Hirdetés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
válasz
laposonly11
üzenetére
Tényleg lehet ott valami hiba,nekem sem volt több 20 mp-nél...
-
törölt tag
válasz
laposonly11
üzenetére

-
@rglaaf
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Te melyiket veszed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Battlefield 4: Bugged Edition. (Standard)
Battlefield 4: Less bugged edition. (Limited)
Battlefield 4: Almost finished edition. (Collectors)
Battlefield 4: Complete Patched Edition. (Ultimate) -
laposonly11
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Arra gondolsz amikor két textúra egy síkban van és nem fedi egymást, az mindig villog és villogni is fog!!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
devilinsid3
üzenetére
Én is limitáltat vettem de tervben van a prémium is, ezt ugye csak egyszer kell megvenni?
-
lowzor
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Na ja
De pont azért rendeltem elő, mert előrendelőknek elvileg "ingyen" járt a China Rising. -
eszakas
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
A 7990-es bugot javították, egyenlőre microlaggal nem találkoztam.
-
-
lowzor
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Aki elorendelt, az is. Tobbek kozott en ugy kaptam meg.
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
én már rég rájöttem, hogy az ilyen kérdések mind komolyak és semmi poént nem tartalmaz

#28073) bandi0000: nem akarok ünneprontó lenni, de a mostani DLC-t is csak azt kapta meg aki premium vagy pedig megvette
(esetleg különböző Editionokből származik, de azt is meg kellett venni..)(#28084) pohár: ez a patch notes szerintem akkor lenne a legkorrektebb, ha leírnák, hogy mit javít, de alá pedig azt, hogy mit rontott el a patch
legalább nem kéne azon agyalni, hogy egy adott bug már megvolt alapból a játékban vagy az új "javító" patch hozománya 
-
mcwolf79
veterán
-
Ybron
senior tag
dec 16:
- Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revivedec 20:
- Fix for players getting stuck in the revive screen after being killed.Ez a probléma lassacskán csak megoldódik, kb 2-3 patch és tökéletes lesz.
cyberwarfare : naa, ne légy telhetetlen.
-
pohár
félisten
Patch notes (dec 20):
"We've started tolling out a new game update on PC. Servers are also updating to a new server version (R17) [battlelog.battlefield.com].
If the game udpate doesn't start automatically for you, you can trigger it by going into the Origin Client, right clicking Battlefield 4 and selecting "Check for updates". Patch notes below.-Fix for terrain flickering when using SLI/CrossFire setup
-Fix for three of the top crash issues on the PC platform
-Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0
-Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revive" -
lowzor
veterán
válasz
M@rdel
üzenetére
Nagyon ajánlom nekik, hogy javítsák, de úgy sem fogják...Azzal a rendszerrel is kilehetett loni a jármuveket, de legalább használni is lehetett oket. De ennel az meg rosszabb, hogy szarok a mapek. Most lehet, hogy van, akinel tetszenek, dehat a BF3-einal ketlem, hogy barkinek is jobban bejonnek. Ez a jatek csak grafikaban elorelepes, minden mas szempontbol visszalepes. Mondjuk jon DLC BF3 mapekkel, dehat egy ilyen jatekra nem tudom, hogy aldozzak-e meg penzt...Max valami atom patch utan, ami mindent javit.
-
mcwolf79
veterán
NA egy 172 MB-os patch ismét beficcen .
ÉS ismét bődületes 70 KB/sec-kel jön
-
kriszpontaz
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem volt lekezelő, csak megválaszolhatatlan kérdés. Tényleg ilyen lottó 5-ös jellegű volt. 50GB-ból csak nem fug kifutni, ismerve a BF3 full méretét.
-
eszakas
őstag
válasz
Olympos
üzenetére
Gondold el mi van olyankor ha tökéletes játékot adnak ki?
1. A részvényesek nagyon elégedettek mert dől a pénz.
2. Nem kell hibákat javítani, felügyelni a már meglévő játékot.
3. Erre azt mondja a részvényes- Nagyon jó de kevesebb emberrel kell csinálni, mert addig amíg 100%- ig jó addig lehet csökkenteni a létszámot. Majd ha 90%-ig jó akkor szétnézünk mit kellene csinálni.
4. Mit mond a programozó? -Basszus itt a karácsony, kitesznek mert az átmeneti időszakban nincs szükségük rám a részvényes meg hízik mint a tejbe tök. Nem kell itt jól működni mindennek legyen munka amíg a másik project is felfut. -
bandi0000
nagyúr
Amúgy a mostani DLC-n kívül a többit csak az kapja meg aki premium vagy megveszi?
-
mcwolf79
veterán
Arról van valami infó hogy most a leállás alatt mit fognak bütykölni (elbaxni)?
-
Csapi007
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Hy
Nehéz így előre megmondani, de 50-60GB-al legalább számolnék. -
törölt tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Mik lesznek az 5-ös lottó számok a hétvégén?

De, ha 40 gigával számólsz az nem is olyan sok szerintem. -
kriszpontaz
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Ez komoly kérdés volt? Eddig egy jelent meg és még van egy kazal....honnan tudjuk? Még jön a játékhoz vagy 40 patch és felhízik szépen majd a mostani duplájára vagy triplájára mire normálisan fog menni
. -
LackoMester
addikt
Üdv. srácok,
kb. mennyi helyet fog foglalni az összes DLC? -
Gyula84
veterán
pff látom van már 4 hez is jet aimbot kurva jó

-
huby80
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nálam ugrálnak rendessen

-
Olympos
senior tag
válasz
lofagi
üzenetére
akkor vedd úgy bakker, hogy bf3.exe=bf4.exe-vel és akkor már tudsz segíteni?
(gondolom nem fogsz akkor sem segíteni, csak jó volt beszólni vkinek.)azért írtam ide, mert itt szerintem mindenkinek megvan a BF3 is, de a BF3 topicot már lassan senki nem olvassa, de a két játék nagyon hasonló, és az említett ismerősnek ha ilyen baja van a bf3.exe-vel, akkor a bf4.exe-vel is ez lenne. (...csak ahhoz már tényleg kevés lenne a gépe.)
...szóval itt tapasztaltabb emberek vannak, mert régóta nyomják a BF sorozatot, így zsigerből tudhatják a megoldást.az, hogy nálad a mérleg nyelve pozitív oldalra billen, az jó dolog, örülök neki.
szerintem másnak is arra billenne (de csak feltételes módban), de nemrég még a bf3-at ropogtattuk és egy hónapja kidobtak egy nagyon hasonló játékot; itt a hangsúly, nagyon hasonló játékon van... így fúrcsálja mindenki, hogy olyan hibákkal van teli, mintha nem is lett volna soha bf3.
pedig az is bugosan indult, de volt rá jó két év, mire rendbe tették...erre mintha agymosás történt volna a DICE szakszervezetnél, és minden hibát újakkal megfűszerezve visszadobtak volna a kosárba október 29-én.(gondolj bele, a Microsoft Windows váltás is hasonló dolgokon ment át: Windows XP SP3 után jött a Windows Vista. Olyan volt ez, mint BF3 után BF4: újdonság volt, de teli volt kék halállal, problémákkal, összességében egy csili-vili kupac kaki volt rengeteg új ötlettel és idegeskedéssel. Nem érte meg.
Majd kijött a Windows 7 - amely tök egyforma a Vistával - és mindenki örült. Na ez lesz a BF5.
...de attól még nem mondom azt, hogy a Vista húú de király volt!) -
eugabesz
őstag
Még a mai nap lehet szavazni,aztán este már játszhattok IRAM szerveren az általatok is kiválasztott pályákon...
-
ForRedGlory
félisten
Egy ideje nem játszottam, még mindig ugrálnak a textúrák multiGPU mellett?

-
zack
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
Dehogy csíter. Pro. Az itteni megmondóemberek már többször elmondták, hogy aki jól lő az nem csíter, és alig van csaló a játékban.

Hányszor lőttek le TDM-ben ilyen távolságokról...Megszámolni sem tudom. De tegnap jó köröket toltam CR TDM-ben, nem volt WTF szitu, nem volt csaló. El is mentettem a szervert, hátha lesz sansz még jó körökre. -
TTomax
félisten
-
isizakhi03
tag
-
lowzor
veterán
válasz
isizakhi03
üzenetére
Legalább az összes map ne lenne egy határ szar a 4-ben, akkor még jobb is lenne sokkal. Mondjuk a kínai sivatagos nem rossz, de azért az kevés...
Attack helivel is van már 2000 killem a 3-ban, ebben jó, ha van 4, vagy 5, mert egyrészt 10 métert nem lehet vele megtenni, mert 1 év, mire újratermelődik a flare és lelövik, másrészt az életbe nem jutok benne attack helihez. Ugyanez a helyzet a tankkal, meg a többi járművel is...
Lassan sajnálom, hogy 10,5k-t kiadtam érte. Mondjuk a grafika nagyon odaüt Ultrán, dehát...
Jó ha van 20 órám a játékban a megjelenése óta, a 3-ban ilyenkor legalább már 200 volt. -
lowzor
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
Én is ma játszottam egyet a BF3-al, hónapok után és kijelenthető, hogy jobb , mint a 4
Jobb mapek, nem kell 1000 órát várni a flare-re, meg a járműben a töltény újratöltődésére, jobb vezetni a jet-et, attack helit, hát van ilyen sajnos... -
Gyula84
veterán
bf3 ban volt ilyen hogy nem is mozog a csávó de csúszkál
ide oda rohadt jó hogy itt is láttam ilyent 
-
lofagi
addikt
válasz
Olympos
üzenetére
Nem értem miért a BF4 topicba kell írni egy BF3-as problémát?!
Ma találkoztam egy nagyon érdekes buggal. Beléptem egy shotgun only szeróra, aztán Golmundon nyomtuk az első kört, olyan volt, mintha kb fél méterrel a földbe szaladtam volna. Eddig ilyen nem fordult elő velem. Olyan emberkét már láttam, hogy guggol és lehetetlen lelőni. Persze engem nem volt nehéz lelőni, ettől függetlenül.

Szóval elégedett vagyok a játékkal, nincs még1 ilyen progi ami nap, mint nap képes újdonságokkal szolgálni!

Egyébként én a mai napig nem bántam meg, hogy megvettem a játékot. Nagyon jókat szoktunk játszani azokkal akik itt is írogatnak a fórumon. Persze idegesítő hibákkal van tele a játék, de még mindig a mérleg pozitív oldalára billen a nyelv. DE tény, hogy a negatívumokról sokkal jobban lehet beszélni, talán még az embereket is jobban izgatja az, hogy már megint mit b@sztak el, mint az, hogy dekirály!

-
Gyula84
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
van benne valami

-
Edem05
őstag
MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE FOR UP TO 1 HOUR DEC 20, STARTING 2013-12-20 10:00 (UTC+1)
Mindenki látta?
-
Olympos
senior tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
én a helyében megtenném...és lehet meg is fogja tenni, csak nem tudom, mennyire ért a géphez.
-
Olympos
senior tag
Szép Jó estét!
Segítségre lenne szükségem: egyik ismerősömnek nem indul a bf3, pedig a gépe a minimum ajánlottat megüti.
Jelenség: szerver kiválasztás és Join kattintás után bf3.exe elindul, de kb. csak 2-3MB töltődik be belőle és utána semmi...csak vár és vár.Amit kipróbáltam:
- VGA driver uninstall és reinstall (13.9)
- Microsoft Visual C++ összes verziójának törlése és 2010, 2012 32 bites verzió feltelepítése;
- Punkbuster uninstall és reinstall (pbsv.exe segítségével);
--- eddig sikeres ---- Punkbuster (pbsetup.exe) frissítés viszont NEM sikeres: elindul, vár és vár (hasonlóan a bf3.exe-hez), majd kidobja, hogy nem tudja frissíteni, mert nem elérhető a frissítés helye.
--- ennyi ---1. Mire nem gondoltam még? Mit érdemes kipróbálni? (Microsoft kernel reinstall?)
2. A pbsetup.exe várakozása, a szerver elérésének sikertelensége talán arra utal, hogy a tűzfal tilt vmit úgy, ahogyan talán a bf3.exe esetében is tilthat? (ez csak feltételezés....)
3. Vírusirtó, tűzfal és/vagy router rossz beállítása okozott vkinek ilyet? (T-home Cisco router, Avast virusírtó + tűzfal van jelen esetben...és Win7 32bit.)(VGA: HD 4800 és vmilyen kétmagos proci, de a minimumhoz elég)
Előre is köszönöm az ötletadóknak!
-
kisza25
félisten
én elégedett vagyok, majd kijavítják

-
mackosajt
addikt
Köszi a ma esti játékot!
Pár nap kihagyás után most nagyon adta, és még csak ki sem fagyott.
Valamit elrontottak a játékban, mert ez lehetetlen. -
isizakhi03
tag
válasz
laposonly11
üzenetére
+1
-
laposonly11
senior tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Hát BC2 höz képest a BF3 előrelépés volt azt csontig kimaxoltam sőt még az összes fegyvert is, itt nem elég hogy annyi mindent lebutítottak és rosszabbá változtattak hogy inkább visszalépésnek érzem, mondjuk úgy 10% ban vagyok elégedett vele mivel ninsc más a piacon de azért én az előző rész folytatását vártam...inkább másfele nézelődők ...elő kéne kotorni a GC/Wii emulátort vagy néhány retro RPG-t azok legalább szépek bugtalanok és relax játékok ehhez képest!
-
Gyula84
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
ne is felesleges csak felb@szod magad

-
isizakhi03
tag
válasz
laposonly11
üzenetére
most akkor elégedett vagy a termékkel, de feldühít?? Hogy van ez?

-
laposonly11
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Lehet hogy inkább fifa 25. részével kellene játszanom vagy egy Tetrissel, attól legalább nem leszek idegbeteg!
-
laposonly11
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Ma is vagy 12-ig fogom tolni ezt a sza*t
-
devilinsid3
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
akkor nincs is semmi gond, jöhet a bf5, erre a kis időre már meg sem veszem a 4et

-
Gyula84
veterán
válasz
laposonly11
üzenetére
miért nem vagy az?
én az vagyok 
-
laposonly11
senior tag
válasz
isizakhi03
üzenetére
Ki mondta hogy elégedetlen vagyok Ba*%/=meg ?

-
isizakhi03
tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Hoop, még egy elégedetlen vásárló

-
laposonly11
senior tag
Így 1 év BC2, 2 év BF3 és 40 óra BF4 után kijelenthetem hogy ez utóbbi k**%/(!="ra szar!
-
LamaCube
addikt
válasz
isizakhi03
üzenetére
Csak a bf4 nem 4999Ft...

-
Gyula84
veterán
válasz
isizakhi03
üzenetére
az hogy a bf4 nem 5ezer
-
isizakhi03
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
mi a baj a képpel, ott a pc-is?
-
laposonly11
senior tag
Hiába még mindig ez a legjobb főleg hogy már ingyenes a multi szóval törttel is fel tudsz menni:
[link] -
M3oH
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
A BF4 7490Ft, Angry birds 4990Ft
Olcsóbb, mint máshol, de azért annyira nem nagy akció. -
törölt tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Hogy mi, nyolc órás mókolás?

Akkor még most este nyomok pár kör ki tudja milyen lesz utána.A battlelog megint szarakodik. pinget megint nem látom.

-
HRC95
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Na szerintem most jött el devilinsid3 ideje
Ennyiért tényleg nem sok! 
-
Snip3r_HUN
addikt
Nem tudom akad-e még olyan ember aki tényleg akar bf4-et venni az eddigiek után, de ha mégis akkor siessen mivel GameStar Adventi Játéközön - Battlefield 4 - 4990 Ft
-
törölt tag
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segiteni hogy ugyebár én amikor megjelent a játék Delux-verziot vettem ugye ahhoz jár a China Rising. Na most ez rendben is van eddig ment is rendesen ma délelött rendszert raktam és mikor csatlakoznék egy szerverre amihez kell a China Rising kiirja hogy vegyem meg..... Ilyenkor milyen megoldás lehetséges?
-
Gyula84
veterán
64es locker elég nagy győkérség na tiszta bf3 metró
-
Gyula84
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
hajnal?
kicsit erős nem 
-
gali777
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Van az egy órás is, meg 11-től, de ki törődik a részletekkel...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Hegesztés topic
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De pont azért rendeltem elő, mert előrendelőknek elvileg "ingyen" járt a China Rising.

120 Mbit/s-es net mellett...