Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
fornettisuti #101569 üzenetére
Mert
csirkesz@r
-ral még nem találkoztál. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Laraxior #101428 üzenetére
Ezt mi anno tankokkal 10 perc alatt megoldottuk
De jó is volt amikor megindult a banda
.
Ez a videó se kutya. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Enigma1945 #100617 üzenetére
Nem valami mókolt BIOS van rajta? Lehet érdemes lenne újraflashelni.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Enigma1945 #100598 üzenetére
Ha hibás lenne a kártya, akkor crash-elnél össze vissza, vagy jönnének a pöttyök, csíkok, rendellenes működés. Szerintem simán a Win a ludas. Egy Win10 installt megérne. Akkor már fel tudnád tenni a legújabb radeon drivert is. Vagy esetleg egy újrapasztázást megérne. Lehet simán túlmelegszik mert ki van száradva a gyári paszta.
Mondjuk lehet ha anno nem szedem szét a HD7950-em lehet még mindig menne mert 1 hónapra az újrapasztázás után elhasalt, pedig a hőfokok rendben voltak, a GPU bedobta a törcsit.
Lásd: képek -
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Enigma1945 #100587 üzenetére
A Windows 8, 8.1 már nem támogatott Oprendszer driver téren. Tegyél fel egy 10-est.
(#100592) vtomi2: ezt honnan látod? A képek szerint is @X16-ban megy. Az utána lévő szám a PCIe power state.
-
kriszpontaz
veterán
Regisztrációs adatbázis hiba. Keress vissza a topikban a megoldásra.
[link]
Az utolsó 2 (3) dlc nincs benne a linkben, de értelemszerűen:
Xpack0 = Second Assault
Xpack1 = China Rising
Xpack2 = Naval Strike
Xpack3 = Dragon's Teeth
Xpack4 =
Xpack5 =
Xpack6 =
A 3 utolsó nem tudom hogy megy sorrendben de volt egy Night Operations, + Community Operations, + még valami, de ezeket "meg kell venni" a storeban. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Tav-Csoves #99883 üzenetére
3D Connexion eszközök is okozhatnak ilyet (kontrollerként érzi a BF) vagy simán ha kontroller van csatlakoztatva.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Astroboy #98970 üzenetére
Nem szoktam használni a lövésmód váltót...de sajnos nem, nem nyomtam meg. Sokszor tényleg nem lő, olyan mintha az egér gombja egyszerűen nem működne, pedig dedikált portban van, lehet hogy az 1000 Hz mintavétel sok neki. Majd egyszer visszaállítom 500 Hz-re ha lesz időm tesztelni. Viszont nem mindig jön elő, tök random. Lehet amúgy szerverfüggő is és pont akkor adatvesztésem van és úgy érzékeli a játék hogy egyszer nyomtam le a gombot, de ez csak tipp. Az is lehet hogy piszkos a mikrokapcsoló, és esetenként nem érintkezik rendesen, mert más játékokban is előfordult már.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Kupázzatok PS4-en.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kisza25 #96798 üzenetére
Nálam nem látta telepítettnek a BF4-et. Leellenőriztem hogy arra a mappára mutat-e az alapértelmezett telepítési hely, és rányomtam a letöltésre. Abban a pillanatban 85%-ra ugrott, és leszedett 3GB-ot kb.
A játékot elindítva meg elém tolt egy ablakot, amiben felsorolta, milyen DLC-k vannak aktiválva. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Enigma1945 #96741 üzenetére
Elindítod a játékot, és olyan menüvel indul majdnem mint a BF1. A játékok közt átjárásod van és igen, van szerver kereső (konzolokhoz hasonló).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
ASDGamer #96491 üzenetére
Mondjuk szerintem annyi hogy ez is az NV-féle Optimus szoftverrel kapcsolja át az Intel HD Grafikus Lassító ™ -t NV-re.
A Driver profilokban a BF4-re állítsd át fixen külső GPU-ra, különben előfordul, hogy a HD Graphics-on fut.(#96493) gyiku: má meg se ismerlek, hova lett a fejed? Az is lassít, de abban a HD a király.
A Ryzen-t megvetted má? -
kriszpontaz
veterán
Ma jött az email hogy kora tavasszal érkezik az új UI a BF4-be is. Remélem még nem volt.
The New Battlefield™ User Interface is Making Its Way to Battlefield 4 for PC
Dear Battlefield 4 player,An important change is coming to your Battlefield 4 experience for PC. The new Battlefield user interface will be introduced for PC players in early Spring, 2017. This UI provides a more intuitive and centralized experience for all your Battlefield games. Changes include:
• Functionality for squad creation before you enter a match
• A recommendation engine to suggest relevant maps, modes, and more
• A unified user interface allowing you to launch Battlefield 1 from your Battlefield 4 client (if you own both games)
Note that Battlelog will still be available on battlelog.battlefield.com/bf4 after this new UI is rolled out.
MANDATORY CONTENT UPDATES REQUIRED TO PLAY BATTLEFIELD 4 GAMES. CONTENT UPDATES AND DOWNLOADS MAY INCUR BANDWIDTH USAGE CHARGES.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
fornettisuti #94899 üzenetére
Nemsokára erre is az vár szerintem.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
guftabi96 #94581 üzenetére
Na ezért várok ki, és nem rohanok a többiek után mint a birka (nem rád értettem) és veszem meg csak azért mert más be van sózva, jó lesz ez nekem féláron is, tökre ráérek, remélem addig balanszolgatják a dolgokat és rendbe teszik a hibákat, de ugye azt tudjuk, minimum 1 év. A vicc az, hogy már akciózgatják 11K-ért.
Amíg a sniperekkel nem kezdenek valamit, addig nem veszem meg az tuti. Egy az egyben igaz a kempelés amit írtál, már a BETA alatt is ez ment. Amúgy végre egy ember aki a hibákat is látja. -
kriszpontaz
veterán
válasz
prokxy #94254 üzenetére
3-4 hete voltam fent pontosabban. Nem érek rá. Akkor voltam fent utoljára.
Nem kötözködöm, de nagyon jól tudod, hogy a röhögés tárgya az, amikor más gyerekes hülyeségéből, vagy okoskodásából (pl.: Spectator nem mutat mindent, de egyből fújják a vakot, és a vicc az hogy ezt még egy mezei játékos is tudja) kell vérre menő vitát vívni, és "megvédeni" az ismerősödet. Megvédeni, de mitől? Mert valaki állít egy hülyeséget a többi meg megy utána? Most komolyan srácok.
Érdekellentétek mindig vannak, de ha valaki állandóan a belekötni valót keresi egy meccs után, az minek játszik? Ezért kár szervezni ilyen összeröffenéseket, mindig csak a vita van belőle a fórumon, olvass vissza.
Nem szándékozom tovább húzni ezt mert nincs értelme, szerintem hagyjuk mára, de ezt mindenkitől kérem. -
kriszpontaz
veterán
válasz
Prosector #94223 üzenetére
Amugy a profilod elnezve te sem vagy az a kurva ász jatekos, szal nem tudom mire fel nezed le annyira a dolgot.
Sajnálom hogy a Skillem, K/D-m vagy a Statom nem ütötte meg a WARozós játékosok színvonalát a szemedben, de pont leszarom amúgy hogy a Stat oldal mit mutat, nyugodtan vonjál le következtetéseket ebből mekkora antiász vagyok. Akikkel játszottam, tudják miben vagyok jó és miben szar. Nincs szükségem rá hogy ilyen pávamérkőzéseken bizonygassak.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
mackosajt #93955 üzenetére
Azt nem vették még észre hogy a Spectator mód csúszik az élő játékhoz képest? Marhára nem biztos hogy az történik amit látnak. A BF4 meg tele van BUG-al.
Egy példa: Prokxy mellett ültem gúnárként tankban. Elkezdett lőni egy helikoptert. Mondom neki mekkora béna mert végig alá lőtt (én ezt láttam), erre mondja hogy telibe kapta mindkétszer, majd le is szedte. Én meg csak lestem, mert a saját szememmel láttam hogy nem találta el.
Emiatt is totál nem biztos hogy úgy történt ahogy látszik.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
prokxy #93732 üzenetére
Én még a BF4-et is egy Phenom II 925-el kezdtem. Ha az ember nem FPS huszár, hanem szimplán csak játszani szeretne, minden megteszi. Azt beismerem hogy az i5 4670K nagy ugrás volt utána, de addig is elvoltam vele évekig. A ZEN érkezése előtt valószínű raktársöprés lesz, így az AMD konfigokat is olcsón meg lehet venni, és játékra alkalmas gép lesz még belőle évekig. Akinek érzékeny a pénztárcája, annak tökéletes választás. Az én procim is 20K-val többe kerül most, mit amikor megvettem.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
alexandrah #93626 üzenetére
Intézkedem
.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
alexandrah #93612 üzenetére
Ritka a női játékos mint a fehér holló!
(#93617) Prosector: én csak egy COD-os csajt ismerek és ennyi.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Aventador91 #93005 üzenetére
2 M2Slam + 1 M15 és nincs kecmec. Így ha ki is kerüli az M15-öt, az M2Slam majd beindítja azt is.
Normál esetben 3 kellene ha jól kapja el M2Slamből.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Aventador91 #92835 üzenetére
A sírás fog rád jönni a viharban
.
(#92830) Cris99: szerintem lassan az alapjátékot is ingyen dobják mint a BF3nál.
(#92838) Laraxior: egy éve kb. a CTE-ből vettek át új heli finomítást. Kicsit gyorsabb az attack heli is, sőt van below radar!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Gbcrtrtlp #92813 üzenetére
Igen, kivéve ha a monitorod nem képes megjeleníteni a FullHD-tól nagyobb felbontást. Így a renderelt kép felbontása sokkal magasabb mint a natív, így szebb egy akár 2K resolution scale is 1080-as monitoron mint a natív 1080. Élesebb a kép, tisztább, szebbek a textúrák.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Aventador91 #92725 üzenetére
Ez 1440p + 200% az 4K-n túl van.
Effectively using 5120 x 2880p resolution -
kriszpontaz
veterán
válasz
gabikiraly2 #92607 üzenetére
Ezzel játékon kívül is meg tudod változtatni a beállításokat.
Az FPS kijelzésre pedig van egy kapcsoló rajta, ami CFG fájlba lementi a konzolparancsot, hogy ne kelljen beírogatni mindig játék közben.
Ha a kapcsolót bepipálod, akkor nem kell konzolparanccsal vesződni, mindig kiírja az FPS-t a jobb felső sarokban.Konzolparancs FPS-re: (számbillentyű 0 gombra jön elő és azzal is zárod be)
perfoverlay.drawfps 1
kikapcsolás:perfoverlay.drawfps 0
Grafikon kiíratása:
PerfOverlay.DrawGraph 1
kikapcsolása:PerfOverlay.DrawGraph 0
-
kriszpontaz
veterán
válasz
M@rdel #92424 üzenetére
Egy járműves inkább belehal a sz@rába minthogy kiugorjon a 20% tankból és kinyírják, majd javítás után lenyúlják tőle a konzervet, amiből szép kis hátrány lehet egy pillanat alatt. Főleg ha pl. BF4ben a csipa viszi el taxizni vagy egy medic, aki javítani sem tudja, és az első bekapott lövés után kiugrik és elszalad (ha tud). Tegnap 2 tankot nyúltam le így, hogy 15%-ról javítottam vissza. Vittük is a kört. Ugyanis amíg nálam van a tankjuk, nekik nem spawnol helyette semmi.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #92184 üzenetére
XD XD LOL lemaradt.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
fornettisuti #92161 üzenetére
3. Lesz felhasználónév átnevezés regisztrált felhasználóknak:
Nagyon nem volt egyszerű megcsinálni és nem is szeretnénk belőle egy óriási katyvaszt, hogy átneveződjön a fél fórum és minden második hozzászólás az legyen a topikokban, hogy mindenki bemutatkozik új nevén, ezért ez a feature fizetős lesz.
Lesz, jövő időben, tehát még nincs. Ha lesz, szólunk külön.Kiegészítés:
- az egyéni arckép, rang, minden marad, csak a felhasználói név változik az átnevezéssel (értelemszerűen a Prohardveren már foglalt felhasználónevet nem választhat senki)
- aki meg akarja osztani a többiekkel a régi nevét, az aláírásba, Logout bemutatkozásba is beteheti
- az újonnan felvett felhasználói neveket nem ellenőrizzük előzetesen, ezért ha valaki az átnevezés során ad meg vulgáris vagy egyéb szabálysértő nevet, akkor ezt jelezzük neki és egy új nevet kell választania (természetesen ingyen)
- a moderátorok részére mindenképpen látszani fog az illető régi neve is és az új nick nem jelent tiszta lapot a moderáció során
- ezentúl, ha valakinek nem megfelelő (vulgáris, stb.) a neve, azt nem kitiltjuk és új regisztrációra kérjük, hanem átnevezzük ingyenesen(#92157) kisza25: kriszpontaz lesz belőle az egységesség kedvéért.
Az új avatarról: Steve Williams - vadőr - Brickleberry
-
kriszpontaz
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #92143 üzenetére
A GTX1070-el nem kompatibilis a játék XD XD LOL.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
spanglee001 #91979 üzenetére
Ha meg nem, akkor csak a szomszéd néz hülyének hogy beöltözve szilózol
.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #91765 üzenetére
Az már most van.
-
kriszpontaz
veterán
Kis vízi gyakorlat Oroszéknál. Így kell vízből lövöldözni tankkal.
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #91079 üzenetére
Csak én nem látom ingyenesnek, vagy 10 másodperces akció volt?
15€ [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest