Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
válasz
zeon.hu #1917 üzenetére
Az létezik, hogy a kb. fél éves nillkin 2A-s töltő kezd meghalni?
A xiaomi power bankokat eddig 4 max 5 óra alatt a saját 20 cm-es kábellel feltöltötte, most viszont mindegy melyik pb,(2 azonos típus van) melyik kábel, 6-7 vagy több óra amíg végez.
Ha jól gondolom nézzek másik töltőt, tudtok ajánlani bg-ről másik típust, ami ennél megbízhatóbb?
Új hsz. akart lenni... -
goop
őstag
Na, a nagy nevű blitzwolf...
Vettem egy 1.5 m es 2A es megfordítható kábelt, ez nincs 2 amperes az fix. 10000mAh power bankot kb. 6 órát tölti, xiaomi saját kis 30 centis kábelével kb. 4 óra alatt... Ami reális is, ha a nillkin 2A es töltőt nézem. -
goop
őstag
Nekem ma egyszerre futott be egy 22 és egy 29.-i rendelésem.
Érdekes. -
goop
őstag
Fura ez az egész. Próbáltam lecsapni egy doogee x5s re, de azonnal sold out lett.
De ha rámész az oldalra, telefonok, eu raktár akkor persze rendelhető azonnal...
Mindegy, nem nagy érvágás, csak olcsóért jó lett volna a gyereknek. Marad neki a lenovo a2010, az is eldöcög. -
goop
őstag
válasz
Hopkins_001 #994 üzenetére
Az összes 1 héten belüli csomagom untracked most.
Régen ami szám volt, az legalább kínán belül élt eddig. -
goop
őstag
Mióta nem annak tracking numbert a csomag mellé? Mert vettem pár dolláros cuccot, ok, ahhoz ne adjon, de most egy xiaomi power bank mellé sem adtak...
-
goop
őstag
Szerintem ez is eu-s cucc lenne.
Az enyém is hasonló volt.07-Jun-2016 15:15 Booked Vincent Nam
09-Jun-2016 09:10 Accepted Received at Hounslow Depot
09-Jun-2016 19:35 En Route Ready to Ship
09-Jun-2016 20:24 En Route Shipped
10-Jun-2016 13:31 En Route In Transit - Received at HUB AMS
13-Jun-2016 12:59 En Route In Transit - Shipped from HUB AMS
13-Jun-2016 15:49 En Route In Transit - The shipment has been processed in the parcel cent
14-Jun-2016 06:39 En Route In Transit - The shipment has been processed in a parcel center
15-Jun-2016 08:28 En Route In Transit - The shipment has arrived in the destination countr
16-Jun-2016 06:16 En Route In Transit - The shipment is being prepared for delivery in the
16-Jun-2016 13:07 Completed Delivered - The shipment has been successfully delivered -
goop
őstag
válasz
Hopkins_001 #439 üzenetére
Rendelés után 1.5 óra múlva, már shipped, és tracking number is él. Egyre jobban szeretem ezt a bangoodot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest