3. Épp most jártam pár no vehicles szerveren. Eszméletlen nagy hiba. El lett cseszve. Jármű kell.
4. Ezen szabályokat a folytonosság esetén kellene alkalmazni. Ha soxor csinálja, ebből él. Egy guszti még nem a világ. Aki ebből él, annak nincs helye. Nehogymár kiürült tár után ne bombázzam szembe gusztival.
Admin volt, van , legyen, és csinálja a dolgát, de a progival beépített dolgok a játékélmény rovására fognak menni.
Nyomjad paci inkább a game-t. Egy elég hálátlan feladat várt rád ezzel... -
DieHard
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #17206 üzenetére
Dettó. Legalább nem kell ennyit gépelnem
-
DieHard
senior tag
válasz
Mrdevil #17146 üzenetére
Miért nem elég ennyi? Tizenx pálya van nem? Igaz fele rush fele conquest, de én pl ha zászlózok pár órát, szabályosan élvezek átmenni mkomra
és mindig nézek: jééé, ezenm már mily régen jártam
HS: lényegét érted... conquestbe is lehet sarokba szorítani, és akkor csak megy a hent.
-
DieHard
senior tag
Szvsz azért vigyázz paci ezzel a ticket emelgetéssel. csak finoman. Nem mindig tesz jót. Ha nagyon erős az egyik csapat, annak tökmindegy hogy mennyi a ticket, támadóként hamar végigszalad. Ha meg védő, akkor a gyengébbik csapatra csak a mészárszék jut és ha nem tudnak mcomig jutni akkor bizony dög unalom lesz a meccs. hosszú dög unalom.
Ui: lehet már normálisan állitani a hc sebzést, mert akkor mennék én is...
-
DieHard
senior tag
dobjatok légyszi egy linket ahol megnézhetem mi váltzott peccsel, mert igy hozzászólásokat dobálózva nehéz összeszednem. egyben lenne... köszi
-
DieHard
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #15553 üzenetére
Sztem azt kellene megérteni, hogy ez egy konzol átirat. Ennyit tud, telejs agycsere kéne rá... Talán az lesz a BF3
-
DieHard
senior tag
Hogy számolja a game a skill levelt?
-
DieHard
senior tag
Ez a normál mód továbbra is egy nagykalap fos, semmi másról nem szól csak a fegyverek erősségéről. nyomom a tüzgombot oszt majd lesz valahogy.
-
DieHard
senior tag
válasz
petXYZW #14522 üzenetére
Game hiba. 1 percet kaphatnának a beragadtak, és autokill . Ennyire baromi egyszerü.
Másik dolog, amivel nem teljesen értek. A szerverszabályzatban nem szerepel hogy nem lehet használni jármüvet pl ha kevesen játszanak. Vagy irjátok bele, vagy pedgi sztem ne találjatok ki hasraütés szerüen. Ennyi erővel meg lehet hirtelen tiltani bármit. Ne mássz hegyre, ne csipával stb. Ha kulturált emberek játszanak akkor ezek mind okék, mert betartják (jómagam is anno amikor igy toltam megértettem egyből), de killferi ha játszik és nem figyel, és lesz.arja, véleményem szerint ezt egy kicsit jogosan teszi. Ne pillanatszabályozás legyen, hanem irott.
Ez csak egy vélemény, lehet nem jól érzek valamit. akkor bocs. -
DieHard
senior tag
Legyen inkább sündisznóba irva.
-
DieHard
senior tag
Sokkal egyedibb lenne, ha valaki ismerőse aka überfasza rajzos rajzolna egyet. Na olyat még nem láttam. Ez csak tipp, én anno lemaradtam a házikós rajzoknál.
-
DieHard
senior tag
Van valami oka hogy a 4. szeró neve nem nagybetüs?
-
DieHard
senior tag
Jah még valami.
Ákos énekelt egy számot , kb 2 éves a muzsika: Negyven cimmel.
Namármost én is negyven lettem
. Lehet jönni a skalpomért. Kétt külfődinek már sikerült
-
DieHard
senior tag
válasz
Target78hu #14346 üzenetére
Én megértelek, nem is kötözködésre irtam, hogy gyenge gépeden csak low-on fut. Ez egyértelmü. Ezzel semmi probléma.
Csak aki már megtehetné hogy a komoly cuccán gyönyörübe tolja, és ehelyett visszaveszi pár killért a grafikát... Ez számomra a legnagyobb lúzerség. (Persze ha pénzt kap érte hogy játsszon, akkor az már másik probléma. Ha megfizetik miért ne.) -
DieHard
senior tag
válasz
Target78hu #14343 üzenetére
Csak itt nem arról van szó, hogy gyengébb képük van a gamereknek. Hanem csúcs gépek mellett nyomják le a grafikát. Nekik nem 30fpsük van hanem 300.
-
-
DieHard
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #13917 üzenetére
Tuti nem voltál
, max hallhattad
-
DieHard
senior tag
-
DieHard
senior tag
Dájsz gondolkodik. Te bazzeg menjünk már el Atillához és irjuk közösen egy faszányos drivert. Mi segitünk nekik egy drivert késziteni a játékunkhoz, ők meg segitenének egy jó kis peccset összehozni. És talán még az idén a BC2 játéknak mondható lenne.
-
DieHard
senior tag
Tolni kell a HC-t skacok és mindennemü fegyvermizéria megszünik.
-
DieHard
senior tag
válasz
nosferatue #13016 üzenetére
Ez mind rendjén, de a játékosok 90 százaléka nem klántag, vagy csak amatőr szinten, és hobbiból játszik. És ilyenkor jön az okoskodás klánrészről hogy mit hogy kéne, noob gl,sniper,guszti stb. Csak azt felejtik el, hogy a jópolgár 8-10 órás munka után egy-két órára leül játszani, és kikapcsolódni szeretne, és nem vérkomolyan felfogni ezeket a dolgokat.
Na ez nem tudom hogy jött csak leirtam.ui: tegnap jót lüdöztünk
-
DieHard
senior tag
válasz
Fortissimus #12856 üzenetére
G13 . kézre esik több gomb a kezed ügyében.
-
DieHard
senior tag
-
DieHard
senior tag
sorry
-
DieHard
senior tag
A statoldalon a Skill-t hogy számolja a game?
-
DieHard
senior tag
válasz
madgie #12561 üzenetére
Engem sosem zavar ha kikapok. Ahogyn kikapok az már annál inkább. Nagyon jó meccsbe még kikapni is élvezet, de ugy hogy nyóc csipa mögöttem és én támadok, ugy már baromi bosszantó. Ilyenkor két eset lehetséges. Vagy lelépek, vagy átállok ha teambalance megengedi hogy még jobban szivassam a volt csapatomat. Nem vagyok hajlandó más miatt idegbajt kapni. Ha nekik jó igy akkor nekem meg mégjobb lesz. És normális vérnyomással térek nyugovóra.
-
DieHard
senior tag
Mondana valaki egy normális azonnali stat oldalt mert ez már nevetséges hogy napkoat kell várni mire upgradel-i magát.
-
DieHard
senior tag
-
DieHard
senior tag
Az utóbbi pár napban legalább 10 embert bannoltak külföldi szerókról különböző cheatek miatt. PB jól dolgozik.
-
DieHard
senior tag
ha kickelnek a szeróról pl helyhiány miatt, (pont 40/10 k/d-m volt
) akkor a pontok megmaradnak?
-
DieHard
senior tag
Gondolom 640x480ba játszik, minden füst lenn, semmi antifaszing, stb. sőt, még a célkereszt is megvan jelölve a monitoron. Meg van egy fasza egere, billentyüje, királyul konfigolva. Ezek akkor cheatek? Mert szerintem sokat számit ez is. Nembeszélve a különböző scriptekről.
-
DieHard
senior tag
Vegye fel a játékát, küldje el a klánnak, meg ha játszani akar, akkor a PH!-s adminoknak. Igy fair, és akkor nincs mellébeszéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest