Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Úgy látom a cseh raktárral nem csak nekem van gondom.
Rákérdeztem, hogy hol a cuccom, modták várjak. Vártam 1 hetet és elindítottam a reklamációt.
Az mennyire normális náluk, hogy megkérnek, hogy zárjam be a paypal requestet és utána majd újraküldik a cuccot? Ezt elutasítottam, most újra 24 óra gondolkodási időt kértek. -
soldi3r
veterán
Szevasztok!
Egy $25-os kutyunel erdemes az EU Priority Line-t valasztani, vagy a Priority Direct Mail is megfelel? Ez ugye pont a 22 Euros hataron mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest