Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Szeretnék elindítani egy mozgalmat,ami arról szólna,hogy segítsük az EA-DICE párocskát a hibakeresésben.
Segítünk nekik ugye??
Kérlek írjátok össze,milyen hibákat szeretnétek még a játékban látni,mert ez így kesze-kusza,hogy csak random módon bedobnak egy két (10-20) hibát,amit a júzerek egy két hónap alatt szinte maguktól is kijavítanak.
Szegényeknek legyen már még mit elb@szni,hátha belebukik már ez az ocsmány senkiházi banda... -
Gyula84
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
mert nem tudsz deployolni azért pb update
remek olvastad mennyire ment mindenkinek ez? 
-
Kevin's
senior tag
Közben rá jöttem miért nem megy fentebb az FPS 65-70 nél ,hát mert be volt kapcsolva a V-sync nem a játékban hanem a driverében
Most már 85-110 FPS Ultra 4XMSAA 75-90fps kellett 1 nap mire rá jöttem azért öregszek 
-
itsBence
csendes tag
válasz
cickanyalien
üzenetére
Azt írták ki Battlelogra, hogy nyomozást indítottak ezügyben, továbbá javasolják, hogy mindenki frissítse a punkbuster fájlokat. A pb telepítőt innen lehet letölteni: http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php Nálam megoldotta a problémát.
-
BlessedElroy
senior tag
Heyho!
Lehet már valaki leírta, lehet nem. Na mindegy, ártani nem árt...
Ha valaki nem tud deploy-olni a szerveren, akkor frissítse manuálisan a PB-t, ennyi.
"csak egy bug"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
-
R3laX
addikt
Most ezek komolyan elbaszták a V-Sync-et? Mert nekem nem működik... hiába kapcsolom be.
Vagy legalábbis 75hz-et hisz, 60 helyett hogy van ez?
-
aizen92
addikt
+1. A 0hp és a féltáratbeleeresztekésnemdöglik bugokat leszámítva nincs gáz. nem fagyok ki soha, semmi dx hiba vagy textura bug mostanság. Én meg vagyok vele elégedve. Számomra megérte a pénz és idő amit belefeccöltem. Klántársaknál sincsenek komoly problémák. Csak tényleg ez a pocketloss idegesítő mert azt hiszed te vagy a noob patkény,pedig nem csak a szerver nem kapja meg a jogy eltaláltad. Reméljük javítják.
-
cickanyalien
csendes tag
Eddig nekem sem volt vele problémám, de ma legalább 10 különböző szerveren nem tudtam spawnolni.
há de mér? -
neorow1
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én mindennap tolok 1-2 órát vele, nincs vele problémám, pedig nem egy erőművön játszom.
BTW, én azt vettem észre, hogy a legtöbbet azok sírnak akiknek drága konfigjuk van

-
Engem csak egy idegesít a nagyon hosszu szerverhez csatlakozás...Utána megy flottul pedig most a másod gépemen néztem, athlon2 x4 3500mhz 8giga ddr3 hd5850- meg is lepődtem hogy elég jól ment full hd-be médiumban.
-
pohár
félisten
válasz
isizakhi03
üzenetére
ja, nem véletlen, mert akinek megy rendesen, az nem itt sírja el bánatát, hanem játszik...
-
Én megvettem és tetszik, mondjuk prémium egyelőre nem vonz
-
spanglee001
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
inkább kérdezd meg azokat akik, nem írnak ide, mert semmi gondjuk nincs a játékkal és játszanak.
itt csak sírás van, ez a BF4 síró fórum
viszont ha felmész és megnézed hányan játszanak világszerte,mennyi szerver van, biztos azért mert nem jó a játék
-
pohár
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
ne hallgass rá, itt mindig csak a sírás megy

-
Trevi
tag
Nem soká törlöm ezt a szart, ha játszom is vele akkor olyan érzésem lesz mint ha kiszívná a játék az agyamat annyira nem köt le.Annyira foss szar benne minden. Ha Bf3-om ott nincs gond, DELETE lesz már a mantléjuk se érdekel

(elégedetlen BF4 játék felhasználó)
Béke
-
Mr.White
senior tag
látom van baj megint!

-
DokiBaxxi
őstag
Hali!
Az milyen bug, hogy nem tudok lespawnolni?
Rányomok, hogy deploy, és ottmarad a menüben, de bal alul azt mutatja, hogy élek, és ha járműben vagyok, azt mutatja, hogy benne vagyok(zölden fénylik).WTF?

-
Gyula84
veterán
leszednek majd a killcam ott maradt a képernyőn nem tudtam spawnolni a csávót meg szépen figyelhettem merre szaladgál
szóvá tettem majd még két ember írta hogy ők is 
-
kriszpontaz
veterán
-
Whysperer
addikt
Az igaz,hogyha kiütöm engivel az ACW-R-t akkor tudom használni Supporttal is?
-
Meg a szerverterhelést sem látod... ki tudja milyen fehőben hány játékot szolgál ki egy adott vas.
Ott is elég ha kicsit akadozik vagy nem elég gyors valami.Amugy nyilván ez az egész minden mindennel összefügg alapon nem választható szét egymástól és hibáztatható külön valami jobban belőle.
Baj van a szerver-kliens közötti kommunikációval, a szerverrel és az azon futó kóddal és a kliensen futó kóddal is. És ha "szerencséd" van épp jó mind annyira hogy nem zavar, ha meg nincs, akkor lehet épp mind rossz és összeadódva már nagyon zavaró hibákat okoz épp.
(Ping-válaszidő, késleltetések, hitbox számítás, adat frissítési gyakoriság... stb stb) -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ezt írom én is. Nem csak a ping számít. Vonal minősége, ect. Azért is írtam a modem restartos dolgot. Sajnos azt, hogy az adott szerver milyen minőségű vonalon csücsül nem tudhatjuk..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ping, packeloss, net minősége okozhat, szokott ilyesmit okozni. Pl amikor az orrod előtt lövöd az ellenfeled, semmi marker, az megfordul és megöl. Pl ez lehet a packetloss miatt is.Sőt.. Sokszor már az is segít nekem, ha újraindítom a modemet és felmegyek ugyan oda, teljesen máshogy szokta adni ilyenkor.
-
Csabroncka
addikt
Pontosan! Ebből fakadóan felmerül bennem a kérdés valóban szarul van megírva a hitbox?
Ugyanis számomra az alapján, hogy jellemzően adja a találatot és vannak esetek amikor "érdekes" dolgok történnek, (egy körön belül is) ezért nem a rosszul megírt hitbox a hibás, hanem a szerver valamit nem kommunikál le (szerver kommunikációs hiba lép fel)!
-
csana
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Én olyan szitukba futottam bele sokszor, hogy az oldalról megközelített ellenség úgy öl meg, hogy nem fordul felém. Sőt, gyakran a külső modell térdelő pozícióban, egy irányba nézve csúszkál tovább a földön :S
-
Csabroncka
addikt
válasz
lofagi
üzenetére
Ehhez egy dolgot tudok csak hozzáfűzni. Nem csak a netkód ami miatt ennyire rossz (nekem csak bizonyos esetekben) a hit - a szerverek órási szinkronizációs hibával működnek.
Sokszor (ha a klánból az ellenfélnél van valaki sokat segít a dolgok megértésében) nem az történik a szerveren amit valójában látsz a monitoron!!!!!!!!!! Ha pontos akarok lenni akkor úgy mondanám, hogy nem is látod, hogy az ellen rád emelte volna a fegyvert miközben lelőtt (ezt látod nem egyszer a monitoron), holott valójában már lehet kétszer kitárazott rád!!!! -
Csaber
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
A BF3-ban volt alapból 100-as a pinged itt " csak " 50 viszont jóval gépigényesebb a játék , kevesebb embernek van " optimális " gépe a játékhoz , és ami tényleg jó lenne valami pinghatár , de már az is jó szűrő lenne ha a szerverkereső a ~150+ ping feletti találatokat meg se jelenítené...
-
lofagi
addikt
Oké, nyilván komplex az egész játék, jobban mint az UT. Ez is tény amit mondassz, hogy mindenkire súlyt a magas ping, de nem old meg mindent az alacsony ping. Abban sem vagyok meggyőződve, hogy ha valakinek kisebb mint 10es a pingje az ugyan azt veszi észre, mint az akinek 80as. Vágom, hogy nagyon kicsi a különbség, de úgy érzem,hogy néha pont annyi elég is.
-
Xaels
félisten
válasz
lofagi
üzenetére
Az UT teljesen más. Teljesen statikus pályák, kevesebb játékos és semmi fizika. Gyakorlatilag ott a szerver számol mindent. Ott elég ha a szerverhez viszonyított sebességed/pinged nézed. BF-nél ez nem így van mivel a felhasználók gépei is kiveszik a dolgok számolásából a kemény részüket. Ha van valaki akinek nagyon rossz a kapcsolata a szerverrel az a többieket is sújtani fogja. Ez így fog maradni, szűrni kell azokat a játékosokat akiknek tartósan magas a pingje esetleg a csomagvesztesége és akkor ezek a frusztráló esetek minimalizálódnak.
-
törölt tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Megoldódott.Nem a browser plugin volt a gyenge láncszem.Osztrák fórumozóktól kaptam egy fájlt ( installerDLL.dll ) ezt kellett az origin kliensben felülírni és jó lett.Azért jó,hogy ilyen marhaságokkal kell bíbelődni játék helyett.Pár napja a china rising nyekkent meg,követelte a letöltést.Az egy dolog hogy csatlakozáskor ki be kell lépegetni,de ez a házi sufni tuning szükségessége agyrém.Akinek hasonló gondja lenne a jövőben jelentkezzen és elküldöm mailben a fájlt.
-
törölt tag
Egyik szerverre se lehet csatlakozni,mindenhol ez a hibaüzenet van.Most töröltem az update mappát és letöltöttem újra,most kiadta a frissítést is.Letöltöttem azt is.Természetesen nem változott semmi,maradt a hibaüzenet.Illetve annyi változást hozott a dolog,hogy azóta volt 2 origin exe működése leállt kedvesség is

-
Svájcinéger
őstag
-
X Factor
addikt
válasz
Kevin's
üzenetére
Ugyanolyan konfigon, azonos beállítások mellett, amik persze a 4 esetében komolyabbak általában kb 25%-os különbség van. Mellesleg Ultra-ról rakd High-ra multi esetén, nem fogsz látni semmi különbséget és meglesz az áhított fps.
Ráadásul te 2560*1440-ben játszol, azok az értékek amiket említesz teljesen reálisak. Ott már 780Ti/290X/79xxCF szint szokott lenni azoknak akik 100 fps-t akarnak ultrán 64 fős CQ-n.
-
@rglaaf
veterán
-
Kevin's
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
Ezzel a kártyával hoznia kéne neki amit a bf3 alatt hoz 85-90 fps maxon erre 50 fps add .. Egyedül operation locker mapon van 75-90 fps maxon más mapokon meg min:35 max 55 avg 47 vicc ez az egész szánalom ez a játék és ez még nem is minden az ellenfélnek miért 0HP látok
Úgy érzem kukába dobom hamarosan ezt a játékot 
-
Kevin's
senior tag
Nekem meg az a gondom új kártyát vettem.Nvida GTX 770 4GB és ultra meg low on is kb ugyan annyi az FPS ezt nem értem miért
Ultra max 50-55 low 60-70 másik kártyámmal low-on 120 fps em volt bf3 alatt meg teljesen jó minden fullon fut 85-90fps el.. f@szom ebbe a tetű bf4 játékba már
Komolyan mondom nem tudom milyen gépigénye van ennek, hogy normálisan lehessen futtatni ... -
lofagi
addikt
A nagyszerű netcode-ról egy videó, amit érdemes végignézni. 13. perctől érdekes igazán. Atla tette közzé az OFF Topicban, de szerintem ide is simán megállja a helyét!
Na és persze a hozzáfűzött kommentem is:
EZ nagyon durva, abban biztos voltam eddig is, hogy a ping az nagyon számít. Viszont ez,hogy az Unreal Tournamentben ezt már többszörösen jobban megoldották az kicsit elszomorító. Ennyire le van már x@rva a játékmenet? A hosszas multi élményt nem a megszerezhető cuccok, a fejlődés (főleg amilyen rövidre sikerült most) fogja meghatározni, hanem az, hogy mennyire idegesít fel az, hogy lövöd az ellent és az hirtelen megfordul és lelő.
A random killed in action meg egyszerűen elfogadhatatlan. Ugrok egyet és meghalok? Helivel láthatatlan dolgoknak megyek neki?? EZ MI? Nem tudom,hogy ezt azért hogy csinálhatták meg ilyen "jól" a készítők.
De lehet,hogy arról van itt szó,hogy megcsináltak egy motort amibe belekerültek ezek a jó kis hibák, de lehet, hogy kilóméternyi programozási sort kellene nekik átírni, amihez se kedvük, se türelmük, legfőképpen befektetett idő / ár bevétel aránya nincs meg nekik.
Elvagyok a játékkal nem mondom,hogy nem, de már korábban is megfogalmazta valaki,hogy miért. Mert jelenleg nincs olyan alternatíva ( persze számomra ), ami ezt le tudná váltani.
-
RockHaRD
addikt
Nem írtam ide amióta kijött a játék. Mai termés:
"Attack heli is only for admins"
8 fős klánt b.szott ki a p.cs admin, mert bele ültünk a helibe...
-
Mr.White
senior tag
megint úgy voltam megnézem mi a helyzet a játékkal.
Game disconnected: could not join server.
2szer egymás után.
még próbálkozok.
-
sensejke
aktív tag
Fast attack craft csillag Dominationon!
[link] -
lofagi
addikt
Tudtam én mindig is, hogy a RUSH-t kell játszani!
16-3-as stat nem nagy szám, de 2100 SPM és +42 skill, jó a skill az függ,hogy előtte mennyi volt, mert lement 345-re, de akkor is, az egész nem tartott tovább 7 percnél. -
Eddie141
senior tag
válasz
Bone911
üzenetére
Ahogy Lara is írta, teljesen irreleváns a rendszermemória mérete ekkora mennyiségnél a grafikai beállítások szempontjából, de a betöltés lassabb lesz, mint akár egy 8 vagy ugye első generációs i7 esetében 9 gb rammal. Természetesen nem használ a game és a rendszer 4,5 Gb-nél többet, de sajnos ez az anomália érdekes módon mind bf3-ban, mind bf4-ben is jelentkezik (saját tapasztalat)
-
Bone911
újonc
Sziasztok szerintetek 6gb ram-al mennyire futna jól a játék mondjuk medium beállitás mellet?
-
FuviGreen
csendes tag
Sziasztok.
A bf4-ben kérnék segitséget.
Jól fut a játék de néha 100+ fps-ről 10-20 ra esik és pár másodperc múlva minden rendben.
Tudtok nekem ebben segíteni?
Köszönöm -
taknyí
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ja köszi az lehet megfelelőbb fórum...
-
Bone911
újonc
Sziasztok az miért lehet hogy 15 perc játékidő után lefagy a játék (csak a battlefield 4)?
-
taknyí
senior tag
Sziasztok!
Jelenlegi cuccaim láthatjátok. Procit és lapot cserélnék. Az fx 6300 lappal 52k, ez elvérezne BF4 multi alatt? Ha igen akkor: az i5 4570 vetélytársa az fx 8320. Mindkettő 62k lappal együtt. Megérik a 10k felárat? Nem tuningolnék így az i5 4570-et választanám. Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Extraflame pellet kályha
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

remek olvastad mennyire ment mindenkinek ez? 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

há de mér?

A többi meg mind pálya meg sztiuáció függő de 30-60-ig bármi lehet.