Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
kungzi
üzenetére
Mielőtt élesztenél valakit tartsd lenyomva a bal egérgombot, hogy töltődjön ha van rá idő(látod, hogy összedörzsöli a két tappancsot), mert alapból talán 30%-ra éleszti.Ha töltés után éleszted akkor lehet akár 100%-ra is tuningolni a delikvenst, és azért több pontot is kapsz.
-
raubisoda
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Vagyunk a fiam meg én 2-en a nagy kockák.Fiam 13éves én meg 38.Szted ki tolja jobban a BF4-et?
Spec azthittem én is,hogy stresszlevezetésre jó de ááá a nagy l.....t jelen állás szerint a gyerek mikor itt ál mögöttem szakad a röhögéstöl.A statom általában
5/15.De ha a kinder ül itt akkor 15/2,3 vagy 4.Rohangál sniper-el és no zoom-ba szedi a népet.
. -
kungzi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én csak megyek és lövöldözök, nekem ennyi a játék, feszültség levezetés
de néha azért jó lenne segíteni másokon 
-
kungzi
veterán
defibrillátort hogy kell használni? hülye kérdés tudom, medic kit-t szoktam hajigálni, de hogy kell újraéleszteni?
bocsi, nem vagyok függő játékos ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
1 ticket nem ticket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
-
Snip3r_HUN
addikt
313-799-ről sikerült fordítani a kört és végül 21-0-ás ticket aránnyal hoztuk a kört

Battlereport -
Frozzy
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"Akár"

mint amikor oda írják az autónak, hogy akár 4literes fogyasztás városban.. aztán 6,5-7 alá sose sikerül menni

-
raubisoda
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nagyon baba lesz.

-
Kevin's
senior tag
válasz
Raidon
üzenetére
Szerintem semmit
Ha hozna vmit akkor ,már rég promóznák nem hiszem ,hogy lesz abból valaha is vmi csak parasztvakítás ... Ezért nem veszek AMD-t soha. Ha olyan nagy változást hozna a játékoknak ,mint ahogy azt beharangozták akkor egy HD 7870 erősebb lenne egy GTX 770 től és ez felborítaná az árakat
Ha meg +5fps-t hozna azt meg észre sem fogod venni
+40FPS biztos nem lesz ez fix ilyet kár is várni 
-
Raidon
őstag
válasz
Hooper
üzenetére
Nekem Full HD High minden Vysinc-On. Az elsimitas van egyedul kilove. Igy fix 60 FPS-em van. Neha nekem is laggol kicsit de nem is lagg inkabb csak lasabban jon a monitorra az info xD
Amugy nem eszik ezekkel a beallitasokkal tobbet mint 1800MB VRAM-ot.13.11 9.5 BETA-val tolom.
-
aizen92
addikt
szinte csak favorite szervereken játszok onnan joinolok, mindig betölti őket egyből.
ma gondoltam keresek egy only silkroadot. egyiket se tölti be... couldnt joinal kidob.
gondolok egyet és berakok 3-at ami only silk road favoriteból
guess what? rájoinolok és hoppá betölti őket szó nélkül
.... wtf? -
-
lofagi
addikt
Valami PRO jetes nyilatkozzon már, hogy neki milyen lett az Attack Jet a mostani patch után? Mert Ha valamit el lehetett baszni akkor számomra ezt most nagyon elbaszták, de lehet velem van a baj,hogy hozzá voltam szokva a régihez.
Utolsó szerveren ahol bent voltam 50es pingem volt és a chatbe írt dolgaim kb 3 mp-el később jelentek meg, ez normális?
-
Laraxior
titán
válasz
mackosajt
üzenetére
Én nem reportoltam, elég egyértelmű volt, hogy csal, megnéztem utána az adatlapját is, kb ennyi volt az összes killje SRR-el tegnap... 97%-os accuracy-vel..most már van neki 210, és az accuracy is lement 77-re....
Ezért nem fogják bannolni, mert csak egy kört csinált így és jónapot, senkinek nemfog feltűnni
-
Laraxior
titán
106-ból 99 Headshot, LVL17.
Én meg hülye vagyok, csak azért nem ugattam neki, mert tegnap vele voltunk.
-
kisza25
félisten
válasz
lofagi
üzenetére
én eddig 3x lőttem ki heliből a pilótát sniperrel, mikor egy assignmentre mentem, de valóban nem egyszerű a dolog(megjegyzem csapnivaló sniper vagyok, nem bírok 2 percig egy helyben maradni
)
lofagi: azt azért továbbra is túlzásnak tartom, hogy elvannak lehetetlenítve a járművek legutóbbi pár köröm: 8k/d
4,25 k/d
4,6k/d
és ez mind mai -
lofagi
addikt
válasz
D.Orion
üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem szégyen, hogy ilyet lehet csinálni. Ennek az esélye, hogy ez összejön elég kicsi, nem lehetetlen, de nem így fogja megpróbálni mindenki kiszedni a jetet. 100 meg 100 olyan dolog van ebben a játékban ami el van rontva, amivel ellehetetlenítik a járművek működését.
-
gyilok82
csendes tag
-
D.Orion
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát ja. Nem akarok vitát nyitni a sniper részlegről, mert feltámadna a tenger. Nekem megvan róluk a magam negatív véleménye, amit nem írok le, mert nem lenne elég rá egy nap se.

-
-
D.Orion
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Az mekkora bullshit, te jó ég.
Szép lövés, de ez szégyen, hogy ilyet meg lehet csinálni.És ezt direkt csinálja, gyakorolota már. De van majdnem ehhez mérhető troll moment.
-
urbi73
senior tag
Azért nem semmi hogy már 4500 Ft - ért is van fent eladó BF4 kulcs .

-
-
-
isizakhi03
tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
ez teljesen megbízható, én is ezt használom! bejelentkezel, és nem kell origin ! sem bf3, sem bf4 alá. tesztelve, több alkalommal.
-
Hooper
őstag
Mi lehet a gond?
A játék 50-55 fps értéken fut, minden high, aa off. nem esik nagyokat az fps 45alá nem is megy. mégis akad a játék. pár másodpercenként ugrik egy picikét, darabos a mozgás.
Eddig azt hittem a szerver vagy valami laggol, de most elkezdtem a single-t - mivel tartosan egy szerverre se engedett fel
- és az is receg.i7 3770k @ 4,2, 7850 2gb, 4gb ram, a játék SSDn. driver uj, win 764bit
-
Ja kellett legalább legyen már valami vicc is a sok morgás meg szidás között is.
Egyesek már ugy komolyan veszik a játékot meg sértve érzik magukat mert hibák vannak mintha az életük mulna rajta. Hármassal ugyanez volt, ezt is össze fogják kalapálni tudja mindenki addig meg ilyen elkell fogadni. Én is félretettem, van rengeteg más játék is... -
Rókabőrfield4:

-
Gyula84
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
1es szintű gyerek az első az enemyben

-
Kevin's
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Én is most raktam újra a gépem win 7 alatt is jó volt a játék ,de sanghai pályán 35-40 fps volt és nem tudtam miért hol ott más pályákon meg 70+ ... fel raktam a 8.1 et és rögtön sanghai pályán is normálisan 60+ feletti értéket mutatott. Számomra érdekes ez a dolog pedig utálom a win8.1-et ,de a win7 alatt nem fut ilyen jól a játék így marad ....

-
Dexter-2000
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én is olyant keresek de egyelőre semmi

-
pohár
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Itt nincs olyan trükk, min a BF3-ban?
-
Dexter-2000
őstag
ez mennyire megbízható?
jó lenne origin nélkül bf4 ni... -
-
DieHard
senior tag
válasz
sirarcheer
üzenetére
Akkor a képlet egyszerü. Mindenki csinálja ahogy akarja. Próbálja elinditani a játékot. De tanácsot ugysem tud adni mert a hiba ugyis más mindenkinél. Ez magában már egy játék.
Jeux sans frontières

-
TTomax
félisten
válasz
Dexter-2000
üzenetére
33%-os accuracyd volt scout helivel?Minden harmadik golyó talált,az igen...
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Sajnos nekünk is ez a tapasztalatunk! Volt egy srác és angolul oltott mindenkit aki belőtte! Már rászóltunk, hogy k*ssoljon mert az ilyen alja játékosok miatt nem engednek be magyar játékosokat egy csomó külföldi szerverre. Aztán persze ő volt megsértődve és minket is elküldött a p*csába. Teszem hozzá többet írt a chatbe mint játszott.

-
Dexter-2000
őstag
felmegyek egy szerverre....
megy minden frankón....
erre egy MAGYAR elkezd anyázni engem angulol hogy így csíter vagyok meg úgy stb...
mondom jól van ismét meglátszik, hogy az első ember aki sír az magyar
(aztán sorban elkezdtek reportolni engem állításuk szerint(mintha érdekelne
))miért ilyen nehéz elismerni azt ha valaki jobb mint a másik?
nemhiába nem játszom magyar szerókon...le is lépett a csávó hamar...
szerintem csinálok ide ph ra egy kivel nem érdemes játszani listát és ezzel a játékossal kezdeném:
- DagaDt-HUNja azt hozzáteszem, hogy nem is voltam első.....
-
sirarcheer
senior tag
Egy lehetséges megoldás akinek szintén fagy a játék 15-30 perc után.
Nálam egy windows reinstall és downgrade (8 -> 7 ) segített.
2 napja nem jelentkezett a hiba, nincs lagg, szerverre felmegy.
(ilyen elakadás meg nem-lelövés, nem volt korábban sem szerencsére) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
FAIL

-
Dexter-2000
őstag
remélem a dice a rohad bagázsával együtt csődbe megy, és a lelkük a pokolban rohad

lol ezt kiírom és egyből fekete a kép és csatlakozik a szerverre

-
Dave567
veterán
Na Gratula a Dice-nak, azért nem tudtak ki javítani mindent, hogy jöhet az új dlc, szépet hazudtak most is.
-
stoon
addikt
-
lofagi
addikt
Aki esetleg még nem találkozott volna bugokkal a játékban, de ilyen biztos nincs, azoknak ajánlom figyelmébe az alábbi topicot.
Itt olyan bugok vannak felsorolva amikről tud a Bf közösség. Cirka 170 bug.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Whysperer
üzenetére
Parancsolj: PH BF4 Játékosok és Szerverek
Hozzánk is jöhetsz! Vegyél fel Originen
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ja de hát nem kéne
esc megoldotta(#32202) DieHard
csodás ez a játék
(#32200) kovy29
blőőáááá
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
5/15.De ha a kinder ül itt akkor 15/2,3 vagy 4.Rohangál sniper-el és no zoom-ba szedi a népet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)