Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
UPDATED JAN 27:
Upcoming Game Update
We are aiming to get a new update live for all platforms at the end of January/beginning of February (timing might change.) This update will include a number of stability improvements, tweaks, and fixes. We will get back to you with the change notes as the update goes live.Upcoming Gameplay Balancing
We are actively looking for your feedback on a couple of core gameplay balancing items. Head to this Battlefield Blog post [blogs.battlefield.com] to make your voice heard. In the upcoming weeks, we will also share a large number of balancing tweaks that we are making to Battlefield 4 in future updates, including changes to DMR performance, anti-air, and more.BF4 Multiplayer Experience
We are looking to improve a number of items to further enhance the overall multiplayer experience. We will share more details on this in February. In the meantime, thanks for your feedback on items that you have helped us identify. -
-
kungzi
veterán
Na mi van a Mantle-l? Itt van január vége, nem ekkorra ígérték?
-
lofagi
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Ebben nem. Testrangen szüttyögök!

HELIKOPTER IRÁNYÍTÁS KEZDŐKNEK! ( nem mellesleg magyarul, mert angol annyi van, hogy Dunát...)
Fontos, hogy kezdőknek, vérprofik ne szidjanak!

A videó itt tekinthető meg, osszátok!
Kell a nézettség. -
SkyS1gn
félisten
Hüpp-hüpp.. mennyi nem segítőkész hozzászólás, át se látom az egészet meg miezmár hogy nem hasznos hsz-okat írnak, áá... nem is jó ez a PH!

-
SkyS1gn
félisten
Most komolyan csak nálam van hogy első joinolásnál ahogy betölt a kép, ledobja windowedba és vissza egyből, tehát csak egy villanást látsz... de rohadt idegesítő!
1-2 msperc -
afrojack1
senior tag
Hali
Egy szervert tudtok ajánlani amire jártok !!?? Hogy magyarokal is játszak ne csak németekel -
DeadMeat
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Igen, ebbe a hibába én is sokszor belefutok, már azt gondolnám elég, vége a palinak, de nem szalad tovább és lelő. Most konkrétan a recoil elengedésére gondoltam, nem a tüzelés beszüntetésére.
A videót várom. Remélem ebben is benne leszünk
Igen ez a játék hangyányit komplexebb, mint a CS. Nem csak a ping számít sajnos.
-
lofagi
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Ezzel pont így vagyok én is, hogy már van, hogy hamarabb elengedem a gombot, mint meghalna az ellen, mert azt gondolom, hogy ennyi elég. Az esetek 80%-ban ez így is van. A maradék 20% úgy tudnám elosztani, hogy van amikor én számolom el, bár lehet az még a 80%-ban is van, de azért már ilyenkor belerögzül az ember kezébe, hogy meddig kell lőni egy ellent. Viszont ott van az a rész amikor is bejön a netcode hibája, esetleg a ping, ill ki tudja még, hogy micsoda. Vicces, hogy annó a CS-ben ha nem találtam be akkor elég volt ránézni a scoreboardra és láttam,hogy túl magas a pingem, nem oda megy a lövés, de itt, nos itt egészen mások is bejátszanak.
-
lofagi
addikt
Már töltődik felfelé az ultimate kis helikopter irányítása kezdőknek c. videóm!
Királyul bele is csapódtam a földbe az egyik kanyarnál, de így életszerű!
Még fél óra kb. 
-
DeadMeat
nagyúr
Nem is kell, én is csak addig váltogattam a fegyvereket, míg meg nem találtam azt, ami nekem recoil, sebesség szempontjából a legkényelmesebb. A többi ráér. Így lett az Ace 21 az általános fegyverem (engie, recon, support ha kell, supportnak az mg4, az assault pedig l85 vagy ace 23, attól függően milyen a pálya )
Így 4k ölés után, tudom mikor kell elengedni a fegyvert, hogy az utolsó golyó fejes legyen
Minek váltsak? -
-
SkyS1gn
félisten
Zh1nt0 agymenés szóval csak egy csipet sóval!
Thread: Massive Battlefield 4 Patch In-Bound
"I spoke to Daniel Matros the other night and was told a "massive" (and he meant massive) patch was due before the end of January, most likely meaning sometime at the end of this week.
I confirmed with other sources but they wouldn't go into details. From the understanding, the patch list was several pages long and contained everything from gameplay balancing to technical fixes and from what someone hinted, netcode "improvements".
This is a patch that had been in the works one or two weeks since release and as people returned to work, it became more and more complex. I still however, fail to understand why they did not push fixes as they were produced over time.
It'll be interesting to see, and only time will tell, how stable the build will be. With how many changes are being made, I think the player base will face challenges for at least one or two weeks as a few hotfixes might be pushed."
-
Enton
addikt
Itt is szépen látszik a klassz hitbox dolog:
133 Shots hit, és 3 kill.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#32772) urbi73:
Ez HC-n nagyon idegesítő ám, az elején volt hogy emiatt szedtem be nem egy teamkill-t.

De még a mai napig ilyen sajnos, sokszor sebzek capattárast mai napig emiatt, de már jobban figyelek a kis háromszögre, csak van, hogy ez a kis idő pont elég ahhoz, hogy leszedjenek.(#32777) Cris99:
Éretem amit mondasz és tudom is hogy az összes tank heli találat is benne van még ha csak kislábujjon találtam.
De attól még mindig ok-okozat viszonyban állnak, egyikből jön a másik. -
urbi73
senior tag
Az mitől van hogy később jelenik meg a kék szín a csapattársam feje felett ? Ez sokszor bezavar , mert addigra szét lövőm szegénykét . Ezt hogy melyik kártyának szebb a szín összeállítása , ezt ti se gondoljátok komolyan . Be lehet mindkét vonalon állítani olyanra amilyenre akarjátok . + A monitort is hozzá lehet kalibrálni . Ez vicc hogy az egyik szebb a másik nem
Ez egyén függő ,. mindenkinek más beállítás jön be ..- -
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Múlt héten adtam el az ASUS GTX660Ti-t és most van egy R9 270X...de megmondom őszintén,hogy nálam a 23"LG Cinema3D monitoron egyből szembetűnt a különbség.Azért is kérdeztem az AMD tulajokat,hogy valamit csavarni kell a Catalist-ben vagy szokjak hozzá..
Egyébként az R9 270x szerintem jobban hasít ...csak a képi hatások valahogy mintha nem lennének annyira kidolgzva.Amúgy én nem vagyok se AMD se Nvidia Funboy....

-
kriszpontaz
veterán
válasz
Lavidaloka
üzenetére
A notimban egy GTX670M-X van, van összehasonlítási alapom, semmiben nem szebb a kép NV alatt. Szerintem ez annyira egyénfüggő hogy ki mit lát szebbnek (kinek melyik gyártó felé húz a szíve), hasonló a placebo hatáshoz
. -
beers
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szintén 7950 és nálam is van!
-
JamesHun
addikt
hogy közel 40 killnél jön bf4 exe hiba ez is az én szerencsém :S
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Olyna kérdésem lenne hogy ezt a battlefield veteran b.packot hogy lehet megkapni (járna nekem azt tutti bf3 + premiumom is van). Ha esetleg van megoldás kérem valaki irja le.
Üdv kovim. -
JamesHun
addikt
prémiumos vagyok és lent is van elvileg a China, de mégis azt akarja a böngészős baromság, hogy töltsem le, dehát lent van
hogy tudom törölni és újra letöltetni az originnel?
javítást már ráfuttattam, de nem segített :S -
Jani18
aktív tag
Egyforma ott mind a 2.Driver beállítás kérdése csak.AMD-nél a telítettséget kell felvenni.Én pl max-on használom.Nv-nél pedig a Digital Vibrance-ot.Sokkal élénkebbek így a színek.
-
Kevin's
senior tag
Ennek vajon mennyi volt az esélye,hogy összejöjjön
Bf4 Knife -
Gyula84
veterán
válasz
pilu85
üzenetére
Szerintem fel kell venni vagy meg kell találni őket ha arra gondolsz amikor a ládából fegyvert váltsz és nincs ott
(#32744) zack
Hellonekem fent van a 3 is aztán azzal is játszogatok most ha ez felhúz akkor azzal tolom ha az akkor meg ezzel
ha mind a kettő akkor meg nem játszok 
-
zack
nagyúr
Le is töröltem a gépről. Lehet majd pár hónap múlva megint ránézek, és visszatérek, de addig is: Sziasztok!
-
TechArtist
aktív tag
válasz
Lavidaloka
üzenetére
-
pilu85
őstag
hali, légyszi mondja meg valaki hogy mi kell hozzá a kampányban h a criteria teljesüljön. köszönöm.
-
Mr.White
senior tag
[link]
nem tudom volt e már, de eszméletlen jó video. -
afrojack1
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nem engedi
bejelentkezek beirom a nevet amit akkarok rámegyek tovább majd kiirja kérjük jelentkez be az id megváltoztatásához
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
afrojack1
üzenetére
(#32725) afrojack1: Nem erősebb mint az M15... "Selectable Lightweight Attack Munition usable as either an off-route Anti-Tank mine or a traditional land mine. Blast damage is less than the M15, but is still capable of a Mobility Critical on heavily armored vehicles."
-
pilu85
őstag
hali. m2 sam mit tud az engineernél? köszi.
-
afrojack1
senior tag
hali
hol lehet megváltoztatni a játékbeli nevemet?
ti mivel írányitjátok a heli/repcsiket? egér, bill vagy gamepad? -
-
Kevin's
senior tag
Terepjáróval leszedni egy helit
Mintha egy Bruce Willis filmet látnék cím szerint is a diehard 4 et
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gali777
őstag
-
Kevin's
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Én Nv-t használok haverom AMD-t és ő is kérdezte már tőlem,miért vannak vízcseppek a monitoron ha jön a vihar Paracel Storm mappon nálam van vízcsepp nála meg nincs,(de ugyan ez a jelenség megfigyelhető pl. a sillk road mappon is, ha messzire nézzek a nap tűző melegét lehet látni ahogy a sivatagokban is van Nv esetében ezt látni lehet míg AMD esetében semmi ilyen nincs az ő állítása szerint.(Sajna én nem tudom ,mert Nvida párti vok és nem volt még AMD kártyám) de nem hinném, hogy driver függő lenne mindenesetre érdekes egyébként. Megjegyzem a játék alapból az AMD -t pártolja, mint sem az NV-t..

-
lowzor
veterán
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy NV-vel mintha szebb lenne a kép. De lehet, hogy csak a driver van máshogy beállítva.
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
AMD-sek....hagy kérdezzem már meg hogy pl Paracellen ha vihar van akkor miért nincsenek a monitoron vízcseppek...csak azért kérdem mert nemrég váltottam Nvidia-ról és azzal meg voltak..(PsyhX)?

Meg úgy általában mintha gagyibb lenne az egész grafika...Hiába húzom fel ultrára nem nagyon veszek észre különbséget.
de amúgy meg nem baj hogy gagyibb mert így jobban látom az ellent....Nvidia-val volt olyan hogy lerepültem a kis helivel és a portól nem láttam semmit...most meg épp csak porzik.

-
pilu85
őstag
többször volt oylan hogy kifogytam lőszerből, s a közelben lévő supporttól kértem is...ugrálgattam neki,írtam neki egyértelműen jeleztem de nem érdekelte. gondoltam lelövöm s megnézem nála...és volt!!! nála. hát nem is élesztettem újra. én kérdezés nélkül is dobom mindig had jöjjön a pont. s ez többször is előfordult...
-
-
blaca83
őstag
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Nagyon helyes...

-
lowzor
veterán
válasz
Lavidaloka
üzenetére
ezért kéne a helisekre hálásnak lenni, nem ellehetetleníteni őket
a kempereket szerintem senki nem írtja hatékonyabban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1-2 msperc

a kempereket szerintem senki nem írtja hatékonyabban