Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Szerintem benne lesz, nagy ziccer lenne kihagyni!
Amit még várok, h legyen egy olyan DLC FB3-mal, mint a BFBC2-ben a Vietnam! Régi típusú járművek, fegyverek, zene, áááá
szerk: (#4098) Def26 Mé' nem?
Pedig a hajó az elég feelinges a játékban, az alfában rendesen lehetett osztani a népet vele...Közben hullámzik a víz és úgy kell célozni!
-
SkyS1gn
félisten
"#BF4 will add new jets, armored transports, and attack boats – including all-new Chinese hardware.
See the new Chinese J-20 Stealth Jet in action at gamescom!"Ezaz!
-
szebev
senior tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nem vennem meg 2* ! De amit linkeltel az arrol szol, hogy nem kell megvenned 2* ! Most is levagott palyakkal jatszok, ennel rosszabb mar nem lehet
. Vannak olyan jatekosok magyarorszagon ( en angliaban elek , szoval en meg tudnam venni a xbox1-et ) , akik mar nagyon varjak a bf4-et ugy mint Te es rohannak a boltva megvenni azt ! Mivel xbox1 csak jovore lesz magyarba , igy sokat szamit az amit linkeltel ! Ez az en problemam is kulonben , mivel az " otthoniak " ki tudja mikor vehetik meg az xbox1-et ,ezert en sem vehetem meg . Szeretek a haverokkal egyutt jatszani csapatban . De addig nekem sem kell varnom , mig ok megvehetik a konzolt ,jatszhatok veluk bf4-et . Ami jo a rosszban az az, hogy addigra talan kiderul a xbox rossz tulajdonsagai . -
SkyS1gn
félisten
válasz
KingKress79
üzenetére

Nem eléggé hivatalos a DICE beszéde?
-
bognar110
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Hát konzol még is csak játékra való, gamer pcm szerintem nem lesz már, elegem lett belőle sok sz*pás volt/van vele.
-
SkyS1gn
félisten
Megvennéd 2szer ugyanazt? Komolyan?!?!
Meg 24p szórakoznál levágott pályarészeken a full helyett?
Xbox0? Ilyen is van? A One lehet nem jön 2014 elött!
-
szebev
senior tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Itt mire kellene varni ? Ha elkezdem a bf4-et xbox 360-on es megveszem az xbox0-t ,akkor siman atvihetem azt az eredmenyt amit eddig elertem . Nem kell elorol kezdenem megint ! Igy mar jobban hangzik az egesz ! Addig is lehet jatszani a bf4-el ,amig nem veszel uj konzolt . Igaz ( ahogy Ti mondjatok pc-ek ) butitva .
Koszi a jo hirt amugy !
-
SkyS1gn
félisten
Elvileg 20.-án a prémiumról is megtudunk egy-smást!
EA press conference August 20. 10:00am ET/ August 21, 12:30 PM CET
Vagyis 21. hajnali fél1-kor lesz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ha nem lennék fosfáradt, így lenne. Viszont most még magyarul is lusta vagyok olvasni.

Téma alapú dlc-k, amik már a BF3-hoz is jöhettek volna. Nem mintha annyira odalennék a világháborúkért, de azért egy ilyet kihagyni.. B2K-n kívül egyik sem fogott meg igazán, azt meg végképp nem értem, miért nem lehet az új játékmódokat a többi mapen is tolni. Pl. CTF-ezni simán lehetne az alap, B2K, AK mapeken is. Nyomorékok.
-
odorgg
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ha úgy érted, hogy verejtékezve hugyoztak/szartak/hánytak össze valamit megint, amit COD-ként adnak el ismét, akkor értem. Viszont nem tetszik továbbra sem, amit a COD sorozattal müveltek

(#4067) Cris99
Google tranzittal nekem az jött át, hogy akkor lessz prémium itt is, amit jól meglehet venni?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Most kivételesen engem is érdekelne magyarul, nincs most kedvem az angolhoz.

-
SkyS1gn
félisten
"Today we also wanted to inform the community that DICE is promising to keep the action going all year long with the return of Premium membership for Battlefield 4. With membership, players can expect themed digital expansion packs, new weekly content and personalization options."
-
SkyS1gn
félisten
Konzolos bajtársak, ha valaki lenne olyan idióta hogy megveszi jelen gen-re!
Egy cod esetében biztos nem mondanám de hamár konzol, várjatok még!
-
odorgg
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Grafikai fejlesztés megvolt: még jobban csillog minden mint eddig

Perkrendszerhez külön grat, annyi féle van hogy ha akarnám se tudnám megjegyezni mi mi a szarrra jó.
Squad vs Squad, na ezt eddig 4v4, vagy épp x-v-x nek hívták... Jövőre lesz sztem commander is

Én akkor zártam be, mikor a faszi egy mondatban 15x említette azt hogy killstreeeeeeeek!!!!!

-
SkyS1gn
félisten
-
Def26
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Szerintem Neked mindegy mi, mindenhol ideg görcsöt fogsz kapni.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
"mert csak szeretnék egy jót szórakozni"
Pontosan ezt kaptam a képembe multkor mikor 5 percig visítottam a chatbe hogy segítsetek már meg törjünk ki A-ról Zibán a farkasszemesdi helyett.
(#4050) Winne Ezen énis gondolkoztam... jelenleg is ez az egy franchise ami élteti bennem a reményt. A többi cím ilyen mmo-k nem kötnek le, többi fps-t mérföldekkel le van maradva...autós mi... dirt?! nfs? ugyanmár... minden elkonzolosodik, azok kerülnek rivaldafénybe és én hétszentség hogy azt nemveszek!
Néha bejönnek ilyen ritkaságok mint Alan Wake és társai, de az nem több 100 órás dolog.
-
devilinsid3
addikt
egy része igaz a másik része nem
én várom a Commander-t, de azért, mert a bf2ben játszottam vele és tudtam (mások is) mire kell használni.. itt sajnos nem fogja tudni a játékosok nagy része és csak elbassza az egészet majd
a csapatjáték szintén igaz.. a játékosok nagy része szarik rá mi történik a körben "mert csak szeretnék egy jót szórakozni" az a baj, hogy én is ,de az nekem nem szórakozás, hogy egy 48 fős szerveren másik 23 ember helyett is foglalnom meg zászlót védenem kell, mert ők a hegyen kempelnek pl. Firestormon..
ennyi pénzért így utólag (és még így sem a rendes áron vettem, mert orosz kulcsos így olcsóbb volt, + a premium később) nem érte meg, főleg úgy, hogy ez egy ki nem mondott bf4 beta /alfa/ (mármint a 3), de a 4t valószínű megveszem, remélem alapvető bugokat már javítanak amit a 3ban nem tudtak vagy akartak.. -
SkyS1gn
félisten
Hát ezaz, te se tudsz szartse, és se tudok szartse, még annyi homály van felfedetlenül hogy na...
Ez volt az a pont ahol a BF3 kezdett lesüllyedni megjelenés elött... pl jöttek a hírek hogy nemlesz mégse spectator, commander... stb
Ezért vagyok pozitív, mert eddíg jól áll a helyzet, most kell kitartaniuk hazudozás és egyéb nélkül!
-
Def26
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
Persze így vagyok vele, ha csak egy ekkora dlc jönne 3 -hoz azért is kifizetnék 20k -t is, mert ezzel a játékkal játszok a legtöbbet. Imádom és szeretem mindig kikapcsol, stb. de bf4 -től (a jelen információk alapján) sokat nem várok.
Nekem anno amikor bc2 után jöttek a bf3 videók, teljesen más érzéseim voltak (állam a földön volt). De mondom ettől még megveszem.
jah, és ne haragudjatok, nem állt szándékomban semmi vitát kirobbantani. Ez tényleg egy szubjektív vélemény.

-
Def26
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nem hát. Őszintén? BF4 commender mód nem érdekel, nem akarok c&c -t, ezen kívül még mi lesz újítás?
Dupla célkereszt, coool.
Erőltetik a csapatmunkát, ok. Ez addig lesz érdekes amíg együtt is dolgozik a csapat, kb. 10 percig, mert utána őrületbe kergetnek azzal, hogy mindenki szarik a feladatára.
Grafika, fizika, frostbite 3 (?), aminek a felét megint nem vezetik be, mert túl erős a motor a mai hardverekhez?
Amúgy persze megveszem, mert haladok a tömeggel de ettől függetlenül kb. ennyi a véleményem.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
A 4 sokkal messzebb lesz tőle mint a 3 volt

-
Gippo
senior tag
Meg vagytok huzatva?

-
SkyS1gn
félisten
Lesz ma este egy rohadt jó vígjáték... igaz hogy majdnem minden éven ugyan az a műsor de mindíg szarrá röhögöm magam
Sör popcorn és mehet a vihogás! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emiki6
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Addig jó amíg a szekrényben vannak a cuccai. Akkor kezd rosszra fordulni, amikor szétpakolja, mert onnantól már sose lesz rend.

Amúgy meg lebuktatja saját magát?!

-
csibe1
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
"Mindenkinek köszi az együttérzést!
"Ó, igazán nincs mit, két sör lesz fejenként.

Csak hogy érezd a törődést.

-
kriszpontaz
veterán
válasz
Egonyolc
üzenetére
Na ilyen furfangos bevásárlás is volt, ott dugdosott vagy 8 pár cipőt a szekrényben a ruhái mögött, én meg oda nem turkálok, csak egyszer mondta hogy adjak oda neki valami göncöt, erre kiborult a szekrényből egy valag cipő....na akkor lettem még ideges...
Nekem sincs nehéz dolgom, mert ha el akarok mondjuk egy VGA-t dobozostól rejteni, elég egy polccal fentebb pakolnom a téli cuccaimhoz, el sem kell dugni a ruhák mögé, mert kicsi és oda már nem lát fel
. Majd meglepődik még amikor a fejére esik egy PS4
.Devilinsid3: háhh te milyen poénos kedvedben vagy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenkinek köszi az együttérzést!
-
Gippo
senior tag
Prociban annyira nem szokott szerintem különbség lenni... mármint.. nyilván a procik között van különbség és ha valami rosszul van optimalizálva, akkor mindenre rosszul van.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Nem biztos, négy táskához négy cipő is kell ami megy hozzá.
Kicsit on is legyek, az AMD sponzoráció csak Vga oldalon él vagy az i5-3470el nem érdemes magasabb felbontás (64-es map) felé kacsintgatni.
Vagy majd nézem meg a bétában...
-
devilinsid3
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
kettőt neki kettőt magának
-
m0h0senator
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
de legalább négyet vett nem egyet
-
urbi73
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen + a gyerekek . Így a gépfejlesztés az felejtős egyenlőre . -
emiki6
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére

Kill it with fire!
-
sittes79
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Veled érzek, sírok, szenvedek....

-
urbi73
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Eredetileg 4x2 gb volt benne , csak sajnos egy tönkre ment . A proci még az elég szerintem egy darabig . Az a baj hogy az egész gépet cserélni kellene , de ez most nem megy ,más költséges hobbim is van .

-
Laraxior
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Gondolom volt egy 2x2-es kit, aztán vett belőle még egyet, vagy éppen trikitet vett jó pénzért.
Nálam is az egyik 3-as ram dual channelesből van összerakva, egy kit, plusz egy fél kit
-
Laraxior
titán
CPUból is használja a 8 szálat ez biztos.

-
aAron_
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
én is fogok fejleszteni egy fx 8320-ra meg egy 7950-re min (vga könnyen lehet, hogy inkább új szériás lesz), de nem azért mert kell, hanem mert ez a hobbim és szeretném a bf4et végre magasabb grafikai részletességgel játszani mint a 3mat.
urbi73 konfigja majdnem olyan mint az én mostanim, nem hiszem, hogy bármi problémája lenne a bf4 futtatásával, ezért nem értem mire panaszkodik már előre.
-
-
urbi73
senior tag
Az ideg belém áll hogy lehet megint gépet fejleszteni . Eszt tudja valaki mennyivel lesz nagyobb gép igénye a Bf4 nek ? A BF3 még elég jól szalad a jelenlegi gépemen .
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dupla célkereszt, coool.