Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
-
Dragon27
senior tag
Phantom íj megszerzésével szenvedek

Dog Tag keresés már megvan,. találtam 2 //
Get 25 roadkills mi ez?
Score 200 kills with Main battle tanks: ha nem én vezetek akkor is számol? -
Franklin
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
DIV 1-ben vagyok repairben! *FAP*FAP*FAP*
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
ice cube87
üzenetére
szerintem senkinél nem megy
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eugabesz
üzenetére
De az előző hozzászólássódból nem derül ki, illetve nem tagoltad jól a mondatodat:
"Az admin arról a szerverről tilt ki,viszont ha ezzel a szöveggel,ennek következményei lesznek,mert ez tovább megy a pb felé."
Ez így kicsit pontatlan volt akkor, ha meg csinálja az alapdolgokat aminek vannak követelményei.
Mondjuk akit kitiltanak valószínűleg megérdemli, csak úgy a pb nem tilt. (ált.)
Engem mondjuk már ezeregyszer kickeltek bf3/4-ben is, hogy valószínűleg csalok...
Minden fajta káromkodással megspékelve, pedig nem hiszem hogy annyira jól tolnám. -
eugabesz
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Pont ez az...A GGC egy bizonyos programmal ellenőrzi,van-e fájl változtatás a játékban és a kiszolgáló részekben,azt még ők sem tudják befolyásolni,az evenbalance leellenőrizte,slussz.
Na már most,egy nem teljesen kész operációs rendszer IS okozhat ilyen változást,mert ugye akkor minek másik rendszer,ha ugyan azt tudja,amit az előző.
Én túl korán szerettem volna kipróbálni és valami nem tetszett a GGC-stream-nek,amit cheat-nek vélt,de azt sem a GGC admin,sem az evenbalace-s kollégája nem tudta megmondani,hogy mi volt a kiváltó ok.
Vannak olyan programok,amiknél egyértelmű,ott nincs is apelláta,ban és kész,azonban itt nem erről volt szó,mert pb-s szerveren is tudok játszani,meg ahol "csak" a pbbans stream fut,ott is,kizárólag a GGC stream szerverekről vagyok kitiltva.Beleestem a 22-es csapdájába,mert egyik sem merte a másik nélkül levenni a ban-t ,így maradt...sok-sok levélváltás után sem vállalták,hogy esetleg tévedhetnek is....(#80078) scomcomputer:Mert az admin program,amivel csinálja még csak itt tart...szerverfájlok nélkül nehéz szerver vezérlő ,ellenőrző programot gyártani...
(#80081) ADAM1337:Ha bizonyítani tudja,igen is,ki tud egy admin is az egész játékból dobni.Ehhez csak az kell,amit fent is leírtam.
-
ice cube87
csendes tag
Másnak sem működik a Leaderboards ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
eugabesz
üzenetére
Nem hiszem, hogy az admin decision-os kick/ban-t a pb bárhogyan is vizsgálná.
Nem nagyon van kapacitásuk, a "sima" csalókat akiket a pb rúg ki is visszaengedik sajnos.
Plusz túl sok a tizenéves admin akik valljuk be nem nagyon tudnak reálisan dönteni, ha felhúzzák magukat. -
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehet, nem tudom. Pár hónapja van csak meg. Igyekszem, bár sokat nem tehetek. Ha nem "hozza" ezt a sávszélességet, akkor reklamálok

-
ScomComputer
veterán
-
eugabesz
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Pont ez az...ha global ban-t adott volna,azt bizonyítania kell.Tehát nem ment tovább a folyamat,mert azt az evencalance kivizsgája,átnézi a beküldött bizonyítékokat,(screenshot,pbscreenshot,vido spectator-ból stb. és eldönti.) Az admin arról a szerverről tilt ki,viszont ha ezzel a szöveggel,ennek következményei lesznek,mert ez tovább megy a pb felé.
-
-
ScomComputer
veterán
válasz
eugabesz
üzenetére
1 hete vette a játékot, most szokja a tankot és 12/10 volt a "kádéja"mikor kidobta az admin az alább írt szöveggel(#80062), de azt mondja nagyon ment az anyázás a chaten angolul valakik között,szerinte véletlenül dobta ki őt,mert ő nem írt egy szót sem.
Tud játszani minden szerveren,kivéve azt az 1 szervert.....
Ennyire nagy hatalom van az admin kezébe, hogy akár globális pbbant is adhat,ok nélkül is, mert valamin felbaxa magát?
Ezt nem tudtam.
-
stoon
addikt
-
csa33ee
aktív tag
A t-fos megint szolgáltat.Ez kell nekünk.
-
eugabesz
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Pontosan.Csak hogy pb bannal,ami miatt az összes pb-t futtató szerverről ki van tiltva.
Na de itt jön a csavar a dologba,ezt az adminnak bizonyítani is kell,mert míg a pbbans és a ggc programokkal ellenőrzi a játékosokat,egy sima adminnak erre nincs lehetősége.
Tehát,ha ő úgy látta,hogy az illető csalt,azt neki minden kétséget kizáróan bizonyítani is tudni kell.
Egy levélváltás az evenbalance-al,s meg lehet tudni,van-e ilyen bizonyíték.
Ha nincs,bukta az adminnak.... -
wolf13
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Engem is az admin vágott ki még BF3 ba. Azóta is szívok vele. Nem tudom hány levélváltás volt a Pb-vel meg még 2 másik figyelővel , telefonok az EA supportal. És azóta is válogatnom kell a szervereket BF4 -ben is. Merthogy erre is kiterjed , ha már egy accounton van. Megveszi az ember 20.000 ér és ezt kapja. Mindenki azt javasolta, keressem meg az Admint. Az pedig nem lett meg , mivel nem tudta megmondani senki melyik szerverről küldtek le... (hozzáteszem sose csaltam , makróztam)
-
=HG=
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szerintem PB perm ban-t kapott. Nézzetek utána a PB oldalán...
BC2= Bad Company2 Nem volt anno BC2-ben banolva? -
ScomComputer
veterán
Thx..

-
regener
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az admin dobta ki, menjen másik szerverre

-
Gyula84
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
igen azok

-
bucketb0b
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Hát azért kell menni, hogy kilehessen dobálni őket
nyilván aki nem megy azt kidobni sem lehet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bár biztos vannak olyanok akik automatikusan a tiltó listára kerülnek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#80047) sixpak: gondolom Isten káromlás arra a kis időre egy firefoxot használni
már ha nem megy ugye chrome alatt.. -
CsonkaImo
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
Elég sok érdekes videó van ezen az oldalon, pl.: ukrán zsoldosok gyakorlata. Na, de befejeztem az off-ot, akit érdekel, nézzen körül.

-
CsonkaImo
addikt
Nem nagyon hatotta meg az ellenség tüzérsége.

-
A BF3 tényleg nem megy Chrome alatt?

Gondoltam visszatérek nosztalgiázni, de ezek szerint nem kell.
Óriási húzás volt ez tőlük, minden hulladék böngészőről játszható gondolom, csak arról nem, amit a legtöbben használnak. -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
már most akartam menni, csak kiírta, hogy van kicsi problem nincs fent a game, most telepítem, lementettem egy külső vinyóra
minden DLC-vel mekkora? mert most tölti az Aftermath-et, úgy látszik azt nem mentettem le 
már megoldottam -
Prosector
addikt
válasz
Rebekacska
üzenetére
A premium edition-ben benne van minden:alapjatek+dlc-k.
Amikor toltod le, lehuz maganak mindent, ha a 2 utolso map nem lesz benne, akkor azt meg kell "venni" Originen 0 ft-ert.
-
Rebekacska
tag
Sziasztok!
Erdemes megvenni a Premium verziot? Az originnel egy rakas kulonfele verziot lehet megvasarolni.
Battlefield 4
Battlefield 4 Digital Deluxe
Battlefield 4 Premium Edition
Battlefield 4 Community Operations
Preimium tagsag
Ha veszek egy Premium verziot, abban mar minden benne van? A legfrissebb patch is az uj kozossegi mappel?
Vagy melle kell vennem az alapjatekot? Sry sracok, nem jatszottam idaig ezzel a gameval online, ezert nem ismerem a reszleteket. -
Dtomka
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nah, örülők, hogy ok lett, szívesen!

-
eugabesz
őstag
Lehet velünk játszani már bf3-as szerveren is,akit illet,csatlakozhat.Azok is jöhetnek,akik még nincsenek onnan kidobva...

-
daveoff
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Lehet, hogy kezdik átalakítani a leaderbords-ot az új skill, és play style rendszer miatt? Úgy tudtam, hogy az a téli patch-el jön majd...

-
daveoff
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Nálam is ugyanez...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Srácok,nálatok a "set location" működik a Leaderboards-nál?
Mert nekem semmit nem akar csinálni,kiválasztom Magyarországot,rákattintok a Set Location-re és semmi. Vagy megint szar a battlefos?
-
Dtomka
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Hoppá, nekem is ezt csinálta az elmúlt napokban.

De az alábbi videoban látottakat elvégeztem és azóta minden ok
.
Battlefield 4 "Invalid License" Startup Error Fix Tutorial (PC) -
Unlimited
aktív tag
Tegnap letöltöttem a patch-et, de azóta nem tudok felmenni azokra a szerverekre, ahol az új pályák vannak bent. Azt írja ki, menjek az Originre, töltsem le.
Valakinek ötlet? Járt már esetleg valaki így?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Kinek?

-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A fraps fps benchmark tökéletes a min, avg, max értékek mérésére.
Szerk.: Ha érezhetően nincs microlag, de egy program azt jelezné, hogy van, utána te is észrevennéd?

-
Mivel tudnám lemérni azt hogy mennyi az átlag és min fps, valamint hogy van-e microlagom (érezhetően nincs jelenleg)
Cpu limitet szeretnék tesztelni 4 vs 8 maggal, retró xeonokkal.
Eddigi tapasztalatom alapján 7770-es karin néha belassul a multi, gtx550-el jobb és stabil, gtx950-el meg számimra tökéletes. (Most 950-es van)
Nincs semmi összehasonlítási alapom, csak leültem játszani és kellene valami tesztprogi bf4 hez.
A beépített teszt baromságokat ír. -
Olympos
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
ja, azt tudom, a videókat én is néztem, de jobb lenne "személyesen" le is menni

-
Olympos
senior tag
Tudja a válasz vki erre?
Titkos konténer -
almos94
aktív tag
Üdv.
Nekem már a summer patch óta néha lagol a játék, főleg 30Hz feletti szervereken. De most elkezdett nagyon lagolni az összes szerver, gyakorlatilag játszhatatlan...egyáltalán nem tudom élvezni, mert akkora a lag. Gépem megvan hozzá, stabil 60FPS fullHD-ben, de a netem nem túl jó (1MB/0,5MB), de eddig ezzel sem volt gond. Esetleg más is tapasztalt ilyet, és van rá megoldás? Ja és a pingem mindig 50 alatt van, általában 30-40 között, főképp 64-es CQ-eket játszom. -
Krallure
csendes tag
Sziasztok! Van aki Inviteles és borzasztóan rossz a pingje? Sávszél. rendben van, de sokszors peakel.. Nem tudom hogy egyedül vagyok-e ezzel..
-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
tényleg fel is telepítem rá

(#80017) kisza25
meg is próbálom
-
dokee78
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Melyik szerveren van ez a bug?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
es mi is, ha csak kommanderkedik

-
kisza25
félisten
válasz
Don't Panic
üzenetére
+1 de szerintem ez nem off és nekem is nagyon adja, pontosabban az történik amit látok

-
Don't Panic
őstag
tegnap vettem észre igazán a különbséget a 30-60-120hz közti szervereken sajna kevés a 120 as
nekem talán még soha nem volt ilyen sima a játékélményem mint tegnap szóval bejön nálam a 120hz!
iszonyatosan adta nem hittem el. -
fornettisuti
veterán
megint adja szépen a gold pakkokat a játék, mármeg mindegyikbe flir van?!
-
Árpi001
őstag
válasz
gali777
üzenetére
Nah ez nekem nem megy.Nekem múszály odabszni valamit.

Lehet itt a baj.
bucketb0b: ne haragudj de szoktam tankozni.Nem tegnap kezdtem,meg van egy bf3-am is mögöttem.Az hogy nem vagyok benne(abban sem
) pro nem jelenti azt hogy ne tudnám miről beszélsz...A Jete-et,helit kihagytad amikor végigver és marad jó esetben 30-40% utána.Úgy hogy addig észre se vetted...
De most ugye nem akarod megmagyarázni hogy az általam fentebb vázolt szituációban nem a tanknak van némi előnye?
Érzem hogy nagyon a másik oldalt képviseled,ami nem baj,csak én nem így látom.Tankozni csak ismerőssel tudok ,vagy 'jó' csapatárssal hosszabban általában.Nem tudok kifordulni magamból,mennem kell a zászlóra,tankkal,vagy anélkül...Általában anélkül.
Nekem is úgy van beállítva hogy a gunnárnak legyen scanje,nem hiszem hogy használják a vérpistikék...
Kezdőn még sosem ültem,a gunnerbetegségből már kigyógyultam,már csak egy rövid sorozatot adok le a beszállok valahová.Hátha nem volt ideje észrevenni a sofőrnek.
Ma iramoztam,de az ellenfél összedolgozott,és ha tankba jutottam végre mindig 2-3 ellenséges járműbe futottam bele,így nehéz lett volna a csapat húzóemberévé válni...Kilőtt gyalogos,heli,tank..De megpróbáltam...
Mindentől elvonatkoztatva,nem tartom korrektnek a c4 újratöltési lassítást,bár mondjuk egy Lockeren van létjogosultsága elismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért baj ha megszerezhető anélkül, hogy fél napot szenvedsz a szerveren ezért?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

minden DLC-vel mekkora? mert most tölti az Aftermath-et, úgy látszik azt nem mentettem le