- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
válasz lofagi #16911 üzenetére
sc2, diablo3, igaz hogy voltak szerver problémák diablónál induláskor, de az érthető volt mivel több mint 10 év telt el a 2rész után. Blizznál nem tudok ilyen bugokról. AZ általam említett mind két játékkal kiadásakor kezdtem el játszani.
Nem is értem mit vártok ilyen Dicen féle EA-s sz*rtól, persze ettől függetlenül jó játék, meg meg is veszemKülönben meg tényleg be lehetne már fejezni a vinnyogást erről, mert unalmas ezt olvasni, tény hogy idegesítő a dolog ,de valami moderátor rendet tehetne már.
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz busman #17894 üzenetére
vagy fakockát is akár
-
Ybron
senior tag
válasz tgulyas #18143 üzenetére
Hát igen... Általában, akik csak serilat árulgatnak, hadrverapró, azoknak a nagy részük így szerzi meg (vagy másféleképpen, de nem tisztán) és itt vagy máshol szépen eladja.
szerk: most olvasom devilinsid3 hsz-át, vagy pedig így próbálnak hozzájutni, persze nem rád értem, vagy bárki másra itt, ez csak spekuláció
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz ujlakany1993 #18244 üzenetére
Elmondanám, hogy én még egyikkel se játszottam és ugyan úgy fikáztam a BF4-et csak más miatt.
Különben sem csak a futáson van a hangsúly, az egész egy kalap... -
Ybron
senior tag
válasz ujlakany1993 #18248 üzenetére
Ebben igazad van, mindenkinek más a stílusa.
-
Ybron
senior tag
A múltkorában rábukkantam egy ilyen összesített listára ahol batlelog nevek szerepeltek, tudná nekem valaki linkelni legyen szíves, felvennék pár emberkét, hogy legyen kivel ökörködni
szerk:
köszöntem lofagi , renard, Lavidaloka[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Felvettem mindenkit akit lehetett
iNWhiT néven. -
Ybron
senior tag
Jól kezdődik számomra a multi, most próbáltam volna ki először, erre:
ERROR
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iNWhiT' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz ujlakany1993 #18893 üzenetére
Ha azt vesszük már megszoktam, mert amennyit olvasgattam a hibákról nap mint nap tudtam hogy mire számíthatok.
-
Ybron
senior tag
válasz ujlakany1993 #18899 üzenetére
Nekem ezt mondhatod, számomra ez még kínai, nem játszottam csak bf2-vel az is kezdetekkor. Szóval az ilyen dolgok egyelőre nem fognak meghatni még
-
Ybron
senior tag
válasz front3r #18894 üzenetére
Elméletileg újra raktam, de ugyan úgy kapom ezt a hibát, még szenvedek vele egy kicsit.
ujlakany1993: Nekem elsőnek a játék megismerése a cél, nem akarok eleinte ezzel foglalkozni ,de a későbbiekben sem tervezem, csak szórakozni szeretnék... bár ennyi hibával úgy látom nem lesz egyszerű
-
Ybron
senior tag
-
Ybron
senior tag
Elkezdtem multizni... mit mondjak, így kezdésnek elég szarul ment.
Annyiból állt a játékom, hogy általában csak olyanokat öltem akik nekem háttal volt, viszont esetek 90%-ban engem is így nyírnak ki. Másik dolog hogy sose veszem észre az ellenséget .
A szemtől szembeni küzdelmeket 60%-ban én nyertem.
Reménykedek hogy belejövök, hozzá kell szoknom hogy itt mindig a semmiből lő le valaki, persze ez az én hibám is, én mindig rohanok előre, hozzászoktam lehet cs-hez, meg annak idején unreal tournament-eztem is, de ott jobban ment még kezdőként is és jobban is élveztem. -
Ybron
senior tag
Dettó.
Az nekem is megfordult a fejembe hogy ez nem az én játékom, de úgy vagyok vele hogy adok még neki esélyt mivel én most játszok először BF4-el. Eddig csak CS-ztem, meg UT-ztem multiba, így próbálom fogni valamire hogy miért nem megy
Még azt szeretem a tiédet kiegészítve, hogy sprintelek egy fedezékhez, elbújok, várok egy kicsit, körülnézek hogy van-e valami, látom hogy tiszta minden elindulok erre a semmiből ott van 2 emberke.
A kedvencem mikor még a tankot se veszem észre és 3km-ről egy olyan fedezékből kilő amit még 2 épület takar. -
Ybron
senior tag
A fegyver pontossága miben nyilvánul meg. Kb 10-15%-os +pontosság már érzékelhető?
Vagy inkább a stabilitás ami kicsit több mint 20%, mert ahhoz hogy pontos legyen a fegyver kell az is hogy stabil legyen, vagy ez egyén függő inkább? Arra gondoltam a pontosságnál, hogy ha egy céltábla közepére lövök, akkor annak a közepétől kb 1cm-re fog arrébb menni, gondolom ez függ a távolságtól is, minél távolabb vagyok nyilván annál pontatlanabb a fegyver, meg én -
Ybron
senior tag
Nekem minden okés volt.
Gyufaaa: engem eddig kb 1x dobott ki ezzel a hibával szerencsére.
Rájöttem hogy nekem a rush mod való, legalább is ebben bírtam a legjobban érvényesülni ha a statokat nézzük.
A jellemző az 1/7, vagy 5/15 volt, itt bírtam hozni 12/13-at, persze letett volna jobb is, csak még sokat bénázok. -
Ybron
senior tag
válasz Dexter-2000 #20255 üzenetére
Nekem tetszik, jó nyomod. Bár csak a helit én is így tudnám irányítani.
-
Ybron
senior tag
válasz Töki bácsi #20577 üzenetére
Multiplayer fül és ott lesz hogy test range, én tegnap ott gyakoroltam.
nanorambo eddig nekem se sikerült neki, először elkezdte, aztán 12%-nál megállt. Utána újraindítottam, akkor még valami hibaüzenetet is kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz ujlakany1993 #20726 üzenetére
Na ne máaá, ugye ezt te sem gondoltad komolyan... az sokkal igényesebb munkát végezne
-
Ybron
senior tag
No, végül csak sikerült letöltenie a patch-et 2 óra nehéz küzdelem árán.
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Nálam is előjön ez a elhomályosodásos anomália.
Valamint patch óta egyre többször lép ki exe hibával.
Van olyan ha beszállok helibe, vagy vadászgépbe rángatja magától a gépet, eddig nem volt, nem tudom mi akarna ez lenni, talán turbulencia
Meg nem tudom hogy ez hiba-e, de nekem már volt olyan hogy ellenséget csapattárként jelölte meg(feje fölött színkód) aztán mikor lelőtt persze átváltott, de lehet csak én vagyok tudatlan ezzel kapcsolatba. -
Ybron
senior tag
Ezt nem értem hogy jön ide?
Gondolom nálad is ez jön elő mikor párás időben sétálsz...
Különben bármikor előjön, független az időjárástól, nálam napsütésben és operation locker-n is előjött.
Pláne hogy eddig nem volt patch óta meg van, nem hinném hogy ez hírtelen eszükbe jutott hogy ez mekkora királyság lenne berakni hogy ha esik akkor az idő párás és elhomályosodik néha a kép, ezt te sem gondoltad komolyan ugye?[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Ok
Valójában nem tudom eldönteni miért van ez, talán gép függő vagy beállítás, mert egyeseknél nem jön elő semmi, másoknál meg még annál is több.
Érdekes, hogy patch előtt nekem jobb volt a játék, míg másoknak nem ,de most fordult a kocka, valakinél jobb lett, de nálam rosszabb. -
Ybron
senior tag
zack: téged nem vágott ki a szerver, engem percenként...
Csak keresem hogy most nálam van a hiba vagy tényleg ennyire sz*r most.[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz Liquidator #21404 üzenetére
Az szép, 88 órát tölteni a tankban
Járművek nélkül is ennyire jó vagy?(#21413)sittes79:
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
válasz BlessedElroy #21415 üzenetére
Végül is ezért jó ez a játék, mert mindenki megtalálhatja a neki megfelelő játékstílust. Földön, vízben, levegőben.
Én úgy vagyok vele hogy mindent játszok, hav an jármű a deponál akkor beugrok és azzal nyomulok, ha pedig nincs, akkor kilépek a játékból na jó nem, most recon-t akarom kimaxolni. Assaultal kezdtem, meg közben ugye a járműveket is viszem, nem egyszerű, rendesen halok, főlek így hogy egyáltalán nem játszottam ilyen játékokkal az elmúlt 10 évben. -
Ybron
senior tag
válasz kissadam22 #21614 üzenetére
Én is, de úgy felhúzott most, soha nem toltam eddig ilyen jó 15/44 stat, tankkal aprítottam, erre kivág
-
Ybron
senior tag
Egyébként ilyenkor mikor kivág a játék mindenféle hibaüzenet nélkül nem kerül az ottani statom jóváírásra.
Azért hogy így el lett kurva, valamivel engesztelhetnék a népet, mert ez most így egy kalap kakika, bár nem tartom valószínűnek hogy érdekli is őket mi mit gondolunk.Szerk: ujlakany1993: ez nyilvánvaló dolog
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest