Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
lukaszokni
üzenetére
Nem hardcore szerverre mentél egész véletlen?
-
lukaszokni
aktív tag
sziasztok!
ma játszom először, de van egy nagy gondom.
nem reagál semmit a q, c, b billentyűkre, tul képp vakon rohangálok.
én vagyok a láma, és sokat kéne ölnöm így, vagy ezeknek a funkcióknak működniük kéne alapból? tehát ezt a skillt meg kell szerezni, vagy mi pöcs?(#32198) kovy29: Őőőő, köszi!

Nem tudtam, hogy ilyen különbségek vannak. Fenkjú!
Megyek a mazsola-szerverekre.
-
sittes79
addikt
Csákány,
Valaki tolja tabletről a battlelog okosságot, hogy nézed a battlescreen-t miközben tolod a gémet, hardcore-ban jól jönne. Sajnos mindig loading battlescreen-t ír ki és nem történik semmi. Van aki próbálta és megy neki?
-
Gyula84
veterán
-
válasz
Balika23hun
üzenetére
Nem mindegy ha nem indul el meg kivágdos hogy bennevan a legújabb dlc vagy nincs?

Bf3 ugyanigy volt kellett egy év a megjelenés után hogy lehessen normálisan játszani -
kungzi
veterán
a rohadás jöjjön erre a xarra komolyan mondom
folyamatosan a BF4 működése leállt
kapja be az EA -
Balika23hun
aktív tag
Nem tudom hogy vagytok vele de nekem már kezd elegem lenni az EA-Dice párosból. December elején jött a hír hogy csak a javításra koncentrálnak azóta csak két pár száz megás patch jött és a dec. közepi csak rontott a játékon (azóta van nálam a could not join server hiba).Az X1-osok már több mint 2 hónapja játszanak az SA DLC-vel nálunk még híre sincs hogy mikor kapjuk de még annyi se hogy mik azok a hibák amit ki akarnak javítani előtte.Nem a dog-tag-ekért meg a csilli-villi camokért fizettem ki a játék árát még1x.
Bocsi hogy rinyálok amúgy nem szoktam de ezt most jól esett leírni. -
Whysperer
addikt
Amúgy,ha nekem a normál van meg valamennyi pénzért nem tudom csak fel upragetelni az accountomat premiumra?
-
fogirobi
senior tag
válasz
Olympos
üzenetére
És most 7000 az Originen?
Csak, hogy tudd,
nem akkor akarok venni amikor te megvetted leakciózva, hanem most az elkövetkezendő pár napban! Látom ez nem esett le! 
Nem is értem, hogy jött ide, hogy te amikor vetted mennyiért vetted, de biztos.
Legyél rá büszke, hogy megvetted ennyiért és még csak be se kellett pötyögni a kódot!
Ezt az IP babrálást meg inkább mellőzzük, mert ebből is voltak már gondok...
-
fogirobi
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor linkelj már egy "rendes üzletet" légy oly kedves, ahol olcsóbb mint a tokos verzió!
-
-
Def26
félisten
válasz
isizakhi03
üzenetére
Jaja.
64 ember van itt is. B zászlónál simán lehet kerülni. Mondjuk ha balfasz csapatod van akkor most is szívás, de többnyire nem jellemző, hogy beszárítanak.
-
fogirobi
senior tag
válasz
Olympos
üzenetére
Ki beszélt Originről? Értelmezd már a kommentemet....
Mellesleg ki az a hülye aki Originen veszi még drágábban?
Az előbb írtad, ha a tok nekem megér plussz 3 ezret... Originen még drágább mint a tokos verzió! Akkor nem tudom, hogy nálad, hogy jön ide az Originen vásárolt BF4!
Rakd már helyre egy kicsit a dolgokat, mert ahogy nézem azt se tudod miről van szó!Az meg, hogy neked az a "nagy" élmény, hogy nem kell beütni egy kb 20 betűből álló kódot, hanem automatikusan aktiválódik, azt inkább nem kommentálom!

Azért annyira nem igényel nagy erőfeszítést...
De kinek mi... 
-
Olympos
senior tag
válasz
fogirobi
üzenetére
Az Originen vett hivatalos kódot szerinted visszaveszi az EA?

A dobozból kivett kódot tartalmazó papírfecni szorongatása nekem nem akkor élmény.
Helyette nagyobb élmény az, hogy még a kódot sem kell beütni, már aktív is a Prémium tagság.
De gondolom kérhetsz az automatikus aktiválás helyett emailben kódot is, amit kinyomtathatsz, meg lehet szorongatni, majd visszapötyögöd az Originbe és aktiválod. -
-
daveoff
veterán
Tudom milyen az új metro. Néztem videókat, ugyanúgy lesz állóháború, az alternatív feljáratok se sokat segítettek, persze ez csapat függő főleg. Nekem az új caspian is tetszik, persze majd akkor mondok végleges véleményt, ha már játszottam rajta.
(#32172) Def26: Értem, akkor talán jobb lesz ebből a szempontból. Én azért bírtam a beszorítósdit is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xFLOWEx
tag
válasz
Csaber
üzenetére
En megmondtam mar az elobb is ...
ergo grip+ heavy barrel= 100% hogy no recoil macrot hasznal (ezekkel mukodik ugyanis) vagyis lezersugarat lo ki oda ahova celoz
szanalmas kis fergek ezek 
dobtam reportot ra reszletes leirassal, es ezt is fogom tenni az ossze kocsogyerekkel aki no recoil macrozik a durvabb aim es wallhack-rol nem is beszelve. Aki siman macrozza az elesztest vagy egyeb dolgokat azzal semmi bajom, de a pontlovoket es a falon atlatokat a pokolba kivanom. Az amugy is elcseszett jatekot megjobban tonkrevagjak..

-
Chris78
aktív tag
Az embléma szerkesztőben ,hogy kell "szinezni"?
-
eugabesz
őstag
Biztosan sokan át-át néznek egy bizonyos társoldal fórumára,szerencsétlen admin már annyira ki akart tiltani,hogy két emberre való büntetőpontot is kiosztott...sajnos az már a szánalmas kategória,hogy megpróbálta eltüntetni,mit művel...szánalmas gnóm...
Cifu-cska -
daveoff
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ennél a játéknál a mapokat nem igazán sikerült elkapni, ezért is nagyon várós a second assault. Jó kis metro hentelés......alig várom.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Dragon Passon nem voltam még egyedül, Altai Range olyan határeset szerintem, a másik kettő viszont.. Az alapok közt is épphogy van egy-két jó.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
1 ami jó, az infis, a többire csak nem helyénvaló szavakat tudnék mondani, azért meg törlés jár

-
DieHard
senior tag
Nekem olyan gyors a respawn, hogy magamat tudom éleszteni amikor visszafutok.

-
fogirobi
senior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nem lesz benne semmi más... Szerinted mit hittem? Azt hogy lesz benne még egy nyalóka is, vagy mi?

Ez csupán elvi kérdés. Nekem így jó és kész! Én szeretem a kezemben fogni azt amit megvettem...
Nem akarok arra eszmélni, hogy egyik nap lelövik a Battlelogomat, azzal az indokkal, hogy ez nem is az én kódom, hanem másé és én elloptam és még bizonyítani se tudom, hogy az enyém, mert valakitől megvettem itt hardveraprón az meg csak elküldött egy kódot! Egyik cimbim konkrétan így járt a BF3-al kb 1,5 éve... És azóta is cseszheti, mert nem tudott felmutatni semmit... -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem nem... de ízlések és pofonok.

Van amelyik az alapban jó, van amelyik meg a CR-ben.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mar ittisittvagy?

-
Def26
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem jobbak mint a second assault mapok.

-
Bjørgersson
félisten
Ezek a China Rising pályák valami borzasztó szarok.
-
lofagi
addikt
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de még mindig tud újat mutatni nekem a játék!

De ez inkább csak az hibám. Hátha mondok másoknak is újat ezzel.Biztosan láttátok már ha rámentetek 1-1 ember profiljára, hogy a rank felett ki van neki írva, hogy DIV1 Skill WORLD vagy hasonlóakat. Nekem nem volt:

Nézegettem és gondoltam, hogy jaj de király lenne egyszer nekem is mutatná. Valamelyik nap viszont néztem, hogy egy csávónak akinek rosszabb a statja a heliből ki van neki rakva, hogy DIV 1 Heli WORLD vagy valami ilyesmi. Elkezdtem nézelődni és rájöttem, hogy a Leaderboardson található egy kis csillag amivel ki lehet rakni amit szeretnénk,hogy lássanak. Ez lett belőle:

-
lofagi
addikt
válasz
fogirobi
üzenetére
Amúgy ezt a február végét csak a GAMESTAR oldalról vettem, bevallom nem olvastam el amit beszélgettek. Miután megnéztem a beszélgetést. De nincs egyértelmű utalás arra, hogy februárban mikor jön ki,mert a support azt írja, hogy lesz update a blogon, amit amúgy is gondoltunk!

(#32145) Kevin's Vicces, de engem leginkább az érdekel az új kieggel kapcsolatban,hogy valóban lesz-e +rank!

-
Laraxior
titán

-
-
lofagi
addikt
Erre azért kíváncsi vagyok, olvastunk itt már január végét is, most február vége a SECOND ASSAULT?! Meglátjuk!

-
Zolee11
senior tag
Ezt az új pöcs hozta. Ha tele a szerver és csatlakoznál, akkor sorban állás helyett, hiba. Nálam is ezt csinálja, sőt miután kiírja, hogy 2. vagyok a sorban, dob egy hibát arra is. Szép változatosan.
Már meg se próbálom a teli szervereket, mert halál fölösleges. Ügyesek ezek a fiúk, csak jól titkolják. -
eugabesz
őstag
válasz
blaca83
üzenetére
Uygan...már két hete simán játszottam,minden gond nélkül,de ma,csak indítani akartuk a szervert,voltunk3-an 4-en,egy colud,egy memória túlcsordulás egy bf4.exe és egy hibaüzenet nélküli...szvsz mindent felsorakoztatott,nehogy egysíkú legyen...a fene se érti ezt.
Más...egy egész tárat bele engedtem egy hordóba a pisztolyból,csak úgy szórakozásképpen...semmi,újratáraztam,mozdultam két centit,egy lövéstől felrobbant...és akkor ez mi?? -
lofagi
addikt
A could not join srv hiba üzenet, nálam illetve akikkel együtt szoktunk játszani, általában akkor jön elő, ha a szerver tele van. Sorba állás után egyszerűen képtelen rendesen berakni a szerverre. Az én véleményem szerint ezt is elqurták rendesen. Mert kétlem,hogy egy szerverre mikor fel akarok csatlakozni és a 6. pozícióból egyből elkezd joinolni, hogy ott minden rendben van. Szóval az én véleményem az az, hogy ez megint csak a játék hibájából adódik és nem pedig a felhasználó gép/net/router/bármi problémájából fakad.
-
Kevin's
senior tag
Na megoldódott 2 gondom most már Sanghai palyán Auto beállítás mellett 75-80Fps Low on 120 és nincs akadozás és megszűnt a textúra villogás is
Annyi változott ,hogy felraktam a Win8.1 et
Viszont még mindig nem tudok csatlakozni normálisan 15-20x kell próbálkozni... -
blaca83
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Nem tudom, nálam ritkán van ilyen, de ha kapok "server cold" hibaüzenetet és ki-be lépek utána elmúlik és nem is jön többet elő egy jó ideig.
Napok telnek úgy el, hogy hiba nélkül megy minden. Egyszer-egyszer időnként kidob hibaüzenettel, de abszolut nem vészes. Ha napi 30X csinálná, engem is idegesítene.

-
válasz
blaca83
üzenetére
Nos, azt kell, hogy írjam, hogy Kevin's kolléga által vázolt probléma nálam is valós, talán annyi szerencsém van, hogy csak egyes szervereknél jön elő. Még 2013-ban találtam egy 2000 ticketes only Golmudos szervert, ami az egyik kedvenc pályám, így gyorsan el is raktam a kedvencek közé. Nem is volt gond vele, viszont kb. úgy 8-10 napja egyszerűen képtelen vagyok felcsatlakozni erre. A feladatkezelőben látom a játék memória használatából, hogy kb. az egyharmadáig jut a betöltés, majd jön a szép piros elbocsájtó üzenet, és ezen nem segít a kijeletkezés-bejelentkezés, előzmények törlése, stb.
A szerveren a pingem is jó, mert kb. 30-as értéket jelez, ennél sokkal magasabb pingű szerverre is csontnélkül fel tudok csatlakozni. -
@rglaaf
veterán
ennyi...

-
blaca83
őstag
válasz
Kevin's
üzenetére
Nem feltétlen így, a sávszélességre gondoltam az bőven elegendő. Inkább ahogy "eugabesz" is felvetette, valami beállítás probléma.
Lehet, hogy a tűzfalad, vagy valami "internetes beállítás" probléma miatt van.
Ha 2X egymás után nem enged fel v.melyik szerverre akkor lépj ki az egészből, zárj be mindent, még a b.logot is. Majd próbáld meg újra, jelszóval belépve és elvileg jónak kellene lennie a dolognak.
-
Kevin's
senior tag
válasz
DieHard
üzenetére
Amíg nem jön meg a titanfal addig majd csak el leszek ezzel meg a Bf3-al ,aztán megy a süllyesztőbe és 1 év után talán megnézem mit javítottak rajta ... de ahogy most ez a játék kinéz ,nem hiszem ,hogy 1 év elég lenne ehhez
Aminek nagyon örülök ,hogy nem vettem meg a prémiumot azt a 12 ezer ft-ot is inkább adtam volna egy csövesnek, mintsem a Dice-nak ... 
-
Whysperer
addikt
Jo hat mondjatok ha huzva van ne csinald stb. Ennek a jateknak kell a javitas turelmesen varjuk,de En mar nem a gepembe keresem a hibat,ha minden jol fut mashol csak a bf4 szorakozik mas mas gepeken.
Azert En szeretem csak tenyleg tud olyanokat produkalni,hogy az mar kabare. 
-
Kevin's
senior tag
válasz
DieHard
üzenetére
Ha be lenne kapcsolva a V-sync akkor más pályákon is 40-45 lenne ,de a többi mapon meg 70-100 között van csak a sanghai pályán van ez ! Meg akkor más játékoknál is lenne ilyen gondom ,de nem áll fent más játékoknál semmi hiba ,tehát ez a játék sz@r optimalizálatlan fos teli van buggal még el is nézném a villogó textúrát , ha mondjuk nem bukna fel a legapróbb kavicsban is az emberem
és még át sem tudja ugrani ,mire megkerülném meg leszednek szal nevetséges.Ez miatt a játék miatt gondoltam gépfejlesztésre,lecseréltem egy 5 éves gépem egy vadi újra és ugyan úgy szarul fut a bf4 ,viszont minden más meg totál maxon stabilan 
AMD driverem nem volt a gépen soha! NV párti vok és az is maradok !

-
DieHard
senior tag
válasz
Kevin's
üzenetére
Valaki irt itt olyat hogy a NV panelen vagy hol volt bekapcsolva valami vsync, a játékba hiába volt kikapcsolva.
Nekem ezt az idétlen lag-ot a 7990vga okozta anno, ezért is váltottam. Ha a rendszered esetleg régebbi, vagy volt fenn AMD driver akkor is lehet ilyen.
Mást hirtelen nem tudok.
-
Kevin's
senior tag
válasz
DieHard
üzenetére
Megnézhetem ,de nem hiszem hogy ez okozná a gondot ,ami a másikat illeti ultra high on játszok 4x MSAA -val minden mapon jó az FPS amint be üt a Sanghai pálya rögtön akadni kezd a játék és 35-40 FPS van ha le veszem low -ra akkor meg 40-45 fps ez másoknál is így van ? Minden más pályán 70-80 FPS van max grafon érdekes ez is számomra...
-
Kevin's
senior tag
válasz
DieHard
üzenetére
Semmi nincs húzva a CPU fut 4.5ghz en ,de nem hiszem , hogy annak sok köze lenne ehhez ! Mert minden más játéknál meg jó bf3,crysis 3,tomb raider,metro last light szal nem értem
R332.21 driver van fent ,de az eggyel régebbivel is ugyan azt csinálja
előtte gtx 660Ti volt ott nem volt ilyen gondom .. -
lofagi
addikt
Egyébként ez a fejlődés lehet, hogy nem sokat változott ám, mármint pont szám ügyileg,(kivéve ha hozzáadjuk a rengeteg boostot) csak mivel most még nincs benne az összes rank, legalábbis az eddig hallott hírekre alapozva még minden kiegészítővel jöhet +10 szint.
A 110-es szintet én speciel, de nyilván ez mindenkinek más és más eredmény, 216 óra alatt értem el. A betterblog addon szerint jelenleg 134-es a rankom, amit 349 óra játék után tudhatok magaménak. Tehát a köztes 24 szintet cirka 133 óra alatt sikerült hozzáadni a játékhoz. 133 óra alatt amúgy meg lett a 70es rank. Szóval azért már rank100 felett igen csak kell tolni azzal a játékkal, persze boostokat nem számítva, hogy szintet lépjünk. De mivel rengeteg a boost így lehet haladni. Nyilván mikor az ember eléri a max rankot, ha éppen nem valami fegyót akar unlockolni akkor nem fogja elhasználni a boostjait, mert minek?! Max a statok javulnak a SPM listáján.
-
pilu85
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ráérnek vele...így is annyi assigment van hogy csuda....
-
Snip3r_HUN
addikt

-
gera021
aktív tag
Sziasztok,
Jatszottam conquesr et 1600xp szeron es a vegen kifagyott a szerver, mindenkit kidobott, a pontot nem kapom meg mar soha? Mert nem keveset szedtem ossze... -
lotTóni
tag
T90A-ból 3 lövés LAV-ba,nem pusztul,de Ő kiszed...Érdekes.Ráadásul fedezék mögül ki-ki kukkantva lőttem...
Ugyanezen tank Golmud Railway pálya (megjegyzem szeretem ezt a mapot) "G" flag objektum romjain fennakad,mintegy libikóka gyanús afférba keveredtem vele
Közel 50 tonna és hintázik egy kavicson. 
Ráadásul mindig így nyiffanok ki a legtöbbször. -
-
ottesz
aktív tag
-
Kevin's
senior tag
30x próbálkozásból 1x nem tudtam csatlakozni elegem van ebből a játékból, ha felenged villog a textúra akár milyen beállításon van ingadozik az FPS, droppol 15 perc játék után error disconnected bele bukok a legapróbb kavicsban is és még át sem tudja ugorni hát ezen totál kikészülök. Az ellenfél rögtön leszed miután 1 egész tárat bele engedtem 100% Hp-val. Sniperezni egyszerűen lehetetlen, amikor megcélzom el sem találja. Komolyan mondom 2013-ban ilyen játékot kiadni gyalázat ez úgy ahogy van sz@r!!! Patch ide vagy oda ezen semmi ,de komolyan mondom semmi nem segít, ha tehetném eladnám, de 4db játék van 1 accon és azokkal pedig játszok ...

-
Chrys_
addikt
origin restart, akinek nem csatlakozik a szerverekre. Nálam bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

folyamatosan a BF4 működése leállt
Csak, hogy tudd, 

Kicsi piros, nem a nagy

Annyi változott ,hogy felraktam a Win8.1 et