Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
maestro87 #3213 üzenetére
Kép alapján, hát
Volt már nekem gondom a Banggood-al ilyen szempontból
Led lámpa [link], képeken volt rajta kapcsoló de ami jött azon nem volt, majd szóvá tettem, adtak pár száz pontot a képet meg kivették, persze leírásban is hibás adat volt mert 5W nak volt írva és 4W jött azt is javítottákPersze én csak a kapcsoló miatt rendeltem
(#3214) Flashback
Én rájuk írnék az biztos
[link]Digoo support:
support@mydigoo.com -
bul07
nagyúr
válasz
maestro87 #3178 üzenetére
Köszi a válasz
És a face apjában kell megosztani? Vagy telefon böngészőjébe is lehet?
Ha csak app-ba lehet akkor vehetem le a tiltást, és elő kell bányásak egy kamu reget
(#3180) Minstrel
Akkor megpróbálom tel böngészőjébe
Havi 600 pontocska is több a seminélAmúgy ne elejtsétek a vásárlások után a rouletett elnyomni
-
-
-
hzsolee
őstag
válasz
maestro87 #2797 üzenetére
Köszi. Nemrég léptem be a "bg táborba", így nincs még tapasztalatom kuponok terén. Lehet várok kicsit, meg beállítottam egy figyelmeztetőt is ha változna az ára. (már ha az amit beállítottam az, és a nem létező angol tudásomnak hihetek) Amúgy meg nem is kell felhasználnom a kuponom, mert van egy egész évre érvényes 10% a Blitzwolf termékekre. Az ebay-es illetővel beszéltem, plusz egy másikkal aki szintén vett. Használható
-
Beni2360
félisten
válasz
maestro87 #1208 üzenetére
Hát nekem semmi sincs a gépen és tegnap este a 30 db-s CUBOT S 16X telóból sikerült egy db megvenni.
A leütés és a fizetés közt volt 2 perc késedelem. Egyből a paypalnál elutasított vagy 2x de a rendelési oldalamon ott ketyegett vissza fele a 30 perces számláló. Onnan indítva a fizetést sikerült.
A fő oldal és a termék oldal közt volt 3 mp eltérés vagyis a fő oldal késésben volt. Én a vásárlást a termék oldalról indítottam.
Ja és ma Du végre szállítási státuszba került, addig ott volt a refund gomb lehetőség a frász kerülgetett. -
bul07
nagyúr
válasz
maestro87 #1093 üzenetére
Hát
Ma egyik fiók 10opss és mégis jött 300coin, de hogy hogy(#1094) zeon.hu
Akkor lehet pörgetek estig még eldöntöm , mára van még 8 pörgetés
Amúgy én is eltosztam mert már tegnap megvolt a 600pont, de vártam
De hogy miért mikkor van drónom árulom is , mert nem használom -
Ciccuka
veterán
válasz
maestro87 #1090 üzenetére
EU raktárukban amúgy sincs nagy választék (ami meg is éri olyanból).
-
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
maestro87 #933 üzenetére
Ha nem érted hogy min morgolódok, akkor talán ezt nem is kellene tovább megvitatni, nem neked szólt a hozzászólás.
Mondjuk az érdekelne hogy miért is bannolnak mert a pénzedért nem átverést, hanem normális terméket akarsz? Ja és a PayPal főleg nem fogja az ügyfelét egy inkorrekt kínai webshop miatt elveszíteni.
Ez nem a szocializmus, ahol csendben tűrjük hogy a sarki boltos rátenyerel a mérlegre míg a párizsit számolja, és elfelejt visszaadni öt forintot.Ja, és a PH! fórumok nagy értéke, hogy a negatív tapasztalatokról ugyanúgy beszámolunk.
-
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
maestro87 #929 üzenetére
"Igazad van, félreértettem. Refund gombokat nyomogatsz ami még a chat-nél is rosszabb taktika. "
Látom mindenképp arról akarsz meggyőzni hogy a 21. század vívmánya refundot emailben intézni. LOL!
Véletlenül se fogadd el mások véleményét.Nem baj, én már csak amolyan tuskó vagyok, hogy az adott oldal funkcióit próbálom használni. Eddig mindig működött.
(#926) qqzs
Kalap szart sem ér. Ha küldesz nekem egy mailt, amit az én postfixem spam pontozás miatt töröl, a büdös életben nem fogom tudni elolvasni. Ja, és te sem fogod senkinek bizonyítani hogy elküldted. Egy reverse címre állított mail szervert telepítek, bárkinek bármit küldhetek látszólag (ott lesz az outlook küldött levelei között, stb.) és soha nem hagyja el a levél a szerverem. Stb. stb. stb.(#928) Lackooo84
A Te tanácsod viszont értelmes, és abszolút működik is. PayPal vonal legalább működik. Majd írok is nekik egy e-mailt... -
Williamgrant
nagyúr
válasz
maestro87 #923 üzenetére
Te most tényleg ennyire hülyének nézel?
A banggoodon van lehetőség webes felületen Repair, Resend és Refund funkciókat aktiválni. Ahogy mellesleg minden más normális oldalon. Mondjuk az e-mailnél még a chat is jobb megoldás lenne, mert legalább van benne interakció, míg az elküldött leveledre alapesetben nem fogod tudni hogy megkapták-e.
Tényleg, amúgy miért nem olvastad el hogy mit írtam?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest