Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Jövőhéttől szeretnék megválni a BF4től(+premium valamint BF3+Premium) ára: 12e
Akit érdekel privát!Remélem lehet ide irni ilyet is

-
kisza25
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
elég érdekes a játék motorja meg kell találni az egyensúlyt, pl lowon sincs több FPS-m mint mediumon, highon van a legstabilabb FPS, de úgy van pár zavaró effekt, sok kísérletezés kellett mire kitapasztaltam, most átlag 80 min65 max120, majdnem minden high,
effect quality pproces low
látótáv ultra -
aerosmith
őstag
Sziasztok ez a Battlefield 4 PH!-s játékosnévsor és magyar szerverlista hogyan működik?
Aki oda fel van iratkozva azt originen bejelölhetem és felvesz?
-
-
aizen92
addikt
válasz
barack1997
üzenetére
Vagy a jutifalat

Btw. Véleményem szerint kétlem hogy ebből lesz second assault 14-én... már rég promóznák és nyomnák le a torkunkon hogy ez ilyen jó lesz egy hét múlva ...
-
Def26
félisten
válasz
barack1997
üzenetére
Ha szar a ping akkor (mint a mobil térerő) csak 1 pálcika jel van. Jó ping -nél minden pálcika jelen van.
-
barack1997
senior tag
PS4-en a szerverkeresőnél a ping pálcikáknak kicsi pingnél maxon kell vagy minimumon kell lennie ?
-
Csabroncka
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Többek válaszára és sipax-nak is!
Ti ezt tapasztaltátok ezzel a motorral? Minél lejjebb tolod a grafikai beállításokat annál jobban terheli a procit. Még egyszer mondom halvány lila gőzöm nem volt, hogy miért akadt, NEM LAGGolt akadt CPU 80-90%, VGA 60-70%! Lehet magyarázni, hogy elég kell hogy legyen, azért annyira nem vagyok amatőr, hogy a gépbeállítás miatt vérzett el a játék alatt! Minden problémám megoldódott az I7-tel, csak a bugok maradtak...
-
Stunts666
őstag
Szerintem nem mindent a videókártya számol egy játékban. Tehát hiába játszol maxon egy videókártyával, ha jön egy cpu-t jobban használó esemény, pl összedől a shanghai torony. Én vigan játszom az i5-el, mig más az i3-al beszaggat, mert nem tudja elvégezni a proci a számitásokat.
Mindenki azt, hajtogatja, hogy a VGA a lényeg, de mégsem a VGA számolja az összes feladatot a játékban. Vagy megint többet ittam a kelleténél?
-
ACE-
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Kicsi ellentmondás van a mondatodban. Ha kihajt egy proci egy videó kareszt, akkor vehetsz bármilyen nagyobb procit, jelentős FPS növekedést nem fog jelenteni. Ha nem hajtja ki akkor a videókaresz nem tudja a full teljesítményét leadni, miközben a proci 100%-on dolgozik, na akkor érdemes másik procit venni.
-
Trevi
tag
-
Atla
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A balance nem nézi azt hogy te nyerésre állsz vagy sem, hanem aki utoljára belépett azt dobálgatja.
-
yodamester10
őstag
Ez egy új szokás az IRAM szerveren,hogy nyerésre állunk és át dob a balance????
-
Stunts666
őstag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Ezt nem értem. 670 mellett akadásaid voltak. Gondolom CPU limit miatt. Viszont azt mondod, hogy erősebb kártya kellett volna? Szvsz a minimum fps függ a proci teljesitményétől. Tehát hiába hajtaná ki neki az fx8120 a 280x-et, ha annyira leesne az fps-e a proci miatt, hogy elátkozná a kártyát. Miközben egy erősebb procival semmi baja nem lenne.
-
válasz
Csabroncka
üzenetére
Azért ez barokkos túlzás.
3.3 és 4.3 ghz között azért észre lehet venni a különbséget.
Mondom ezt úgy, hogy egy ideje (mióta keveset játszok) én is alapon járatom, de sokáig én is 4,3 ghz-en toltam neki és soha semmilyen akadást nem láttam még, semmilyen körülmények között.
-
aizen92
addikt
-
Csabroncka
addikt
válasz
Whysperer
üzenetére
Elárulom neked, hogy lókakit ér ha megtéped a 2500K-t. Nekem 4,3 Ghz mellett olyan akadásaim voltak (gtx 670 mellett), hogy csak na. Minimum 680 vagy 79XX kellett volna mellé.
Nekem a HT hatalmasat dobott FPS-ben és az akadás megszűnt (i7 3770), ilyen észrevehető különbség jött ki, amikor 2600K-val próbáltam a játékot. Más dolog de (ilyenekért megköveznek) hogy PCI-E 3.0-ás kártyát jobb ezt támogató CPU-val hajtani terhelést adó játékok esetén!
-
-
Whysperer
addikt
válasz
Foxmulder89
üzenetére
de a 270x nem is 2 gigával van csak hanem 4 gigával is mint ez az MSI is [link] hanem
(#30833) NetTom Értem köszönöm szépen! csak Én úgy vagyok vele ,hogy az a plusz 30000 2 felnőtt repülő jegy Barcelonaba érted mire gondolok ! 8) amúgy tényleg 8)
(#30837) pilu85 Csak mert ezen a 4 gigás MSI-n töröm a fejemet!
-
M@rdel
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szerintem amikor elindul az animáciő akkor már menthetetlen az ember!
Max van egy másodperce a kívülállónak beavatkozni.
De ez a legkissebb gond a játékban! :-)A fentebb kérdezett problémámra nem tudtok valami megoldást?
-
-
TomDog
tag
Sziasztok!
A hardcore kedvelőinek ajánlanák egy új Magyar szervert[link]
Egyenlőre conqest large módban fut de az üzemeltető nyitott a változtatásra.
-
Atla
senior tag
Nem akarok flame háborút indítani, de tényleg ott tartunk, hogy lassan a négy mag is kevés.A Mantle után ez mégjobban ki fog jönni.
-
dupladé.
csendes tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
nem tudom nálam ez egyelőre furcsa anomália. én lőttem már le másról késelőt legalábbis nagyon olyan volt mintha késelné a csapattársam és túlélte viszont róla is lőtték már le és engem megölt a "semmi"
-
M@rdel
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Igen ez így van!

Mivel párszor már késeltem így, engem nem zavar!
-
pohár
félisten
baj lesz gyerekek, sok az off...
-
Foxmulder89
senior tag
Csak én láttam úgy, hogy a késelőt nem lehet lelőni amíg nem fejezi be az animációt?

-
Olympos
senior tag
válasz
Kevin's
üzenetére
"Az i5 2500K már kevés egy 280X hez ! Egyik haverom is le cserélte i5 4570K ra és az már ki tudja hajtani
"Iiiiggeeeen?

Akkor nekem minden nap a Jézuska hozza az i5-2320 + 280x párosításomhoz, Full HD, Ultra (4x MsAA) felbontáshoz a stabil 60 FPS-t? ... teli szerverknél CQ-L pályákon.(Paracelen van hogy leesik 50-re, máshol felmegy 120-ig is.)
...de neeeem, nem "hajtja ki" (CPU: 80-88%, GPU: 99%), de ne érdeklejen....vegyél 4570K-t, sőt, jobbat-jobbat!

-
M@rdel
őstag
Ellehet valahogy a katonák feje felett lévő felíratott, eltüntetni, hogy csak az legyen ott, hogy barát vagy ellenség?
Amikor csapatban támadunk sokszor eltűnik az enemy a sajátok között!
És mindig engem lőnek le!
Bocs ha vót má! -
dupladé.
csendes tag
ezt biztos hogy nem az off topicba kéne?

-
emiki6
veterán
Hány GHz-en az a legfőbb kérdés. 4,5-ön szerintem igen. Persze az is kérdés, hogy hány FPS-t akarsz. 120-hoz talán még a 4770K is kevés tuningolva. Ki tudja...
Minden csak nézőpont kérdése. Tedd fel még egyszer a kérdést kicsit bővebben. Szerintem 4,5 GHz-en kihajtja és meg is lesz a 60-72 fps-ed.
(#30844) pilu85: Nem véletlen.

-
X Factor
addikt
válasz
Kevin's
üzenetére
Ezt ugye nem mondod komolyan, ráadásul úgy h. a 2 cpu közt clock to clock alig van különbség, főleg játékokban...
A K-s verzióból ítélve meg gondolom mindegyik 4ghz+ megy, tehát azt feltételezve h. nem 1024*768 low beállításokkal játszik, bőven ki hajt az bármilyen single gpu-s vga-t.
-
-
Frozzy
őstag
ez a felhő adatok szinkronizálása szolgál valami célt?
gond ha pl kikapcsolom ?
-
-
-
Stunts666
őstag
válasz
Whysperer
üzenetére
En 280x-et vennek. En is a 7950et vettem a 7870 helyett. Hiaba mondtak, hogy ha tuningolod, akkor veri a 7950et, viszont a 7950et is lehet huzni. Ha megengedheted magadnak, akkor 280x, mivel sebessegbol sosem eleg. Egy ideig nem lesz gondod.
Ha nem hajtana ki, akkor a procit dobd ki a kukaba es vegyel intelt. XD
Szerk.: ugy nez ki, hogy hulyeseget irtam. Neztem tesztet es ha igaz, hogy a 8150 gyengebb (szamokalapjan gondolom, hogy a 8120 meg rosszabb), mint egy i3as, akkor felejtsd el a 280xet.
-
Atla
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a processzor kihajtja szerintetek a 280X-et?
-
Laraxior
titán
Én a minap rápillantottam a ramhasználatra, valami 7500MB volt a teljes rendszer memóriahasználata

Azért elég durva, abból a játék szippantott magának 2GB-ot. Gondolom a Mozilla is kb 1GB, de azért ram sosem árt ha van... attól nem kell félni, ha túl sok van, ártani nem árt
-
válasz
Whysperer
üzenetére
Igaz én i5 2500k procival és 8GB -al tolom egy 7870-el néha... de szerintem a procid elég kell legyen neked is alá.
Ha az AA-ról hajlandó vagy lemondani (ami amugyis fölösleges multi alatt nem ezt nézed), akkor bőven jó a 270X is.Viszont tekintve hogy szerintem jó 1 évig kb semmi új VGA nem jön ki, ezért időtállóbb venni most egy 280X-et hosszabb távra is...

Alapvetően 280X-el tolom amugy főleg a fenti gép csak vidéki... és ezzel viszont semmilyen kompromisszumot nem kell kötni semmiben.

-
Whysperer
addikt
Sziasztok van itt olyan ember akinek hasonló configja van ,hogy FX 8120 4,2 GHZ-en 16 Gb ram(tudom nem játék miatt van 16 GB) . Viszont most vga-t nézegetek és nem fogok 100 ezret adni viszont ami tetszik is az a 270x vagy 280x viszont,ha elég a bf4-re a a 270x akkor az is elég lenne nekem mert a 6850-el is full hd-ba megy a bf4 !!! szóval valaki hasonló config amiben 270x van? Vélemény?
-
mcwolf79
veterán
válasz
DieHard
üzenetére
Ha már BF4 topicban vagyunk:
[Eszerint] a 290X gyorsabb a 780 Ti-nél, valszeg olcsóbb is.
Valszeg a Mantle is dob rá majd pár fps-t. Miért nem AMD-t veszel? 1 kártyával semmi baj nincs . Én mióta kijött, 2-szer kaptad RSOD-et, ezt leszámítva (azon kívül ami NV-n is van) semmi baj nincs vele. -
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Év végén megvettem a BF4-et és olyan gondom van vele hogy kb 30 perc játék után kifagy.
Teljesen, Csak restart segít.
(Bf3 fut tökéletesen sokáig.)
Grafikai beállítás próbáltam változtatni low,mid,high de nem számított.
Fraps-sal néztem az FPS-, stabil 40 FPs volt (mid) majd lement párszor 0-ra majd ott maradt.
Konfignak elvileg bírnia kéne:
ASROCK M3A770DE + SAPPHIRE HD5850 + Kingston 2*4Gb + AMD Phenom II X4Segítséget előre is köszi.
-
DieHard
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Na ezt láttátok már ? Battlefield 4 Mantle 45%+ Ha ezek a tesztek igazak akkor váltok AMD re és megy a levesbe az Nvidia

-
-
törölt tag
Nem kaptam meg a prémium januári gold battlepack-omat.Szépen futott az itemnél a visszaszámlálás és amikor lejárt egy nagy semmi jelent meg az opciónál.Már írtam az ENSZ főtitkárának,a NATO főtitkárának,már csak Ti segíthettek,azt a 7 százát

Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerinted nem bosszantott?