Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Assingment (kihívás), megtalálod battlelogon, arany assingment, 50-es szint is kell hozzá!
-
LackoMester
addikt
Üdv,
az lenne a kérdésem, h. az ACE 23 fegyó feloldásához mi szükésges? A Loadout- ba azt írja Unlocked via Assignment . Na de mi is ez?
köszi
-
2csi
aktív tag
Köszi!
-
@rglaaf
veterán
-
2csi
aktív tag
Lehet ipadről rakétát küldeni? Hogyan?
-
Attix82
addikt
Mi is kicsit szórakoztunk
[link] -
-
-
2csi
aktív tag
Köszi Csabroncka! Köszi Neoteric!
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet saját szervert csinálni? Ha igen, akkor hogyan?
Előre is köszi! -
SkyS1gn
félisten
válasz
kengyel
üzenetére
Nincs megjelenési dátum de ha hihetünk az EA supporttos ürge kotyogásának akkor jan 14.
(#30373) VAN der BOSS Amire meg újfent berágtak a részvényesek mert miaz hogy nem dől majd a lé szóval EA bácsi mondta hogy jaa nem késnek ám, csak hát valamit böfögni kellett a sok taknyos játékosnak.
-
Csaber
senior tag
válasz
SzegediKrisi
üzenetére
magyar EA Support-ot hívd fel és próbáld eladni magad 18 évesnek ( ha jól tudom ez a telszámuk +3615059550 ) különben 2 év múlva tolhatod csak
-
SzegediKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem sikerült beállítani az életkoromat 16 év fölé pedig minden oldalon 20+ -t állítottam be!
Mit lehetne csináni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Csabroncka
addikt
válasz
pilu85
üzenetére
Azért ez ati kártyások dl. hibáin nem sokat segít, ill a maradék 30%-is elég bosszantó (tegnap fél óra alatt sikerült szerverre csatlakoznom)
Tudjátok nagyon sok "öregnek" kezd teljesen világossá válni, illetve ahogy egyre többet játszik vele az ember: ez jobb már nem lesz (sajnos).
-
Laraxior
titán
válasz
pilu85
üzenetére
Na, ez a helyzet, most nálam is. A hangbug itt is előfordult, de különösebb problémával nem küszködtem sose. Az elején nem jártunk 64-es szerverre, mert az összeomlott, de már azzal sincsen gond, néha nehéz csatlakozni, de annyi belefér. Összességében én meg vagyok elégedve, de ezt mutatja is, hogy több mint 250 órám van benne. -
Laraxior
titán
Már hogy ne lett volna.... Az End game-ben nincsen hang
ill ugyanaz a hangbug jött elő, mint itt it Golmudon, meg Lancang Damon. Mondjuk itt már javították.Single témához: Külön csapat dolgozott a single játékon és külön a multison, ha végigviszitek a kampányt, azonfelül, hogy pluszfegyvereket kaptok, a végén fel van sorolva a fejlesztőgárda, lebontva úgy, hogy ki mit (nem) csinált

-
@rglaaf
veterán
BF4 QED #11: Metro Map Glitch #2 nem igaz hogy ugyan azok a bugok mint bf3 metronál

-
front3r
őstag
válasz
DieHard
üzenetére
Szerintem(!) nem lesz BF5 jövőre(2015), mert a DICE-nak ott van most 2 játék fejlesztés alatt, és azt szerintem a BF5 előtt adják ki... ezt erősítik a hírek is. Esetleg lesz egy különálló BF megjelenés(pletyka, idén vagy jövőre), amit nem a DICE készít, de ettől én félek. Lehet fikázni a DICE-t hogy milyen bugos a játék, stb, de mégis össze tudnak rakni egy igazán jó multi FPS-t, és nem nagyon van más csapat ami hasonlót fel tud mutatni.

Azt tudom elképzelni, hogy lesz egy különálló csak single story-s BF idén egy másik csapattól. De hogy még minőségi BF szintű multit is rakjanak bele, azt kizártnak tartom. -
pilu85
őstag
mire kezd elfogadható lenni a játék akkorra megjelenik a bf5. a bf3 is mostanra lett elfogadható

-
Prosector
addikt
válasz
killer095
üzenetére
Lehet, de inkabb használj .cfg filet, akkor nem kell minden inditasnal beirogatni oket.
Ha a BF3 elfogadhatoan futott szamodra, akkor szerintem megprobalhatod a 4-est is a W8.1-eddel.
Nekem jobban fut a 4-es, mint a 3-as.
Ha a 4770-ed 512 Mb-os, akkor elég necces a dolog, bár a felbontástol is fugg.
-
-
killer095
őstag
Sziasztok tervezem a játék beszerzését , és az lennea kérdésem hogy mint anno BF3 ban konzol parancsokkal lehet fpst kifacsarni a játékból?
Mert nincs high-end pcm sajna
Intel E6300 3.4ghz
win8.1 64bit
4gb ram
HD4770Elérhetnék valami értelmes FPS számot vagy hadjam is?
BF3ban kb 25-100 fps között volt
-
KERiii
tag
Hali!
Élvezhető már a játék PC-n vagy még sok a DC meg az egyéb hiba?
-
gyenge47
aktív tag
Most kezdtem el a singlet, de random kifagyogat, bf4 működése leállt szöveggel. Van esetleg valami tipp ez ellen?
-
Laraxior
titán
válasz
Serg1966
üzenetére
250m-enként kapsz egy ribbont... azaz vagy lősz egy 250m-es fejlövést, vagy az adott körben az összes fejlövésed, ami 50m-nél távolabbról megy, és ha elérted a 250et, akkor nullázza, és kapsz egy ribbont.
De a lövésnél ki fogja írni, hogy headshot 100 - marksman 132. A marksman pontot méterenként adja, tehát jelen esetben 132m-ről lőtted fejbe a tagot. Még egy ilyen lövés és kapod a ribbont. -
DieHard
senior tag
És most mi a szent sz.rnak kicked? Nézzétek már meg adminok pls. mert elpsotázom ezt a szájbab.szott játékot a redvás k. annyuknak amerkába.
-
Gondoltam ma tolom kicsit hátha javult vmit, de tévedtem. Ugyanúgy menet közbe kidob ilyen hülye hibákkal, az utolsó eset a szokásos bf4.exe leállt.

Vajon mikor jut el oda ez a gém hogy jó lesz? Cod Ghosts se jó mer stutteringel egyszerűen manapság már nincs olyan gém ami normálisan menne, ebből PS4 lesz mihelyst lesz rá tartalom.
-
Csaber
senior tag
Tényleg a " best enemy"-it mire adják csak mert ma kaptam [ilyet] bár ma akármit csináltam kikaptunk ...
-
Serg1966
tag
Obtain 50 Marksman Ribbons 10/50 ezt a 250 méter feletti fejlövésekre adná nem?Mondjuk mindegy mire adja mert nem számolja

-
csibe1
addikt
Tegnap nálam is bejött hasonló dolog Lockeren.A csókába hármat küldtem bele a Hawk vagy SPAS sotiból, erre megfordul aztán leszed.
A pláne, hogy nem voltam tőle messze; de az első találatot nem is jelezte a játék, pedig végig rajta volt a célkör.Elég idegesítő tud lenni ha néha eltűnik a semmibe a lőszer vagy a sörét. -
Xaels
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Folyt. Múltkor Lockeren olyat lőttem RPG-vel, kaptam is "dicséretet" a chatben. Kint a havon majd a pálya 2/3-át lőttem át és nagyon benézte a srác. Már bent rohangáltam amikor jött a kis felirat, hogy megöltem valakit
Aztán meg a reakció...Bírom a sok nagypofájú "PRO"-t, felmentem Obliteration-re és 4v9-ben pofázik a kör végén, hogy "EASY". Persze a másik csapatban 4-en voltak 1 "klánból".
-
Xaels
félisten
Valamelyik nap Rogue Rush-on simán átment az RPG a BTR-en meg az MBT-n. Csak lestem ki a fejemből. Nem haltam meg, végig néztem simán ahogy átrepült rajtuk a raksi. Lockeren is sokszor van olyan az átjáróban, hogy zoomolva benézek, ellövöm és semmi találatjelzés de van amikor simán multizok vele.
(#30329) Cris99: a DIV3-as SKILL nem nagy elvárás. Sőt... De ez nem csapódott be korábban, nem nozoomban lőttem ahogy esik és konkrétan láttam átrepülni. Majd ha lesz több helyem csinálok videókat hátha tetten érem a szitut.
Amúgy ma még a Little Bird cseszte fel az agyam. Az egész egy rohadt üveg kalitka, semmi anyag nincs benne és tolom bele a 4-5 hitet BTR-el és meg sem érzi simán tovább repül. A 2 heatseeker meg sem kottyan, +még egy fél tár 25mm-es, a srác meg rám fordul és egy tárból ki is pirított...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
aerosmith
üzenetére
Nagy elvárás kis kompetencia
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Skill amúgy nagyon változó, pár kör obliteration vagy rush feltolja, aztán conquesten visszaesel, ráadásul nem olyan mint más stat hogy idővel a "kőbe vésődik" ahogy egyre több adatot átlagol.
(#30330) Xaels
Nekem hányszor van.. főleg RPG-nél, lövök 15 méterre erre 5méternél a földbe csapódik, pedig a tankra célzok....
-
aerosmith
őstag
Sziasztok van valamelyik klánba most tagfelvétel?
Aktívan játszó, legalább 5 fős csapatot keresek, 21+os átlagéletkorral, PTFO mentalitással, minimum DIV3as skillel. -
r-chee
őstag
válasz
SzegediKrisi
üzenetére
Egy jótanács: ha nem vagy 18, a korhatárhoz kötött oldalaknál inkább adj meg 20+ életkort
Játék dobozán feltűnhetett volna a 18+ jelölés 
-
SzegediKrisi
csendes tag
Szia Xaels!
Ki tudnád egy kicsit bővebben fejteni az előbbi supportos témát?
Előre is köszönöm!
-
STC Speed
őstag
válasz
SzegediKrisi
üzenetére
2 év múlva biztos beenged!!
Bocsi ezt nem birtam ki
-
Xaels
félisten
válasz
SzegediKrisi
üzenetére
Ne haragudj de erre csak
Ha jó fejek az EA-nél akkor a Support átállítja neked a korodat... -
SzegediKrisi
csendes tag
Sziasztok!
Elég nagy problémám adódott a bf 4-el!!!! Amikor telepítettem a bf-et akkor az origin-be úgy regisztráltam hogy
azt adtam meg hogy 14 éves vagyok,így kérte a rendszer a szüleim email címét. És amikor beléptem a battlelogba akkor nem engedte hogy belépjek és azt írta ki hogy 16 év alatt nem használhatom a battlelogot
mert korlátozva van a felhasználóm így játszani sem tudok!Mit csináljak?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
DieHard
senior tag
A helis, vagy hajós vagy akármilyen TV raksival szeretnék eltalálni egy ellenséges játékost, vagy azt a jármüvet amiben az ellenséges játékos ül. Meg tudná valaki mondani, hogy hol a biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip van a hitbox? mert én már körbelőttem, mint Samuel Jackson-t a ponyvaregénybe. de nem talál egy sem.

-
XP NINJA
őstag
Nálam megy, de csak a BF3

-
STC Speed
őstag
Ez az RFB nevezetű sniper fegyo baromi erős,mint egy shotgun csak messzire lőnék

-
soultrapp
senior tag
Hello!
Nem tudjátok meddig nem lehet játszani?
De úgy látom vannak akik játszanak.... -
bandi0000
nagyúr
Ez az megen szar a Játék, ma sem kell játszani -.-"
-
ciry
őstag
-
Shodan
őstag
The Game Statistics Engine is currently down.
oh yeah happy new year
-
omikron23
senior tag
Something went wrong...

-
ScomComputer
veterán
Na erre kíváncsi leszek mit hoz a játékba!

-
mackosajt
addikt
válasz
Nemt0m12
üzenetére
Nálam úgy tűnik...
Mentem Air-ezni Diehard kollégára. Majd jött még más is.
Kiléptem, mondom megyek az Iram-ra, még meló előtt tolok egy kis CQ-t.
BL szerint mág most is Air-ezek, és nem enged be sehová sem.
"ERROR
No contact with EA Online. Please try again later."Úgy tűnik, az év első munkanapján (nekem) nem fog sikerülni a CQ.
-
Nemt0m12
tag
csak nem megint behalt a játék?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csongi
veterán
válasz
pilu85
üzenetére
Nalam minden rosszabb lett, minden fegyver harmat gyenge lett ha en hasznalom, ha ram hasznaljak akkor egybol halok. Lehet csomag vesztesem van amit sosem tudok meg szerintem.
huby80 valoszinuleg mert a 60fps hez eleg az egyik kartya is. Orulj neki felslegesen nem zabal aramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
43-as vagyok de van vele 500 killem 

Na, ez a helyzet, most nálam is. A hangbug itt is előfordult, de különösebb problémával nem küszködtem sose. Az elején nem jártunk 64-es szerverre, mert az összeomlott, de már azzal sincsen gond, néha nehéz csatlakozni, de annyi belefér. Összességében én meg vagyok elégedve, de ezt mutatja is, hogy több mint 250 órám van benne.

Ha jó fejek az EA-nél akkor a Support átállítja neked a korodat...