Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
A C:\Documents and Settings\gépnév\Dokumentumok\BFBC2 mappában nyisd meg a GameSettings.ini fájlt, és az utolsó előtti sorban lévő FavoriteGames-hez a már ott lévők után másold be ezt:
1175360933,f80454fb-f37e-4ef0-8e46-0ecdc4b605c7,Hungarian Sun / PH! Ranked II;
Így bent lesz a kedvencek között.
szerk, látom megvan -
Źşë'
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
kár h nincs közelebb a szerver, pl germánoknál, jobbak lennének a pingek sztem, és megszűnne a sok interrupt, sok német szerón voltam és jobb pingeket "éreztem" mint ph-son.. (mert ue nem látom a pingemet *erre még mindjárt visszatérek)
mondjuk nem csodálkoztam volna azon ha M.O-s lett volna a ph-s szerver, mert anno q3nál tapasztaltam azt h hiába van közel a szerver mégis lagolok, némi spéci beállítással lehetett a pingen/interrupton korrigálni egész jól*naszóval, ue neked is g15öd van, a régebbi v az újabb verzió? nekem a régebbi de viszont bc2höz nem rakott be/telepített semmiféle plugint uh nem látom a stat adatokat, esetleg ha a régebbi van neked is akk te hányas verziószámú prgt használsz? (enyém 1.02.218)
(#7071) r-chee: már én is jártam így :d 6x haltam meg

(#7094) gabipaci sztem is jár neki majd tanul abból h ne szájhősködjön, én sem szeretem az ilyen "interneten nagy a szám, valóságban meg majdnem hogy csak sírok ha hozzám szólnak" embereket, nagy az isten állatkertje, és csak bővül mert szaporodnak!
-
gabipaci
őstag
Na látod, egy rugóra jár az agyunk!
Én sem banolnék senkit pofázásért.
Azért csak kicket kapott volna.
Ban azért járt, mert adminnak adta ki magát, legalábbis erre utaló üzenetet írt.R-chee: javaslom a kick, és főleg a ban gombok gyakrabb használatát.
Ha kihullik a férgese, legalább fel tudnak jutni a többiek. -
aram01
nagyúr
felmentem a kettesre kb félórája senki nem volt elkezdtem unalmamban bontani az épületeket.Aztán feljöttek páran de még se láttam senki viszont megállás nélkül oldalaztam balra
Tab-ot nyomva láttam fent még pár embert de olyan volt mintha más dimenzióban játszottak volna,na ez miért volt? -
r-chee
őstag
válasz
Locutus
üzenetére
Mikor beléptem a játékba az egyes szerverre, a ISLA INOCENTES mapon éppen az zajlott, hogy a védekező ellen közül páran ott randalíroztak a dombon, meg újraszülettem és sniper azonnal kiszedett
. Mindez a játékidőm legelső perceiben. Hiába szóltam, hogy nem kéne. Már épp akartam ALT+TAB-ozni, és megreptetni a killcam-ben látott egyéneket, de vége lett a körnek. Váltottam VALPARASO VILLAGE-re, és ott is ugyanezt kezdte játszani a védekező ellen, hogy jól feljöttek a dobokra és aprítottak. Aztán befagyott a szerver.
Nem értem, miért kell ezt csinálni, miért nem lehet normálisan játszani. Emberek tömege van, akiknek hiába beszélsz, hiába írsz be, hiába dobod ki őket, egyszerűen nem képesek felfogni, hogy amit csinálnak, az minden, csak nem normális játék. A beszólogatásokról nem is beszélve. Éppúgy, mint a való életben, multiban sincs egy fikarcnyi tisztelet sem a másik iránt, a többiek iránt, hiányzik a megfelelni akarás. Sajnos úgy látom, mi, magyarok sosem változunk meg.
Én is szidkozódhatnék, hogy "megint lelőttél te g*ci, menj a pcsába" vagy "rohadt any*d, átálltál, mert a statod fontosabb" stb., mert én is csak ember vagyok, és mérgelődöm is dolgok miatt, de inkább beleütök kétszer az asztalba, minthogy a szervereken töltsem ki a pillanatnyi mérgemet. -
Target78hu
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Entert nyomsz majd teamswitch nem kell megdögleni emiatt!
Tegnap ill ma éjjel is ez volt ,hogy átálltak sőt engem is átdobott valaki pedig akkor épp egálba volt a balansz és épp nyertünk volna ,de nem gond ha szórakozik valaki csak ne rajtam... Nem kell kétszer mondani nekem ,hogy álljak át a gyengus/kevesebb fős oldalra ,mert megteszem magam is ,de ha körülöttem vándorolnak a népek attól függően ,hogy ki áll nyerésre ..na mind1 +volt pár beszólogatós volumen is ,de ezt leszámítva izgalmas volt!
Amúgy egy squadban voltunk és ha jól emléxem medic ként élesztettél engem is párszor (ritka az ilyen jó szakasztárs)! Remek akciók voltak úgy érzem ,pedig hasztalan reconként mentem a sűrűjébe
-
aram01
nagyúr
na most felmegyek valamelyikre és aki ellenem van annak annyi
Zolás mi a nicked?
-
Borostás
tag
Most játszottam egy kört és többektől hallottam hogy nem lehet disarmolni Rush on. Kicsit le is aláztak minket szal lehet benne valami. Lehet hülyeség én nem tapasztaltam ilyesmit bár a plant közelébe nem jutottam élve. Utánna kéne nézni.
-
BandiHUN
veterán
na ja.mondjuk gáz,hogy ehhez meg kell halni,stb...meghát elég veszett fejsze szokott már lenni,amikor az ember 4 külömbségnél szól,és eleve lassú reakció,aztán aki állni akarna,annak is ki kell várnia,amig meghal,stb...addig általában el is dől a kör.én simán magam alá vágok egy gránátot,ha épp nem vagyok úgysem fontos helyen épp,pl.kemp van vagy ilyesmi.persze éles akcióból nem ugrik ki úgysem az ember
meghát ott szokott lenni az "én a haverommal nyomom squadban,haggyámá'" meg ilyenek -
Én azon csodálkozok, hogy miért a PH szervereket sújtja ez a balance téma? Átmentem máshova, és nyoma se volt, igaz az 24 slotos szerver. Lehet hogy a 24 slot eleve kevesebb lehetőséget ad az ingadozásra.
De PH 1-en már 2-3 kör után újra az volt, hogy mi vagyunk 10-en, a másik 15-en, és akkor erre mi a megoldás? PH Cida még tőlünk át is áll oda, mert gondolom nem bírta a statja a témát...lol.
És SEMMI, azaz SEMMI nem történik, ha az ember szól érte. 1-2 ember van max, aki hajlandó átállni (ők is csak 1x tudnak), de tipikusan nem a nagy progémerek, 30-40es szinten. Ők csak aprítják be a kisebbségben lévőket, és verik a mellüket az skilljükre. -
Zolás
addikt
Volt az több is mnt 5 perc. Találtam egy jó spottot és végre 14-3 volt a statom

A hibát nem te okoztad de érdekes volt hogy a 2es szerverre meg 1 embert irt az 1es szeró meg fullház volt
Azt viszont nem értem hogy azért miért kell a balance után kiabálni ha 16ember támad 15-re? 1-2 ember ekkora csatába nem üt túl sokat de egy emberért szerintem kár problémázni. Több marad a többinek
Ja és szerintem megint a sok csipás miatt fagyott le. Már nem birta a szerver a szerencsétlenkedést![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolás
addikt
Épp leszurtam volna valakit erre lefagy az 1es szeró
De legalább jó sokáig nézhettem a bicskát ahogy a nyaka felé mozdul.
Most pihi aztán majd este visszatérek garázdálkodni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabipaci
őstag
Azért ide írtam, mert nincs saját fórumunk, de elképzelhető hogy lesz, nagyon örülnék neki.
Ami a kérdéses esetet illeti, azért jó, hogy ide is beírtam, mert így talán lejön, hogy nem érdekel, kinek e kie, így akkor sem viselkedhet - büntetlenül.
Miaz már, hogy feljön egy vadidegen, beszól egy kicsit a teambalance miatt, és egy törzsvendégnek mondható egyén nem hogy útbaigazítaná, hogy nem divat a noob-ozás, hanem értelmesen beszélünk. Ehelyett lépjél ki, meg ne noobozz öcsi.. Az öcsizés mióta jobb a noob-nál? Nem is beszélve a kisköcsögözésről.
Azért is megérdemelte a ban-t mert admint játszik minden ok nélkül. (Mert tudtommal nem tud belépni a clanforge-be ugye?) De azért egy kick is kijárt volna a megnyilvánulásáért.
Aztán mikor megkérdeztem hogy mi volt, az volt a válasz, hogy hagyjam békén. Elég lett volna annyi, hogy: bocsi, hülye voltam...
Úgy gondolom, hogy egy adminnak az is a feladata (persze a játékon túl) ha észrevesz valamit, akkor fellépjen ellene.
Mindenesetre megkérlek, ha nekem valami komám hasonlóan fog viselkedni, nyugodtan adjál Neki ban-t. -
BandiHUN
veterán
nem lenne ez rossz,de a tükézettség azért eléggé gyanús...lehet felelős a pillanatnyi akadozásért,ami egy tűzharcnál van,gondolok itt akár az ember sajátgépéhez hasonló reakcióra,hogy adott esetben pl.a cod-nál is van olyan,hogyha 2 ellen nekiáll valami durva pityuból egymást lőni,ugrálni mint a bakkecske,no a közeli akció megszivja az fps-t rendesen,főleg a füst,a sok lövedél,ilyesmi.azért gyanús a szerver ilyen irányú pillanatleterhelése,mert itt a gépen én magamnál nem veszek ilyen effektust észte,itt annyira,nincs erre gépterhelés.nomeg az,hogy kevés játékosszámmal is meg kellene ennek lenni,ha a saját gép lassulása okozná,de akkor meg nem lenne magyarázat arra,hogy miért halok meg másfél-2 másodperc múlva olyan ember golyójától,akit szakosan kinyújtóztattam már,és ezt ki is irja,stb.a kiiráshoz képest is késik a dolog,vagyis ennyi ideig lesem,hogy megöltem az emberkét,aztán hirtelen halál.
egyébként én emiattis preferálom medikkel inkább nagyobb csoporthoz verődést,láda le,hogy ott segitsen az ember,ahol kell,ha szétszóródva van a brigád nagyon,akkor kiválasztok egy közeli jó posztos embert,annak láda,elmegyek ellen után kutakodni.de én mondjuk élesztéskor sem vetem meg a géppityut,ha még ott az ellen,max mindkettőnket lelőnek,h nagy a túlerő,esetleg várok guggolva az élesztéssel,amig tiszta a levegő,nomeg hátha közben spawnol mellém csapattag is
-
r-chee
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Tegnap volt egy olyan esetem medic-ként, hogy jött az ellen, már csak két lőszerem volt az XM8-ban, hátrálva tárat akartam cserélni, de lelőttek. Erre egy másik medic társam felélesztett, persze rögtön lelőttek vissza vele együtt, de aztán egy újabb medic visszaélesztett minket, és még mindig 2 lőszer volt a tárban, pisztolyra váltani sem volt időm. Csak azt kívántam akkor, hogy hagyjatok meghalni békében
. -
BandiHUN
veterán
az a jó,amikor összekaparják az embert egymásután vagy 3szor szemben 3-4 ellennel,és nem tudsz mit kezdeni,mert odaugrik a medic,feléleszt,elbújik,téged meg leszednek,hiába lősz mint a hülyegyerek,ráadásul az idők ilyenkor valamennyire össze is adódnak,amikor megonja a medik a dolgot,jóval többet kell várni.azért bosszantó,mert tehetetlen az ember,más játékban van gomb,amivel megmondod,vársz-e a medikre,vagy full kampót választasz,mert nem jó a poziciód/nincs lőszered.itt meg kelsz-fekszel
jegjobb poén,amikor már meredt szemmel gúvad az ember a ráspawnra kiválasztott kollégája akciójára,tervezgeti a belépőt,és az utolsó másodperc tizedénél összkaparja a medik,és valami tök lehetetlen helyen halt meg előtte 
-
BandiHUN
veterán
azért ebben sajna benne van az is,hogy kis szinten itt azért elég hurkabőr a felszerelés,és mindenkit motivál,hogy végre legyen normális cucca...a cod-okban már pl.egy sima M4-gyel is jól boldogul az ember,sőt az egyik legjobb,és alapból van.és ami pozitivum,hogy minden fegyóhoz ott külön nyitja meg az ember a red dotot,stb,amit nem használ,az nem számit,de 1 óra alatt felspécizi a kedvenc fegyóját.itt meg arányaiban sokat kell bajlódni a kiegekért,jobb fegyóértpl.én is tegnap azért küzdöttem a medikkel egész este,hogy végre legyen meg a rohadt m60-as,mert egyszerűen annyival jobb,mint a többi lmg...próbáltam párszor mástól elcsentet...és ez a szintezés is olyan,hogy nagy pontot a kill ad,az objektiva nem.legalább egy nyamvadt 1000pontot érhetne a győzelem...de amig ez van,addig úgyis mindenki ölni akar,és az se szempont,veszit-e,kit érdekel a 100/200 pont,ami a nyerésért jár,ha az objektiva lekakkantásával,és jól helyezkedve sokkal-sokkal többet szed killből?a statból meg úgyis csak a szint látszik,a többit meg max nem linkelgeti az ember fórumokon...
-
lala42
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Aza baj, ill. nem is baj, hogy mindenki pontokat akar szerezni. Minél előbb ki akarja unlockolni az egész hóbelevancot. Több lépcsős támadás és védekezés lenne a jó. Hátul a recon banda 2-3 ember, de jó cuccokkal támogat, elől az assault, mögötte közvetlenül a medic. Védekezni ez a legjobb felállás.
De ugye ezt meg kellene beszélni, ne csak össze-vissza rohangálni, mint pók a falon. 
madgie
Látom a városodat
Gyere ki a VOLÁN-hoz, az Ipar útra és belövöm a gépedet.

Ui. Én is ebben a városban élek. Te ki is vagy? -
aram01
nagyúr
nem lehet állítani rajta hogy halál után ne 10mp-ig kelljen várni hogy újra indulhasson a tánc?
pl: bent vagyok a sűrűben meghalok várok medicelnek,lelőnek egyből várok és így tovább -
BandiHUN
veterán
az a baj a lövéssel,hogy teljesen esetleges tud lenni ez a dolog,engem a legjobban az bosszant inkább,amikor annyira késik a reakció(ami szerintem a szerver bugja/terhelés miatti lassulása miatt van,nem a ping miatt,a pinget folyamatosan látom az előttem levő bill.lcd-n!),hogy valakire elkezdek lőni,a sorozat felénél viszonozza,meghal,összeesik,kiirja,hogy megöltem,és rá MÁSFÉL MÁSODPERCRE összeesek,kiirja,hogy megölt az ellen.aki már rég a földön fekszik,és én már elindulok tovább!ilyen nem egyszer volt tegnap is,jellemzően olyankor,amikor nagyon megy az akció a szerveren,olyankor van ilyen.játszottunk a másikon 8-an zászlóhúzogatósdit,kevés akció,több taktika,még meg is jegyeztem,hogy mennyivel jobb a hc mód,de aztán felvilágositottak,hogy nem is hc
(úgy olvastam itt,hogy át lett rakva,csak gondoltam,hogy a minimapot is sikerült megoldani...),egyszerűen azért,mert kis terhelésen annyira az történt,amit az ember akart,nem kellett 1 tár az ellenbe,stb...
vagy az van,hogy egyszerűen sz@rul kezel a szerver ennyi embert,vagy a másik,amire gondoltam,hogy túl nagy a gépigénye a dolgonak,és nem adnak elég erőforrást alá a szolgáltatónál(irt itt a múltkor valaki szerverterhelési adatokat,nekem úgy rémlik,hogy azért eléggé tisztességes terhelést mutatott...),a pingre azért sem gyanakszom,mert játszottam 200-as pinges szerveren is,és az sem volt ennél semmivel sem rosszabb terhelve,max kevesebb akciónál sem talált jobban a golyó,elé kellett lőni az átfutónak. -
madgie
titán
válasz
Locutus
üzenetére
Egyetértek, 32 embernél is általában egy/két jó squad csinálja meg a piszkos munkát, a többiek inkább fraggyűjtögetésre mennek. És ezt egyébként úgy mondom, hogy általában nem vagyok tagja annak az egy/két jó squad-nak

A sebzéssel nekem semmi bajom, így legalább mérlegelni kell, megéri-e három emberre rátámadni akár egy M60-nal. Anno a CoD4-et is azért hagytam abba, mert ott mindenki azt hitte, hogy ez a Quake III Arena és csak az adrenalin hajtott előre ész nélkül.
lala42: nálam minden alapra lett visszavéve (proci, ramok, VGA) mégis fagy időnként. De legalább jó sokat tölt, van amikor már az egyik m-com-nál van egy squad, mire megnyomom a Join-t

-
ForRedGlory
félisten
Hm jó volt a mai játék, de úgy felkúrtam az agyam egyeseken. Hihetetlen mennyire nincs pár ember képben (nem ph-sok). Védjük az m-com-ot azon a szigetes pályán, vagyunk kb 16-an, mit látok, amikor átnézek a túloldalra? Ott figyel 4-5 csipásunk, assaultunk, csak tudnám mi a faxt akarnak ott. Azt hitték hogy mi támadunk? Rendben van hogy a legjobb védekezés a támadás, de ha az ellen oldalról kikerüli őket, akkor csak páran maradunk hátul, akiket ledarálnak, mint hentes a disznóhúst. Nem baj, fő hogy pozitív maradt a mérlegem

-
lala42
őstag
válasz
Cangooroo
üzenetére
SŐT a Half-life 1-ben is

(#7059) r-chee
Sokat jelent az is, hogy ki, milyen konfiggal és milyen net-tel játszik.
Ez jelentősen befolyásolja a ping-et. Ha valaki a minimum konfig körüli géppel van fent a szerón, az jelentős laggokat produkál.Valaki tegnap este érdeklődött a fagyás oka miatt. (nem tudom ki volt
) Ts-en baszéltünk. Telepítette-e a catalystot?
Nálam húzott a proci, a memória, (videokari nem) és nem fagy. -
r-chee
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
hát ez az h én sem veszek észre különbséget se xm8 se m60 között, pedig van nemkis különbség adatok alapján is... :s nemtom talán a netem miatt ilyen szar?! 8/512 ami valójában 6,7/412... éljen az invitel adsl only tanyanet! sokszor úgy felk*rja az agyamat egy két helyzet, olyan nonszensz, ahogy előttem is írták gyakorlatilag péppé lövöm a gyereket erre odafut és másfél méterről lekésel!!! meg az is funny mikor 100 as tárból ellövök rá 70 skullot és végre valahára megfekszik!
a g3 is csak közelre jó és a pici tár miatt vagyok sokszor a medikkel mert nem lehet vele ölni :s
tegnap picit gleztem, kisebb nagyobb sikerrel, éshát ott is voltak érdekes dolgok, srác mögé (kb 1 m-re) odatettem egy granyót, meg sem érezte
sztem ez a sebzésrendszer is csak azért lett kitalálva mert különben folyton halnának az emberek és mást nem látnának mint a 10sec es váróképernyőt! de akkor is el van cseszve!
phs szerón is lelövök vkit és másfél sec után esik össze! meg a gyerek akadozva fut lol, am a szeró hol helyezkedik el? M.O-n?
azért vannak benne jó helyzetek amiért lehet ezt a játékot szeretni is, nem csak idegbajt kapni

-
r-chee
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
Látszik, hogy szükség van rendfentartásra a szervereken. Igaz nem tudunk a nap minden órájában, percében figyelni, de vagyunk elegen, hogy észervegyünk dolgokat.TaploBTomek már a nevében is kötekedést hordoz
. Replika1 álbeszólásai nem adminhoz méltók, mert nálunk így admin nem viselkedik, és nem is fog. -
ciry
őstag
válasz
gabipaci
üzenetére
A bant.
Bővebben: a Classon Peti, Yankoo és még sokan irogattak ilyeneket, mégse rakta ki őket senki:se te se más admin. Ribanc mikor bedumált Fonákéknak és Kisfonák belinkelte, az se tetszett, ez se jön be.Ott a privát, tudod mi itt a nickje, tudod ismerem, miért kell 24 órára bannolgatni?Most ha feljön ts-re(ha onnan nincs kibannolva), hogy jönne gémelni, mehetünk máshová.
Hülyeséget csinált, ezt nem vitatom, de én tuti másként jártam volna el a te komáddal.
Na, megyek dógomra, mert akadt.Amióta kijött az új peccs rendszeresen kifagy a gép, csak az újrainditás segit.
-
+1 szavazat arra, hogy 24 slotos legyen a szerver. Egyszerűen ebben a BF-ben ez az optimális, 3 squad per oldal. Ha ennél több ember van, akkor csak agyatlan kavarodás az egész.
Legalább értelmet nyerne az is, hogy van vagy 10 magyar szerver már, amiből jelenleg ha 3-4-et meg tud tölteni a társaság... ha az EA még többet jóváhagy, akkor lassan olyan lesz mint CSS-ben, van 210 szerver, 3 tele, 10-en csak lézengenek, a többi üres.. de hogy ez kinek éri meg azt nemtom. -
Zolás
addikt
válasz
medvezsolt
üzenetére
Azaz. A 40mm a király
Rászórod az ellenre és mehet nyugdijba ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
medvezsolt
senior tag
Személy szerint nem volt még időm észrevenni hogy öngyógyulás van:9 Van elég akció amire figyelni kell. nem fogok elbujdosni amíg feltöltődök, addig a társaim mit csináljanak? számítanak rám is
Health Boxot alám és had szóljon. Meg általában keresem is rögtön a felcsert, nem avval vagyok elfoglalva hogy nézem ahogy töltődök vissza.M60an tényleg erős, hasalni mindenkivel kellene tudni, Assaultal meg rákel segíteni a 40 milissel és meghalnak.
-
p87
senior tag
Ja először én is így voltam az XM8-al lőttem amíg volt golyó a tárban, távolabbra azért kisebb sorozatokban, de már áttértem az AN-94-re és sokkal jobb, mert ugye alapból kisebb sorozatokat lő, nem rángatózik annyira, 4x-es távcsővel olyan távolról is letudok szedni valakit mint sniperral. Nekem ez tetszik a legjobban.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszönöm.
Most 1200mhz-ről visszavettem 1080-ra a ramokat (gyárilag 1066) 450*2.4
Így talán jó, legalábbis eddig nem zárt be csak úgy. Viszont fps tekintetében hiányolom azt a +400mhz-et (sajnos a max szorzóm csak 8*) Eddig megvolt a stabil 60 fps most 54-56 között mozog.aram01 Egyszer úgyis "le combat knifezlek" csak "sajnos
manapság mindig egy csapatban vagyunk -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Én ráteszem a kezem a tűzgombra és rajta tartom amíg ki nem fogy a tár vagy meg nem hal az ellen, vagy én

Ha relatíve közel van az ellen nem szabad megengedni azt a néhány tizedmásodpercet, -amíg leveszed az újjad a tűzgombról és újra ráteszed- simán leszednek.Lövés közben picit lefelé kell húzni a fegyvert aztán had szóljon.
Én is féltem ettől az újragyógyulástól de nem veszélyes.
Viszonylag sokat kell várni mire felgyógyulsz addigra pedig egy rush szerveren sokminden történik.
Tehát menned kell rotálni, viszont ha -sebesült vagy- melléd lőnek, máris alszol. -
BalaNce87
addikt
Hát ez elég fos:S Amúgy sokszor én is sorozatokba lövök, de szart nem érek vele, mert ugyanúgy megölnek ha valakinek erősebb a fegyvere. Lövöm már egy órája aztán leesik neki odafordul, azt nekem így össze vissza rángatózik a fegyverem és nemtudom eltalálni ez oké csak neki már addigra rég megkellett volna halnia. A sorozatlövés alap csak abba nem halnak, kell nekik egy tár sorozás, és addigra elbújnak, mire kapná a további sorozást, meg őt nem zavarja hogy lövöm rám néz elekezd rotálni és meghalok. Nagyon irrális dolgok vannak benne, ezért jó a HC mert ott 2 pisztoly golyó tesbe és kész, de sniper is egy testbe szerencsére. Nem is tudom hogy gondolták azt hogy csipába nem hal elsőre, jah aztán bebújik sarokba és vissanő az élete, kurva jó....
Ezt az életvisszanősdit meg a késelést szépen nyúlták a codból és pont ezeket de inkább az elsődleges dolgot rühellem a legjobban a codokba, jah meg hogy full irreális és nincs kihívás benne. -
gabipaci
őstag
LOL, gondoltam lefekvés előtt megnézem mizu a szervereken. A II-esen ez a chat fogadott:
[23:36:26]: TaploBTomek: gg?
[23:37:04]: TaploBTomek: atjotok noobok vagy kilepjunk?
[23:37:06]: Balance: valai at
[23:37:16]: GabX.BC2-MW2: n mek
[23:37:17]: Replika1: lepjel
[23:37:22]: GabX.BC2-MW2: de mi a fsznak nicns ekezet?
[23:37:23]: TaploBTomek: ok remek volt
[23:37:24]: Replika1: e ne nooboz ocsi
[23:37:37]: GabX.BC2-MW2: z vmi magyar szero h enniy a magyar?
[23:38:45]: Replika1: kovi vau vau es ban KISKOCSOG
[23:39:51]: TaploBTomek: vao vao
[23:41:21]: GabX.BC2-MW2: persze -.-
[23:54:33]: Replika1: enyi vagy
[23:54:47]: Replika1: haha
[23:57:44]: Replika1: mivan nagypofaju nem megy??
[23:57:58]: TaploBTomek: repli te el vagy tevedve
[23:58:08]: Replika1: el
[23:58:16]: Replika1: egitcs mester
[00:02:52]: Replika1: lol
[00:04:22]: TaploBTomek: jo ejtÁtnéztem az egyesre, ott volt Replika1, és ezt a párbeszédet váltottuk:
[00:15:24]: Yell: Replika milyen jogon fenyegetozol ban-al?
[00:16:06]: Yell: esetleg valaszolnal?
[00:16:16]: RRichy: noob vagyok
[00:16:27]: Replika1: esetleg kerdezd akitol hallottad
[00:16:28]: RRichy: hi
[00:16:44]: RRichy: ? mi van?
[00:16:52]: Yell: DE KI VAGY TE ITT????????????
[00:17:08]: Yell: olvasom, nem hallom
[00:17:18]: Yell: a log filebol
[00:17:33]: RRichy: tolem akarsz valamit?
[00:17:35]: Replika1: nalatod
[00:17:59]: Replika1: olvasd az elozmenyeket is
[00:18:10]: RRichy: hogy?
[00:18:45]: Corzi: yeees xD
[00:18:47]: RRichy: knem ertwem
[00:19:10]: Yell: az az elozmeny, hogy szolt hogy aljatok at?
[00:19:35]: Replika1: beken hagynal?
[00:19:43]: RRichy: na most mi van:?
[00:19:49]: Yell: persze, 24 orara...Kapott tőlem 24 boldog órát, addig is nem kell ban-al fenyegetőznie a nemlétező adminjogával.
-
PaJa1
őstag
Menj HCra, ha ott meglőnek akkor várhatod a regenerálódást, csak medic segíthet. Addig meg próbálj érvényesülni homályos szemmel

r-chee 1 óra múlva 2 lesz
Nem szoktam ülni a tűzgombon csak ha hosszú pofon távolságba ér valakiMegyek próbálok lőni pár ellent ittas állapotban

-
r-chee
őstag
Francba, miért kell mindig tekergetni az órákat ide-oda
. -
Zolás
addikt
-
r-chee
őstag
Kíváncsi vagyok, vajon hányan használjátok úgy a fegyvereket, hogy rövid sorozatokat lőttök, nem pedig húzzátok neki, míg ki nem fogy a tárból. Ha röviden sorozok valakit, ezerszer biztosabb, hogy bekrepál, sokkal pontosabb, mint a folyamatos tüzelés. Na meg nem árt mozogni, hátrálni tüzelés közben.
-
aram01
nagyúr
gyerekek ez a mai játék ez ott volt a toppon

-
ForRedGlory
félisten
Hát akkor rossz csapatban voltál

Nem tudom valahogy úgy érzetem akik az én csapatomban voltak azok tudnak összejátszani. Öröm volt nézni párszor hogy kisegítettük egymást. ráadásul mindenki használta is a spot-ot (q) billentyű. Úgy világított feletetek a spot, mint a karácsonyfa, úgy pedig nehéz elbújni bárki elől
Ma volt talán az első olyan estém, amikor beleszerettem a gammába...
-
PaJa1
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Pont erről beszélek. A másik oldalon voltam és csak a hent ment, de én hiába lőttem az embereket, nem akartak meghalni. Tiszta Deathmatch volt az egész.
HCban nem sok 32 ember, ott nem tömörülnek így össze, később élednek fel, vigyáznak magukra a jónépek. ÉS egy tár nem egy ember, persze az automata kispisztoly ott is tré. Ja és komolyabb stukkerből elég 1 golyszi is fejre, nagyon komolyból meg testre is. Az M95 magnum golyszival térden, bokán is elég volt lőni az ellent.
-
gothic20
aktív tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Hát igen elégé félresikerült a sebzés. BF2-ben elégvolt ha egyszer fejbe lőttem valakit és meghalt itt meg 2-3 fejlövés kel. És a fegyvereket se lehet Automata/Félautomata üzemmódban használni ez elég gáz. És az öngyógyulás.....
Amúgy ha RPG-vel sikerül eltalálni valakit az a lövészt dicséri mert elég könny kitérni előle.
A hasalás mért marat ki tényleg ? -
JamesHun
addikt
nem egészen
M60-al úgy lőnek, mintha sniper lenne
de a kedvencem amikor medic el 10 méterre lévő embert lövöm erre szemből odarohan miközben lövöm és lekésel

kb 10 méterről cafatokra lőném, nemhogy odaér hozzám és lekésel

kéne egy kis balance a játékhoz, mert a kasztokat senki nem arra használja amire való
medic egyik háborúban sem az élvonalban harcol
rakétavetővel nem emberekre lőnek, hanem épületre és tankra
sniper meg tud feküdni is

-
BalaNce87
addikt
Szart se számít a fejes, viszont ha hc lenne egy 32 emberre az is nagyon szar lenne mert akkor mindenbe meghalsz anélkül hogy tudnád mivan. Sajnos az egész sebzést elbaszták, mi az hogy pisztolyból is legalább 3 fejes kell hogy meghaljon. Az a szar hogy meglátok 3 embert mind1iket hátbalőhetném de az 3 tár...egy tárból nemhogy 3-at hanem 6 embert kilehetne szedni normális esetben. Amúgy ez a 32 nagyon sok, tiszta agyatlan zúzás az egész, egyszerűen nem lehet taktikusan játszani, mert mindenhol van ellenfél lelősz egyet utána hátba lőnek... Igaz nagyok a mapok de nagyon sok így is ez a 32, szerintem értelmetlen az egész. Engem a spot zavar de az nagyon, hogy lehet ilyen hülyeséget beletenni, jó hogy nem adnak wallhacket már.... szinte ugyanaz a kettő.
-
PaJa1
őstag
Felnéztem a PHs szeróra, és nagyon nem az én világom a nonHC mód. Mindenütt emberek, akik 1 tár golyóból sem halnak meg, pedig ment fejre is magnum tölténnyel.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
az a baj ezzel,hogy oldalt váltani csak egyszer lehet...és ha "rendesek" a ph-sok,már túl vannak sokszor rajta,avagy ottvan,ha az embernek a másik oldal volt már kezdésnek szimpatikus...az idegenek le se sz...ják,aki meg máshol is játszik,főleg magasabb szinttel,azt meg például simán nem érdekli már,hogy kilépéskor elvesziti a pontokat,gondolom ilyenkor a k/d-je és a nyert/vesztett meccse sem romlik...de ez nem biztos
-
Botrány ez így autobalance nélkül... és persze szarnak is rá. Na legalább ilyenkor közbeléphetne egy-egy admin, és seggberúghatná azokat, akik nem akarnak átállni se.
Ma legalább 3-4 olyan map volt, amin 20vs10-ben nyomtuk egyszercsak, és bárki bármit mondott le se volt szarva... csak tolták be a balfaszok az összes pontot, mintha ügyesek lennének... észre se vették, hogy nincs kire lőni... -
Bavid
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
xm8 prototype, stg.77 aug, m16a2 (ez csak akkro ha kevesen vannak mert különben esélytelen vagy 2-3 embert leszedni vele)
Nekem mostanában a g3 jön be nagyon elég jó kis fejeseket lehet adni, csak ez a 20-as tár hát esküszöm örömtáncot jártam mikor 1 tárral sikerült 3 embert leszedni
Ált. 1 emberre min 10-12 golyó elmegy és akkor kövire jöhet a pisztoly, csak az a szívás hogy engivel általában pisztoly helyett tracerrel megyek, és ilyenkor szoktam nézni hogy upsz ez asszem nem fogja megölni 
Más: azt nem értem hogy járműveknél összesítésre adja a csillagokat? Mert pl uav. ra ma kaptam egy aranyat (jó dolog is az
) megnéztem a mystatsnál ott 2 csillagot írt mindegyik repcsire és uavnál csak 86 kill-em volt.
Illetve szerzett már valaki payback pint? Mert én biztos vagyok benne hogy csináltam már iylet pl. mikor pont veled ForRedGlory mentünk a szigetes pályán ketten vagy félórát akkor biztos hogy megöltél lega. 5ször és én utána is öltelek tehát meg kellett volna kapnom nem?
A statom amúgy elég vicces mindennap nő kb 1 századot a k/d-m
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én azzal nyomom állandóan. Volt, hogy csipákat szedtem le vele távlatokból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabipaci
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Az a baj, hogy a kettes szerver tegnap is csak azért telt meg Rush módban is, mert beírtam az egyesre, hogy ott karbantartás lesz, menjenek át.
De valahogy a kettes nem akar berobbanni a köztudatba.
Nem tudom mi lenne a jobb megoldás. Hiába futna rush-ban, ugyanúgy üres lenne.
Ha átrakom, az lesz a baj, hogy nem HC, ha HC-be rakom, az lesz a baj, hogy nem conquest.
Én örülnék neki a legjobban, ha teljes terhelésen futna mindkettő. Akkor tudnám, hogy van értelme a kettesnek is.
Most átteszem rush SC-be, ha estetleg jön este mackó, majd lebokszoljuk
-
-
Zolás
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na igen kéne az asaulthoz a medicdoboz meg a defibrillátor és mehet az universal soldzsör kategóriába
Ad életet-lőszert és jó fegyója van hát mikell még?

Ne izgulj majd lesz jobb. Amugy meg ha szemtől szembe van akkor 40mm gránátot az arcába és vége a csókának
-
ForRedGlory
félisten
Kár hogy assaultal vagyok és nem lehet bedobni a farzsebbe a dobozt

Amúgy... felbasz, ha az ellennek M60-a van, én meg Assaultnál "csak" M416-om: face to fcae szinte esélytelen vagyok. Egyrészt kicsit a tára, másrészt az M60 aprít... Assaultnál miért nincs M60...

Zolás: jaja, jó lenne, megszületne a Tökéletes Katona, és mindenki Zsán-Klód Ván Dámmnak képzelhetné magát

-
BandiHUN
veterán
most nem értem,de a 2-es szerver végülis miért nem lett átrakva?full hülye dolog,de ha a bérlői is az 1-esen nyomják,akkor ennek mi értelme van?oda meg alig lehet bejutni...és persze a 2-es most is teljesen üres,az 1-eset meg 10 perce refreshelgetem,hátha van üresedés...valahogy olyan erőltetettnek érzem ezt a conquest-dolgot azon,ok,néha tényleg van rajta 1-1 jó meccs,de ma is voltunk fent,alig-alig jött össze rövid időre 8 ember...
-
v!ct0y
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem gyorsabban! Hanem csak akkor gyógyulsz ha ott van a közeledben

asszem
-
Zolás
addikt
Általában inditásnál figyelmeztet hogy ha uj alkatrészt teszel be hogy változtak a hardverelemek ezért alaphelyzetbe áll a bios. Mivel lehuztad a lapról a tápot is(gondolom a házcseréből) ezért lehet hogy ez elmaradt csak simán alapra áll. Ez gyártó-lapfüggő. Nekem figyelmeztet és amig nem választok az alapbios és a tuningbeállitások között addig nem is megy tovább.
7006 igen ugyanugy megy a dolog.
7008 gyógyulsz alapból is csak nagyon-nagyon lassan -
ForRedGlory
félisten
Hülye kérdés, de még nem jöttem rá... a medices doboz is gy működik, mint az assaultnál ha eldobom a lőszeres dobozt? Amennyiben közel vagyok hozzá, gyorsabban gyógyulok, vagy mi?

-
PaJa1
őstag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Akkor valamit te rosszul csinálsz.
Én is kipróbáltam mennyit lehet szerezni egyedül egy üres szerveren és kb 4000 pont jött össze.
Visszatérve a VGA cserémre:
Furcsálltam, hogy nem megy jobban a játék, sőt rosszabbul megy, többször lassul, szaggat, mint a régi 512megás 4850emmel. Mondom mi a maki van, nézem az órajelek a karin rendben, mivel windózban voltam, ott a proci meg nem ketyeg annyin amennyin kéne. Elsőre nem is vettem észre, hogy a az FSB se azon van amin szokott lenni. Na ekkor esett le a tantusz, hogy mivel kipakoltam az egész hóbelebancot a házból, mert új házat is vettem a 260as GTXnek, akkor valószínűleg visszaállt alaphelyzetbe az FSB órajele. Nyomtam egy restartot, beállítottam a használni kívánt értékeket, majd irány a csatamező. Folyik mint a Nílus! 60 fps
Mellesleg az az érdekes, hogy a videókártya miatt sokkal gyorsabban tölti be pályákat, még lassú processzor mellett is! Aztán visszapiszkáltam a procit és még gyorsabban tölt
-
Geniust
tag
Sziasztok!
Ma délután feltelepitettem és elejétöl végéig jácotam...
Hát azt hittem hosszú game lesz de 5óra alatt végigvittem....
Pedig nem is siettem vele:S
De viszont a grafikája egész jó fullon
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De most beírtam az ini-be amit r-chee is leírt. Majd ha fellépek kiderül jó lesz...

Tab-ot nyomva láttam fent még pár embert de olyan volt mintha más dimenzióban játszottak volna,na ez miért volt?
. Mindez a játékidőm legelső perceiben. Hiába szóltam, hogy nem kéne. Már épp akartam ALT+TAB-ozni, és megreptetni a killcam-ben látott egyéneket, de vége lett a körnek. Váltottam VALPARASO VILLAGE-re, és ott is ugyanezt kezdte játszani a védekező ellen, hogy jól feljöttek a dobokra és aprítottak. Aztán befagyott a szerver.

meghát ott szokott lenni az "én a haverommal nyomom squadban,haggyámá'" meg ilyenek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem megy a gépbeállítás, szívesen segítek.

) Ts-en baszéltünk. Telepítette-e a catalystot?

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2po79a13d01klfxdubfi.jpg)