Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
LAV-nál NE üljetek be a gépfegyós ülésbe, KIFAGY A JÁTÉK!

-
Amugy, ha nemberoltetnek a mantlet, amd optimalizaciot, talan most nem esne szet munden masodik jatek... Neha ugyerzem rossz hatassal van ez az amd-dice parositas a bf sorozatra

-
Rico45
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hogy szerezted meg?? Én nézem de nem találom az Assign.között sem

-
SkyS1gn
félisten
válasz
gali777
üzenetére
Ahhoz semmi köze, írták is hogy a patch felkészülés is egyben a SA-ra, de hogy mikor...
Az új OP Firestorm egyre jobban bejön, a régi nemtetszett, de most mindenhol füst, tűz, komor az egész... igen faszán néz ki.
(#33691) r-chee
Mindíg úgy megy az easteregg felfedezés hogy kitúrnak valami hangot a fájlokból aztán rátalálnak hogy triggereljék ingame 
-
gali777
őstag
China rising megjelenés előtt mennyivel kerültek bele a játékba a fegyverek? Mert akkor kb meg lehetne tippelni mikor jön a SA.

-
Snip3r_HUN
addikt

-
SkyS1gn
félisten
-
sensejke
aktív tag
AS VAl nagyon OP!
-
Patch javított vmit a grafikán multiba? Vagy csak nekem tűnik szebbnek?
(#33679) Cris99 Aham, akkor jó még a szemem.

-
Kevin's
senior tag
válasz
pilu85
üzenetére
Ha Nvidia kártyád van rakd fel a 334.67 drivert és a hangprobléma megszűnik, ha pedig AMD kártyád van akkor passz

Egy kis off : Na ezért nem veszek AMD-t... Nvidia kártyával minden tökéletes még a hang is..
AMD esetében mindig csak a szívás van... Mantle ide vagy oda 
(#33679) Cris99 : Csak vicc volt

-
SkyS1gn
félisten
Terry Makedon @CatalystMaker 2 ó
We are currently hard at work trying to resolve an install issue with Catalyst 14.1 beta. Based on this I am guessing it wont be ready today
Simon @Civrock 2 ó
@CatalystMaker What are the chances of a weekend release?
Terry Makedon @CatalystMaker 9 p
@Civrock It is possible. Engineers and QA are working on it all weekend if needed. Hate to use a cliche but it will be ready when its ready
-
Mappa
addikt
Nagyon fasza most ott tartunk mint a legelső patch-nél bf4-exe leállás.

fagyás oka: ha rá spawnolunk squad társunkra - aki járműben ül egyből kifagy, vagy ha beülünk mellé szintén.
-
aizen92
addikt
a magnumhoz a 3x scope-ot hogy lehet unlockolni? valami veteran item kell vagy mi?
-
pilu85
őstag
a hang mikor fog megjavulni?
-
raubisoda
senior tag
Amúgy ez a kedvenc oldalam.Itt aztán minden van pff....

-
raubisoda
senior tag
Lehet elkéstem de ezt láttátok már?
AMD Mantle driver 13.350 (Toshiba)

-
lotTóni
tag
NoSkill,no life,no problem...1230 óra..

Kissé meguntam mára a campereket.Elképesztő,hogy alig van olyan szeró,ahol ne lenne egy raklappal.Mindegy,hogy CQ,DOM,TDM..
-
glspeter1
őstag
Feltettem a 3-at is, megnéztem annál is dobálja-e a dx hibákat és igen.
Hát ez még is micsoda ?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
isizakhi03
üzenetére
Én Catalyst uninstallerrel szoktam, ezek a registry szarok csak összekeverik a gépet, sose volt bajom eddíg sem!

-
-
hepa
csendes tag
válasz
Peetyaa
üzenetére
Ezzel próbáld meg letörölni a drivert:
[Display Driver Uninstaller] -
Peetyaa
tag
Sziasztok!
Második napja nem tudok játszani, szóval jól jönne egy kis segítség.
13.12 WHQL driver van telepítve, de az a szar azt írja a Catalyst verzióra hogy 13.11
Elindítom bf4-et, egyből ki írja hogy frissítsem 13.12-re, betölt a játék de még deploy-olni sem tudok...
Catalyst letöröltem már 5ször, feltelepítettem 10szer, de ugyan az.
Volt valakinek hasonló problémája?
-
Mappa
addikt
2 óra gamma után befutott egy bf4.exe működése leállt.

-
afrojack1
senior tag
Ismeritek nekrokrim-t yt videós?
Ha nem keressétek meg és nézzétek meg a bf4 barátok közt összes részét besz*rás
-
Whysperer
addikt
-
aizen92
addikt
válasz
afrojack1
üzenetére
holy shit. na ezek tudnak valamit az biztos. nagyon durva

-amúgy az a vicc, hogy engem ilyen szituációban mint pl a tankosrész: vagy 6 rpg kiszed, egy tonna C4 bike etc....
sose értettem, hogy tudnak felmenni olyan szerókra ami tele van noobokkal? 30 embert kinyír és max 5 rpg/straw ment felé-az a jetes kill nagyon kemény

-
Kevin's
senior tag
válasz
Raidon
üzenetére
A laggot a mantle sem fogja megoldani
A pingeddel kezdjél vmit az segíteni fog .... 
Más: Az as-val fegyvert hogyan lehet feloldani
Lenyomtam 45 perc helit meg szereztem egy csomó ribbon-t(hála noob szervernek
) és jármű javítás is megvolt 25x ribbont kaptam még se kaptam meg a fegyvert... Miért 
-
Raidon
őstag
Johetne mar a Mantle mert az uj patch el meg a 13.12 vel eleg szarul megy a game eddig nem laggolt most igen....
-
afrojack1
senior tag
Ezek buzik!!!
[link] -
JamesHun
addikt
mi a szent szarért nem lehet már kiadni ezt a vacak drivert, ha már a dice részéről kijött amire vártunk
már 24 óra eltelt a patcheléstől.
és mivel 24 órás exkluzivitás lesz a sajtósoknak, remélem nem azt jelenti, hogy max vasárnap adják ki, vagy hétfőn -
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A fejlesztőknek meg üzenjük, az összes hibáért: SZLAMB.
-
urbi73
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Inkább úgy mondanám hogy rákényszerít . A tegnapi patch - et , ha akartad ha nem le kellett tölteni . Na azóta még a hang is xarakodik , az amúgy is hibáktól hemzsegő játékban . Egy majd három hónapja megjelent " kész " játékkal ne keljen már szenvedni .
-
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
De hát a mantle még nem is megy
Nincs is hozzá még driver. Most is dx-be fut... 
Vagy közben jött volna a driver? Lemaradtam róla? -
urbi73
senior tag
válasz
kengyel
üzenetére
Ezt már reggel kérdeztem , mert hang az elég érdekes lett nálam is . Fegyver hang az konkrétan eltűnt , a környezeti zaj az meg megvan . Ezzel a játékkal tényleg csak a probléma van . Hagyták volna már úgy ahogy volt , legalább már valamilyen szinten lehetett vele játszani . Erőltetik ezt a Mantle xart a pofánkba .
-
isizakhi03
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Félkészen? Szerintem örültünk volna, ha félkészen adják ki. Kiadás pillanatában egy gyenge ALPHA verziónak felelt meg. Nem kiadásra szánt verziónak
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hat azalapjan, hogy ennyi gepen tudjak tesztelni / szoval teszteljuk mi.../ es latjak a hibakat, ezt, ha nyaron adtak volna is ki ,se lenne tokeletes.
-
gyuromoj
veterán
Nem mértem FPS-t, de szemmel láthatóan folyamatosabb a játék.
Remélem majd az új driver még javít rajta és akkor elégedett leszek. -
Jani18
aktív tag
Na megint az utolsó simításokat végzik mint tegnap.

5 perce írták: Mantle Update: Our driver team is still working on putting the final touches on the Catalyst 14.1 Beta. We will keep you updated on our progress. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Tegnap este még volt hangom a játékban. Most viszont megint nincs

Valakinek esetleg ötlet, vagy másnál is van ez a hiba ?
-
csab1
csendes tag
i5 4670k-val és egy 7850-es karival fog javulást hozni?

-
TTomax
félisten
válasz
yodamester10
üzenetére
Mert ultrán 200%al igen jól jön plusz 50% a monitorom miatt...az olyankor éppen nem mindegy hogy 55 vagy80 fps elöbbi darabos,utobbi sima mint a vaj.
-
Kevin's
senior tag
válasz
pendre54
üzenetére
Nekem Fx 8350 procim van és nálam legalább 60% *os javulás lett egy GTX 770 Phantom 4Gb társaságában 8Gb rammal ...Szerintem a régebbi CPU-k esetében kár is ezzel mókolni

Mert akinek növekedés volt azoknak vagy HT-s intel CPU-ja volt vagy FX-es 8magos ... eddig nem olvastam olyan hsz-t ahol 4magos CPU val növekedett volna csak rosszabb lett...

-
Olympos
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Ki van írva: mind a *Magyar szervelista oldalán, mind pedig a Battlelogon.
(*Itt még r-chee nem frissítette az új címet, ami tegnap óta változott.)Vagy mire gondolsz?
(A szerver nevébe nem akarom belecsempészni, elég, ha a "Preset" alatt látszik.) -
Laraxior
titán
válasz
yodamester10
üzenetére
Ide hiába üzensz... oda kellene írni, az adminnak, vagy a szerverhez, vagy a battlereporthoz.
-
Üdv!
Tapasztalatom a mókolással kapcsolatban, egy Phenom II X4 945-ös proci, és egy HD 7770-es OC-s VGA-val, minden más a profilomban. A mókolás előtt mindent hight-ra lőttem be, felmentem a T-55-ös bontó pályára, mert nálam itt valamiért elég röcögösen futott a játék korábban is, alacsonyabb beállításon. A szerver 48 fős, tele volt, olyan 28-35 fps értékek voltak, eléggé játszhatatlan. Utánna kiléptem, mókolás meglépve, természetesen a 4 magos procinak megfelelő értéket beírva, majd vissza ugyanarra a szerverre, még szerencsére ugyanaz a pálya volt, és az égegyadta világon semmi javulást nem tapasztaltam.
Végig csináltam egy ultra beállítással is, gondoltam hátha, de sajna csak diavetítés lett 12-15 fps-el.
Na szóval, ennyi a tapasztalat egy AMD-s procival. -
kriszpontaz
veterán
válasz
yodamester10
üzenetére
Mert 400 FPS-nél 3X akkorát ugrasz és levegőben fordulásból beadja a fejest sniperrel
. Azért 
-
Sondi1986
addikt
válasz
yodamester10
üzenetére
Mert a négerek álma hogy 25-ről 30-as legyen.

-
yodamester10
őstag
TTomax nem értem TE minek állítgatsz ilyet mikor 3770K + 780Ti vel nyomod?E-pénisz növelés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindíg úgy megy az easteregg felfedezés hogy kitúrnak valami hangot a fájlokból aztán rátalálnak hogy triggereljék ingame 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

AMD esetében mindig csak a szívás van... Mantle ide vagy oda

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-01/31/429691_utbyqmgelr1jnpph_bf4_2014-01-31_17-00-24-811.jpg)