Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
TTomax
üzenetére
Én a bf4 meg kinai dlc-t egy hétezerért vettem, de többet szerintem nemigen költök rá, még ez a naval strike izgat de lehet azt is kihagyom. Hiába adnak uj pályát uj játákmódot ha sokszor röhögni lehet csak ahogy nem működnek a bf3-ban már rég működő dolgok..
Tanfall meg tetszett de szerintem 2 hét és megunnám, mindenhonnan összelopkodott klisék multiköntösbe csomagolva ezer éves grafikai motorral. -
-
Egyébként csak visszatért a győkerekhez a sorozat még az 1942-ben voltak hasonló jóságok. Ott is mutogatott össze vissza mindent. Sokszor a gonosz földet mutogatta vagy az épületet mert az gyilkolt meg

-
-
-
Rengetegszer jártam így pedig, szétlőttem az egész embert és ő kinyírt. Először azt hittem én vagyok a béna de bf3-ban semmi ilyen nincs. Pingem se nagy hogy amiatt legyen. Tehát valami hülyeség csak van ezzel. Visszatértem az ingyenes bf-re érdekes ott sincs gondom. Más hiba nálam amúgy nem jón elő de ez eléggé felidegelt. Nem létezik hogy ennyi csaló van csak rosszul van programozva a hitreg vagy minek mondják.. Vagy a szerverek fosok és amit a játékosok látnak adott állapotban az nem egyezik egymással, magyarán a netcódja rossz a játéknak.
-
válasz
creedszl
üzenetére
Hármasnál ugyanez volt 1 évig nem lehetett normálisan játszani vele... Itt is ez várható, utána nyugodtan meglehet majd venni. Én az alapot megvettem többit meg egyelőre nagyívben leszrom, majd ha belelővök valakibe egy tárat és nem rohan tovább akkor költök még rá...
-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Szerintem már nem is fognak a microsoft felébredt jön az uj dx így ezek az újitások belekerülnek. Ezek a mellékkezdeményezések egy darabig még menni fognak kb idén utána tuti hogy beleépülnek. Persze ennek örümére majd mindenki vehet uj dx12-es vga-t

-
válasz
lofagi
üzenetére
Akkor elevbe megértem hogy csak prémiumosoknak járna.. Valakinek meg sincs az a dlc akkor hogy pakolna pl a metro pályán lévő szakaszodhoz

EA módra harc:
Kedves tengerész gyalogos elküldünk a kínaiakhoz hogy szétrúgd a seggüket!
De örmester úr nekem nincs meg a kinai dlc így nem jutok be Kínába.
Ja és a rúgás is külön dlc-be van igy csak röhögni tudok.
Nembaj fiam majd a határról röhögteted a kinaiakat addig se a mi seggünket rugják szét! -
-
-
-
-
-
válasz
afrojack1
üzenetére
Egyiket se ... A prémium is lesz nyáron fél áron abba biztos vagyo addigra a hibákat is kigyomlálják. . Titanfall is elég vérszegény produktum szerintem. Engem az első nap felidegelt a bétában a rombolhatóság hiánya. Pálya elemei mögé elbújik az ember és sérthetetlen lesz.
-
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Szerintem meg ami kizárt az lesz a biztos, Ea-nál mindig így van. Valószínűleg azért is ilyen a bf4 meg már a csapat egy része rég az újat hegeszti. Érdekesen januárba Battlefield 5: Armageddon néven jöttek ki szivárogtatások is akkor ezerrel tagadták. Azt mondták hogy csak 2018-ban esedékes az új rész.. De ha így is kelendő egy termék nem fognak vele annyit várni..
-
-
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem érdemes feltenni nekem a windowst is ujra kellett húzni miatta, a kártyám órajele beragadt 100%-ra folyamatosan hiába szedtem le ugy maradt. Vicc az a driver 3 féle r7 és r9 chipsetet támogat az alkotók szerint is.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A bevétel számit csak...
-
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Tökmindegy a motor, a játékélmény ami számítana.
Titanfall játékban is ős source motor van, semmi sem rombolható a pályán mégis jobban lehet vele szórakozni mint a bf4-el
Legalább is a béta nekem tetszett, csak hát csoda lenne ha nem szrnák el azt is... -
-
-
-
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nemtudom én simán betudom tenni a kosárba .. Akkor szokott ez lenni ha beirtál régebben egy promo kódot és nem használtad el vagy ehhez nem használható vagy lejárt. Ott van a bal oldalon a checkoutnál a promo kod. lekell nyitni onnan töröld ki a fenébe ha van ott bármi.
-
-
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nembaj még idén jön a 9
Amúgy sima 8 van nekem is és nincs vele bajom, az szív akinek prémiumja is van és letöltődőtt a felmelegitett pályákat tartalmzó dlc. -
Jó ez az uj driver azt irták hogy gcn-es kártyánál már a catalystes memória tuning csúszka is eltünt.
-
-
Én nyugodtan alszom egyhete nincs fennt ez a szr. Elég azt elolvasni hogy másoknál mennyi hiba jön elő, inkább nyomom bf4free-t.
-
-
-
Februárban minden jóval csábítják vissza a népet: [link]
Mindenki számára elérhető Dupla XP hétvége is lesz meg két ajándékcsomag is, melyeket extra költségek nélkül leleht majd tölteni. -
Kedves nézőink a mantle patch indulásakor meredeken emelkedett a baleseti osztály forgalma... Ugyanakkor a barkácsáruházak forgalma is csúcsot döntött. Béééeeeff nééégy hörtögte a tömeg vérbe úszó szemekkel és ezrével vették a kalapácsokat fejszéket motoros fűrészeket..
-
-
válasz
isizakhi03
üzenetére
Nézted hogy fut is a PnkBstrA.exe? Mert nekem a b-t kell folyton manuálisan inditanom..
-
válasz
isizakhi03
üzenetére
Mondjuk az i5 elég vicces lenne ha kevés lenne én athlon2 x4-en nyomom gond nélkül.
-
Ja ugy oké ha csak tesztnek. Dobozos 7990ft volt a kínai dlc-vel együtt Január elején. Engem pár dlc érdekel de pl ez a second hülyeség abszolute nem. Haver nyomta konzolon ugyanazon pályák vannak benne ujramelegitve mint ami már a bf3-ba is bennevolt. Kell a fenének ugyanz mégegyszer pénzért
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
djculture
üzenetére
Ami a lényeg hogy ezt a bf4-et is nyugodtan kilehetett volna adni dlc-nek, mert per pillanat elég sok mindenben visszafejlődés a hármashoz képest, plusz dolgot meg alig ad. Persze ez is az év játéka az játékos ujságok szerint. Nem nagyon van itt már befolyásolás mentes szakvélemény...
-
válasz
aizen92
üzenetére
Nem nagyon hihetetlen. Gamestar is eddig minden need for spedet az év játékának választott közben olyan gagyisztán részek jöttek már hogy az ember csak röhögött.. Ott se igen hiszem hogy mindenki megbolondult és az unalmas gagyi need for speed részeket kedveli a régi tartalmas részek helyett ..
-
Titanfall játékkal is megfog ismétlődni ez

-
-
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Szerintem meg estimese, senki sefog egy játékért rohanni gcn-t venni, ugyhogy lehet először csak gcn-n fogja kihasználni de utána minden dx11-es kártyán menni fog .
Pc ipar igy is döglődik lehet nekünk van gcn-ünk mert hozzáértők vagyunk de megnézel egy steam vagy origin felmérést ilyen 2-3%-on állnak a gcn radeonok. Elterjedségük nulla a más régebbi szériákhoz vagy nvidiához intel vga-hoz képest.
Igazság szerint elolvastam a mostani cikket az open gl fejlesztésekröl attól ezerszer többet lehet várni mint ettöl. -
válasz
Whysperer
üzenetére
Most linkeljem a helyi cikket ahol levolt irva mármeg azt mondták az amd-nél hogy nem lesz kötelező a gcn
"Amióta az AMD bemutatta a legújabb, R9, illetve R7 szériás videokártyáit, valamint a Mantle API-t, azóta egyfolytában azt hangoztatták, hogy annak működéséhez elengedhetetlen lesz egy GCN architektúrás Radeon GPU-val szerelt VGA. Ezzel szemben most kiderült, hogy, bár valóban elsősorban a GCN architektúrát szem előtt tartva fejlesztették a Mantle API-t, mégsem lesz hozzákötve annak működése"
Az APU13 rendezvényen Johan Andersson megerősítette, miszerint nincs a GCN architektúrához kötve a Mantle API, vagyis nem lesz követelmény egy HD 7xxx, R7 2xx vagy R9 2xx sorozatú AMD VGA annak kihasználásához.
Ugyanaz a hülyeség mint amikor azt mondták lara haja csak is 7xxx-en fog mozogni, utána minden dx11-es kártyán működött legföljebb eleinte rosszul, utána jött patch és jó lett..
-
-
-
-
Ja kellett legalább legyen már valami vicc is a sok morgás meg szidás között is.
Egyesek már ugy komolyan veszik a játékot meg sértve érzik magukat mert hibák vannak mintha az életük mulna rajta. Hármassal ugyanez volt, ezt is össze fogják kalapálni tudja mindenki addig meg ilyen elkell fogadni. Én is félretettem, van rengeteg más játék is... -
Rókabőrfield4:

-
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nem mindegy ha nem indul el meg kivágdos hogy bennevan a legújabb dlc vagy nincs?

Bf3 ugyanigy volt kellett egy év a megjelenés után hogy lehessen normálisan játszani -
-
-
-
válasz
Kevin's
üzenetére
Ha szereted az egyforma kinézetű ellent lőni egy 100* 100 as kis pályán nulla feladat nélkül akkor az a te játékod. Én ezt már 10 évvel ezelőtt is untam
Legalább egy nyavaja zászló lenne vagy valami de a videoban csak azt mutatják tizen x percig hogy lő lő lő ugrik lő lő lő ugrik beszáll a robotba lő lő lő lő.. horkol bealszik lő lő lő (rászigszalagozta a kezét az egérre )Ezt ha ilyen a játékmenet 2 hét alatt mindenki megfogja unni az garantált.
-
-
-
-
-
-
Engem csak egy idegesít a nagyon hosszu szerverhez csatlakozás...Utána megy flottul pedig most a másod gépemen néztem, athlon2 x4 3500mhz 8giga ddr3 hd5850- meg is lepődtem hogy elég jól ment full hd-be médiumban.
-
Én megvettem és tetszik, mondjuk prémium egyelőre nem vonz
-
-
pc guru team holnap postázza a játékot, de be is sétálni a szerkeszőségbe érte holnap szerintem.:

-
-
-
-
-
-
-
Ezen a gépen aki megnyeri biztos elfog csoszogni a bf4:

-
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mert ebbe jó reménykedni hogy ezért nem megy a gépen...
-
-
válasz
Bencus88
üzenetére
Szerintem ez egy olyan build ami nem igazán lett a modulos megoldásra hangolva, nekem a 4 magos athlon simán megy (bf4 topikba más athlon2 x4 és phenom2 x4-en szintén megy hozzászólásokat is olvasni) pedig sokkal gyengébb proci de teljes értékű 4 magos még nem ez a modulos megoldás.
-
-
-
válasz
breakout123
üzenetére
Már letakaritottam mert meguntam de mediumba volt 50+fps simán majd holnap még megnézem mit muzsikál feljebb véve.
-
válasz
breakout123
üzenetére
Proci ugyanez nekem egy hd5850-el és 8giga ram, vigan megy 1280*1024-be.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Remélhetőleg egy jó dolog lesz ebben, a bf3-ról a bf4-re migrál minden csíter..
-
válasz
kucseranor
üzenetére
1 év és jó lesz bf3-nál is megvolt ez, nyavaja béta teszternek nézik a vásárlókat...
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy sima 8 van nekem is és nincs vele bajom, az szív akinek prémiumja is van és letöltődőtt a felmelegitett pályákat tartalmzó dlc.