Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Nektek nincs olyan bug, hogy ha játék közben letálcázod a játékot, akkor kidob directx errorral ez a szar? Vagy ha csatlakozok egy szerverre, s nem megyek rá időben háttérben futó kis bf ablakra, akkor is kidob directx erroral....Mi ez a szar bug? Már hónapok óta csinálja ezt...Lövök róla egy fotót hamarosan..
-
@rglaaf
veterán
-
Prosector
addikt
Nem szall el senki mostanaban "outofmemory"-val? Eddig ritka volt, de most kb. 40 perc alatt háromszor...

Most OC sincs, ugyhogy nem az a baj.
-
Algotis
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Az engem is érdekelne, mert nekem error, mások meg játszanak, de csak 7-8-an, nem a megszokottan sok ember, szóval félig jó csak a game.
Lehet egyszer Te leszel a 'kiválasztott" és beenged egy szerverre
-
xHoLyShiTx
csendes tag
csak nekem van ez hogy mindegy milyen játékmódot tolok meg mindegy milyen szerveren a kék csapat mindíg veszít?

-
Algotis
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
PC-n is szarakszik, szerintem simán lehetséges hogy konzolon is ez van, ha az EA szervereivel van a gond.
Már pedig most itt azokkal van... -
spanglee001
addikt
Egy pár napja nem játszottam vele, mert vettem egy konzolt és ismerkedtem a halo és gta -val.
Eddig nálam nem volt gondja a játéknak, de úgylátom valami történt, mert csak joinol ez a rohadék de sosem lép be a szerverre.
ki-bejelntkezés és restart volt de semmi változás
szerk: PC-s vagyok ott játszom a BFel.
konzolon csak azokkal játszom amik nincsenek pc-rede akkor mások, hogy tudnak játszani vannak a szervereken, ismerősök is, csak engem nem enged be

-
TechArtist
aktív tag
Az mi a tök, ami tankból jön ki, és az utolsó pillanatban pittyeg, és kb. 2 elég, hogy tankban ülve kicsináljon? Staff shell?
-
lotTóni
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem már az is jó kör,ha nem kapok pontot.Ez azt is jelenti,hogy tőlem nem veszik el

Viszont tegnap az autobalance szórakozott velem.A nyertes csapatban kezdtem,majd átdobott a vesztesek közé,majd még egyszer megismétlődött ez a tortura.Már nem húzom fel magam rajta,csak érdekességképp írom..
(#30590) Dexter-2000
Origin,böngésző restart nem segít? -
Dexter-2000
őstag
nektek jó a game?
amint fellépek egy szerverre hibaüzenettel kidob ami nem tudom mi mert kifagy az egész és ilyenkor záródik be minden -
Frozzy
őstag
veteran itemeket hogy lehet megszerezni ?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Fáradjatok át ezzel a VGA-s topicba. Köszönöm!
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
üzenetére
+20% power az nem tuning, ezzel a kártya teljesen kitudja futni magát, 0% nem mindig elég mert fogyasztás korlátba ütközhet, ezzel ezt növeled. A pcie freki a foglalat órajele amibe a kártya van, 100 a gyári beállítás, de auto-n szoktak hülyeséget beállítani az alaplapok, főleg, ha tuningoltad a procit.
-
@rglaaf
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Bocs de ez ugrott be hirtelen a topic-al kapcsolatban 0:13-nál a lényeg
peace 
-
Def26
félisten
[link] Egész jó mostanában a hitbox, vagy lagolás vagy nem is tudom mi a fene okozhatja ezt.

-
@rglaaf
veterán
(OFF)OFFF@sz ki van már inkább ne kérdezzetek semmit...(/OFF)
mire válszolnék már a kérdés is eltünik mindegy
Gondolom az előző kérdés erre vonatkozott volna a jobb oldali képen levő rakétára gondolt a kolléga

-
Def26
félisten
-
Def26
félisten
Van még egy kérdésem. Szerver keresőben meg tudjátok nézni egy eu szervernek az ip címét?
-
törölt tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Már több napja hajtom maxon a karit,Crysis 3 - BF3 - Mafia II játékokkal van még lehetőségem nyúzni.És sehol, semelyik játékban nem tapasztalom a jelenséget,csak a BF4 singapore mapon. Gépet nem kell újra indítanom, ki sem kell hogy lépjek a játékból,csak mapot váltok és hiba nélkül fut tovább a játék,vissza lépek a singapore mapra és jelen van. Teljesen mindegy milyen felbontáson,milyen beállításokkal. Ezért gondoltam hogy bug.
Kártyát nem tuningolom, a Biost és és az ATI drivert cseréltem le a legfrisebbre." PCI express frekit fixáld 100-ra biosban. " ezzel mit érek el pontosan? Mire jó? Nem értek annyira hozzá, azért kérdezem!
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
üzenetére
Power +20%-on van? driver a legfrissebb? próbáld meg lentebb venni 100mhz-el a memória órajelét, hátha akkor jó lesz, de kétlem. Ha valóban csak ott fordul elő, akkor említésre sem méltó hiba, használd a kártyát és élvezd a játékot!

PCI express frekit fixáld 100-ra biosban. -
törölt tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Több napja hajtom a VGA-t maxon, hogy elő jön e máshol, más játékokkal, de semmi! Sehol máshol nem tapasztalom, pedig nyúzom a karit rendesen.
Csak az idegesít,hogy más márkájú VGA-kal nem tapasztal senki hasonlót. -
törölt tag
Sziasztok!
Single módban grafikai bugokkal találkozott e már valaki a játékban? Ilyenre gondolok , és ilyenre.
Azért "reménykedem" hogy bug, mert csak és kizárólag ezen a mapon jön elő, sehol máshol. Semmilyen más játékban,tesztprogramokkal,benchmarkokkal nem jön elő ilyen hiba. Csak a singapore mapon tapasztalom. És mindegy hogy low-on van és pl 1024x768-as felbontáson, akkor is jelen van. Másik mapon nincs. -
törölt tag
Lemértem. Egy órás adatforgalom mobilnettel ~40Mb le +20mb feltöltés. 60-80Kbit/sec-et nagy nagyon lépi túl.
Egy lassított bármilyen szolgáltatós max 128Kbit/sec-es nettel elfut a játék. Ez azért lényeges ha már túl tépte valaki azt az 1-2Gb forgalmat, még simán elfut a game. A ping persze 50-70 lesz, de hát jobb mint a semmi.
-
kisza25
félisten
-
pilu85
őstag
gyerekek próbáljátok ki hc modba a játékot, lényegesen jobb a játék.
-
Ha meg lett volna nekem is a China Rising, valszeg énis megvárom mi lesz... de így.
Valamelyik nap is Domination-t akartam tolni és persze nem Sanghai only, hanem változatost... kb 10 szervert dobott ki európára este és abból vagy 6 DLC-s volt, és persze ami nem DLCs azon meg alig volt ember.

Rush dettó néha... lehet választani persze, csak rossz a szájíz mikor te a másik szerverre mennél mert ott van az a map vagy sok ember (mert nekem az jön be pl).

-
Xaels
félisten
Majd meglátom. Firestorm és Caspian miatt érdekel leginkább és ha Metro tényleg jobb lett akkor az is lehet többször bekerül a játszottak közé.
(#30552) NetTom: én a 3-ban az elsők között vettem meg a Premium-ot és idővel csak romlott a DLC-k színvonala szerintem. Az "új" játékmódok sem jöttek be. Leginkább ott is a LE mellé adott B2K és a CQ DLC ment, a többit max kihívások/fegyverek miatt erőltettem.
Simán vannak Vanilla szerverek csak keresni kell őket. Szvsz a SA-s pályák lesznek leginkább bele keverve. Túl lehet majd élni, max jövő karácsonykor akcióban megveszi az ember 3K-ért a Premium-ot. Most baromira nem éri meg zsákbamacskát venni.
(#30553) Foxmulder89: szerintem mind elég gyenge.
-
Foxmulder89
senior tag
Nem ismerem a kínás pályákat, elvileg egy igazán jó van csak, hiszek neked, de annyira azért az alap pályák sem szuperek. Na meg ahogy NetTom mondta, sok szerver dlc-s lesz..két dlc meg már drágább mint a prémium. Nem a +featurek miatt érdekel engem sem, bár nem rossz, hogy előbb játszhatsz az új mapokon.
-
De azért olyan sokat még nem is tudni mi lesz bennük és milyen szinvonalon így előre.

Én mondjuk azért vettem meg végül, mert minden második szerver amire be akartam menni kérte és felbosszantott. Így kerestem egy olcsó megoldást és megvettem.
Kíváncsi leszek ahogy jönnek a DLCk mennyire lesz ez még jellemzőbb.
De persze azis lehet ez csak azért lett így mert még többen voltak akik előrendelték vagy olyan változatot vettek amihez járt az első, így meg merték tenni azt hogy elég sok szerver kéri.Majd idővel kiderül, de nekem olyan változat volt épp amihez első sem volt (VGA mellé).
-
Xaels
félisten
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Én jelenleg úgy vagyok a BF4 DLC-kkel, hogy a LE mellé járt a China Rising "ingyen", de ez is 90%-ban kuka és ezen felül max a Second Assault kéne. Így olcsóbb lesz azt külön megvenni. A Premium meg tele van számomra felesleges dolgokkal.
-
válasz
senzaj
üzenetére
Nem diplomákról van szó, csak nagyon gyakran találkozom már ezen a fórumon is evidenciális szintű kérdésekkel. Semmi utánajárást nem feltételezve már (önállót, ami nem abból áll hogy felteszem a kérdést fórumokon meg a gyakorikérdések.hu-n.
).De ez nagyon off. Ennyi volt csak a bajom ma épp veled, bocsi.

Mondjuk egyre kevésbé lepődök meg (ezt ne vedd magadra légyszi) azis igaz, mert szörnyű elbutulás zajlik világszinten is meg MO-n is. Lassan alig lesznek "önálló életre" képes egyedek, főleg ha megnézem a mai "fiatalságot"... helly máris öregnek érzem magam....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zuzu000
őstag
Nektek beállítja az emblémát? Készítettem 2-t is, USE-ra katt, de nem változik meg. Ugyanez a portrénál is, hiába változtatom meg, az alap marad.
-
mcmike
őstag
Jogos. Egyébként ott van az általad linkelt oldalon minden paraméter a BF3 Net felhasználásra vonatkozóan:
"Over the course of three evenings each consisting of 2 hour gaming sessions, Battelfield 3 consumed a total of 255.6MB of data."
Magyarul 3 napig minden nap 2 órát játszottak (összesen 6 óra) ami (fel és letöltés együttesen) 255.6 ~ 256 MB forgalmat generált.
Egyszerű osztással: 256 / 6 = 42,6 MB/h
A 20 percre vonatkozó adatok is ezt támasztják alá:
"An average 20 minute Battlefield 3 sessions consumed the following:
Received data: 9.33MB
Sent data: 4.92MBTotal data: 14.2MB"
Tehát összesen 14,2 MB 20 perc alatt.
Egyszerű szorzással szintén kijön a szám: 14,2 x 3 = 42,6 MB/h
Ha mondjuk feltételezzük hogy kicsit többet eszik a BF4, akkor durván legyen 50, max. 55 MB/h
Abba szerintem illik beleférnie.

-
Viper26
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Az eredeti kérdésemre azért továbbra is választ várnék, ha pedig más leírja a hibákat az miért lesz törölve úgy mégis?
Kérdem szeretettel...vagy ha valaki erről érdeklődik akkor gyorsan le kell ugatni, vagy hogy is van ez?(#30517) DeadMeat:
Neked meg gratulálok viccesfiú...vagy ez nem számít offnak véletlen?Milyen érdekes ugye...
-
senzaj
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Dobozos változatot kerestem először... nem kell lehurrogni te valószínűleg 4 diplomával rendelkező kollega.....

-
-
senzaj
senior tag
Hali!
Akinek az alapjáték van meg, az hol tudja megvenni hozzá a china rising dlc-t? Csak mert én sehol se találok...
Jah originen.. nincs több kérdésem.

-
Def26
félisten
válasz
mcmike
üzenetére
Igen, ez qrva sok. Akkor a mobilnetes játék kilőve.
Amúgy érdekes, mert bf3 -ban pontosan lemérték és ott 20 perc játék 9.3MB volt (120 óra kb. egy hónap alatt az olyan 3.4GB) ami egész emészthető. Szerintem nem jól mérték ezt a 216MB/ óra értéket.
Szerintem inkább 60 kbps lesz az ami 1 óra alatt 27MB.bf3
Received data: 9.33MB
Sent data: 4.92MBTotal data: 14.2MB
-
@rglaaf
veterán
Tehát akkor még sem biztos a jan14 secondassault DLC[link]
-
mcmike
őstag
A konvertáló szerint igen. 60KB/s-nél 216 MB/h érték jön ki.

-
mcmike
őstag
Csak ezt a becslést találtam Network bandwidth usage-ra...
50-60 KB/s
Sokkal pontosabb értékeket kapnánk ha valaki lemérné egy net monitor progival.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Viper26
üzenetére
Idézem:
"OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak!
"
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy mennyi adatforgalmat generál 1 óra játék bf4 -ben?
-
Viper26
nagyúr
Egy hónapja nem indítottam el a játékot, azóta van bármilyen érdemi változás a hibákat / stabilitást illetően?

-
kengyel
nagyúr
DDoS támadás miatt álltak le az Origin szerverei Akkor itt volt a csatlakozási hiba fő oka !
-
basel00
tag
nekem se nagyon vannak fent
-
andro93
aktív tag
Most már jó, csak egy szerveren sincs ember. Valami globális gebasz volt.

-
basel00
tag
szerintetek mikor lesz jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de gondolom akkor ez is "késik"..
peace 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)