- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megérkezett. Egyelőre nem igazán tudok róla rosszat mondani.
Meglepett, gyengébbre számítottam. Ennyiért ajándék, de még az eredeti árán is nagyon jó vétel.Jó hangja van, bár eléggé kiemel a mélytartományban, de ez nem nyomja el a többi frekvenciát. Vokál érhető, tiszta, magasak rendben vannak. Instrumentális zenéket ugyanolyan jól bírja, mint az elektronikusokat.
A hatótávolság nem acélos, rálátással megvan a 10 méter, telefont zsebben hordva nem tapasztaltam hibát. Persze ez városban változhat, mert a nagyfeszültségű vezetékek és minden egyéb zajforrás bezavarhat (KZ-nél tapasztaltam).
Az összekötő vezeték szerintem kicsit rövid, de nem akadályoz semmiben.
Mozgás közben helyén marad, kényelmes viselet, nem megterhelő mint pl. a KZ fül fölött átívelő megoldásai.
Akkuidőről még nincs tapasztalatom.
-
kuponkód: Xiaomi bluetooth fülhallgató/headset (YDLYEJ03LM) - 14.59$ - 62b61e
Még nem tudom milyen, de pont szükség van egyre, úgyhogy megrendeltem. Sok vélemény van róla, legtöbbje pozitív, ennyit megér. Szállítással és biztosítással 4800 Ft-ra jött ki.
-
válasz
vegyszer #8133 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, január 9-én rendeltem, 5 cucc van benne, azóta processing. Február 6-án beszéltem a supporttal messengeren, akkor azt írták, hogy az egyik USB kábel nincs készleten, de pár napon belül várhatóan lesz. Az állapot továbbra is változatlan, pedig lassan március...
Másik két csomagomról pedig január vége, február eleje óta nincs hír a követés szerint, utolsó állomás CNDGGA volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest