Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hirtelen azt hittem, hogy akkor ez most a Call of Duty: Black Ops III

-
gyiku
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
WUT?!
-
gyiku
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
aimos kocsog, minden lovese pont a test kozepere megy. hagyjuk mar.
-
kisza25
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
ez bennem is felmerült

-
techpor
tag
válasz
daveoff
üzenetére
Számít azért. Nem azt kell alapul venni, hogy a játék segíti a bénákat ás hiába tunkol lmgvel 180méterről kb. úgy tűnik, mintha pontosabban lőne. Ezt egy jobb játékos nem fogja megcsinálni azért
bár lehet kellene, mert undorító, hogy ő a 10% accuracyvel pontosabban lő csak a gombot nyomva, mint pl. én aki úgy próbál célozni, hogy rajta akarom tartani stb. -
daveoff
veterán
válasz
techpor
üzenetére
Itt a BF4-ben egyáltalán nem nagy ügy megtartani a recoilt, legalábbis nekem megy 2500dpi-vel is gond nélkül, a fegyver szórásával meg nem tudsz mit kezdeni. Szóval én nem mondanám hogy BF4-ben ebből a szempontból ennyire számítana a sense, esetleg távoli lövéseknél, vagy nem tudom...
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére

-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
NV és Gyiku, na most lebukott, de nagyon durván

-
-
Gyula84
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
egyértelmű aimbot

-
techpor
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
És most ezzel mit akartál mutatni? Azt, hogy csal vagy azt, hogy tré a hitreg a bf4ben? Mert az utóbbi egyértelmű az előbbi meg annyira nem. Mindenki lőtt már legalább 1x ilyen durva hedit úgy, hogy odarántotta nem 1 játékban.
-
stoon
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
rohadtul mellé lő és bead neki mindent!WTF?(perce ezt csak a lassítás után láttam )
(#88072) csa33ee.az tényleg durva így lassítva .....pff
-
techpor
tag
válasz
regener
üzenetére
Azért, mert a fegyver megtartása egyenesen arányos a sens csökkentésével kb. mivel nagy sensnél ha visszahúzod már túlhúzod meg oldalra húzod stb. és a játékon múlik, hogy beadja az 5-6 golyó közül azt a kettőt amivel eltalálhatod miközben áthúzod rajta a célkeresztet vagy nem. Kis sensnél meg ugye ott tudod tartani 10-20ra is ami bőven elég 2-4 emberhez is ha minden úgy akarja.
A másikra értettem, hogy több komolyságot, pubon úgy késelsz hátba valakit ahogy akarsz kb. még a jobb játékos is bezavarható egy pub fergetegébe, bár azért a jobbak ott is nézik a mapot és elképzelhetetlen, hogy valaki ha másképpen nem egy target detectorral bespottol és nem tudsz mögé menni. Waron meg egyenesen lehetetlen, ha nem vak és/vagy süket az illető
kivéve ha paralimpia van. 
-
techpor
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, de legalább rá lehet fogni arra, hogy csal a másik és azért nem hal meg.
(#88053) regener: minél kisebb a sens annál könnyebb megtartani a recoilt. Ami egy idő után átmegy a hirtelen irányváltás rovására. Bár ez makrózható dpi csökkentéssel és növeléssel pl. Ha üresjárat van akkor 1200 DPI ha meg kell a pontosság benyomsz egy gombot és átvált 400ra vagy amennyire szükséged van.
Komolyabb körülmények között azért ez az "addig elterelem amíg a másik hátba késeli" és társai nem működnek
bár érzem a poént a mondatban, de azért na
több komolyságot.(#88071) }{3@Đ$}{0ot: mit kell nézni?
-
Prosector
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Az a test range a végén sem semmi...ilyenre tényleg képes lehet humanoid...?
-
csa33ee
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ja.0:19-nél már a fején a célkereszt de a fegyvert még fel sem emeli.Ügyes.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Lassítva nézzétek 0.25-ön
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze...

De ez egér függő nyilván, lehet más egéren más beállítás lenne... egy biztos nem szeretem tologatni az egerem kilómétereket.
(#88048) guftabi96
Azért ennyire nem durva ez ezen az egéren... a csuklóm nem emelem fel és nem mozgatom, így amit enged jobbra balra az izület az kb egy teljes körre elég... ha jól emlékszem. De lehet 1.5... kb így szoktam beállítani.

Mint mondtam én nem emelgetem a kezem/egerem és nem is tolom kilométereket. Ezt szoktam meg.
-
kisza25
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
a JET köcsög egy jószág, ha tud vele valaki játszani, de nekem nagyon unalmas, volt valami assignment azt megcsináltam vele, de annyi
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Be, de még sokat kellene gyakorolnom mire értelmesen megy. Test Range-en hülyültem kicsit a múltkor.
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
na az durva, nekem 800/17, lejjebb is venném, de nincs helyem az egérpadnak

Prosector: meg ne felejtsük el kikapcsolni a winfosos egér gyorsítást és a rámutatás pontosságát -
daveoff
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
Egyébként ennek ellenére nem mondanám pontatlannak magam, de ami statban van accuracy egy hülyeség, mert abból nem lehhet megállapítani sokmindent, a játékos aim-ját biztos nem, inkább a játékstílust. Az csak azt mutatja meg, hogy x kilőtt golyóból nennyi talált be, én pl lövök, ha kő, ha nem.
Most pár napja levettem 2000-re az érzékenységet, de nem javult az accuracy semmit, a reportokból ítélve. -
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Space-re beállítottad az orrfelhúzást?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én JET-ezni próbáltam vele, de flare helyett mindig kiugrottam véletlenül, meg sikerült földhöz csapnom hamarabb mint egérrel, de lehet adok neki még egy esélyt. Nekem a JET nem megy egér+bill-el, nagyon béna vagyok. A helivel nincs gond.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Kishelizni próbáltam vele egyszer test range-en, az számít?

-
kriszpontaz
veterán
Játszik valaki kontrollerrel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
regener
veterán
válasz
Prosector
üzenetére
A pontosságba nem csak a célzás hanem a fegyver megtartása is beleszámít, ezért nem elég csak kissebbre venni a sensit.
(#88052) Prosector
A pozitív és negatív gyorsítás még rosszabb mint az angle snapping, mert másként reagál az egér a mozgatásra.BF-nél szerintem elsőnek a csapatmunkára kell koncentrálni és utána jöhet a pontos lövés amikor egymást fedezve szedtek ki valakit, vagy elterelve a figyelmét a másik hátbakéseli
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prosector
addikt
Az egererzekenysegrol jut eszembe: valoszinuleg nem tudja mindenki(bar talan sokakat nem is erdekel).
Az egerek egy reszeben van egy drift control/angle snapping/mouse prediction nevu feature.
Ez azt csinalja, hogy ha kozel vizszintes vagy fuggoleges iranyban mozog az eger, akkor o azt "kiegyenesiti" teljesen fuggolegesse vagy vizszintesse, ami nekunk, jatekosoknak termeszetesen nem jo.
Ezt ugy tudjatok leellenorizni, hogy paintben vonalakat huzkodtok es ha egyenesek lesznek, akkor egyértelmuen benne van az angle snapping az egerben.
Az mx518 v1-ben ez biztosan megvan, azt hasznaltam regebben, csak akkor meg nem zavart, mert nem tudtam rola

-
Prosector
addikt
Amugy ez a sense dolog teljesen egyenfuggo. Kerdeztem mar par sracot ezugyben es teljesen kulonbozo dolgok jottek ki: a razorosokkal joban vagyok, szoktunk dumalni.
Redjohn pl. 800/17-en van, ami szinten nem szamit kicsinek, de rohadt jol lo. Mate 450/12, warmonger 400/8-on van, de nem pontosabbak, mint john.
Azt hiszem ezzel nem arultam el nagy razoros titkokat.
-
regener
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Relaaa11 hónapja
+Nikita Poliakov 32cm x 360° for hipfire and zoomA videóiban max ha 10 centin mozog és úgy forog, totál kamu.
Ráadásul azt mondja az egyik vidijében hogy a hitbox és a fegyverszóráshoz használ csalást olyan szervereken ahol lehet.On:
8,5 hónap után lehet ma elindítom a BF4-et egy kicsit este
Van magyar szeró ahova nem kell Dölöcö? -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
azzzigen

Két centi alatt hányszor fordulsz körbe?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Eltalalsz ugy egyaltalan valamit?
-
-
Prosector
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Viszonyitas kerdese. Nekem ez mar magasnak szamit. Eddig 400/10%-on voltam, most toltam fel nemreg 400/13-ra, de ezt a + 3%-ot mar nagyon erzem.
Most nem akarok megint jikaval jonni, mert gyula megint meggyanusit, hogy egyutt jarunk
...de nezzetek tole egy videot...o sem lo igy...ha csiter, ha nem.De jikat meg inkabb el tudom hinni mint ezt a gyereket.
2 ilyen srac, mint rela, elverne az epsilon lineupot 2v5-ben...
-
-
válasz
Prosector
üzenetére
400 DPI + 24%?
(top első komment válaszában ott van:
"Relaaa2 months ago
+Xp-Blackout 400 dpi with 24% ingame. No my monitor is an old 24" benQ. I tried black bars and smaller screen size once but I feel like 24" if fine for bf4 gameplay
"Szerintem ez nem magas... sőt.

Ez egy csaló kancsó...

-
fuvi
senior tag
imserkedjünk meg ezzel a szóval:
Hackusation
annó Xfactor is részben ezért lett kicsapva Rivalból -
daveoff
veterán
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
Ez mega brutál durva! Ilyet eddig el sem tudtam képzelni!
Ezek után hogy mondhatjuk bárkiről is, hogy cheater?
Valószínűleg egész életében ilyen sensivel játszott, szinte látszik, hogy bele van égve a kezébe az egész, komoly nagyon a kézmemória...
Bevallom, ezt a srácot nem tudnám megölni... :-)
Mellesleg nagyon kockának tűnik a srác, szóval lehet, hogy napi 12 órában tolja...
-
daveoff
veterán
válasz
üzenetére
Nálam? Hagyjál már, én egyáltalán nem vagyok olyan jó, hogy ilyeneket írj rólam, átlagosnak mondanám magam.
Egyébként biztos van olyan jàtékos, aki ennyire durván nyomja, mint a videóban, minden sportban megvannak a világ legjobbjai, ahogy ebben is. Csak tényleg annyi a csaló, hogy az ember nehezen hisz el bármit is.
Prosector: 650dpi-t mond az egyik videóban, de nekem is többnek tűnik, elég kis területen mozog a keze.
-
törölt tag
válasz
daveoff
üzenetére
Lehet ès tènyleg làtszik, hogy minden pàlya minden sarkát ismert viszont ilyen nincs, hogy kiugrok egy sarokról és lelövök egy tàrral 4 embert AEK-al. Ő pedig rendszeresen így jàtszik. Vagy nagyon gyenge az ellen csapat vagy nem tudom mit csinál másképpen mint mi. Nàlad daveoff nem sokan lőnek jobban de ez neked sem menne, hogy kiugrasz egy sarok mögül lockeren és lelősz egyedül 5-6 ember.

-
Prosector
addikt
-
func93
senior tag
Hey!
Akinek lenne kedve játszogatni, itt az id-m: kelepke03.
Nem vagyok pro, de tudok gondolkodni.
-
-
daveoff
veterán
Egy újabb gyöngyszem...besz@rás...ezek tényleg így nyomják?!

[link] -
bul07
nagyúr
Mennyire fontos Battlefield sorozat esetén a SSD írásának az értéke?
Értve ez alatt a pálya betöltés, játék futása, és játék közbeni FPS
-
daveoff
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Értem én, annyit írtam, hogy nehezebb kiszúrni, nem azt, hogy nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár érzem a poént a mondatban, de azért na