Hirdetés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz
lofagi
üzenetére
Nekem is az van betéve, de szerintem sose talált még be
Nem is érdekel különösképpen, úgyis a 25mm-essel végzem a piszkos melót.
Járműre meg úgyse megyek vele, mert az elsőt védi, mire visszatölt, már a pálya másik végében van az enemy, úgyhogy felesleges is ráküldeni. -
ujlakany1993
aktív tag
Rakná egyik családtagjába a BF4. Rohadt Tashgar pályát 7.jére csinálom. Mindig kifagy valahol és kezdhetem előről. Istenem ekkora retket.
-
Laraxior
titán
válasz
lofagi
üzenetére
Ugyanaz mint a BF3ban. Földi célpontokra tudsz vele guided rakétát lőni, úgy hogy előtte beméred magadnak. Olyan mintha lenne rajta egy Javelin. Légi célpontokra csak akkor tudod küldeni, ha lézerrel bemérték neked.
(#20087) pohár: Csak a digitálishoz írja, hogy Digital Deluxe. Még a premiumot sem látod az Originen, hiába oda írod a kódot

-
csab1
csendes tag
Miért van ennyi noob rpg-s, aki csak egy helyben kempel azzal a szarral 0 skill-el és várja a többi 4 madárral, hogy mikor jön már egy tank? Ebben merül ki az egész squad-juk tevékenysége... Nagyon jól ellehetetlenítették a járműveket!

-
q13579
senior tag
válasz
Stunts666
üzenetére
Ész nélkül repülni??

Most gyakorlatilag arról szól a heli, hogy menekülsz. Az attack mindenképp. Nem az a kérdés, hogy kit lősz ki, hanem, hogy téged mikor és ki lő ki..
Komolyan, lassan olyan szinten lesz a heli, hogy már azért pontot kellene kapj, ha egyáltalán levegőben tudsz maradni. Elkezdhetne számolni másodpercenként 1 pontot, mint pl zászlófoglaláskor
.Amúgy ha már ennyire legyengítették magát mind az aktív, mind a passzív védekezés miatt, akkor legalább a támadópotenciálják nem kellett volna totálisan kiherélni...
Elfogadnám nagyjából ezt a sebezhetőséget, ha ez visszafele is működne. Tehát ha mondjuk egy páncélost ki lehetne szedni mondjuk egy 8-10 telitalálattal. Vagy ha pl a gunnernek alapból lenne TV missle-je. Ez esetben távolabbról is lehetne alakítani.
De így... Csak akkor van esélyed pontokra, ha közel mész. Ha viszont közel mész, elég lesz lassan, ha megdobják egy gránáttal...
-
lofagi
addikt
Valakinek van valami ötlete, hogy a repülőzésből a below radart miért vették ki? Az valóban nem lesz benne?
A proxy scan az most működik vagy sem? A kis körök nem jelennek meg a tankom körül, de az nem jelenti azt,hogy nem is működik, bár eddig még nem nagyon vettem észre, hogy bejelezte volna a körülöttem lévőket.
Másnak is zavaró, hogy a canister shellt nem lehet megkülönböztetni a célzó alapján?
-
SkyS1gn
félisten
"UPDATE #7 (Nov 12):
Server Update R8 rolling out
We recently deployed the R8 Server Update. It should be propagating throughout servers in the upcoming hours. You can find the change notes below.R8 Update Notes:
*Fixed a number of dog tags that were showing up as blank in-game.
*Lowered the damage caused by Mobile AA Active Radar missiles to aircraft. The previous damage was incorrectly set too high.
*Added support for live scoreboards on Battlelog. This lets you see the current score and status on a server before joining -- such as the number of targets remaining in Obliteration mode.
*Improved server crash reporting and performance tracking on all platforms. This should further help us identify and fix server crashes going forward." -
nanorambo
őstag
Több infó a kliens oldali patchről ezen a héten. Ergo ezen a héten még biztos nem lesz patch...
És változni fog a battlelog loadout menüje is:
[link] -
Winne
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
Most nyomattuk egy jó másfél-két órát, csak most meg jön az asszony és más dolgunk van...

Azért jó játékot!

@(#20057) scope2007: a mocsadék engem is sokszor elcsapott már, BF3-ban a heliből is pattogtunk kifele 10 méternél már, itt csak akkor lehet, ha már megállt..
A kiszállás amerre nézel még nem működik rendesen, ahogyan a proxy sem. 
-
lofagi
addikt
Ez történik amikor van egy jó javító a heliben!

(#20051) front3r: azért ez szerintem jó hír :]
Viszont nem értem, hogy ezt maguktól nem tudták,hogy ilyen erős az AA rakétája? Ehhez nem kellett sok tudás, ahogy elértem beraktam már és szerintem bárki aki elérte az már tudta is,hogy imba. Kíváncsi leszek,hogy mennyire gyöngítették.
-
scope2007
addikt
Ez mekkora owned :-D
Egyedül mész tankkal, ki szállsz, hpgy javítsd, erre elcsap az üres tank :-D
Mert még kell gurulnia fél métert.A másik, észrevettétek, hogy a kiszállás is elég bugos sokszor??
Nem arra ugrik ki, amerre néz a tank csöve (gunnerként dettó)
Loller ede -
general
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
nem mozgatom én sehová...
beállítom nagy nehezen a célkeresztet a célra, nyomom a tűzgombot, majd 1-2 mp múlva - ha folyamatos tüzet tolok - mintha bealudna a pilóta és lebiccen a feje..
, de fura, hogy nem mindig, ha viszont elkezdi, akkor köv. tűzre már azonnal, nem vár 2 mp-et sem...megnézem majd ezt a freelook beállítást, amit vki javasolt, lehet, az a baj.
másik érdekes dolog, hogy ha beszállok egy járműbe, elsőre nem tudom használni a free look-ot, (alapból ugye a jobb egérgomb), kiszállás, újra be, és akkor 1. onnantól oké, vagy 2. onnantól folyamatosan free look van, gombnyomás nélkül is...

-
front3r
őstag
R8 Update Notes:
*Fixed a number of dog tags that were showing up as blank in-game.
*Lowered the damage caused by Mobile AA Active Radar missiles to aircraft. The previous damage was incorrectly set too high.
*Added support for live scoreboards on Battlelog. This lets you see the current score and status on a server before joining -- such as the number of targets remaining in Obliteration mode.
*Improved server crash reporting and performance tracking on all platforms. This should further help us identify and fix server crashes going forward.Úgy néz ki ez nem oldja meg a jelenlegi problémákat, viszont jobban tudják majd monitorozni, hogy hol is a hiba.
-
Def26
félisten
Láttátok angry Joe -t? [link]

-
scope2007
addikt
Tényleg CTF mof várható böfö4ben??
Nálam az ütött a legnagyobbat, ami nem tdm :-D -
scope2007
addikt
Winne ma délután gém?
Liquidatorral ma kenetjuk, bár ha felkúr lehet bf3 lesz belőle :-D -
nanorambo
őstag
válasz
TTomax
üzenetére
Hát nem hiszem el
. Nem múlt idő, és már a DICE is beismerte, hogy nem szerver oldali, mivel ugyan úgy jelentkezik egyjátékos módban is. A probléma még mindig fenn áll és nem szerver oldali, mert a kampány is játszhatatlan.
Úgyhogy nem tudom, hogy honnan veszed ezeket.
Ne érts félre, egyáltalán nem kötekedésből írom, de eléggé félre vagy tájékozódva.Ha megoldódott, akkor örülj neki! Nem tudom mitől függ, mert nálam még mindig játszhatatlan és több száz másik embernél is. Legyen 4 vagy 16 GB ramja. Sőt igazából azt is észrevettem, hogy ha egy ismerősöm csatlakozik arra a szerverre, amin én vagyok és ezt a battlelog ingame is kijelzi, akkor kezdődik a diavetítés. Meg van a 60 FPS, de másodpercenként levág 1-2 FPS-re. Ezt pont tegnap figyeltem meg.
-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
válasz
Cobra652
üzenetére
Én nem b*szakszom ilyennel, majd a DICE szépen megoldja. Röhej, hogy nekünk kell keresni a hibákra a megoldást úgy, hogy még fizettünk is érte. De amúgy kösz a tippet.
Nekem is 4GB memóriám van, de a Battlefield 3 gyönyörűen fut, semmi baja. A Battlefield 4 játszhatatlan, nem beszélve arról, hogy a fórumokon 8 és 16 giga memóriával is jelentkezik a próbléma...
-
TTomax
félisten
válasz
Cobra652
üzenetére
A 4giga memória már a bf3ban sem volt elég ... Sound bug fix...egyébként pedig nehogy lekapcsoljátok a HT-t I7es procikon két hetes bejegyzések alapján,a core unparking minden megold...
(#20017) nanorambo
Hogyne ,milyen felbontáson és részletességgel?
-
gali777
őstag
válasz
q13579
üzenetére
Hát jah, helivel 1 max 2 tankot ha ki tudsz szedni amíg ki nem szúr magának, gyakorlatilag bármi
Vicc, hogy csak az nem szedi le a helit aki nem akarja, meg az, hogy a scout helivel jobban lehet érvényesülni mint az attack-al...Attack helivel a felszállás pillanatától rettegek, hogy mikor lőnek le bakker. Helik ellen a rocket pod is hatástalan, mert hiába találod el a helit akkor is átmegy rajta. Nem tudom hova kéne célozni bakker. Elérték azt, hogy egy attack helivel félni kell a scout helitől is, meg bármitől is.
Az active radar meg... Na annak törném el a kezét aki kitalálta, hogy ezt így ebben a formában rakjuk bele a játékba. Eddig se volt egy nagy tudást követelő jármű az AA, de most meg. 15.000 pont az active radar az AA-ben... 1-2 kör alatt megvan, főleg ha még benyom egy kis boostot is... aztán mehet a f@szverés kezdőn AA-vel aztán még annyit se kell csinálnia, hogy bemérjen is valamit. (mondjuk pontosan nem tudom, hogy működik még nem próbáltam, de gondolom csak elküldi a vakvilágba aztán majd leszed mindent az égről, mert nehogy már pistikének meg kelljen erőltetnie magát) Ha már így telebaszták xp boostokkal a játékot, minimum százezrekben kéne mérni a járművekhez az unlockokat. Nem mint most, hogy még a 3-hoz képest kevesebb xp kell hozzájuk és még kapjanak boostot is. Én nem tudom amúgy, a dice-nál nem gondolkozik senki?
-
Edem05
őstag
A lámpámból projektor lett

-
SkyS1gn
félisten
-
eugabesz
őstag
Valaki jó angolos lefordítaná ezt nekem:
It looks like the accounts.cfg file was reset to the default. Please try reapplying the desired accounts for procon. I would suggest to keep a backup of the accounts.cfg file in case the server is restarted, or the file is wiped with an update.a procon nem jegyzi meg a hozzáadott adminokat...de szerintem fogalma sincs,mi a hiba...s ez az ügyfélszolgálatos..
-
kisza25
félisten
válasz
general
üzenetére
nekem néha van olyan, hogy álok egy LAV-al foglalok és nekiáll himbálózni, mintha vízben állnék, pedig még nincs is elárasztva a pálya
a legdurvább az volt, hogy gyalog mentem egy háztetőre spawnoltam és úgy himbálódzótt a kép, mintha hajón lennék, erről a GTA4-es részeg hiba jutott egyből eszembe, ami spontán jött elő, ebben a játékban minden van 
-
RD4N33
tag
Első ESL köröm: [Battlefield 4 ESL Versus on Zavod311
]Még csak most sikerült kipróbálnom a Hainan Resort nevű pályát CQ Large-ban, kegyetlenül tetszik, talán ez a legjobb!

-
lotTóni
tag
válasz
HwAdokVeszek
üzenetére
Hm.. én is bütyköltem tegnap,nekem ezek az eredmények születtek:
Avg: 120.053 - Min: 0 - Max: 202
Avg: 95.497 - Min: 0 - Max: 160
Minimum 0? Még jó,hogy nem megy le mínuszba

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem csak 512-1024 MB van beállítva